Esileht Ajaviite- ja muud jutud Seljaajukasvajaga noormees ja pettus

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 511 )

Teema: Seljaajukasvajaga noormees ja pettus

Postitas:
Kägu

Minge lugege postitusi ja kommentaare, miks siin vaja levitada vale infot. Igalpool kirjas, et nad ei teinud avaldust kuna haigekassa otsus võtab aega 30-90 päeva. See, et haigekassa kirjutas, et ühe tööpäevaga see tähendas seda, et 1 tööpäevaga võetakse avaldus menetlusse mitte ei tehta otsust! Teine asi on see, et tuleb kokku ajada samad Eesti kirurgid kes noormehele elu lootust ei andnud, kes pankeksid kokku oma konsiiliumi, mis võtab ka aega kuni 30 päeva ja edastaksid veel enda otsuse haigekassale.

Aga miks sa ise valeinfot levitad. Haigekassa teeb vajadusel väga kiiresti otsuse, ei võta see mitu kuud aega. Sama juttu ajab see õde, aga see pole ju tõsi.

Too mulle mustvalgelt näide kuskohas on teinud ja kus kohas on kirjas, et haigekassa teeb vajadusel kiireid otsuseid?
Ja kuidas ta saabki teha, kui otsust ei tehta ilma arsti konsiiliumita, ning see võtab omakorda aega ju.

+5
-11
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Tuleb välja, et isegi pank ei suuda olukorra tõsidust mõista 🙁 Ja teie veel norite Haigekassa ja Vähiravifondi teemal. Inimesed norivad seal Tony vähiravi teekonna lehel isegi pealkirja üle. Tekib küsimus, mis on sellistel inimestel viga, kes ei suuda oma suud kinni hoida? Täielik taktitunde puudus?

+5
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 17 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Too mulle mustvalgelt näide kuskohas on teinud ja kus kohas on kirjas, et haigekassa teeb vajadusel kiireid otsuseid?

Võin tuua näite kolleegi pealt. Tal oli probleemne rasedus, loote kopsud ei arenenud, aga Suurbritannias tehti protseduur, et pandi mingi balloon, mis aitas kopsudel kasvada. Ja Haigekassa tegi väga kiiresti otsuse selle kohta ja otsustas toetada. Otsus võttis aega paar päeva. Meil siis ei tehtud selliseid protseduure, praegu ma ei tea, siin soovitati rasedus katkestada. Sama ütles ka Haigekassa esindaja eile televisioonis. Miks ma peaks seda juttu vähem uskuma kui mingi anonüümse käo juttu, kes lihtsalt arvab, et midagi on nii või naa. Seega on ka selle õe jutt vale.

+8
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 18 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Võin tuua näite kolleegi pealt. Tal oli probleemne rasedus, loote kopsud ei arenenud, aga Suurbritannias tehti protseduur, et pandi mingi balloon, mis aitas kopsudel kasvada. Ja Haigekassa tegi väga kiiresti otsuse selle kohta ja otsustas toetada. Otsus võttis aega paar päeva. Meil siis ei tehtud selliseid protseduure, praegu ma ei tea, siin soovitati rasedus katkestada. Sama ütles ka Haigekassa esindaja eile televisioonis. Miks ma peaks seda juttu vähem uskuma kui mingi anonüümse käo juttu, kes lihtsalt arvab, et midagi on nii või naa. Seega on ka selle õe jutt vale.

Miks sa laimad inimest? Tony juhtumi puhul on ka paar päeva kriitilise tähtsusega. Kui õde oleks avalduse teinud ja ebakindluse tõttu annetusi ka küsinud, sest aeg mängib tohutult rolli, siis oleks sinusugustel jälle probleem olnud, et miks nad nöörivad. Jube lihtne on sul kritiseerida ikka, sa ei ole selles olukorras.

