Teema: Silvia Ilvese uus elu
Lõpuks on ka pr Ilvesel väärikas pereelu. Kui abielluvad mehega, siis tundub kõik täiuslik! Ärge heitke meelt, paljulapselised üksikemad. Ühel päeval võib õnn jõuda ka teie õuele!
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120140542/silvia-ilvese-uus-peigmees-kes-on-see-mustikust-moisaharra-kes-soidab-teslaga-ja-on-iseendasse-investeerinud-viiekohalise-summa
Kommentaarist on juba teavitatud
Milleks siis üldse olla kui tingimusi ei ole!??? Ei meeldinud, et mõisapidudel on narkot tehtud. Rõve!
Oota paar kuud, siis puhuvad juba uued tuuled Silvia elus
Lõpuks on ka pr Ilvesel väärikas pereelu. Kui abielluvad mehega, siis tundub kõik täiuslik! Ärge heitke meelt, paljulapselised üksikemad. Ühel päeval võib õnn jõuda ka teie õuele!
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120140542/silvia-ilvese-uus-peigmees-kes-on-see-mustikust-moisaharra-kes-soidab-teslaga-ja-on-iseendasse-investeerinud-viiekohalise-summa
Kes inimest ikka kiidab kui mitte ise! 😃
Ma ei mõista, MIKS SI selle inteka üldse andis. Alles hiljuti ju vandus, et enam mitte iialgi meediaga ei suhtle, intervjuusid ei anna ja endast kirjutada ei luba. Milleks siis jälle vana reha otsa astuda? Ela oma uut ja ilusat elu, aga ära kuuluta oma igast uuest suhtest kohe meedias.
Iseenesest ta mulle meeldib, aga sellest suhete presenteerimisest ma küll aru ei saa. Milleks küll? 🤔
Iseenesest ta mulle meeldib, aga sellest suhete presenteerimisest ma küll aru ei saa. Milleks küll?
võibolla loodab, et kui kõigile räägib, siis jääb suhe püsima?
Ju räägiti liiga vähe, peab ise hagu alla panema.
Loodame, et lapsed ei pea nüüd näljas olema. Varasemalt ütles naine, et temal tunded puuduvad. Kuidas härra sellega küll lepib?
Loodame, et lapsed ei pea nüüd näljas olema.
Palun ära liialda. Tema lapsed on alati hoitud ja kasitud olnud.
Ma ei mõista, MIKS SI selle inteka üldse andis. Alles hiljuti ju vandus, et enam mitte iialgi meediaga ei suhtle, intervjuusid ei anna ja endast kirjutada ei luba. Milleks siis jälle vana reha otsa astuda? Ela oma uut ja ilusat elu, aga ära kuuluta oma igast uuest suhtest kohe meedias.
Iseenesest ta mulle meeldib, aga sellest suhete presenteerimisest ma küll aru ei saa. Milleks küll? 🤔
Minu meelest on see mingit sorti vaimne häire. Ta on kahtlemata eriline ja särav naine ja muusikaliselt andekas, aga oma eraeleu afišeerimise poolest absoluutselt põrunud. (Ma ei jaga ka tema poliitilisi jm vaateid.)
Loodame, et lapsed ei pea nüüd näljas olema.
Palun ära liialda. Tema lapsed on alati hoitud ja kasitud olnud.
Hoitud jah aga majandusprobleeme oleme meedias ju lugenud.
saab Kuningas Salomoni pärandi hoidjaks! Tegelikult kuulusid need kaevandused Seeba kuningannale 🙂
Minu meelest on see mingit sorti vaimne häire. Ta on kahtlemata eriline ja särav naine ja muusikaliselt andekas, aga oma eraeleu afišeerimise poolest absoluutselt põrunud. (Ma ei jaga ka tema poliitilisi jm vaateid.)
Ta lihtsalt edev ja tähelepanuvajaduses. Kogu moos. Mis siin keerulist on?
Iseenesest ta mulle meeldib, aga sellest suhete presenteerimisest ma küll aru ei saa. Milleks küll?
võibolla loodab, et kui kõigile räägib, siis jääb suhe püsima?
Sest kõikide eksidega see süsteem toimis? 😀
Sest kõikide eksidega see süsteem toimis?
no mõni inimene ei õpi oma vigadest, kogu aeg sama muster
no mõni inimene ei õpi oma vigadest, kogu aeg sama muster
Ega tema vist enne ei õpi, kui on keskealine mutt, kelle järel enam meestesaba ei ole. Praeguses vanuses piisab enda mehele kaela riputamisest väga kenasti, keegi läheb õnge kindla peale.
