Eriti kurb oli kuulata, kuidas teda siin riigis peale koroonavastast aktsiooni tühistama hakati ja kuskile tööle ei võetud.
Sa oled asjast täiesti valesti aru saanud.
Tema leping ERSO-ga oligi tähtajaline, seda ei lõpetatud sellepärast, et ta koroonavastast juttu rääkis. Seda lihtsalt ei pikendatud – jah, võibolla ei pikendatudki sellepärast, et SI oli endale juba igas mõttes (mitte ainult vandenõuteoreetikuna) halva maine korjanud, aga ERSOl on täielik õigus VALIDA, keda nad tööle võtavad.
Tühistati ÜKS kontsert, mis pidi toimuma Kliinikumi ruumides ja jällegi – Kliinikum ei pea enda ruumides vandenõuteoreetikut presenteerima, sellist kohustust ei ole.
Aga on kohti, kollektiive ja üritusi, kus tšellisti reljeefselt väljendatud vastumeelsus vaktsiinide suhtes kas üldse ei loe või on isegi boonuseks. Kui teda ka sellistesse kohtadesse pole esinema kutsutud, siis peab probleem olema ikkagi temas endas.
Podcasti ma kuulanud ei ole, aga varasematest sõnavõttudest tean, et selle daami side reaalsusega jätab veidi soovida.
Sellegi kohta, miks ta Marcel Kitsest lahku läks, on ta esitanud mitu erinevat versiooni, milles on süüdi vaheldumisi kas Kits või valitsus, aga mitte iial tema ise. Palun väga: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120060662/silvia-ilvese-suhe-marcel-johannes-kitsega-oli-toeliselt-toksiline-mul-olid-pisarad-silmis-ja-marcel-karjus-mu-peale
Ja miks Marcel karjus Silvia peale? Sest Silvia läks Taavi Libe saatesse ja rääkis seal Marcelist väga alandavalt, väga üleolevalt tagaselja. Mingit suurt armastust Marceli vastu sealt välja ei paistnud, ainult halvustamine. Mina ütlen, kui inimene oma kaaslasest teistele – ammugi siis veel avalikkuse ees – nii halvasti räägib, tuleb lahku minna! See suhe oli toksiline, aga mitte Marcel ei olnud selles süüdi.