Esileht Ajaviite- ja muud jutud Silvia Ilvese uus elu

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 136 )

Teema: Silvia Ilvese uus elu

Postitas:
Kägu

Saan aru, et sul ei ole ilusate naistega palju kogemusi, aga see on sinu märg unelm, et veidi kenam naine, kes on ka napis rõivastuses on fotodel olnud, voodis tingimata ülihea on. Eks väline ilu ka meelitab, meestel on ju uhke sellist trofeed enda kõrval/voodis näha; voodis toimuv on siin teisejärguline.

Pole ju tegemist kena naisega :O

Päris kindlasti on tegemist ilusa naisegea. Ta ei pruugi sinu maitse olla, kuid Ilvesel on kaal korras ning ta on ikka üle keskmise püss. 🙂

+15
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris kindlasti on tegemist ilusa naisegea. Ta ei pruugi sinu maitse olla, kuid Ilvesel on kaal korras ning ta on ikka üle keskmise püss. 🙂

Keha on tiptop, teeb isegi 20sele silmad ette. Imestasin, et polegi 35. Pole küll see, kes ütles, et inetu, kindlasti inetu pole, aga näeb vanem näost välja. Imestasin, et ainult 30. Samas on ta väga palju selle ajaga jõudnud, selle eest respekt talle. Tubli naine.

+5
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Saan aru, et sul ei ole ilusate naistega palju kogemusi, aga see on sinu märg unelm, et veidi kenam naine, kes on ka napis rõivastuses on fotodel olnud, voodis tingimata ülihea on. Eks väline ilu ka meelitab, meestel on ju uhke sellist trofeed enda kõrval/voodis näha; voodis toimuv on siin teisejärguline.

Mis see kaal siia puutub, ilu on nàos ikka muidu😅No kui on.

+8
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle tuleb temast rääkides miskil põhjusel alati Diana Klas meelde.

+13
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle tuleb temast rääkides miskil põhjusel alati Diana Klas meelde.

Kaks täiesti võrreldamatut inimest. Ühiseks nimetajaks vast see, et mõlemad on kaunid ja omal alal tegijad naised.

+4
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvan, et ta võib läbi voodi neid mehi endale saada.

Miks sa nii veendunud oled selles?

Minu meelest kõige parem seks on siiski pikaajalises suhtes, kui teineteist on tundma õpitud. Pagas ei taga head seksi.

Aga mis siis neid mehi köidab?

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ta on ikka väga kena naine, nii näo kui keha poolest. Lisaks enda valdkonnas täielik professionaal, mis ka mehi ligi tõmbab. Hea ema on ta ka täiesti vaieldamatult. Minul on kolm poega, kellest kaks on muusikakoolis käinud, ise olen muusikaõpetaja ja ma ei suutnud neid hoolimata vähemalt poole vabamast graafikust isegi nii kaugele saada, et nad neljanda aastani vastu peals ja eksamid läbiks. Tema lapsed võidavad rahvusvahelisi konkursse ja vanim mängib juba praegu paremini kui mina. Jah, ta on kergeusklik ja lihtsasti manipuleeritav, aga kas rahvas armastaks teda rohkem kui ta oleks raudnaine? Siis oleks ilmselt see hambus. Oma lähedase pealt tean, et kui meedia tahab kellestki kirjutada, siis kirjutatakse nagunii ja ta on piisavalt silmapaistev persoon, et tema vastu tunneb ajakirjandus huvi. Pigem siis tõesti anda see intervjuu ise enda poolt usaldatud ajakirjanikule kui avastada ühel heal päeval intervjuu, mida sa kunagi andnud polegi – täielik väljamõeldis.

+14
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Saan aru, et sul ei ole ilusate naistega palju kogemusi, aga see on sinu märg unelm, et veidi kenam naine, kes on ka napis rõivastuses on fotodel olnud, voodis tingimata ülihea on.

