Teen sageli toite, kuhu sisse läheb hakitud sibul ja/või küüslauk, ja siis on kätel ikka mitu päeva veel seda haisu tunda. Seebiga pesemine ei aita. Kuidas sellest kiiremini lahti saaks? Või teete süüa, kummikindad käes?
0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 17.10 17:50; 17.10 22:15;
proovi hõõruda roostevabast terasest lusikaga. Tõesti ei ole proovinud, kas ka toimib, aga müüakse lausa terasest \”seepi\” (st seebikujulist plekitükki), mis peaks kätelt kala-, sibula ja muud haisud kõrvaldama. Ehk aitab ka sidrunimahl.
Augustikuises Elukirjas oli artikkel metallseepidest, mis kätelt ebameeldivad lõhnad eemaldab. Mul endal ka juba pea kümmekond aastat selline seep köögis kraanikausi juures käepärast.