Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 159 )

Teema: Slava U.

Postitas:
Must-tulp

Vaad siis aasta kodanik. Nagu aasta ema, isa jne. Lõpuks kukub ikka mõni luukere kapist kolinaga välja. Korduvalt annetasin isegi. Lõpuks on kõik JOKK. Nagu sellel Võrklaeval Rae valla aegadel.

+47
-13
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Vaad siis aasta kodanik. Nagu aasta ema, isa jne. Lõpuks kukub ikka mõni luukere kapist kolinaga välja. Korduvalt annetasin isegi. Lõpuks on kõik JOKK. Nagu sellel Võrklaeval Rae valla aegadel.

Mulle tundub, et Eestis polegi ausaid inimesi. Probleemi juured paiknevad sügavamal. Ei tea ainsatki erakonda, kuhu kuuluksid lõpuni ausad inimesed. Isegi meie kõige paremas erakonnas – EKRE-s – leidub sulisid.

Ainsad inimesed, keda võib usaldada, on kristlased. Kirikus töötavad ja teenivad ausad inimesed, pole skandaale, vargusi jms. Usaldada võib ka neid, kes on tõelised kristlased ja osalevad jumalateenistusel regulaarselt.

+6
-63
Please wait...

Postitas:
Metsik Meeta

Mulle tundub, et Eestis polegi ausaid inimesi. Probleemi juured paiknevad sügavamal. Ei tea ainsatki erakonda, kuhu kuuluksid lõpuni ausad inimesed. Isegi meie kõige paremas erakonnas – EKRE-s – leidub sulisid.

See ei ole ju Eesti poole pealt alguse saanud probleem. Pigem oli tegu naiivsusega ja kontrolli puudumisega. Arvata, et Ukrainast, mis on üks korrumpeerunumaid riike, saab üleöö korralik ja aus asjaajaja on ju pehmelt öeldes naiivne.

Kahju on sellest, et see suur ja vajalik abi, mis oli mõeldud sõjas kannatanute abistamiseks, rändas suures osas organiseeritud kuritegevuse kukrusse. Relvad, sõidukid, muu varustus, kõik müüakse kasu saamise eesmärgil maha. Tegelikult on sellest juba sõja algusest saadik räägitud, aga Eesti meedias see paraku kajastust pole leidnud. Kurb ja nõme. Ja kannatajateks on lapsed ja tavainimesed.

+45
-7
Please wait...

Postitas:
Kagu66
  • Nelja aasta pärast liigub Kontrollikotta tööle ja kõik jokk. Vaadake Delfist artiklit kuluhüvitiste kasutamist, mis on netos juba 1700, lisaks palgale, kõik imetakse välja ullikese rahva käest
+17
-8
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Nelja aasta pärast liigub Kontrollikotta tööle ja kõik jokk. Vaadake Delfist artiklit kuluhüvitiste kasutamist, mis on netos juba 1700, lisaks palgale, kõik imetakse välja ullikese rahva käest

Ise sa valisid nad sinna. Ise oled süüdlane.

+5
-24
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Jipii

Aga mul tuli teistsugune mõte-mis siis, kui selliseid uudiseid piisavalt palju ette sööta inimestele…kui õõnestada usaldusväärsust…nii et keegi ei tahaks raha ega abi enam annetada.Palju raskemaks teeb Ukraina aitamise ju…kannatavad ukrainlased ja võidab Putinism…

+30
-14
Please wait...

Postitas:
tellis

Mulle tundub, et Eestis polegi ausaid inimesi. Probleemi juured paiknevad sügavamal. Ei tea ainsatki erakonda, kuhu kuuluksid lõpuni ausad inimesed.

