Esileht Ajaviite- ja muud jutud Silvia Ilvese uus elu

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 136 )

Teema: Silvia Ilvese uus elu

Postitas:
mirjem

keegi siin pakkus, et kas lähedased temast ei hooli. mina arvan, et hoolivad küll. ma arvan, et kui tal poleks peret, kes hooliks, siis oleks Silvia sugune ebastabiilse psüühikaga, lihtsustatud mõtlemisega, ebakindel, analüüsivõimeta ja edev naine kuskil mujal kohas, mitte ajakirjade kaantel. ma arvan, et ta oleks inimkaubanduse ohver või ebastabiilsete, alkoholiprobleemiga ja varatute meeste lükata-tõmmata.

+16
-2
Please wait...

Postitas:
sina123

Kuulasin esimest korda elus Kroonika podcasti:

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120152080/kroonika-podcast-suhe-sai-juba-labi-silvia-ilves-raagib-suu-puhtaks

Mulle jättis see naine väga sümpaatse mulje. Eriti kurb oli kuulata, kuidas teda siin riigis peale koroonavastast aktsiooni tühistama hakati ja kuskile tööle ei võetud. Ülikoolidest süüakse Eestis vaktsineerimata inimesi välja, töölt vallandatakse vaktsineerimata inimesi. Tekib paralleel möödunud sajandi Hitleri-Saksamaaga, kus keegi ei saanud tööle ega ülikooligi, kui natsiparteisse ei kuulunud.

Ja selle süsteemi poolt käisid perekoolikad kõik uhkelt hääletamas.

+7
-36
Please wait...

Postitas:
Metsik Meeta

Eriti kurb oli kuulata, kuidas teda siin riigis peale koroonavastast aktsiooni tühistama hakati ja kuskile tööle ei võetud. Ülikoolidest süüakse Eestis vaktsineerimata inimesi välja, töölt vallandatakse vaktsineerimata inimesi.

Mis mõttes teda tühistama hakati? Vaatasin tema IG profiili ja sealt on küll näha, et tal on alati käed-jalad tööd täis ja palju esiemisi erinevates kohtades. Tühistatud inimest ju esinema ei kutsuta. Ja leping ERSOga samuti.

Podcasti pole kuulanud, kui aega saan, kuulan ära ja võibolla muudan oma seisukohta, aga praegu tundub see tühistamise jutt küll veidi ülepaisutatuna.

+20
-3
Please wait...

Postitas:
sina123

Eriti kurb oli kuulata, kuidas teda siin riigis peale koroonavastast aktsiooni tühistama hakati ja kuskile tööle ei võetud. Ülikoolidest süüakse Eestis vaktsineerimata inimesi välja, töölt vallandatakse vaktsineerimata inimesi.

Mis mõttes teda tühistama hakati? Vaatasin tema IG profiili ja sealt on küll näha, et tal on alati käed-jalad tööd täis ja palju esiemisi erinevates kohtades. Tühistatud inimest ju esinema ei kutsuta. Ja leping ERSOga samuti.

Podcasti pole kuulanud, kui aega saan, kuulan ära ja võibolla muudan oma seisukohta, aga praegu tundub see tühistamise jutt küll veidi ülepaisutatuna.

Ta rääkis seal podcastis, et oli peale seda koroonaaktsiooni pikka aega töötu ja et ta suhe Marcell Kitsegagi läks seetõttu vett vedama. Ei ole see tühistamise jutt ülepaisutatud. Mul on üks koronnasüstist keeldunud lahti lastud kolleeg ja mul on 2 tuttavat TÜ-st, kes söödi sealt välja, sest nad ei vaktsineerinud ennast.

+5
-31
Please wait...

Postitas:
maarjaline

Kuulasin esimest korda elus Kroonika podcasti:

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120152080/kroonika-podcast-suhe-sai-juba-labi-silvia-ilves-raagib-suu-puhtaks

Mulle jättis see naine väga sümpaatse mulje. Eriti kurb oli kuulata, kuidas teda siin riigis peale koroonavastast aktsiooni tühistama hakati ja kuskile tööle ei võetud. Ülikoolidest süüakse Eestis vaktsineerimata inimesi välja, töölt vallandatakse vaktsineerimata inimesi. Tekib paralleel möödunud sajandi Hitleri-Saksamaaga, kus keegi ei saanud tööle ega ülikooligi, kui natsiparteisse ei kuulunud.