Minu kogemused siin ei loe. Aga miks ma nii arvan. Mulle meenus artikkel ajast, kui kitarrimängija Paul Silviaga asju ajas. Seal artiklis oli lause, et Paul ja Silvia ei saanud vahel päev otsa voodist välja, sest “asi” klappis neil hästi. Sealt ma järelduse tegin, et äkki võiks nii olla.

+8
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ta on ikka väga kena naine, nii näo kui keha poolest.

Misasja. Appi. Üllatav, et keegi teda kenaks peab. Vist päris esimest korda kuulen.

+14
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ta on ikka väga kena naine, nii näo kui keha poolest. Lisaks enda valdkonnas täielik professionaal, mis ka mehi ligi tõmbab. Hea ema on ta ka täiesti vaieldamatult. Minul on kolm poega, kellest kaks on muusikakoolis käinud, ise olen muusikaõpetaja ja ma ei suutnud neid hoolimata vähemalt poole vabamast graafikust isegi nii kaugele saada, et nad neljanda aastani vastu peals ja eksamid läbiks. Tema lapsed võidavad rahvusvahelisi konkursse ja vanim mängib juba praegu paremini kui mina. Jah, ta on kergeusklik ja lihtsasti manipuleeritav, aga kas rahvas armastaks teda rohkem kui ta oleks raudnaine? Siis oleks ilmselt see hambus. Oma lähedase pealt tean, et kui meedia tahab kellestki kirjutada, siis kirjutatakse nagunii ja ta on piisavalt silmapaistev persoon, et tema vastu tunneb ajakirjandus huvi. Pigem siis tõesti anda see intervjuu ise enda poolt usaldatud ajakirjanikule kui avastada ühel heal päeval intervjuu, mida sa kunagi andnud polegi – täielik väljamõeldis.

Ei saaks meedia mehe mõisa kõrvalhoone elutuppa sisse ega selliseid pilte, kui nad ei tahaks end eksponeerida… (ega antud olukorrast veidi kuulsust juurde toota).

Mehel on oma turundusplaan käsil…

Silvia saaks soovi korral täpselt sama rahulikku ja anonüümset elu elada, nagu kõik teised professionaalsed muusikud Ersos. Ei kõnni meedia mitte kõigi nende elutubades.

Nagu Kroonika peatoimetaja Hundi kohta saates rääkis: ta tuletab ajakirjanikele pidevalt enda olemasolu meelde…

Hunt ees ja  Ilves järel

+29
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei saaks meedia mehe mõisa kõrvalhoone elutuppa sisse ega selliseid pilte, kui nad ei tahaks end eksponeerida… (ega antud olukorrast veidi kuulsust juurde toota).

Silvia saaks soovi korral täpselt sama rahulikku ja anonüümset elu elada, nagu kõik teised professionaalsed muusikud Ersos. Ei kõnni meedia mitte kõigi nende elutubades.

Nagu Kroonika peatoimetaja Hundi kohta saates rääkis: ta tuletab ajakirjanikele pidevalt enda olemasolu meelde…

Hunt ees ja Ilves järel

Küll leitaks muud pildid. Suvalist ERSO muusikut ja Ilvest ei anna väga võrrelda. Ükski teine ERSO liige ei raba nii mitmel rindel – neil pole kontserttuure pop-artistidega, nad pole käinud Eurovisioonil jne.

+3
-24
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küll leitaks muud pildid. Suvalist ERSO muusikut ja Ilvest ei anna väga võrrelda. Ükski teine ERSO liige ei raba nii mitmel rindel – neil pole kontserttuure pop-artistidega, nad pole käinud Eurovisioonil jne.

