Skeptikud küsivad, et mis pärast? Selle peale ütleks, et paljusid ravimeid võetaksegi pidevalt ja elu lõpuni. Ja kui variandid on olla rasvunud või hoida ravimi abil kaal kontrolli all siis valingi ravimi.
Tõsi, mulle ütles ka endokrinoloog, et võimalik, et peangi seda võtma jääma, samamoodi nagu võtan kilpnäärme hormooni elu lõpuni.
Siinsetest inimestest olen vist kõige staažikam kasutaja, varsti saab aasta täis. Võtsin maha 15 kg, soov oli võtta maha 20 kg, aga mingil ajal jäi kaal seisma ja rohkem alla ei lähe. Samas on ka see kaal üsna okei, kuna olen juba keskealine, võib-olla polegi hea olla teismelistega samas kaalus. Toitun toitumiskava järgi, ei söö ebatervislikke asju praktiliselt üldse. Plussiks on ka see, et enne jõin üsna palju veini, nüüd äärmiselt vähe, ka selle järgi isu pole. Miinustena võib välja tuua, et kõht jäi rippuma, lasin teha ka kõhuplastika, nüüd olen kehaga väga rahul. Alati on meil palju jõuluüritusi ja arendusseminare detsembris, kus peab kolleegidega spaas käima, üle aastate ei ole enam paanikas sellepärast. Veel üks miinus on see, et külm on. Naerangi, et pidin mahavõtmiseks just selle energiakriisi talve valima, enne olin priske, siis oli külmatunne praktiliselt võõras, eks siis ka köeti rohkem. Aga just nüüd, kui kodus on 18 kraadi ja tööl 19, mina lõdisen praktiliselt kogu aeg.