Poliitka, (suur äri) – need on valdkonnad, kuhu kogunevad ambitsioonikamad inimesed, kellel on suurem tahtmine “keegi olla”, eks? Kõikjal (mitte ainult Eestis) on just seal, kuhu koonduvad ambitsioonikamad inimesed suurem oht, et midagi tehakse mitte päris ausalt. Ja see on üleüldine, mitte ainult Eestile omane.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Maikuu

Paraku nii on, et korruptsioon teeb Ukraina aitamise raskeks ja samuti kohalikel kogukondadel raske Ukraina pagulasi  taluda, sest neil on kohati kolmanda maailma kombed – rämps, pudelid, konid lendavad maha ja lärmatakse Aga me ei tohi alla anda, sest Ukraina toetamine on ka meie turvalisuse küsimus. Ega need meie Kaleviojad pole samuti soomlastele kergest seeditav seltskond olnud. ca 15 aastat tagasi olid Tallinna-Lõuna-Eesti bussid täis pinkide all veerevaid purke ja eesti keeles jorisevad jorsse. Laevale minnes või tulles ei tohtinud kaine olla.

+34
-11
Please wait...
Postitas:
Proovikas111

Et toetame edasi, mis siis et halvad kombed ja raha läheb kogemata valesse kohta ?

Mis üldse Punase risti rahadest sai? Korra mainiti, et ups – see läks vist otse venemaale, aga nii ongi ok?

Seekord läks küünetehnikule?

+20
-6
Please wait...

Postitas:
kolja

Annetasin Slava Ukrainale regulaarselt, igakuiselt ja arvestasin sellega, et osa läheb vasakule- Ukraina ju. Kuid seda tõesti ei osanud oodata, et igati normaalse järelpärimise peale, kuidas raha on kasutatud ja kas sealne partner on ikka usaldusväärne, ülbitseb siinne juht, et lenda Ukrainasse ja vaata ise “kui julgust on”. See on põhjus, miks ma rohkem Slava Ukrainale ei anneta, mitte see, et ukrainlased oma obroki vahelt riisuvad (5,5 miljonist läks vasakule midagi üle milli- noh, aktsepteeritav kadu, Aafrikas oleks tõenäoliselt halvem suhe).

+39
-8
Please wait...

Postitas:
AmandaRosaalie

Ainsad inimesed, keda võib usaldada, on kristlased. Kirikus töötavad ja teenivad ausad inimesed, pole skandaale, vargusi jms.

jajah, muidugi
https://pealinn.ee/2021/03/19/saksamaal-lahvatas-katoliku-kiriku-kuritarvitamiste-skandaal/
https://parnu.postimees.ee/851408/hollandi-kirikut-raputab-lastebordellide-skandaal
https://naine.postimees.ee/7352508/skandaal-prantsusmaal-langes-pedofiilpreestrite-ohvriks-ule-kumne-tuhande-lapse
jne, jne.

Eestis päris sel tasemel skandaale ei ole õnneks olnud. Meil muidugi kiriku mõju ka väga väike ja lapsi, kes kiriku mõju all on, on väga vähe. Küll meenub kunagine Illar Hallaste seksiskandaal. Nii et pole ka Eesti kirikule skandaalid päris võõrad.

+27
-3
Please wait...
Postitas:
Toutakk

Et toetame edasi, mis siis et halvad kombed ja raha läheb kogemata valesse kohta ?

Mis üldse Punase risti rahadest sai? Korra mainiti, et ups – see läks vist otse venemaale, aga nii ongi ok?

Seekord läks küünetehnikule?

Saada siis mõne teise kaudu. Mina näiteks saatsin ühe kastika ukraina sõjaväele, Bahmuti sapööridele, läbi United Delivery Missioni.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=8623996290974374&set=pb.100000922666934.-2207520000.&type=3

Ja siis teise kohta saatsin oma drooni ja ühe bensugeneka läbi Ukraina abi MTÜ

https://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=52013

+22
-5
Please wait...

Postitas:
astorias

Minu annetused otse rindele läinud, näiteks riiete ja ravimite näol.

+8
-7
Please wait...

