https://sport.delfi.ee/news/suusatamine/kellysildaru/sildarude-suusapere-vaidetavalt-vagivalla-tottu-lagunemise-lugu-tegelikult-olid-asjad-vaga-kehvasti-juba-kelly-sildaru-mm-tiitli-voitmise-ajal?id=92576141
Siin on üsna hea kronoloogiline ülevaade sündmustest, mis alates 2017. a põlvevigastuse taastusravist kiiva hakkasid kiskuma ja 2018. a esimesel poolel toimus väidetavalt omavaheliste suhete järsk halvenemine. 2018. a algasid Liliani ja Kelly sõnul ka vägivalla episoodid.
Artikli kohaselt on pereema Lilian koguaeg palgatööl käinud, ei mõista neid süüdistusi ema aadressil, et ta Kelly rahadel liugu laseb. Artiklis on kommentaar, et Kelly jaoks olid asjad halvasti juba 2019. a veebruaris, maailmameistriks tulemise ajal.
Pere naispool tuli oma lugu avalikult rääkima aastaid hiljem ja osa kägusid leiavad, et alatu kättemaks? Seal suhetes on aastatepikkune pinge valitsenud ja ma väga imestan, et Kelly vahepealsel ajal üldse midagi saavutada on suutnud. Tubli tüdruk.
Artikli ja “Pealtnägijas” esinenud füsioterapeudi sõnade põhjal jääb mulje, et vigastatud töölooma põllule tagasi ajamisega oli kiirus taga, võidud (loe: raha) tuli koju tuua. Kellyl oli ka 2018. a põlvevigastus, mis meediasse ei jõudnud. Lisades siia juurde Tõnise enda väited ajakirjanduses petetud naise kättemaksu kohta, läheb pilt veel selgemaks. Majale läks hüpoteek Kelly kasuks kohtu kaudu, kas te kujutate ette olukorda, et kõik on rõõmsalt pühapäeval pannkoogilauas ja taustal käib maja omandiõiguse jagamine kohtu kaudu? Miks isa ilma kohtuta maja Kelly nimele ei võinud kirjutada, ei pidanud seda Kelly omaks? Miks isa tänaseni seal sees elab, kui maja on Kelly oma? Ta ei ole juba 2019. a sügisest Kelly treener ja perekond on lahus. Tugevama õigus?
Kes väidavad, et tänu Tõnisele Kelly üldse kuhugile jõudnud on, siis mulle paistab vastupidi – tänu Kelly andele on Tõnis püünele pääsenud. Tema erakordse treeneritalendi juures peaks Henry tulemused ju veel silmapaistvamad olema, aga Kelly saavutusteni need ei küündi.
Loodan, et kohtuveskid jahvatavad kiirelt ja õiglaselt ning et isa ühel päeval mõistab, mille nimel oma inimlikud ja soojad suhted tütrega maha mängis.
Ajakirjanduse järgi ka Aivar Mäe vägistas naisi loogu, aga nüüd võidab kohtuprotsesse. Ma seda ajakirjandust ammu ei usu, klikkide saamiseks aetakse mis iganes jama kokku, pärast saavad nad artikleid korrigeerida.
Olen täiesti nõus, et ajakirjandusse tuleb suhtuda teatud reservatsiooniga ja samuti nõustun, et sõna-sõna vastu olukordades võivad naised mõõtmatut kahju külvata, kui eesmärk on keegi põrmustada. Ka Martin Halliku juhtum lahenes õigeksmõistva otsusega. Siiski, Tõnis Sildaru kõnesalvestis ei jätnud muljet, et naised need lood välja on mõelnud ja asitõendid puuduvad. Mina suvalise televaatajana hakkasin seda laussõimu kuulates nutma. 🙁 Ma ei kujuta ette, mida võis tunda tütar sel hetkel. Tegemist oli trenni hilinemisega, mitte presidendi vastuvõtule.
Samuti tuleb arvestada, et õigus ja õiglus ei käi kohtus alati käsikäes. Suurepärasel advokaadil ja sätete tõlgendamisoskusel on oma roll, nii võib süüdlane süütuks saada ja vastupidi. Naispool esitas oma argumendid, nende juttu toetasid füsioterapeut, peresõber, prokuratuur. Tõnis Sildaru ei ole vaielnud füüsilise vägivalla kasutamise vastu, ta on isegi kinnitanud seda. Väidetavalt pidi ta vägivalda Liliani ja Kelly vastu kasutama enesekaitseks. Eks tal ole võimalus kohtus oma väiteid tõendada.
PS. Harva tunnistavad vägivaldsed mehed, et nad lõid naist oma halvasti juhitud emotsioonide ja pimeda viha tõttu. Tavaliselt neid ikka provotseeritakse, aetakse närvi, viiakse nii kaugele. Sama kipuvad rääkima lapsevavanemad, kes oma lapsi füüsiliselt väärkoheldes korrale kutsuvad. Ja siis on need teised inimesed, kes suudavad igas olukorras jätta oma naised ja lapsed löömata.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 15 korda. Täpsemalt 18.02 20:12; 18.02 21:19; 18.02 21:36; 18.02 21:53; 18.02 22:45; 19.02 07:18; 19.02 08:02; 19.02 14:45; 19.02 15:30; 19.02 16:49; 19.02 17:17; 19.02 17:45; 19.02 18:02; 19.02 18:07; 19.02 18:17;