Ja selle süsteemi poolt käisid perekoolikad kõik uhkelt hääletamas.

mina jälle kuulasin raadiost vahetult enne seda aktsiooniüritust tema intrevjuud, ma küll ei mõelnud temast enne mitte midagi, aga kohati jättis väga naiivitari mulje, isegi lihtsatele küsimustele ei osanud korralikult vastata, no oli tõesti lihtsake, nagu keegi eelnevat ütles

+19
-1
Please wait...

Postitas:
värskekartul

Ta rääkis seal podcastis, et oli peale seda koroonaaktsiooni pikka aega töötu ja et ta suhe Marcell Kitsegagi läks seetõttu vett vedama. Ei ole see tühistamise jutt ülepaisutatud. Mul on üks koronnasüstist keeldunud lahti lastud kolleeg ja mul on 2 tuttavat TÜ-st, kes söödi sealt välja, sest nad ei vaktsineerinud ennast.

Ma hästi ei usu, et asi on ainult vaktsineerimatuses. Mu eelmises töökohas(haridusasutus), kus töötasin just koroonapandeemia õitsehetkeil, oli mul mitu kolleegi, kes erinevatel põhjustel ennast ei vakstineerinud. Minu teada töötavad nad seal ka praegu edasi. Ja praeguses töökohas(samuti haridusasutus, riigi alluvuses), mul pole aimugi, kes on vaktsineeritud ja kes mitte. Aga need mu vaktsineerimata kolleegid ei teinud ka mingit vastupropagandat, ei rääkinud 5Gst, eliidist ega muudest vandenõudest

+25
-1
Please wait...

Postitas:
monic77

Kas Silvia Ilvese lähedased Silviast üldse ei hooli? Vastik on vaadata, kuidas teda kogu aeg ära kasutatakse. Ja kas selliseid “mõisahärrasid” üldse kuidagimoodi vastutusele võtta ei saa?

Sul härrast kahju ei ole?  Naine avalikult meedias ütleb, et tunded puuduvad aga kasutab meest ära.

+15
0
Please wait...

Postitas:
Mätas

Koroonaajal ei töötanud ükski meelelahutaja (kui just zoomis kontserte ei tehtud), aga vot üks on see märter.

+20
-2
Please wait...

Postitas:
K4gu

Eriti kurb oli kuulata, kuidas teda siin riigis peale koroonavastast aktsiooni tühistama hakati ja kuskile tööle ei võetud.

Sa oled asjast täiesti valesti aru saanud.

Tema leping ERSO-ga oligi tähtajaline, seda ei lõpetatud sellepärast, et ta koroonavastast juttu rääkis. Seda lihtsalt ei pikendatud – jah, võibolla ei pikendatudki sellepärast, et SI oli endale juba igas mõttes (mitte ainult vandenõuteoreetikuna) halva maine korjanud, aga ERSOl on täielik õigus VALIDA, keda nad tööle võtavad.

Tühistati ÜKS kontsert, mis pidi toimuma Kliinikumi ruumides ja jällegi – Kliinikum ei pea enda ruumides vandenõuteoreetikut presenteerima, sellist kohustust ei ole.

Aga on kohti, kollektiive ja üritusi, kus tšellisti reljeefselt väljendatud vastumeelsus vaktsiinide suhtes kas üldse ei loe või on isegi boonuseks. Kui teda ka sellistesse kohtadesse pole esinema kutsutud, siis peab probleem olema ikkagi temas endas.

Podcasti ma kuulanud ei ole, aga varasematest sõnavõttudest tean, et selle daami side reaalsusega jätab veidi soovida.

Sellegi kohta, miks ta Marcel Kitsest lahku läks, on ta esitanud mitu erinevat versiooni, milles on süüdi vaheldumisi kas Kits või valitsus, aga mitte iial tema ise. Palun väga: https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120060662/silvia-ilvese-suhe-marcel-johannes-kitsega-oli-toeliselt-toksiline-mul-olid-pisarad-silmis-ja-marcel-karjus-mu-peale

Ja miks Marcel karjus Silvia peale? Sest Silvia läks Taavi Libe saatesse ja rääkis seal Marcelist väga alandavalt, väga üleolevalt tagaselja. Mingit suurt armastust Marceli vastu sealt välja ei paistnud, ainult halvustamine. Mina ütlen, kui inimene oma kaaslasest teistele – ammugi siis veel avalikkuse ees – nii halvasti räägib, tuleb lahku minna! See suhe oli toksiline, aga mitte Marcel ei olnud selles süüdi.