Postitas:
kellukas

Pole pennigi sinna annetanud ning ei anneta ka.
Annetan ainult loomade heaks.

+17
-18
Please wait...

Postitas:
Maikuu

Ainsad inimesed, keda võib usaldada, on kristlased. Kirikus töötavad ja teenivad ausad inimesed, pole skandaale, vargusi jms.

jajah, muidugi

https://pealinn.ee/2021/03/19/saksamaal-lahvatas-katoliku-kiriku-kuritarvitamiste-skandaal/

https://parnu.postimees.ee/851408/hollandi-kirikut-raputab-lastebordellide-skandaal

https://naine.postimees.ee/7352508/skandaal-prantsusmaal-langes-pedofiilpreestrite-ohvriks-ule-kumne-tuhande-lapse

jne, jne.

Eestis päris sel tasemel skandaale ei ole õnneks olnud. Meil muidugi kiriku mõju ka väga väike ja lapsi, kes kiriku mõju all on, on väga vähe. Küll meenub kunagine Illar Hallaste seksiskandaal. Nii et pole ka Eesti kirikule skandaalid päris võõrad.

Milleks tuua katoliku kiriku näiteid Eesti kontekstis? Kas siiani pole teadlik, et Eesti pole katoliku kiriku mõjuala? Kui tahad näiteid tuua, siis leia need ikka vastavalt konfessioonile, mis meil levinud. Millises eluvaldkonnas pole siin ilmas iial mingeid skandaale olnud? Inimene on inimene.

+4
-14
Please wait...

Postitas:
lehmalellepoeg

jajah, muidugi

jne, jne.

Milleks tuua katoliku kiriku näiteid Eesti kontekstis? Kas siiani pole teadlik, et Eesti pole katoliku kiriku mõjuala?

On seal erilist vahet?

+11
-5
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Meie Gruz 200 jaoks täitsa ok

https://www.delfi.ee/artikkel/120173732/eesti-200-juht-lauri-hussar-slava-ukraini-skandaalist-me-ei-hakka-seda-teemat-erakonnas-arutama

+12
-7
Please wait...
Postitas:
Maikuu

jajah, muidugi

jne, jne.

Milleks tuua katoliku kiriku näiteid Eesti kontekstis? Kas siiani pole teadlik, et Eesti pole katoliku kiriku mõjuala?

On seal erilist vahet?

Väga rumal küsimus. Mine hari ennast ja selgita välja. Vägagi palju erinevusi. Mine ja mõtiskle omaette miks luteri kirikuga seoses sellised skandaale eriti nagu ei leidu, ei tea millest see küll tuleb.

+8
-16
Please wait...

Postitas:
natakas

Mul sama, ainult loomadele. Samas ega ma selle üle nüüd uhke ka ei ole, et pole annetanud. Muidugi, kui nüüd tulekski idee seda teha, siis ma ei julgeks. Raha ei tule mulle kergelt kätte ja seda niisama kellegi kukru täitmiseks annetades tunneksin end lollina, kellelt tulebki raha ära võtta.

+10
-3
Please wait...

Postitas:
Proovikas111

Eesti 200 juht Lauri Hussar Slava Ukraini skandaalist: me ei hakka seda teemat erakonnas arutama

See ütleb palju..

+35
-4
Please wait...

Postitas:
AmandaRosaalie

Milleks tuua katoliku kiriku näiteid Eesti kontekstis? Kas siiani pole teadlik, et Eesti pole katoliku kiriku mõjuala? Kui tahad näiteid tuua, siis leia need ikka vastavalt konfessioonile, mis meil levinud. Millises eluvaldkonnas pole siin ilmas iial mingeid skandaale olnud? Inimene on inimene.

Ma vastasin postitusele, kus räägiti kristlastest. Ja katoliku kirik oli viimati veel kristlik kirik. Kas ma ütlesin, et ma räägin Eesti kontekstis? Eestist tõin ühe väiksema näite, mujalt maailmast kolm.