Ilves on selline kergelt naiivne naine. Nii kui ta uue mehega tutvub, siis ta kohe armub ja ta on temast nii sillas, et ei suuda lihtsalt oma vaimustust ainult endale hoida – ta tahab seda kogu maailmaga jagada.
Mulle tundub, et ta ei armu mitte sellesse mehesse, vaid mõttesse, et tal on mees.
Ilves on selline kergelt naiivne naine.
Olen nõus. Ilmselt on Silvia naine, kes oskab voodis hästi “asjatada”. Sellega võlub alguses mehe ära küll. Eriti sellise mehe, kes on ainult meritähtedega “asjatanud”. Aga ega sellest suhteks ei piisa. Mingi hetk selgub tõde, et peale voodit nagu midagi muud ühist ei ole ja sinna see suhe läheb…
Kes tal lastega toimetab, kontserdid ju õhtuti?
Kes tal lastega toimetab, kontserdid ju õhtuti?
kuskil artiklis oli, et vanemad aitavad
Assel lapsi pole. Nüüd sai neid korraga neli! Sinna see suhe lähebki. Ja üsna ruttu.
Ehk nüüd leidis ige, neil on midagi väga sarnast näoilmes/-joontes.

Olen nõus. Ilmselt on Silvia naine, kes oskab voodis hästi “asjatada”. Sellega võlub alguses mehe ära küll. Eriti sellise mehe, kes on ainult meritähtedega “asjatanud”.
Saan aru, et sul ei ole ilusate naistega palju kogemusi, aga see on sinu märg unelm, et veidi kenam naine, kes on ka napis rõivastuses on fotodel olnud, voodis tingimata ülihea on.
Eks väline ilu ka meelitab, meestel on ju uhke sellist trofeed enda kõrval/voodis näha; voodis toimuv on siin teisejärguline.
Inimesed ei tea, kes nad on! Siin teemas on kadedad pundis, kuigi nad endale seda ei tunnista, on nad naise edule ääretult kadedada. Nõme!
Ma väga loodan, et mõlemad on nüüd teineteises leidnud seda mida otsivad ning seda armastuslugu jätkub aegade lõpuni, kuid ma ise absoluutselt mitte kunagi ei avaldaks nii lühikest suhet, eriti tuntud inimene olles. Ma saan aru, et Ilves on palju haiget saanud, ilus inimene äkki soovibki ennast rohkem näidata, nüüd jälle justkui niuhti uus suhe ka käes, kuid nad võiks seda ikka kahekesi nautida. Ja ma tõesti loodan, et nad oskavad armastavalt kokku jääda.
Olen nõus. Ilmselt on Silvia naine, kes oskab voodis hästi “asjatada”. Sellega võlub alguses mehe ära küll. Eriti sellise mehe, kes on ainult meritähtedega “asjatanud”.
Saan aru, et sul ei ole ilusate naistega palju kogemusi, aga see on sinu märg unelm, et veidi kenam naine, kes on ka napis rõivastuses on fotodel olnud, voodis tingimata ülihea on.
Eks väline ilu ka meelitab, meestel on ju uhke sellist trofeed enda kõrval/voodis näha; voodis toimuv on siin teisejärguline.
Ma arvan, et mees peab Ilvesega koos olles väga suure kompromissi iseendaga tegema. Ilvesel on siiski väga suur pagas, mis enamus mehi eemale ajab.
Ma arvan, et ta võib läbi voodi neid mehi endale saada.
Ma arvan, et ta võib läbi voodi neid mehi endale saada.
Miks sa nii veendunud oled selles?
Minu meelest kõige parem seks on siiski pikaajalises suhtes, kui teineteist on tundma õpitud. Pagas ei taga head seksi.
See teema kuulub kas kustutamisele või ajaviite alla. Ajaviite alla saavad oma näppe sügeleda nii palju kui soovivad, vähemalt näidata oma rumalust.
Saan aru, et sul ei ole ilusate naistega palju kogemusi, aga see on sinu märg unelm, et veidi kenam naine, kes on ka napis rõivastuses on fotodel olnud, voodis tingimata ülihea on. Eks väline ilu ka meelitab, meestel on ju uhke sellist trofeed enda kõrval/voodis näha; voodis toimuv on siin teisejärguline.
Pole ju tegemist kena naisega :O
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.