Esileht Ilu ja tervis Semaglutiid (Ozempic, Rybelsus) kaalulangetuse eesmärgil

Näitan 12 postitust - vahemik 61 kuni 72 (kokku 72 )

Teema: Semaglutiid (Ozempic, Rybelsus) kaalulangetuse eesmärgil

Postitas:
Kägu

Ravim on ju niigi juba kallis.

Diabeetikutele ju pole sugugi kallis.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ütlen nüüd midagi väga ebapopulaarset, aga seda seoses jutuga, kuidas paksud diabeetikute eest ravimi ära ostavad. Üldiselt on II tüübi diabeediga säärane lugu, et korralik toitumine ja liikumine aitavad haigust suurepäraselt kontrolli all hoida. Minu isa sai diagnoosi umb 15 aastat tagasi, muutis radikaalselt söömis- ja liikumisharjumusi ning on tänase päevani süstimiseta hakkama saanud. Alla võttis säärase kiirusega, et minult küsiti tasakesi, et kas tal on vähk. Saan aru, et ilmselt on erandeid, aga suuremas plaanis on süstimine samuti mugavusvalik.

+7
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ütlen nüüd midagi väga ebapopulaarset, aga seda seoses jutuga, kuidas paksud diabeetikute eest ravimi ära ostavad. Üldiselt on II tüübi diabeediga säärane lugu, et korralik toitumine ja liikumine aitavad haigust suurepäraselt kontrolli all hoida. Minu isa sai diagnoosi umb 15 aastat tagasi, muutis radikaalselt söömis- ja liikumisharjumusi ning on tänase päevani süstimiseta hakkama saanud. Alla võttis säärase kiirusega, et minult küsiti tasakesi, et kas tal on vähk. Saan aru, et ilmselt on erandeid, aga suuremas plaanis on süstimine samuti mugavusvalik. Rate this item:Submit Rating00

Täpselt nii ongi. Need suremas haiged, kelle eest ravim ära võetakse, on täpselt samasugused nõrgad paksud, kes võiks ka ise alla võtta. Ei ole nad teistest paksukestest paremad midagi.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega seal vahet pole, hetkel oleme kõik ühte moodi ravimist ilma. Otsustasin lõpetada, ei viitsi lihtsalt põdeda, kas on järgmist doosi saada või parajasti mitte. Minu jaoks ka liiga kallis, et mitu peni ette osta, kui vahepeal korraks müügile tuleb.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küsisin endokrinoloogilt, et kas võiks tablettide peale üle minna, tema ütles, et kõige kangem tablett võrdub 0,5-se süstiga, et parem neid siis teha. Tema ütles, et süst on ikkagi mõjusam, isegi kui teha pool kogust.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle müüdi apteegis 1 mg puudumisel topeltkogus 0,5 mg süstleid.

Küsisin igaks juhuks oma endokrinoloogi käest üle, et kas võib 1 mg asemel kaks korda 0,5 mg teha ja ta ütles, et see on ok. Küsisin puht selle pärast, et koogiretseptiga on lihtne, tahad suuremat, võta topeltkogus jahu, ravimitega päris omapäi otsustamine ei tundu mõistlik.

Kas see sul topelt kallimaks maksma ei läinud? Ravim on ju niigi juba kallis. Ja tablette vist ei viitsi mina jahtima hakata, nagunii on aja küsimus, millal ka need lõpevad.

Läks ikka (saan ravimit soodushinnaga), aga Ozempic kirjutati mulle, kuna Metformini ja igasuguste ravimikombinatsioonidega ei saanud häid tulemusi. Ikka pikalt sai katsetatud. Ozempiciga oli alguses parem, aga praegu on natuke kehvem jälle. Eks näis.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küsisin endokrinoloogilt, et kas võiks tablettide peale üle minna, tema ütles, et kõige kangem tablett võrdub 0,5-se süstiga, et parem neid siis teha. Tema ütles, et süst on ikkagi mõjusam, isegi kui teha pool kogust.

Kasutan tablette ja on hetkel kõige kangemad, olen alla võtnud 17 kg  , ma ei kujutaks ette, mis siis oleks kui ma süste teeksin.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Head (kaalulangetuse eesmärgil) tarvitajad!

Mida teete sellise kõrvalnähu puhul nagu harvem roojamine? Ja kõhukinnisus? Saan aru, et sissesöödav toidukogus on nüüd oluliselt väiksem ja seetõttu ka väljutatavat materjali vähem, aga siiski ma arvan, et normaalne oleks ikka iga päev kord see protsess läbi viia 😊

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina tegin täna neljanda 0.25mg Ozempicu süsti. Peale esimest süsti esimesel nädalal oli järgmisel päeval veidi “hõre” olla. Ma seda muudmoodi kirjeldada ei oska, kui et selline “on ja ei ole ka” halb olemine. See läks õnneks suht kiiresti üle, külma vee joomine tundus aitavat. Üldse vee joomine on läinud lihtsamaks (päevas pea 2l)
Teisel nädalal oli ka järgmisel päeval teistmoodi olla aga see läks paari tunniga üle. Peale seda pole midagi täheldanud. Kõht käib läbi nii nagu varem st on päevi, kui saab ilusti käidud ja on ka paaripäevaseid pause. Päevas on mul 3 toidukorda ja 2 vahepala. Suurema toidukorra olen üritanud jätta lõuna peale.  Näljatunnet ja isusid pole üldse, mis omakorda teeb palju lihtsamaks omale toidukordade ettevalmistamise ja planeerimise. Väljas söömine on kõige keerulisem koguste mõttes, sest ei jaksa süüa aga noh tihti väljas ei käi, lihtsam on kodus toiduga mässata.
Alkoholi pole kunagi joonud ega tunne vajadust.
Liikumist on rohkem. Vitamiine söön juurde, sest kui toidukogused on väiksemad, siis ilmselt toidust kõike ei saa.
Igatahes tänase seisuga on mul kaalu maha läinud -7,5kg ja loodan, et see jätkub.

NõrkPaksuke (nende rõõmuks, kellele meeldib diagnoose panna) 😀

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas keegi semaglutiidi kasutajaist oskab seletada, miks sel ravimil on alkoholi vastu toime 😊

Seletada ei oska, aga selle toime on leidnud ka tootjad ning testivad nüüd ravimit ka alkoholismiravi eesmärgil. https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT05520775

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas keegi semaglutiidi kasutajaist oskab seletada, miks sel ravimil on alkoholi vastu toime 😊

Seletada ei oska, aga selle toime on leidnud ka tootjad ning testivad nüüd ravimit ka alkoholismiravi eesmärgil. https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT05520775

See ravim võtab ära igasugused sõltuvuslikud isud, sellepärast.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See ravim võtab ära igasugused sõltuvuslikud isud, sellepärast.

Pigem asendub üks sõltuvus teisega.

+2
-6
Please wait...

Näitan 12 postitust - vahemik 61 kuni 72 (kokku 72 )

Esileht Ilu ja tervis Semaglutiid (Ozempic, Rybelsus) kaalulangetuse eesmärgil