Eraelu kohta vast ikka ei teataks. Ei käi sul keegi järel, kui ise ei kirjuta. Ka Grete Lõbu abiellumist jne poleks teadnud. https://kroonika.delfi.ee/artikkel/96343001/kild-killu-haaval-abieluni-grete-lobu-hoidis-suhet-mitu-aastat-saladuskatte-all-oleme-mirjoga-vaga-onnelikud

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vabandust, kui ise ei anna nõusolekut kirjutamiseks. Ma arvan, et ta ise neid artikleid küll ei kirjuta, aga nõusolekut ei pea ka andma. Eraelu ei puutugi asjasse, see hoiab inimest lihtsalt pildil. Staarid peavad olema tavarahva ”lähedal”, tavarahvaga suhestuma ja kuidas sa paremini suhestud. Mitte läbi oma töö-läbi eraelu oma haavatavusega jne.

+2
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hea ema on ta ka täiesti vaieldamatult. Minul on kolm poega, kellest kaks on muusikakoolis käinud, ise olen muusikaõpetaja ja ma ei suutnud neid hoolimata vähemalt poole vabamast graafikust isegi nii kaugele saada, et nad neljanda aastani vastu peals ja eksamid läbiks. Tema lapsed võidavad rahvusvahelisi konkur

Muusiku äraspidine loogika. See, kas su lapsed konkursse võidavad, pole mingi hea ema olemise kriteerium. Või noh, seal muusikute väikeses mullikeses vbl on, päriselus mitte.

Silvia võib muidugi absoluutselt olla hea ema või siis ka mitte, mul pole aimugi. Ja sinul ka pole. See et laps võidab konkursse, pole kuskilt otsast selle näitaja. Sama hästi võiks öelda, et keegi on hea ema, sest ta lapsel on rohelised silmad vms. Täiesti meelevaldne seos.

+17
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hea ema on ta ka täiesti vaieldamatult. Minul on kolm poega, kellest kaks on muusikakoolis käinud, ise olen muusikaõpetaja ja ma ei suutnud neid hoolimata vähemalt poole vabamast graafikust isegi nii kaugele saada, et nad neljanda aastani vastu peals ja eksamid läbiks. Tema lapsed võidavad rahvusvahelisi konkur

Muusiku äraspidine loogika. See, kas su lapsed konkursse võidavad, pole mingi hea ema olemise kriteerium. Või noh, seal muusikute väikeses mullikeses vbl on, päriselus mitte.

Silvia võib muidugi absoluutselt olla hea ema või siis ka mitte, mul pole aimugi. Ja sinul ka pole. See et laps võidab konkursse, pole kuskilt otsast selle näitaja. Sama hästi võiks öelda, et keegi on hea ema, sest ta lapsel on rohelised silmad vms. Täiesti meelevaldne seos.

On sul tõendeid, et ta pole hea ema? Lapsed on viisakad, puhtad, tublid, neil on kindlad hobid, mitte ei jõlgu kaubanduskeskustes. Silmavärvi ja laste saavutusi ühele pulgale panna on päris tobe. Ühega lapsed nimelt sünnivad, teisega tuleb vaeva näha ja sellises vanuses laste puhul eeldab see vaieldamatult tugevat toetust koduste poolt.

+10
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tead, andekaid lapsi on väga palju, kuid vähesed hakkavad silma paistma, st selle taga on ka jäägitu ema ja juhendaja toetus. Antud juhul on see Ilves ühes isikus, lapsed on tal olnud tublid. Ilves võib olla oma kirju seltsieluga, kuid laste eest ta seisab. Kindlasti kõik ei tule alati 100% välja ka selles vallas, kuid sedavõrra rohkem ta pingutab. Need lapseb on muusikaarengu suhtes saanud väga hea stardi ja kasvukeskkonna. Jah, eks tulevik näitab, kas see uus meespartner oskab sellise megaperekonna kõrval olla, samuti tuge pakkuda, kuid siin vestlustes tehakse Ilvest väikeseks. Küll olevat Ilves kole, siis teeb seda ja seda, kõige nõmedam on siin tema lastega seonduva kritiseerimine. Näha tuleb inimestes ilusaid asju, mitte kirjutada Perekooli, et kui jube Ilves on jne. Elage ise paremini, lahake Perekoolis oma teemasid, mitte ärge materdage teiste elusid. Kui oskate paremini elada, siis on see tore, kuid see ei anna õigust teisi halvustada. 🙂

+10
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Me ei räägiks temast, kui ta ise ülepäeva ei topiks ennast kuhugi avalikku meediasse. Jube tüütu. Küll pesupildid, küll “jälle uus mees”. No ei taha temast lugeda, aga muudkui jääb ette.

