Mis te tõesti mõtlesite, et mingil alal maailma tipus olemine on tulnud niisama?? Kõik ju nii elasid kaasa ja olime uhked,et Kelly Eestile nime tegi. Nüüd aga,et paha isa, sundis tütart trenni tegema. Kui see nn vägivald nüüd põhinebki ainult sellel,et Kellyt karmikäeliselt treeniti,siis mina olen küll isa ja poja poolt. Ja nagu näha,kui kadus isa, ei ole ka enam Kellyl mingeid tulemusi olnud.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Sildarude lugu
Teema: Sildarude lugu

Kui tulus see spordiala on, kas on suured auhinnad?
Piisavalt. Enamus võistlusi ju siiani Kellyl võidetud ja esimene. Peaauhind koos lisadega tavaliselt ikka 1milli kanti küündib. Arvesta siis palju peale mäng käib. Tasub ka avalikult musta pesu nühkida.
No ma ei tea, guugeldamine talviste X games mängude kohta annab sellist infot:
Winners can earn $50,000 for taking top prize in an event, but the money drops the lower a competitor places (10th place only pays $1,000 — barely enough to cover the athletes’ travel expenses) [source: Longman and Higgins].
Ehk siis 50 tuhat dollarit esikoha eest.
Miljoneid viivad koju tenniseässad jms. Sildarud harrastavad mingit nišiala, millest enamik midagi kuulnud pole. Kust need suured auhinnarahad peaksid sinna tulema.

Mis te tõesti mõtlesite, et mingil alal maailma tipus olemine on tulnud niisama?? Kõik ju nii elasid kaasa ja olime uhked,et Kelly Eestile nime tegi. Nüüd aga,et paha isa, sundis tütart trenni tegema. Kui see nn vägivald nüüd põhinebki ainult sellel,et Kellyt karmikäeliselt treeniti,siis mina olen küll isa ja poja poolt. Ja nagu näha,kui kadus isa, ei ole ka enam Kellyl mingeid tulemusi olnud.
pigem nii, et kelly kasvas suureks ja keha hakkas funktsioneerima teisiti. ja isa tõnisel puuduvad treenimisest sügavamad teadmised.
vanemad inimesed ehk veel mäletavad sportvõimlemise ja iluuisutamise laps-tšempoine, kes täiskasvanuks saades pildilt haihtusid. esile kerkisid need, keda oli eakohaste koormustega targemalt ja pikka perspektiivi silmas pidades treenitud.
vanusepiirangud kehtestati põhjusega.

Minu teada andis isa ise Kelly kohtusse – kohus otsutas raha ja ka perekonna maja Kellyle anda. Ehk siis uhus ajab upakile? Sest artiklites ilust välja toodud, et hagejaks Tõnis Sildaru.
Kuna kohtusse oli antud kogu vara pärast siis sai ka kogu vara enamle Kelly kuigi alguses oli tüli ainult ühise konto peal oleva raha üle.
Kindlasti on lisaks ka isal enda isklik konto kuhu laekus nt. treeneri palk.
Suuri kulusid tal ju enam ei olnud.
Maja ehitatud tütre rahade eest – sellest ma ei saa aru miks maja nt oli isa nimel kui ehitataud oli tütre võidu rahade eest. Miks siis polnud maja kõigi nimel nt.
Ja ema pole minu teada ühtegi nõuet rahale teinud.
Kõige rohkem on kahju aga kõige nooremast lapsest kes lihtsalt jääb sinna risttule vahele.

Kuidas iganes asjad tegelikult ka pole, on selline avalik musta pesu pesemine võigas.
Kuidas sa ette otsustad, mis on avalikult vajalik käsitleda ja mis mitte. Vägivald on meie riigis KEELATUD tegevus ja kodu ei ole mingi kindlus, kus võib kõike teha. Koduvägivallast tuleb niipalju rääkida, et lõpeks kodune vägivald ära. Mõni suudab end taltsutada ainult siis kui teab, et KÕIK saavad sellest teada. Kui avalik käsitlemine hoiab ära kasvõi 1 koduse vägivalla akti, siis on see õigustatud.