+6
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sa laimad inimest? Tony juhtumi puhul on ka paar päeva kriitilise tähtsusega. Kui õde oleks avalduse teinud ja ebakindluse tõttu annetusi ka küsinud, sest aeg mängib tohutult rolli, siis oleks sinusugustel jälle probleem olnud, et miks nad nöörivad. Jube lihtne on sul kritiseerida ikka, sa ei ole selles olukorras.

Keegi pole kedagi laimanud. Ütlesin lihtsalt, et need põhjendused, miks Haigekassalt raha ei küsitud, ei vasta tõele. Ja miks öelda, et Haigekassa ei andnud raha, kui seda pole küsitudki. Oleks siis võinud öeldagi, et ei loodeta Haigekassalt raha saada ja arvatakse, et see võtab kaua aega, aga milleks valet väita.

+8
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi pole kedagi laimanud. Ütlesin lihtsalt, et need põhjendused, miks Haigekassalt raha ei küsitud, ei vasta tõele. Ja miks öelda, et Haigekassa ei andnud raha, kui seda pole küsitudki. Oleks siis võinud öeldagi, et ei loodeta Haigekassalt raha saada ja arvatakse, et see võtab kaua aega, aga milleks valet väita.

Mitte ükski nende pereliige pole öelnud, et haigekassa ei anna raha. Nemad seletasid ära miks avaldust ei tehtud ja nii algusest peale.

Lugege edasi neid super artikleid kus hästi targaks saate 😉

+8
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Varasem konsiilium ju otsas, et mees tuleb surema jätta, lõikusel poleks mõtet. Mis annab alust arvata, et teine konsiilium oleks  teisiti otsustanud?

+10
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuna väga paljusid huvitab, et kuidas Tony ei tea oma seisukorrast ja, et kas ta netis ei surfa siis teeme ka selle selgeks.

Ta ei tea, sest kui ta Eestisse tuli oli ta peaaegu kogueg narkoosi all magamas ja kui ei olnud siis silmi lahti küll teha ei suutnud.

Viimsed mõned päevad on ta olnud korralikult ärkvel ning ta tõesti ei ole küsinud mis tal viga on.

Ja internetis ei saa ta tõesti käia, sest ta terve keha on halvatud. Liigub ainult pea. Ning kuna ta rääkida ka päriselt ju ei saa siis käibki meil see suu pealt lugemine ja eks ilmselt ta pole tahtnud ennast koormata ning pole tahtnud meile üritada seda küsimust arusaadavaks teha.

Igaljuhul ükspäev viskas ta nalja, et See mis praegu tal toimub, on ainult väike tagasilöök 😌

Ma tõesti loodan, et see on ka nii! 😊

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Huvitav, mis tal see prognoos on selle opiga. Saaks jälle liikuma? Kas ta ise ikka tahaks seda oppi? Kas tema enda nõusolekut ei ole selleks vaja?

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sa endiselt väidad, et õde valetab? Kas sa selle peale ei tule, et võib-olla see Haigekassa ametnik, kellega pere suhtles, ei andnud neile informatsiooni eriti kiire otsuse võimalikkusest? Kahe päeva pärast on muidugi lihtne televisioonis muud infot jagada. Sa ei tea ju, mida Haigekassa ametnik ütles. Ly oma postituses ei öelnud kordagi, et Haigekassa ei anna raha, vaid kirjeldas protsessi vastavalt informatsioonile, mis tal oli.

+7
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sinu nimi on hüsteerik, aga no mis teha, kah inimene 😃

Ma ei ole hüsteerik, lihtsalt väljendasin mahlakalt oma seisukohta, mis tekkis lugedes sinusuguste kahtlemisi-imestusi ka originaalpostituse all, kus Ly ja Lily meeleheitlikult tegelevad enda õigustamise ja selgitamisega. Inimesed oleks nagu paisu tagant valla pääsenud oma sõnavabadusega, süveneda ei viitsita, loetakse vaid pealkirju. Mina kirjutasin Lustile selle pealkirja osas ja ta lasi valvetoimetajal selle normaalsemaks muuta.

