Esileht Ajaviite- ja muud jutud Silvia Ilves

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 301 )

Teema: Silvia Ilves

Postitas:
Kägu

Mina loodan, et Silvia Ilvest kuskile üritustele esinema ei kutsuta enam. Võib oma valgustatud saatjaskonna ees Toompeal esineda nii palju kui süda lustib.

+75
-30
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

tema peika õed-vennad on noored agarad ekre liikmed ja internetis sieg-heilijad, nii et päris huvitav kombo kokku

+49
-13
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Et siis kõik peavad mõtlema ja tegutsema “õigesti”. Krt, nõukaaeg ei ole kadunud. Pekskem rahvavaenlasi!

+32
-60
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Jälgin teda instas ja miski tema juures mulle meeldib. Ilmselt tema tööga seotud elegants ja klassika. Lisaks on ta minu arvates väga ilus naine. Kassid on tal ka super armsad. Päevakajalistes teemades jääme eriarvamusele.

+22
-57
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Et siis kõik peavad mõtlema ja tegutsema “õigesti”. Krt, nõukaaeg ei ole kadunud. Pekskem rahvavaenlasi!

Minu meelest on tõelised rahvavaenlased need, kes ei saa aru, et koroona ajal ei koguneta grupiga. Nendel kogunejatel on võib-olla ükskõik enda ja oma lähedaste tervisest, aga kui nad teisi inimesi oma lolluses nakatavad ning nemad seetõttu haiglasse satuvad, siis… See pole ok. Miks sa oma rahvast vihkad sellega, et neid haigeks tahad teha? Ja ütled siis, et pole rahvavaelane? Tõesti?!

+74
-18
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kindlasti kutsutakse teda esinema, looda edasi.

+20
-34
Please wait...

Postitas:
Kägu

tema peika õed-vennad on noored agarad ekre liikmed ja internetis sieg-heilijad, nii et päris huvitav kombo kokku

Kas tema peika on see muusik, kes mängib kitarri?

+2
-23
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle tema lapsed väga meeldivad, tunduvad hästi kasvatatud ja motiveeritud pilli õppima.

+17
-21
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle ta meeldib. Tundub natuke psycho, aga heas mõttes.

+21
-36
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oojaa, nendest on isegi Eesti Ekspress kirjutanud. Lisaks kuuluvad nad ühendusse Tublid Goid (tublid mittejuudid).

+31
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päriselt? 😮 Seda on muidugi veits õõvastav kuulda.

Tšellistist rääkides, siis kunstnikelt ootaks ausalt öelda avatumat hinge ja pisut selgemat maailmavaadet. Samuti eeldaks haritud inimeselt, et oma otsustes toetutakse teadlaste ja ja spetsialistide arvamusele ja mitte uhhuutajate omale.

#unfollow

+57
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jälgin teda instas ja miski tema juures mulle meeldib. Ilmselt tema tööga seotud elegants ja klassika. Lisaks on ta minu arvates väga ilus naine. Kassid on tal ka super armsad. Päevakajalistes teemades jääme eriarvamusele.

Nii kena heatahtlik kommentaar 🙂
Erinevalt TA vihakõnest.

Aga küsimus: mida ta siis tegi, et ta TA ja tema 12 laikijat välja vihastas?

+14
-44
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas see millegagi seotud on? Minu ema ja isa hääletavad erinevate parteide poolt, mina hääletan kolmanda poolt. Mehe vend elab teises riigis ja on teise kodakondsusega, aga poliitilised põhimõtted on mu mehe omadest kardinaalselt erinevad. Ei valinud mina meest tema venna põhimõtete põhjal, ega tema mind mu vanemate omade põhjal.

+26
-17
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Nõukaaeg on ammu kadunud, aga seda liiki lollust tulebki riigikorrast sõltumata materdada.

+24
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu jaoks on ta ääretult ebameeldiv. Erinevate meestega lühikese aja jooksul laste saamisest ei hakka pikalt kirjutama, kuigi juba see näitab teda süüdimatu ja lihtsameelsena. Mis mulle aga tõsiselt vastu käib, on tema loomapidamiskultuur. Kolides on ta korduvalt loomi ära andnud, lisaks on tal kasse kaduma läinud (tema poolt süüdimatu kommentaar: ju siis rebased viisid ära).  Minu arust looma võtmine ja lapse saamine tähendab vastutust. Tal on aga nii: ups, tuli laps, ups, rebane viis kassi metsa, no mis siin ikka teha, juhtub!