Kas see on ka üks neist spordialadest, kus on räige eelis neil, kel parem kaalu-jõu suhe, mis viib selleni, et tavaliselt saavutavad kõige paremaid tulemusi eel- ja varapuberteedid? Tegelen ise (muidugi hobi korras ja mitte parimaid tulemusi sihtides) sellise alaga, kus naistel on tihtipeale karjäär läbi, kui rinnad kasvavad ja natukenegi tagumik tekib (mistõttu paljud muidugi end ka pea näljutavad).
Aga minu jaoks huvitav, kuidas paljud leiavad, et vanematel ongi õigus laste teenitud rahale – mul on ka ülikooliharidus tänu vanemate emotsionaalsele toele ja julgustamisele (tööl käisin kooli kõrvalt ise, nii et rahalist tuge polnud). Õnneks pole ema veel selle peale tulnud, et peaksin nüüd mingi protsendi oma palgast iga kuu talle andma, saan ise valida, kui kalleid kingitusi tahan teha. Aga kui ta oleks näiteks rahaliselt ka toetanud, kas siis olekski õigus nüüd enne pensionit juba töölt ära tulla ja minu arvel elama hakata?

mul on ka ülikooliharidus tänu vanemate emotsionaalsele toele ja julgustamisele
Kas vanemad töötasid sind ülikooli ajal üles? Otsisid sulle erialast eneseteostust lisaks, mõtlesid kaasa, õppisid koos sinuga? Ja sa said juba ülikooli ajal kopsakaid rahvusvahelisi preemiaid, näiteks oma kirjutiste eest mainekas teadusajakirjas, ja see oleks kõik olemata, kui vanemad poleks kaasa mõelnud ja sisukalt panustanud?
Või lihtsalt poetasid su vanemad sulle hea julgustava sõna ja oli koht, kuhu pesu tuua pesema?
Nagu näed, need teemad pole päris võrreldavad.

Peaauhind koos lisadega tavaliselt ikka 1milli kanti küündib.
on sul mingit allikat ka anda oma väidete kinnituseks? või see miljon on mingis muus vääringus, mitte eurodes v dollarites?

mul on ka ülikooliharidus tänu vanemate emotsionaalsele toele ja julgustamisele
Kas vanemad töötasid sind ülikooli ajal üles? Otsisid sulle erialast eneseteostust lisaks, mõtlesid kaasa, õppisid koos sinuga? Ja sa said juba ülikooli ajal kopsakaid rahvusvahelisi preemiaid, näiteks oma kirjutiste eest mainekas teadusajakirjas, ja see oleks kõik olemata, kui vanemad poleks kaasa mõelnud ja sisukalt panustanud?
Või lihtsalt poetasid su vanemad sulle hea julgustava sõna ja oli koht, kuhu pesu tuua pesema?
Nagu näed, need teemad pole päris võrreldavad.
Kui treeninud oleks isa asemel keegi teine – kas tal oleks ka õigus nõuda Kelly raha ja maja endale? Saan aru, et treeneri palka ju maksti, kas peaks veel peale maksma?

Peaauhind koos lisadega tavaliselt ikka 1milli kanti küündib.
on sul mingit allikat ka anda oma väidete kinnituseks? või see miljon on mingis muus vääringus, mitte eurodes v dollarites?
rublades 🙂

Treener teeb tööd, talle makstakse töötasu ja hinnatud sportlase puhul on see tasu märkimisväärne. Makstakse kinni ka kõik treeningreisid, majutused jne. Õpilase eduka esinemise puhul tunnustatakse ka treenerit ja mitte vaid õlale patsutamisega, vaid ka muude boonustega. Jah, enamasti on see kõik lepingutega tuvastatav.
nagu ma aru saan, siis treener ongi saanud nii palka, treeningreise kui muid hüvesid ja lõppeks boonuseks ka maja.
meenutaks, et eesti riik premeeris omal ajal erika salumäed jt samuti majaga.

nagu ma aru saan, siis treener ongi saanud nii palka, treeningreise kui muid hüvesid ja lõppeks boonuseks ka maja.
treener on saanud maja? millise maja?
kas riik on premeerinud Sildarusid maja kinkimisega?
mul on vist väga palju kõrvust mööda läinud, alates miljonilistest auhinnarahadest ja lõpetades selle kingitud majaga…

mul on vist väga palju kõrvust mööda läinud, alates miljonilistest auhinnarahadest ja lõpetades selle kingitud majaga…
sidarud ehitasid kelly auhinnarahade eest maja, mis kuulub tõnis sildarule.
varasemalt sportlastele riigi poolt kingitud majad olid vaid illustratsiooniks boonuse mastaabi kohta.
kokkuvõttes, treener on oma tasud juba kuhjaga kätte saanud.