Vana hea Lustile kirjutaja 😃 Midagi mahlakat Su vastuses küll ei olnud. Pigem jätsid rumala mulje kui mina räägin konkreetselt sellest, et kas tõesti võib arstide poolt inimese eest tema reaalselt seisundit varjata, aga Sina vastad hoopis muul teemal mulle. Ehk siis mina räägin aiast, aga Sina ei saa sellest aru ja sonid ikka aiaaugust edasi 😃

+7
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Vana hea Lustile kirjutaja 😃 Midagi mahlakat Su vastuses küll ei olnud. Pigem jätsid rumala mulje kui mina räägin konkreetselt sellest, et kas tõesti võib arstide poolt inimese eest tema reaalselt seisundit varjata, aga Sina vastad hoopis muul teemal mulle. Ehk siis mina räägin aiast, aga Sina ei saa sellest aru ja sonid ikka aiaaugust edasi 😃

Ei saa öelda, et vana hea, kirjutasin esimest korda. Lisaks sellele, et õdesid laimad, nüüd süüdistad arste veel varjamises? Kurb lugeda neid fantaasiaid lihtsalt, muud midagi.

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei saa öelda, et vana hea, kirjutasin esimest korda. Lisaks sellele, et õdesid laimad, nüüd süüdistad arste veel varjamises? Kurb lugeda neid fantaasiaid lihtsalt, muud midagi.

Palun näita mulle seda minu kommentaari, kus ma olen ühe sõnaga õdesid laimanud. Kas Sul on arusaamisega päriselt mingid probleemid või tahad lihtsalt enda elu huvitavaks teha?? Ma annetasin ka ise. Siin kommentaariumiski ütlesin, et mul on hea meel, et raha saadi kokku. Milles Su probleem on? Ainus asi, mille peale ma avaldasin hämmastust oli see, et patsient ei tea ise enda prognoosi. Mina ei tahaks olla selline patsient, kelle eest hoitakse tema seisundit saladuses. Mitte millegi muu kohta ma pole mitte ühtegi sõna öelnud, veel vähem kedagi süüdistanud või laimanud. Õpi palun lugema. Või tee endale selgeks, et siin kommentaariumis on palju inimesi sõna võtmas ja kui tahad näha  , kes ja kas ja kus laimas, siis tee kommentaari alt lisainfo lahti ja loe konkreetse postitaja kommentaare, mitte ära lahmi. Huviga ootan viidet, milline minu kommentaar oli laimav poole sõnagagi.

+6
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Minuarust on tegemist siiski pettusega, kuna esimese asjana hakati netis kerjama. Hea küll, kui sellele saab veel läbi sõrmede vaadata, et HK-le taotlust ei esitanud, kuna kardeti, et võtab liiga kaua aega, siis miks hakati kerjama iseseisvalt südantlõhestava emotsionaalse tekstiga? Miks ei pöördutud näiteks vähiravifondi poole? Ilmselt seetõttu, et läbi fondi ei oleks neil mugavalt võimalus libistada ca 10 000 endale tasku, lisaks raviarvete tasumisele. Päris hea summa ju, et veidi aega mõnusalt heausksete inimeste kulul ära elada.

Ma ei kahtle, et enamik raha läheb tõesti venna ravikuludeks ja järelejäänust mingi summa kannavad nad kindlasti ka mõnele fondile, kuna rahvas hakkab selle kohta küsima. Küll, aga olen enam kui kindel, et mingi summa läheb ka neile endale mõnusaks äraelamiseks.