Vastutustundetu ja kergemeelne olevus, rumal ka muidugi.https://www.elu24.ee/6700201/lahku-lainud-silvia-ilves-loovutas-perelemmikud-varjupaika

+74
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

Neitsov oli vahepeatus, nüüd elab koos väga andeka tšellisti Marcel Kitsega.

Ära aja jama. Kes sealt perest saavad olla natsid? Tublid noored liberaalid!

+5
-27
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minule ta samuti eriti ei meeldi. Veits liiga ennast täis, nt kuidas ta end ”Eesti tšellokuningannaks” nimetab.

+27
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Aga küsimus: mida ta siis tegi, et ta TA ja tema 12 laikijat välja vihastas?

Vastus: on ilus naine, saab endaga üsna hästi hakkama ja suudab veel sama andeka mehegi omale leida.

AbSOLUUTSELT IGAS tõsihingelises perekoolikas teeb see ju lausa pimedat raevu.

+19
-53
Please wait...
Postitas:
Kägu

Vastus: on ilus naine, saab endaga üsna hästi hakkama ja suudab veel sama andeka mehegi omale leida. AbSOLUUTSELT IGAS tõsihingelises perekoolikas teeb see ju lausa pimedat raevu.

Eksid täiesti. Minu arust on ka ilus, eriti piltidel, kui päriselus nägin, nii ilus ei olnud. Aga kui suu lahti teeb, siis on labasevõitu. Tema peika jätab väga sümpaatse mulje, aga ei ole kuulnud teda rääkimas ega pole päriselus näinud.

+34
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 19 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Küll pean tunnistama, et temas on see miski, mis teeb ta seksikaks, seega saan aru, miks ta meestele meeldib.

Kui mina teda nägin, aeles oma selleaegsel meestuttaval niimoodi kaelas, et kõigil oli piinlik. Seetõttu ma saan ka aru, miks ta meestele meeldib. Ja nudi ta enam ka ei ole, väga kiiresti kasvavad uuesti juuksed pikaks pähe. Aga mõtteavaldused, loomapidamiskultuur jne käivad ka minule tema puhul vastu.

+40
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

saab endaga üsna hästi hakkama

Sellega on raske nõustuda.

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/91766667/nelja-lapse-ema-silvia-ilves-tunnistab-et-ta-on-rahaliselt-kohutavas-seisus-ametlik-palk-on-600-eurot-kuus-uur-850-eurot

Käisin ta instagrami kontot vaatamas. Võtab sõnatuks.

Uskumatult positiivse elamuse sain täna Toompeal toimunud meeleavaldustest, milles osalesid sajad eestlased!🇪🇪 Vägev! Bravo, Kalle Grünthal, kes Sa eestlaste vabaduse eest seisad! Oli tõesti uhke tunne näha nii palju rõõmsaid, elusärtsu ning elutahet täis inimesi kokku hoidmas!
Olin esimest korda kohal ning tahan ka homme minna! Täna olid ka lapsed kaasas koos pilliga ning mul oli rõõm teenida sündmust pillimänguga.

Riik peaks rahvast hoolima, politsei peaks rahvast kaitsma, mitte hirmutama oma rahvast riigi heaks! Riik ei pea tulema rahvale lutti suhu panema ning otsustama, kas oleme üksteisele ohtlikud või mitte! OHTLIKUD on hoopis käske täitvad relvastatud “korrakaitsjad” ning RIIKI JUHTIVAD INIMESED, kes mõrvavad raha nimel oma rahvast! Ammu on läbi näha, et viirus on ettekääne – rahvast püütakse hävitada!
Õnneks on eestlaste seas tärkamas õiglustunne ning ei lase omale pähe istuda! Tean, et paljud otsivad südames julgust absurdsusele vastu seismiseks, et mõista anda, et tahame ebavajalikest piirangutest ning tervist kahjustavatest maskidest vabaneda!
Sina, kes sa tunned, et see, mis meil praegu toimub tänu riigi kinnimakstud otsustele, tule homme Toompeale jõudu saama eluterve mõistusega rahva positiivsetest emotsioonidest! 🙌
VABA, DEMOKRAATLIKU EESTI ELU NIMEL! 🇪🇪

+49
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Igal normaalsel inimesel on raske nõustuda liberiga, kes mingi DELFI artikli oma plämale juurde lingib.
Loomulikult on seal kõik Ekre pooldajad pahad, vastikud lamekad ja luuserid inimesed.
Kuidas reffide propagandaleht teisiti esineda saakski?

