Pean kahjutundega nentima, et nii nagu osad naised armuvad naiivselt ja ülepeakaela vangidesse, siis mõned naised arvavad, et tema mees pandi “niisama” istuma, et “ega ta midagi teinud, need politseinikud on pahad inimesed ja minu mees on nii tundlik”.
Rumal jutt jätta ja ausalt tunnistada, et sinu “õrnake” saatis korda kuriteo ja see karistus kulub talle täielikult ära. Kui ta oma “tundlikkusega” paneb toime seadusevastase teo, siis saab ta vangis istumisega hästi hakkama.
Igal teol on tagajärjed ja on viimane aeg seda teada saada.
Ja mis su postituse mõte täpselt on? Teemaalgataja ju ütles, et jah, on süüdi ja karistus on asja eest. Ta soovib lihtsalt teada, mida see vangistus ennast kujutab. Ei ole ju väga ulmeline soov?
Aga sinu ja teiste tänitajate soov on mis? Koos karistusekandjaga tampida ka kõik tema lähedased mutta? Või peaks teie meelest ehk kõik lähedased selle shokivangistatu maha kandma, tänavale viskama, eemale peletama, et oleks ikka kindel, et shokivangistusel mõju ei oleks, et tagasi tulles oleks elu nii pea peal? Et siis on ehk lootust, et hakkab uuesti jamasid korraldama ja saate veel rohkem tänitada? Kohtunik usub, et shokivanistusest võiks abi olla, aga teie tahaksite nii tema kui kõik ta ümbritsevad mutta tampida?
Jah, ilmselt hakkate nüüd mind tampima, eeldate et olen ise kriminaal ja mu lähedased on kriminaalid. Teie aja kokkuhoiu mõttes ütlen kohe ära, et endale teadaolevalt ei ole ma elus ühegi kriminaalselt karistatuga kokku puutunud. Või siiski, mu lapsepõlves oli naambrimees vist autoavarii eest kinni istunud, täpsemalt ma ei tea ja naabrimeest tundsin ainult niipalju, et tänaval teretasin nagu viisakale lapsele kohane.
Aga selline tampmine, nagu siin teemas on, ei meeldi mulle siiski. Loodan väga, et sel shokivangistuse saanul on sellest niipalju kasu, et tõesti muudab oma käitumist, misiganes selle vangistuse põhjuseks on.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 10.02 16:44; 11.02 19:30; 14.02 19:17;