+11
-14
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Palun näita mulle seda minu kommentaari, kus ma olen ühe sõnaga õdesid laimanud. Kas Sul on arusaamisega päriselt mingid probleemid või tahad lihtsalt enda elu huvitavaks teha?? Ma annetasin ka ise. Siin kommentaariumiski ütlesin, et mul on hea meel, et raha saadi kokku. Milles Su probleem on? Ainus asi, mille peale ma avaldasin hämmastust oli see, et patsient ei tea ise enda prognoosi. Mina ei tahaks olla selline patsient, kelle eest hoitakse tema seisundit saladuses. Mitte millegi muu kohta ma pole mitte ühtegi sõna öelnud, veel vähem kedagi süüdistanud või laimanud. Õpi palun lugema. Või tee endale selgeks, et siin kommentaariumis on palju inimesi sõna võtmas ja kui tahad näha  , kes ja kas ja kus laimas, siis tee kommentaari alt lisainfo lahti ja loe konkreetse postitaja kommentaare, mitte ära lahmi. Huviga ootan viidet, milline minu kommentaar oli laimav poole sõnagagi.

Ma mingi hetk vaidlesin Käoga, kes ütles, et õde valetab ja siis tulid sina mängu, ajasin teid sassi, palun vabandust. Väga raske on järge pidada kui näitab ainult kuupäeva ja kellaaega, millal keegi postitanud on.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minuarust on tegemist siiski pettusega, kuna esimese asjana hakati netis kerjama. Hea küll, kui sellele saab veel läbi sõrmede vaadata, et HK-le taotlust ei esitanud, kuna kardeti, et võtab liiga kaua aega, siis miks hakati kerjama iseseisvalt südantlõhestava emotsionaalse tekstiga? Miks ei pöördutud näiteks vähiravifondi poole? Ilmselt seetõttu, et läbi fondi ei oleks neil mugavalt võimalus libistada ca 10 000 endale tasku, lisaks raviarvete tasumisele. Päris hea summa ju, et veidi aega mõnusalt heausksete inimeste kulul ära elada.

Ma ei kahtle, et enamik raha läheb tõesti venna ravikuludeks ja järelejäänust mingi summa kannavad nad kindlasti ka mõnele fondile, kuna rahvas hakkab selle kohta küsima. Küll, aga olen enam kui kindel, et mingi summa läheb ka neile endale mõnusaks äraelamiseks.

Ma olen enam kui kindel, et nad näitavad täielikku raamatupidamist ka rahvale. Inetu kommentaar teie poolt.

+7
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen enam kui kindel, et nad näitavad täielikku raamatupidamist ka rahvale

Seda saame näha, kas näitavad või ei näita.

+10
-4
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ma olen enam kui kindel, et nad näitavad täielikku raamatupidamist ka rahvale

Sea saame näha, kas näitavad või ei näita.

Kahju, kui inimene ainult negatiivselt suudab mõelda ja teistest ka ainult halba eeldab…

+12
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vähiravifond aitab siis kui HK ei aita. Tee endale faktid selgeks.

Ja kui elavadki sellest, mis siis ? Sa ikka saad aru, et peale opi vajab noormees 24/7 hooldust, mida keegi kinni ei maksa.

+11
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

On selline ütlemine et varas arvab ikka et kõik teised on ka vargad.  Sellise asja peale annabki minu arvates vaid siis tulla, kui sa ise samas olukorras niivisi käituksid.

Ma ise arvan küll, et tänu inimeste headusele näitab ka õde  oma headust ja annab selle omakorda edasi. Annetades järgi jääva raha edasi.

+12
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mis prognoos on, kui saab sinna operatsioonile? Jääb ratastooli aga elab edasi või saab täiesti terveks?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

On selline ütlemine et varas arvab ikka et kõik teised on ka vargad.  Sellise asja peale annabki minu arvates vaid siis tulla, kui sa ise samas olukorras niivisi käituksid.

Ma olen aus inimene, aga olen ise kunagi annetades mööda pükse saanud ja see petis suutis ära petta ka Facebookis tegutseva MTÜ Heategevus Eestis, selle organisatsiooni kaudu annetusi korjati. Marko Soesoo juhtum, kes tahab rohkem teada, see googeldab, ei viitsi ümber kirjutama hakata.

