Eesti 200 kui erakonna langus sai pauguga alguse. Slava u puhul on tegemist Eesti 200 poliitikuga ja samuti seda, et Eesti 200 metsaärikas ja Eesti 200-le annetaja pandi kohe keskkonnakomisjoni juhtima, selliste tegude järgi võib öelda, et ei ole ilmselgelt olemas ausat poliitikut kes ei tahaks olla enda loodud toiduahela osa.
Üha enam tundub mulle, et Eesti 200 ja Reformierakond on ühe pers .e kaks kannikat, sarnasus neil erakondadel on hämmastav. Üha enam tuleb pinnale tegusid mis aina rohkem seda kinnitavad.
Õnneks ma panin panuse ukrainlaste vabatahtlikule aitamisele, nii naiivne ma Ukraina osas ei ole, et neile otse annetada.
Alles nüüd saite nägijaks või? E200 ongi reformierakonna parem käsi ja truu puudel. Eks nad õpivad nüüd peremeestelt uusi trikke juurdegi, varsti on Eesti samasugune korruptsioonipesa nagu Ukrainagi. Ainuke erakond Ekre kes ei kasuta kuluhüvitisi ja pole ühegi korruptsiooniskandaaliga vahele jäänud, vat neid me vihkame…
Õnneks ma ei valinud kumbagi neist ja nii ogar ma veel ei ole, et naisena hakkab Ekret valima.