+28
0
Please wait...

Postitas:
K4gu

Palun väga, viisakaks tsenseeritud versioon Ilvese jutust: https://www.tv3.ee/3-portaal/podcast/miks-me-oleme-idioodid/silvia-ilves-avameelselt-mu-sobrannad-soovitavad-mul-marceli-maha-jatta-sest-mul-on-vaja-meest/

Kas selles, et Ilves seal saates niisugust juttu ajas, on vaktsiinid süüdi? Enda märtriks tegemine käib tal lihtsalt, ta vaid ei suuda ühelegi oma versioonile kuigi kauaks truuks jääda.

+18
0
Please wait...

Postitas:
K4gu

Ses mõttes paneb mind imestama, et ta sellest viimasest mehest lahku läks – need kaks on nii sarnased, et oleksid ju pidanud hästi sobima.

+14
0
Please wait...

Postitas:
nätakas

Ma ausalt öelda ei peagi väga lugu inimestest, kes end vaktsinerida ei lasknud ja oma jura ajasid.  Oligi selline aeg, kus me kõik elasime isolatsioonis, paljud jäid tööst ja sissetulekust ilma. Mitte vaktsineerida oli tema otsus, milles siis tagant järgi probleem on? Täiesti loomulik, et mõned tööd ära langesid.

+16
-5
Please wait...

Postitas:
K4gu

a leping ERSOga samuti

Juba uus leping ERSOga? Ma arvasin, et see sai läbi.

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/93114971/erso-muusiku-silvia-ilvese-avalik-rauskamine-tegi-ta-sotsiaalmeedias-naerualuseks-ja-toi-tippdirigendi-kriitika

Selles artiklis väidab Ilves, et tema vaadete tõttu tühistati üks tema tuur. Hiljem selgus hoopis midagi muud:

https://kroonika.delfi.ee/artikkel/93172891/silvia-ilves-jai-tuurist-oma-valjautlemiste-tottu-ilma-muusikaagentuuri-juht-seda-eitab

Ja seda ma usun, et kui tuur oleks reaalselt ära jäetud Ilvese seisukohtade tõttu, siis oleks ka muusikaagentuur seda öelnud.

Siin ütleb Ilves ise, et tema töö ERSO-s oligi ajutine: https://elu.ohtuleht.ee/1032027/erso-otsib-uut-kontsertmeistrit-silvia-ilves-teadsin-juba-aasta-alguses-et-leping-loppeb

Üldiselt, googeldage ise, materjali on lõputult, sest ajakirjanduses esineda see daam armastab.

Ilma kahtlusteta on tegu ilusa naise ja andeka muusikuga, kes lihtsalt oma halva käitumisega järjest ise oma võimalusi hävitab – ja sellel pole mitte midagi pistmist koroonapiirangutega.

+15
0
Please wait...

Postitas:
K4gu

Omal ajal oli teine samasuguse käitumisega muusik Diana Klas, kes ilma igasuguste koroonapiiranguteta samamoodi oma elu järjekindlalt hukatusekursile veeretas ja keda sugulased pidevalt ära päästma pidid. Inimesest oli kahju… Aga tema ei vingunud vähemalt niimoodi valitsuse kallal. Nüüd üks teine lihtsalt leidis sobiva kondi.

+18
0
Please wait...

Postitas:
sina123

Põhjusi võib igasuguseid leida, kuid ERSO lepingut ei pikendatud ikka selle koroonaaktsioonil osalemise pärast. Pööraste väljaütlemistega on S. Ilves alati silma paistnud.

Minu haridusasutuses pole ka vaktsineerimatus vallandamisteni viinud, samas mul on kolleege, kes on eelnevast töökohast lahti lastud selle eest, et inimene keeldus ennast vaktsineerimast.

TÜ-st tean ka 2 tudengit, kes olid sunnitud õpingud katkestama, sest nad ei vaktsineerinud ennast ja ülikool tegi omalt poolt kõik selleks, et seal ülikoolis poleks enam mõtet õppida.