Aga noh, sinu rõõmuks luteri kiriku kohta ka.
https://www.delfi.ee/artikkel/30783665/skandaal-soomes-luteri-kiriku-holma-all-tegutsesid-pedofiilid
Oled nüüd õnnelik?

Kuigi ses mõttes vahet ei ole, et ma ei rääkinud Eestist, aga kristlusest üleüldiselt. Eestis selliseid skandaale avalikuks tulnud niikuinii ei ole ja ilmselt ka ei tule. Lapsed lihtsalt ei ole nii massiliselt kiriku mõju all, et massilist ära kasutamist toimuda saaks. Kuigi väiksemal määral ei saa seda siin ka välistada.

+14
-1
Please wait...

Postitas:
jarv

See ei ole ju Eesti poole pealt alguse saanud probleem. Pigem oli tegu naiivsusega ja kontrolli puudumisega. Arvata, et Ukrainast, mis on üks korrumpeerunumaid riike, saab üleöö korralik ja aus asjaajaja on ju pehmelt öeldes naiivne.

Aga artikli järgi ei rännanud raha ju kuskil Ukrainas kahtlase kohaliku kätte, vaid juhi sõbranna ettevõttele. Ukrainas jah raske kontrollida, mida nn lõppastmes rahaga tehakse. Oma tuttavat sõbrannat see eest võiks ju ikka nii palju tunda.

+18
-2
Please wait...

Postitas:
Kagu66

Kuna saadikute palk on indekseeritud, tõuseb nende palk tavapäraselt igal aastal. Alates tänavu esimesest aprillist on saadikute palk 5406 eurot kuus, mis tähendab, et värsked saadikud saavad lasta hüvitada 1622 eurot kuus.

Kuluhüvitisteks saab esitada:

– sõidukulusid, sh autoliisingut kuni 450 eurot kuus.

– side- ja postikulusid, sh kodune internetiteenus

– lähetuskulud

– majutuskulud

– bürookulud, nt ajalehtede tellimused

– koolitused

– tõlketeenused

– uuringud ja ekspertiisid

– esindus- ja vastuvõtukulud

Veel saavad saadikud lasta hüvitada eluasemekulusid kuni 20% palgast, kui ta on sisse kirjutatud väljaspool Tallinna või Tallinnaga piirnevaid omavalitsusi.

Allikas: riigikogu

Maksumaksja rahaga maksti kinni ehteid, enda raamatuid, autosid ja käsitöökomme.

Ca kolmandik, kulutas ära kõik, mis võimalik.

+9
0
Please wait...

Postitas:
kolja

Kahju on sellest, et see suur ja vajalik abi, mis oli mõeldud sõjas kannatanute abistamiseks, rändas suures osas organiseeritud kuritegevuse kukrusse.

Ja veel suurem kahju võib tulla sellest, et taolised juhtumid vähendavad oluliselt ka annetamist. Eeldan, et Slava Ukraini käive kukub nüüd poole peale või alla selle ja ma ei usu eriti, et sellest annetamata jäänud rahast märkimisväärne osa teistele seltsidele üle läheb. Pigem väheneb ka nende oma.

+12
0
Please wait...

Postitas:
kolja

Aga mul tuli teistsugune mõte-mis siis, kui selliseid uudiseid piisavalt palju ette sööta inimestele…kui õõnestada usaldusväärsust…nii et keegi ei tahaks raha ega abi enam annetada.Palju raskemaks teeb Ukraina aitamise ju…kannatavad ukrainlased ja võidab Putinism…

Putinism võidab korruptsiooniga. Annetusrahade kantimine on samuti korruptsioon. Putinism võidab eelkõige siis, kui vargad ei jää vahele ja kui see on üldine norm. Kui Ukrainas poleks nii kõrget korrumpeeritust, siis oleks Ukraina oluliselt tugevam, siis poleks Putinil jäänud muljet, et kõik on äraostetud ja ainult ülevõtmise küsimus, siis poleks ka praegust Ukraina sõda. Tegelikult on panuse sellesse, et praegu on sõda, on andnud ka see Slava Ukraini partner. Ukraina õnneks on Venemaa veel rohkem korrumpeerunud, seetõttu veel nõrgem.