+23
-4
Please wait...

Postitas:
Kutsarhobusel

Me ei räägiks temast, kui ta ise ülepäeva ei topiks ennast kuhugi avalikku meediasse. Jube tüütu. Küll pesupildid, küll “jälle uus mees”. No ei taha temast lugeda, aga muudkui jääb ette.

Tarbi vähem kollast meediat siis. Ma poleks nt seda intervjuud näinudki kui siia linki poleks topitud. Kes kollast meediat tarbib, see ju janunebki nende järele, kes end presenteerivad 😀

+7
-17
Please wait...

Postitas:
Mätas

Need jutud lingitakse Delfisse. Paratamatult näed pealkirju ja pilte.

+11
-2
Please wait...

Postitas:
tartlane88

Minu meelest on ta natuke liiga kõhn ja mulle isiklikult ta näojooned ei meeldi. Kole ta kindlasti pole, aga talle mõeldes kindlasti ei tooks välja, et püss või kaunitar lausa oleks. Pealegi pole see normkaalus või sale olemine mingi nii erakordne saavutus, et alla 40a naiste puhul see midagi märkimisväärset oleks. Normkaalus olemine ei tähenda veel, et automaatselt kena. Justkui kõik oleks justkui väga paksud. Ei ole. See, et kaal on korras võiks pigem norm olla. Iluks sellest ei piisa.

Siin kommenteeritakse nagu see oleks mingi imeasi, et naine nii palju mehi saab. Tegelikult võiks iga vähegi ok naine olla täpselt sama paljudes suhetes. Ja kui oled veel üle keskmise kena ja ilusa figuuriga, siis on veelgi lihtsam mehi saada. See pole küll mingi kvaliteedinäitaja, kui naisel on palju mehi ja need nii kiiresti vahetuvad. Pigem ikka vastupidi… Vähegi normaalset naist tahavad paljud mehed, aga naine on see, kes valib välja, kes on piisavalt vääriline. Mõni on lihtsalt valimatum ja kiirustab kogu aeg suhtest suhtesse.

+19
-2
Please wait...

Postitas:
tartlane88

Ma arvan, et ta võib läbi voodi neid mehi endale saada.

Miks sa nii veendunud oled selles?

Minu meelest kõige parem seks on siiski pikaajalises suhtes, kui teineteist on tundma õpitud. Pagas ei taga head seksi.

Aga mis siis neid mehi köidab?

No kuulge. Mehi köidabki see, kui on kena ja sale keha ning üle keskmise näolapp. Rohkem polegi vaja. Sealjuures võivad paljud kenad ja pealtnäha seksikad naised olla madala või olematu libiidoga tegelikult. See on mingi meeste soovunelm, et ilusad ja enda seksikust/naiselikkust rõhutavad naised on maru suure libiidoga.

+11
0
Please wait...

Postitas:
tartlane88

Mehed ei hinda naisi selle järgi üldiselt, kui professionaalsed nad karjäärialaselt on. Edukus ja tööle orienteeritus pigem peletab mehi eemale. Samuti pole tähtsust sellel, kui hea ema naine on, kui mehel endal pole lapsigi või soovi neid saada. Paraku on mehed pinnapealsed ja lähtuvad peamiselt ikka välisest küljest. Nii lihtne see ongi.

+14
-2
Please wait...