Kõike võib serveerida nunnult ja ümmarguselt, a la leping pidigi läbi saama jne jne, aga on ju selge, et on formaalsed põhjused ja tegelikud põhjused.

Eks need intervjuud sõltuvad sellest, missugused on küsijad ka. Taavi Libe ja Brit Suurraidiga nägi intervjuu vilets välja, sest suunavad küsimused olid pahatahtlikud ja vastikud.

+4
-16
Please wait...

Postitas:
K4gu

Kõike võib serveerida nunnult ja ümmarguselt, a la leping pidigi läbi saama jne jne, aga on ju selge, et on formaalsed põhjused ja tegelikud põhjused.

ja täpselt samamoodi saab kõike serveerida nii nunnult ja ümmarguselt, et: “mina pole süüdi, minu lepingut ei pikendatud minu vaadete tõttu” aga tegelikult oli peamiseks põhjuseks siiski peaosalise sitt iseloom ja kalduvus konfliktidele. Senisel kohal poleks ta ERSOs niikuinii jätkata saanud – uus amet oleks olnud kontsertmeistri koht. Kontsermeister peab oskama inimestega suhelda ja neid juhendada! Kas sina kujutad Ilvest ette juhikohal? See oleks teistele muusikutele paras õudus olnud. Mingitel hetkedel suudab Ilves ise ka nii enesekriitiliselt mõelda: https://elu.ohtuleht.ee/1043051/uks-peatukk-labi-silvia-ilves-tombas-erso-toole-joone-alla-olen-nuud-tootu-tsellist

Aga kui ta järgmiseks avastab, et oi, tegelikult oleks ju võinud märtripositsiooni võtta, siis seda ta tagantjärele ka teeb.

+12
0
Please wait...

Postitas:
K4gu

Taavi Libe ja Brit Suurraidiga nägi intervjuu vilets välja, sest suunavad küsimused olid pahatahtlikud ja vastikud.

Ei olnud pahatahtlikud ja vastikud ja seda juttu, et Marcel pole justkui üldse õige mees, rääkis Ilves täiesti vabatahtlikult ja ise. Mitte keegi teda keelest ei tõmmanud.

Kui ma lähen kusagile avalikkuse ette intervjuud andma, siis pole mõeldavgi, et ma oma abikaasast ja lähedastest halvasti räägiksin – välja arvatud need, kellest ma tahan lahti saada! Ja isegi nende viimastega oskan ma siiski omavahel rääkida.

+16
0
Please wait...

Postitas:
sina123

ja täpselt samamoodi saab kõike serveerida nii nunnult ja ümmarguselt, et: “mina pole süüdi, minu lepingut ei pikendatud minu vaadete tõttu” aga tegelikult oli peamiseks põhjuseks siiski peaosalise sitt iseloom ja kalduvus konfliktidele. Senisel kohal poleks ta ERSOs niikuinii jätkata saanud – uus amet oleks olnud kontsertmeistri koht. Kontsermeister peab oskama inimestega suhelda ja neid juhendada! Kas sina kujutad Ilvest ette juhikohal? See oleks teistele muusikutele paras õudus olnud. Mingitel hetkedel suudab Ilves ise ka nii enesekriitiliselt mõelda: https://elu.ohtuleht.ee/1043051/uks-peatukk-labi-silvia-ilves-tombas-erso-toole-joone-alla-olen-nuud-tootu-tsellist

Aga kui ta järgmiseks avastab, et oi, tegelikult oleks ju võinud märtripositsiooni võtta, siis seda ta tagantjärele ka teeb.

Arusaadav, et kirglik ja pöörane Ilves räägib ühes intervjuus ühte juttu ja teises vastupidist juttu, kuid seda on ta juba viimased 15 aastat teinud.

ERSO-st sai ta lahti ikka vaktsineerimatuse pärast.

Paljas Porgad piiksatas ka midagi R2 eetris maskide kandmise kohta. Tulemuseks oli saatest kõrvaldamine ja muid projekte talle enam ei pakutud. Inimene pidi lausa Eestist lahkuma.

Kõik need olukorrad ei ole juhuslikud. Loomulikult võib alati tugevama! positsioonilt väita, et see ongi inimese enda süü, kuid kes meist oleks veatu inimene?

See Stella K. Wadowskyga intervjuu oli väga sümpaatne, sest Wadowsky ise oli küps ja empaatiline intervjueerija.