Olin ise samal ajal väikese lapse ema ja see südantlõhestav “haige lapse üksikisa” lugu läks mulle tol hetkel väga hinge ning kuna olin tol hetkel ise heas majanduslikus seisus, siis annetasin ka kõvasti suurema summa kui 5 eurot. Kui veidi aja pärast selgus, et tüüp on lihtlabane petis, kellel polnud ühtegi last ja selle raha eest (neid annetajaid oli väga palju) oma pidusid finantseeris, siis oli ikka nadi tunne küll.

Ja see tüüp oli nii osav petis, et pettis ära isegi MTÜ, kes muidu uurib abivajaja tausta põhjalikult, aga kuna too tüüp manipuleeris päris osavalt, et raha on vaja juba järgmine päev, siis avatigi kohe korjandus, kuna selle MTÜ loojatel on ka endil enamikel väikesed lapsed ja keegi ei tahtnud enda hingele sellist taaka, et nende tõttu jääb üks väike laps abita.

+7
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Igaljuhul ükspäev viskas ta nalja, et See mis praegu tal toimub, on ainult väike tagasilöök 😌

Rääkida ei saa, aga nalja visata saab? Midagi siin loos ei klapi.

+4
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

A kui elavadki, las siis elavad. Minul sellest annetatud 30€ kahju ei ole. Vabatahtlikult andsin ja mis vahet sel enam minu jaoks on mis sellest rahast saab. Tundub, et sul on kade meel, et ise ei saa 😁

+6
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind ajavad naerma need tegelased, kes annetasid ja siis FB kirjutasid a la: väike abi teele pandud jne. Annetasid, siis annetasid, aga miks on vaja sellega kekata, medalit soovivad või?

+12
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

A kui elavadki, las siis elavad. Minul sellest annetatud 30€ kahju ei ole. Vabatahtlikult andsin ja mis vahet sel enam minu jaoks on mis sellest rahast saab. Tundub, et sul on kade meel, et ise ei saa 😁

Täpselt sama mõte. Ma ei annetanud, et kuidagi eriliselt silma paista või teiste elust edaspidi ettekannet pidevalt saada. Kui saab tänu operatsioonile jalad alla on super (ja lisaraha kulub ka siis kindlasti ära, sest sellise asja järel ei tule keegi haiglast tantsides välja), kui sureb on kahju, aga vähemalt lähedased said proovida. Ja kui ka on pettusega tegu, küll siis võimuorganid ja karma nendega tegeleb.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kuidas ta saabki teha, kui otsust ei tehta ilma arsti konsiiliumita, ning see võtab omakorda aega ju.

Aga Saksamaal lüüakse kohe nuga sisse või? Piisab meilikirjeldusest?

+8
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Keegi “Reigo olen” kasutas seda postitust ära – ta on ju kergelt tuvastatav kuna asendas kontonumbri oma andmetega…..

Otsige üles ja ……

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd on siis screenid üleval, kus on arved makstud, aga kokku koguti üle 170 000, ilmselt kõvasti rohkemgi, kuna konto vv postitati eile õhtul ja konto nr võeti maha alles täna, kui üks inimene tähelepanu juhtis, et raha ammu ju koos. Kõvasti raha, et endale mõnusat äraelamist teiste kulul õdedel endale lubada.

Ei käi need asjad nii, et korjatakse raha ravikuludeks ja siis ülejäänud jäetakse mugavalt endale.

+7
-23
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ei käi need asjad nii, et korjatakse raha ravikuludeks ja siis ülejäänud jäetakse mugavalt endale.

Kes keelab?  Mitte keegi. Ja inimesed kaitsevad ka veel. Haigekassa ja fondide kaudu ongi palju halvem asju ajada, sest niimoodi mitmekümneid tuhandeid ikka taskusse ei pane. Loodan, et õed tõestavad, et kõik on aus. Kui mitte, siis teevad ju karuteene järgmistele abivajajatele.

+8
-8
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 511 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Seljaajukasvajaga noormees ja pettus