PS. Sa võid nüüd mu sõnade ümberlükkamiseks oma delfist mingi teistsuguse näite tuua, selle asmel, et tavalisse liberasti diskussiooni langeda nagu teil kombekks, et
– saa üle
– maga kaineks
– hullumajast vaba päev
– jne mingit liberipaska.

Aga ilmselt ei tule ka seekord midagi muud.

+7
-47
Please wait...
Postitas:
Kägu

Lisaks on ta minu arvates väga ilus naine.

Iuuuuuu:O

+8
-10
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Igal normaalsel inimesel on raske nõustuda liberiga, kes mingi DELFI artikli oma plämale juurde lingib. Loomulikult on seal kõik Ekre pooldajad pahad, vastikud lamekad ja luuserid inimesed. Kuidas reffide propagandaleht teisiti esineda saakski? PS. Sa võid nüüd mu sõnade ümberlükkamiseks oma delfist mingi teistsuguse näite tuua, selle asmel, et tavalisse liberasti diskussiooni langeda nagu teil kombekks, et – saa üle – maga kaineks – hullumajast vaba päev – jne mingit liberipaska. Aga ilmselt ei tule ka seekord midagi muud.

Ma ei ole mitte midagi rääkinud EKRE pooldajaks olemisest ega millestki must taolisest, see ei puutu mitte kuidagi asjasse. Minu jaoks lihtsalt ei ole 28-aastane nelja lapsega üürikorteris ja 600 eurot palka teeniv naine endaga “hästi” hakkama saav. Delfi link on täiesti pädev, sest Silvia Ilves on selle intervjuu ise Kroonikale andnud, mitte ei ole keegi seda välja mõelnud.

+50
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Igal normaalsel inimesel on raske nõustuda liberiga, kes mingi DELFI artikli oma plämale juurde lingib.

Loomulikult on seal kõik Ekre pooldajad pahad, vastikud lamekad ja luuserid inimesed.

PS. Sa võid nüüd mu sõnade ümberlükkamiseks oma delfist mingi teistsuguse näite tuua, selle asmel, et tavalisse liberasti diskussiooni langeda nagu teil kombekks, et

– saa üle

– maga kaineks

– hullumajast vaba päev

Ja Perekooli peamise EKRE-kiitja sõnavarasse kuulub eksimatult “liberast” absoluutselt igas postituses 😉

+39
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

– saa üle

– maga kaineks

– hullumajast vaba päev

Järjekordne vihane konserv räuskamas. 😀

+25
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Järjekordne vihane konserv räuskamas. 😀

See on ju see Perekooli põhitroll jälle aktsioonis. Maga kaineks soovitust ei anna enam keegi, sest see on ju juba selgeks saanud, et asjatu lootus. Selle puhul ongi valik, kas natuke täis või täitsa täis, kaine see inimene vist enam kunagi polegi.

+27
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

mina ei saanud aru, kuidas tal õnnestus terve perega väidetavalt koroona läbi põdeda, kui igapäevaselt instas ei olnud sellest ühtegi märki (ei istunud kodus, ei maininud mingeid haigusnähte, tal ju terve elu seal laiali laotatud ja siis tagantjärgi teatab, et olid terve perega 2 nd koroonas?)

+46
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minule ta samuti eriti ei meeldi. Veits liiga ennast täis, nt kuidas ta end ”Eesti tšellokuningannaks” nimetab.

Seda tiitlit ei ole ta küll endale ise andnud. Olenemata kõigest ei saa eitada, et enda erialal on ta vaieldamatult oma ala üks tegijamaid Eestis. Teine on tema praegune elukaaslane.

+10
-24
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 18 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Seda tiitlit ei ole ta küll endale ise andnud. Olenemata kõigest ei saa eitada, et enda erialal on ta vaieldamatult oma ala üks tegijamaid Eestis. Teine on tema praegune elukaaslane.

Andis ikka ise, tal oli isegi mõni aeg tagasi oma Instagrami bios see kirjas.

+29
-3
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 301 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Silvia Ilves