0
-20
Please wait...

Postitas:
sina123

Taavi Libe ja Brit Suurraidiga nägi intervjuu vilets välja, sest suunavad küsimused olid pahatahtlikud ja vastikud.

Ei olnud pahatahtlikud ja vastikud ja seda juttu, et Marcel pole justkui üldse õige mees, rääkis Ilves täiesti vabatahtlikult ja ise. Mitte keegi teda keelest ei tõmmanud.

Kui ma lähen kusagile avalikkuse ette intervjuud andma, siis pole mõeldavgi, et ma oma abikaasast ja lähedastest halvasti räägiksin – välja arvatud need, kellest ma tahan lahti saada! Ja isegi nende viimastega oskan ma siiski omavahel rääkida.

Jah, arusaadav, et Ilves ajab intrvjuudes pöörast juttu, ta on seda oma esimesest intervjuust alates teinud. Aga intervjueerija võib selliseid väljaütlemisi siluda, neist minema libiseda, anda intervjueeritavale märku, et kuule, see vist pole päris õige asi avalikult välja öelda. Libe lausa nautis neid skandaalseid teemasid ja lausa suunas Ilvest sinnapoole.

0
-14
Please wait...

Postitas:
Tiaret

Aga intervjueerija võib selliseid väljaütlemisi siluda, neist minema libiseda, anda intervjueeritavale märku, et kuule, see vist pole päris õige asi avalikult välja öelda. Libe lausa nautis neid skandaalseid teemasid ja lausa suunas Ilvest sinnapoole.

Mis siluda?
Silvia näol on eeldatavalt ikka täie mõistusega inimesega, kes ise vastutab enda sõnade eest.
Sinu mõte oleks õige, kui temast oleks jäetud vale mulje, midagi kontekstist välja võetud vm
Nii ju polnud, väga õige mulje jäi (hoopis selle “silumisega” oleks jäetud vale mulje)
Silvia oma sõnade pärast ilmselt ei häbene, miks sina seda teed?

+16
0
Please wait...

Postitas:
sina123

Aga intervjueerija võib selliseid väljaütlemisi siluda, neist minema libiseda, anda intervjueeritavale märku, et kuule, see vist pole päris õige asi avalikult välja öelda. Libe lausa nautis neid skandaalseid teemasid ja lausa suunas Ilvest sinnapoole.

Mis siluda?

Silvia näol on eeldatavalt ikka täie mõistusega inimesega, kes ise vastutab enda sõnade eest.

Sinu mõte oleks õige, kui temast oleks jäetud vale mulje, midagi kontekstist välja võetud vm

Nii ju polnud, väga õige mulje jäi (hoopis selle “silumisega” oleks jöetud vale mulje)

Silvia oma sõnade pärast ilmselt ei häbene, miks sina seda teed?

Ei, ma ei häbene võõraste inimeste pärast kunagi.

Intervjuu on alati intervjueeritava nägu. Üks asi on kontekstist välja kiskumine, aga teine asi on ainult skandaalsetele seikadele rõhumine.

Ilves on kunstnik ja pöörane kunstnik, temaga on kerge intervjuudes manipuleerida, kuid väärikas ajakirjanik ei peaks seda tegema.

0
-15
Please wait...

Postitas:
K4gu

Nii et jälle jõudsime selleni, et Ilves ise ei vastuta oma elu eest ja kõik peaksid teda nagu sitta pilpa peal hoidma? Tead mida, ma olen päris kindel, et väga paljud hoiavadki. Ainult et kõigil sellist kohustust ei ole.

+24
-1
Please wait...

Postitas:
sina123

Nii et jälle jõudsime selleni, et Ilves ise ei vastuta oma elu eest ja kõik peaksid teda nagu sitta pilpa peal hoidma? Tead mida, ma olen päris kindel, et väga paljud hoiavadki. Ainult et kõigil sellist kohustust ei ole.

Meil hoitakse kahjuks ainult liberaalseid parteisid nagu sitta pilpa peal.

Tegelikult tuleks unikaalseid inimesi hoida. Just üksikisikuid tuleks hoida millegi unikaalse, erilise ja väärtusliku eest, mida nad ühiskonnale annavad.