+9
-2
Please wait...

Postitas:
teele37

Pettusi tuleb tõesti järjest välja, seetõttu mina annetan nüüd otse kas u24 või siis ühele eesti meedikule kes tegutseb Ukrainas. Slava Ukraini tõesti ei ole ka minule hetkel enam usaldusväärne.

+17
0
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Mida need koer ja kass teevad sinu annetatud rahaga? Saavad kõhu täis paberist ja metallist?

+6
-16
Please wait...

Postitas:
AnniMarin

Eesti 200 kui erakonna langus sai pauguga alguse. Slava u puhul on tegemist Eesti 200 poliitikuga ja samuti seda, et Eesti 200 metsaärikas ja Eesti 200-le annetaja pandi kohe keskkonnakomisjoni juhtima, selliste tegude järgi võib öelda, et ei ole ilmselgelt olemas ausat poliitikut kes ei tahaks olla enda loodud toiduahela osa.

Üha enam tundub mulle, et Eesti 200 ja Reformierakond on ühe pers .e kaks kannikat, sarnasus neil erakondadel on hämmastav. Üha enam tuleb pinnale tegusid mis aina rohkem seda kinnitavad.

Õnneks ma panin panuse ukrainlaste vabatahtlikule aitamisele, nii naiivne ma Ukraina osas ei ole, et neile otse annetada.

+27
-4
Please wait...

Postitas:
ingrin

Eesti 200 kui erakonna langus sai pauguga alguse. Slava u puhul on tegemist Eesti 200 poliitikuga ja samuti seda, et Eesti 200 metsaärikas ja Eesti 200-le annetaja pandi kohe keskkonnakomisjoni juhtima, selliste tegude järgi võib öelda, et ei ole ilmselgelt olemas ausat poliitikut kes ei tahaks olla enda loodud toiduahela osa.

Üha enam tundub mulle, et Eesti 200 ja Reformierakond on ühe pers .e kaks kannikat, sarnasus neil erakondadel on hämmastav. Üha enam tuleb pinnale tegusid mis aina rohkem seda kinnitavad.

Õnneks ma panin panuse ukrainlaste vabatahtlikule aitamisele, nii naiivne ma Ukraina osas ei ole, et neile otse annetada.

Alles nüüd saite nägijaks või? E200 ongi reformierakonna parem käsi ja truu puudel. Eks nad õpivad nüüd peremeestelt uusi trikke juurdegi, varsti on Eesti samasugune korruptsioonipesa nagu Ukrainagi. Ainuke erakond Ekre kes ei kasuta kuluhüvitisi ja pole ühegi korruptsiooniskandaaliga vahele jäänud, vat neid me vihkame…

+15
-21
Please wait...

Postitas:
Kati

Alles nüüd saite nägijaks või? E200 ongi reformierakonna parem käsi ja truu puudel. Eks nad õpivad nüüd peremeestelt uusi trikke juurdegi, varsti on Eesti samasugune korruptsioonipesa nagu Ukrainagi. Ainuke erakond Ekre kes ei kasuta kuluhüvitisi ja pole ühegi korruptsiooniskandaaliga vahele jäänud, vat neid me vihkame…

Ei ole, E200 on hullem kui reformierakond. Reformierakonnal pole ka veel aimugi millised trikid neilt tulema hakkavad. EKREga sama taseme partei, lihtsalt avalikkusele pole veel oma nägu näidanud. Eesti haridusest on kahju…

+11
-8
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 159 )