ma sain aru, et see anti nüüd ka kohtus Kellyle hoopis ja selle pärast ka isa nii endast väljas? Sest alguses läks isa kohtusse ju ainult raha endalesaamiseks, aga jäi ilma nii rahast kui ka majast? Aga kui ma eksin, parandage julgelt, sest ma tunnistan ausalt, et ma ei ole selle kohta artikleid tegelikult lugenud, kogu minu suurepärane informeeritus pärineb Perekoolist. Ei ole mul teisi sõpru vaja, kui teie mul olemas olete jne.

Suht rõve, mis kommentaarid on artiklite all. Keegi ütles, et Eesti on naistevihkajate ühiskond, tundub, et tal on õigus. Ja ma ei mõtle ainult kommentaare konkreetselt asjaosaliste kohta vaid üldistavaid: “naised on ikka ussid”, “meeste vahel on vendlus, naiste vahel õelus”, “peale 35 tuleb naistesse mingi õelus”, naised on kõik rahaahned”, “eitedest tuleb eemale hoida”, “vituviha” jne. Nagu…wtf…ja julgelt pooled on sellised, vb isegi rohkem..

varasemalt sportlastele riigi poolt kingitud majad olid vaid illustratsiooniks boonuse mastaabi kohta.
kokkuvõttes, treener on oma tasud juba kuhjaga kätte saanud.
auhinnarahade eest ehitatud maja kuulub Kellyle. juba ammu.

Suht rõve, mis kommentaarid on artiklite all. Keegi ütles, et Eesti on naistevihkajate ühiskond, tundub, et tal on õigus. Ja ma ei mõtle ainult kommentaare konkreetselt asjaosaliste kohta vaid üldistavaid: “naised on ikka ussid”, “meeste vahel on vendlus, naiste vahel õelus”, “peale 35 tuleb naistesse mingi õelus”, naised on kõik rahaahned”, “eitedest tuleb eemale hoida”, “vituviha” jne. Nagu…wtf…ja julgelt pooled on sellised, vb isegi rohkem..
Ma lugesin ka, no täiesti kohutav! Mind hämmastas, kui palju naisi Kellyt ja Kelly emat sõimab. Täiesti uskumatu!

Ma lugesin ka, no täiesti kohutav! Mind hämmastas, kui palju naisi Kellyt ja Kelly emat sõimab. Täiesti uskumatu!
need on ilmselt need delfi trollid ja püsikommentaatorid, neid ei ole vaja tähele panna.

[/quote]
Kuidas ammu kui maja läks Kelly nimele alles kohtuotsusega – eelnevalt kuulus Tõnis Sildarule.

Oma laps raha pärast kohtusse kaevata, noomaitea.
Kurb muidugi, et isa kommentaaridest keeldub, siis jääb kogu lugu ju ühepoolseks. Ja mis vanavanemad asjasse puutuvad?

Kuidas ammu kui maja läks Kelly nimele alles kohtuotsusega – eelnevalt kuulus Tõnis Sildarule.
[/quote]
no sellest ongi ju varsti aasta juba.

Mõelge korraks meie teiste sportlaste peale- kui treener on kehvakene ja tulemusi ei tule, temast vabanetakse.
Kas teiste sportlaste puhul peab treener hoolealuse teenistust, maja jne enda omandiks?

Vaene Kelly

Vau, mida isa kõnepruuki kellyle 😶

Vau, mida isa kõnepruuki kellyle 😶
Täitsa lõpp jah, super tüdruk, et viitsis peale seda edasi suusatada ja võita!

Oioioi. Mida keelt. Alaealisele neiule.

Mulle küll ei jäänud muljet, et Kelly midagi välja mõtleks või valetaks.

Nii lühike oligi, kuidagi poolik jäi 🙄

Isa kõnepruuk oli küll karm. See näitab nüüd, et nii oligi.

need on ilmselt need delfi trollid ja püsikommentaatorid, neid ei ole vaja tähele panna.
Enamuses EKRE valijad. 100% kindel fakt. Kui oled kommentaaride püsijälgija, siis ei teki kahtlust.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Sildarude lugu