0
-24
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
UunoR

TÜ-st tean ka 2 tudengit, kes olid sunnitud õpingud katkestama, sest nad ei vaktsineerinud ennast ja ülikool tegi omalt poolt kõik selleks, et seal ülikoolis poleks enam mõtet õppida.

See on küll täielik jamps. Üliõpilaste osas pole mingit vaktsiinisurvet kunagi olnud.

+18
-1
Please wait...

Postitas:
UunoR

Jah, arusaadav, et Ilves ajab intrvjuudes pöörast juttu, ta on seda oma esimesest intervjuust alates teinud. Aga intervjueerija võib selliseid väljaütlemisi siluda, neist minema libiseda, anda intervjueeritavale märku, et kuule, see vist pole päris õige asi avalikult välja öelda. Libe lausa nautis neid skandaalseid teemasid ja lausa suunas Ilvest sinnapoole.

Kui inimene on ise tola, ronib ise meediasse, ei pea intervjueerija tema ütlemisi küll siluma.

+14
-1
Please wait...

Postitas:
sina123

See on küll täielik jamps. Üliõpilaste osas pole mingit vaktsiinisurvet kunagi olnud.

On. Inimesed ikka räägivad veel omavahel, vaatamata sellele Hitleri-Saksamaa sarnasele survestamisele.

0
-19
Please wait...

Postitas:
UunoR

On. Inimesed ikka räägivad veel omavahel, vaatamata sellele Hitleri-Saksamaa sarnasele survestamisele.

Töötan ise ülikoolis ja üliõpilastele on olnud vaid maskikohustus, vaktsineerimist ei kontrollitud ka kõige hullemal perioodil. Sa ajad jama.

+21
-1
Please wait...

Postitas:
sina123

Töötan ise ülikoolis ja üliõpilastele on olnud vaid maskikohustus, vaktsineerimist ei kontrollitud ka kõige hullemal perioodil. Sa ajad jama.

Kontrollida seda otseselt muidugi ei saanud, kuid see info tuli iseenesest välja. Mõni ei saanud vaktsineerimatuse pärast eksamile ja küllap kukkus selle pärast ülikoolist välja. Mõne teise nimi jäi lihtsalt meelde ja ülikoolis survestamismeetodeid jätkub – selliseid, kus üliõpilane formaalselt lõpuks ikka süüdi jääb ja ülikool valgete kinnastega.

0
-23
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
koaalala

Kontrollida seda otseselt muidugi ei saanud, kuid see info tuli iseenesest välja. Mõni ei saanud vaktsineerimatuse pärast eksamile ja küllap kukkus selle pärast ülikoolist välja. Mõne teise nimi jäi lihtsalt meelde ja ülikoolis survestamismeetodeid jätkub – selliseid, kus üliõpilane formaalselt lõpuks ikka süüdi jääb ja ülikool valgete kinnastega.

Ise mõtled neid väiteid välja?  Tee viide konkreetsele allikale, et ülikoolis nõuti eksamil vaktsineerimise kohta tõendit.

Mina tühistasin enda jaoks need ära, kes seal avalikult lärmasid, politseid lumepallidega loopisid ja idiootset juttu suust välja ajasid. Blokkisin ära  ka FB, selgus üks klassiõde ja kunagine töökaaslane osutusid sellisteks. See minu õigus, ei taha FB avades mingit lauslollust lulgeda. Näiteks väideti, et vaktsineeritud surevad 3 aasta jooksul ära, maskides elavad ussid jms.

Huvitav, kui lühike on inimeste mälu – kui EKRE oli esimese koroona aasta võimul, siis olid palju tugevamad piirangud – kõik ajsad pandi kinni v.a. poed- aasta hiljem oli kõik meelest läinud.

+18
0
Please wait...

Postitas:
RebaseMaie

Kas sa oleksid valmis natuke ka eriala vms täpsustama? Olen hetkel lihtsalt väga üllatunud, sest nendes osakondades millega mina kokku puutun, tehti kõikidest loengutest ka videoülekanne (mis oli hiljem järelvaadatav) ja ainus nõudmine oli osadel õppejõududel, et vaktsineerimata/maskita tudengid osaleksid loengus video teel (ilma et see oleks kuidagi mõjutanud nende hinnet vms). Isegi praktikumides sai veebi teel osaleda ja eksameid teha.

+14
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 136 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Silvia Ilvese uus elu