Postitas:
tartlane88

Tead, andekaid lapsi on väga palju, kuid vähesed hakkavad silma paistma, st selle taga on ka jäägitu ema ja juhendaja toetus. Antud juhul on see Ilves ühes isikus, lapsed on tal olnud tublid. Ilves võib olla oma kirju seltsieluga, kuid laste eest ta seisab. Kindlasti kõik ei tule alati 100% välja ka selles vallas, kuid sedavõrra rohkem ta pingutab. Need lapseb on muusikaarengu suhtes saanud väga hea stardi ja kasvukeskkonna. Jah, eks tulevik näitab, kas see uus meespartner oskab sellise megaperekonna kõrval olla, samuti tuge pakkuda, kuid siin vestlustes tehakse Ilvest väikeseks. Küll olevat Ilves kole, siis teeb seda ja seda, kõige nõmedam on siin tema lastega seonduva kritiseerimine. Näha tuleb inimestes ilusaid asju, mitte kirjutada Perekooli, et kui jube Ilves on jne. Elage ise paremini, lahake Perekoolis oma teemasid, mitte ärge materdage teiste elusid. Kui oskate paremini elada, siis on see tore, kuid see ei anna õigust teisi halvustada. 🙂

Sa tundud arvavat, et hea vanemlus seisneb selles, kui (professionaalselt) edukad lapsed suudab vanem toota. Pole oluline, kas ja kui õnnelik, peaasi et oma karjääris edukas ja ikka silmapaistvad tulemused….Selliste parameetrite järgi saab hinnata treeneri või õpetaja/juhendaja headust mitte lapsevanema! Lapsevanema ülesanne on ikka muu ja näitab, kui nihkes su arusaam on sellest, mis on lapsevanema roll. Hea vanem on see, kes lapsele turvalise ja armastava keskkonna loob. Pole oluline, mis on tulemused, vaid see, et laps oleks õnnelik ja teaks, et ta on aktsepteeritud/armastatud ka siis kui tal mingeid silmapaistvaid tulemusi pole. Et ta on inimene, kes on armastatud täpselt sellisena nagu ta on, mitte pole hinnatud vaid siis, kui medaleid ja auhindu toob.

+9
-6
Please wait...

Postitas:
piret005

Silvia Ilves on väga kaunis naine pildi pealt vaadata. Aga kui suu lahti teeb, kogu see ilu kaob, sest jutt on niivõrd loll.

+17
-6
Please wait...

Postitas:
alexxx

Silvia Ilves on väga kaunis naine pildi pealt vaadata. Ag kui suu lahti teeb, kogu see ilu kaob, sest jutt on niivõrd loll.

Täpselt!

+10
-4
Please wait...

Postitas:
rohekonn

Silvia Ilves on väga kaunis naine pildi pealt vaadata. Ag kui suu lahti teeb, kogu see ilu kaob, sest jutt on niivõrd loll.

Maitse asi see jutt, aga siiski on tal olemas see “miski”, mis meestele meeldib. Ega ta sulle, tavalisele perekooli moorile ei tahagi meeldida, ei jutu ega olemuse poolest.

+6
-14
Please wait...

Postitas:
monic77

Hunt ees ja Ilves järel

Vat Eurovisioonil ikka on mõnigi käinud.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
piret005

Maitse asi see jutt, aga siiski on tal olemas see “miski”, mis meestele meeldib. Ega ta sulle, tavalisele perekooli moorile ei tahagi meeldida, ei jutu ega olemuse poolest.

Sina vist oled juba sellises eas, et meeldivad kõik naised, kui nad on 3o aastat vanad. Ja ega meestel polegi lollist jutust midagi, sellega olen nõus.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Mätas

Kui ma oma büstpildid avalikult letti laoks, saaks ma neid “meeste meeldimisi” tuhandeid.

+10
-6
Please wait...

Postitas:
Maikuu

No me viimasest Pealtnägijast nägime, kui kiiresti meestel püksid lahti käivad. Kaks moosist lauset ja juba küps.

+13
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 136 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Silvia Ilvese uus elu