Esileht Kodunurk Serveerimis järjekord

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Teema: Serveerimis järjekord

Postitas:
Kägu

Kumb serveeritakse ennem, kas supp või külm eelroog neljakäigulise õhtusöögi puhul?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Külm eelroog kõigepealt.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õige järjekord neljakäigulisel on soe-külm-soe-külm. Kui käikusid on rohkem kui 4, siis alustatakse hors d’oeuvre’iga, mis on enamasti külm, aga sellele järgneb supp ja alles siis külm eelroog.

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Õige järjekord neljakäigulisel on soe-külm-soe-külm. Kui käikusid on rohkem kui 4, siis alustatakse hors d’oeuvre’iga, mis on enamasti külm, aga sellele järgneb supp ja alles siis külm eelroog.

Ja kui dessert on soe?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Servee rimis järe kord.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Õige järjekord neljakäigulisel on soe-külm-soe-külm. Kui käikusid on rohkem kui 4, siis alustatakse hors d’oeuvre’iga, mis on enamasti külm, aga sellele järgneb supp ja alles siis külm eelroog.

Ja kui dessert on soe?

Dessert jääb ka siis viimaseks käiguks kui ta soe on 🙂

+1
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Serveerimis järjekord, ennem?

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Serveerimis järjekord, ennem?

Kus viga näed laita, seal tule ja aita. Paranda inimeste keeleoskust, anna õige variant. Praegu lihtsalt üritad kergitada oma saba. Nagu kõigile end tavaelus  alaväärsena tundvatele inimestele omane – kuskil peab saama ometi kedagi teist halvustada.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Serveerimis järjekord, ennem?

Kus viga näed laita, seal tule ja aita. Paranda inimeste keeleoskust, anna õige variant. Praegu lihtsalt üritad kergitada oma saba. Nagu kõigile end tavaelus alaväärsena tundvatele inimestele omane – kuskil peab saama ometi kedagi teist halvustada.

Täpselt nagu sinu enda targutaminegi! Eelnev kägu vähemalt viitas vigadele.

Mul on tunne, et kui inimene ei tunne elementaarset serveerimisetiketti, siis pole mõistlik üle kolme käigu pingutada. Antud juhul tuleks külm eelroog, supp, pearoog, dessert.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rahvusvaheline etikett on selline:

Eelroog või näksid – tihti juba laual algselt valmis, kui on vaagnatel. Kui on portsjonikaupa, siis serveeritakse individuaalselt (+ mõru aperitiivnaps)
Supp
Pearoog
Magustoit
Juust
Kohv (+ magus digestiivnaps)

Siin on erinevad loetelud:

https://www.webstaurantstore.com/blog/2578/full-course-meal.html

+3
0
Please wait...

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )


Esileht Kodunurk Serveerimis järjekord