On selline ütlemine et varas arvab ikka et kõik teised on ka vargad. Sellise asja peale annabki minu arvates vaid siis tulla, kui sa ise samas olukorras niivisi käituksid.
Ma olen aus inimene, aga olen ise kunagi annetades mööda pükse saanud ja see petis suutis ära petta ka Facebookis tegutseva MTÜ Heategevus Eestis, selle organisatsiooni kaudu annetusi korjati. Marko Soesoo juhtum, kes tahab rohkem teada, see googeldab, ei viitsi ümber kirjutama hakata.
Olin ise samal ajal väikese lapse ema ja see südantlõhestav “haige lapse üksikisa” lugu läks mulle tol hetkel väga hinge ning kuna olin tol hetkel ise heas majanduslikus seisus, siis annetasin ka kõvasti suurema summa kui 5 eurot. Kui veidi aja pärast selgus, et tüüp on lihtlabane petis, kellel polnud ühtegi last ja selle raha eest (neid annetajaid oli väga palju) oma pidusid finantseeris, siis oli ikka nadi tunne küll.
Ja see tüüp oli nii osav petis, et pettis ära isegi MTÜ, kes muidu uurib abivajaja tausta põhjalikult, aga kuna too tüüp manipuleeris päris osavalt, et raha on vaja juba järgmine päev, siis avatigi kohe korjandus, kuna selle MTÜ loojatel on ka endil enamikel väikesed lapsed ja keegi ei tahtnud enda hingele sellist taaka, et nende tõttu jääb üks väike laps abita.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 23.07 11:33; 23.07 14:28; 23.07 16:04; 23.07 17:27;