Mina tegin täna neljanda 0.25mg Ozempicu süsti. Peale esimest süsti esimesel nädalal oli järgmisel päeval veidi “hõre” olla. Ma seda muudmoodi kirjeldada ei oska, kui et selline “on ja ei ole ka” halb olemine. See läks õnneks suht kiiresti üle, külma vee joomine tundus aitavat. Üldse vee joomine on läinud lihtsamaks (päevas pea 2l)
Teisel nädalal oli ka järgmisel päeval teistmoodi olla aga see läks paari tunniga üle. Peale seda pole midagi täheldanud. Kõht käib läbi nii nagu varem st on päevi, kui saab ilusti käidud ja on ka paaripäevaseid pause. Päevas on mul 3 toidukorda ja 2 vahepala. Suurema toidukorra olen üritanud jätta lõuna peale. Näljatunnet ja isusid pole üldse, mis omakorda teeb palju lihtsamaks omale toidukordade ettevalmistamise ja planeerimise. Väljas söömine on kõige keerulisem koguste mõttes, sest ei jaksa süüa aga noh tihti väljas ei käi, lihtsam on kodus toiduga mässata.
Alkoholi pole kunagi joonud ega tunne vajadust.
Liikumist on rohkem. Vitamiine söön juurde, sest kui toidukogused on väiksemad, siis ilmselt toidust kõike ei saa.
Igatahes tänase seisuga on mul kaalu maha läinud -7,5kg ja loodan, et see jätkub.
NõrkPaksuke (nende rõõmuks, kellele meeldib diagnoose panna) 😀
Ma täiesti heatahtlikult küsin, et kuidas sa soovid nii palju süüa – kolm toidukorda ja veel vahepalad. Minu jaoks ulme.
Mis on väljas söömises keerulist? Tellid oma eelroa ja naudid. Kõht on täis, mis probleem?
Ma siis täiesti heatahtlikult vastan. See on mu endokrinoloogi soovitus. Nii uskumatu, kui see ka pole. Ja sulle ja ühele veel vastuseks, kes lausa taevast appi kutsus,et mu portsud on tänu sellele rohule VÄGA väikesed. Ja päriselt kas eelroa suuruse portsuga terve päeva peale on võimalik kogu päeva vitamiinid kätte saada? Palun too näide mis see toit selline on? Täitsa huvitaks selline menüü, saaks ka ehk ahhetada. Ma huvipärast küsiks oma arstilt ka järele kas see vastab tõele. Või tuleb siit vastus, et uuri ise, pole aega ja sina ei hakka õpetama?
Ja aitäh soovituse eest eelroog tellida, kahjuks ei suuda ma ka eelrooga väljas olles ära süüa, sest tavaliselt on need minu jaoks suured ja üsna tüütu on igakord mingi osa koju kaasa pakkida ning ei, alati ei ole võimalik kellegagi jagada.
Eks kõrvalt vaatajana on lihtne hinnanguid anda ja ahhetada aga minul see soovitus töötab. Praeguseks on juba üle 17kg maha läinud 🙂
Ju käid siis mingites pubides, seal eelroad suuremad. Restoranis on eelroog ikka väike.
Iga päev söön erinevaid asju. Täna näiteks paar viilu kanafileed, pool avokaadot, salatilehed, kirsstomatid.
Eile oli heeringas, keedumuna, törts hapukoort, leivaõhik.
Ega ma õpetagi, aga ka mina oleks ilmselt ülekaaluline, kui sööksin kolm korda päevas pluss vahepalad. See, et su portsud on praegu nii imeväikesed, tundub sulle lihtsalt, sest seni sõid ilmselt maaparandaja mõõtu portse.
Sa ei saa ju ravimit igavesti võtta.