Hea ema on ta ka täiesti vaieldamatult. Minul on kolm poega, kellest kaks on muusikakoolis käinud, ise olen muusikaõpetaja ja ma ei suutnud neid hoolimata vähemalt poole vabamast graafikust isegi nii kaugele saada, et nad neljanda aastani vastu peals ja eksamid läbiks. Tema lapsed võidavad rahvusvahelisi konkur
Muusiku äraspidine loogika. See, kas su lapsed konkursse võidavad, pole mingi hea ema olemise kriteerium. Või noh, seal muusikute väikeses mullikeses vbl on, päriselus mitte.
Silvia võib muidugi absoluutselt olla hea ema või siis ka mitte, mul pole aimugi. Ja sinul ka pole. See et laps võidab konkursse, pole kuskilt otsast selle näitaja. Sama hästi võiks öelda, et keegi on hea ema, sest ta lapsel on rohelised silmad vms. Täiesti meelevaldne seos.
Tead, andekaid lapsi on väga palju, kuid vähesed hakkavad silma paistma, st selle taga on ka jäägitu ema ja juhendaja toetus. Antud juhul on see Ilves ühes isikus, lapsed on tal olnud tublid. Ilves võib olla oma kirju seltsieluga, kuid laste eest ta seisab. Kindlasti kõik ei tule alati 100% välja ka selles vallas, kuid sedavõrra rohkem ta pingutab. Need lapseb on muusikaarengu suhtes saanud väga hea stardi ja kasvukeskkonna. Jah, eks tulevik näitab, kas see uus meespartner oskab sellise megaperekonna kõrval olla, samuti tuge pakkuda, kuid siin vestlustes tehakse Ilvest väikeseks. Küll olevat Ilves kole, siis teeb seda ja seda, kõige nõmedam on siin tema lastega seonduva kritiseerimine. Näha tuleb inimestes ilusaid asju, mitte kirjutada Perekooli, et kui jube Ilves on jne. Elage ise paremini, lahake Perekoolis oma teemasid, mitte ärge materdage teiste elusid. Kui oskate paremini elada, siis on see tore, kuid see ei anna õigust teisi halvustada. 🙂