Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 159 )

Teema: Slava U.

Postitas:
AnniMarin

Eesti 200 kui erakonna langus sai pauguga alguse. Slava u puhul on tegemist Eesti 200 poliitikuga ja samuti seda, et Eesti 200 metsaärikas ja Eesti 200-le annetaja pandi kohe keskkonnakomisjoni juhtima, selliste tegude järgi võib öelda, et ei ole ilmselgelt olemas ausat poliitikut kes ei tahaks olla enda loodud toiduahela osa.

Üha enam tundub mulle, et Eesti 200 ja Reformierakond on ühe pers .e kaks kannikat, sarnasus neil erakondadel on hämmastav. Üha enam tuleb pinnale tegusid mis aina rohkem seda kinnitavad.

Õnneks ma panin panuse ukrainlaste vabatahtlikule aitamisele, nii naiivne ma Ukraina osas ei ole, et neile otse annetada.

Alles nüüd saite nägijaks või? E200 ongi reformierakonna parem käsi ja truu puudel. Eks nad õpivad nüüd peremeestelt uusi trikke juurdegi, varsti on Eesti samasugune korruptsioonipesa nagu Ukrainagi. Ainuke erakond Ekre kes ei kasuta kuluhüvitisi ja pole ühegi korruptsiooniskandaaliga vahele jäänud, vat neid me vihkame…

Õnneks ma ei valinud kumbagi neist ja nii ogar ma veel ei ole, et naisena hakkab Ekret valima.

+11
-8
Please wait...

Postitas:
km70

Ainuke erakond Ekre kes ei kasuta kuluhüvitisi ja pole ühegi korruptsiooniskandaaliga vahele jäänud, vat neid me vihkame…

Sellega on nüüd küll nii, et korrumpeeruda on võimalik ainult kõrgetel ametikohtadel ning võimu lähedal, mõtle ise, miks EKREl pole selles osas skandaale. Ei, ma ei arva, et põhjuseks võiks olla selle erakonna liikmete ülikõrge eetika ning distsipliin 🙂 Kuidas see ütlemine truuduse kohta oli, et juhuse puudus – korruptsiooniga on ilmselt sama lugu.

+9
-7
Please wait...

Postitas:
VerklarteNacht

Eesti 200 kui erakonna langus sai pauguga alguse. Slava u puhul on tegemist Eesti 200 poliitikuga ja samuti seda, et Eesti 200 metsaärikas ja Eesti 200-le annetaja pandi kohe keskkonnakomisjoni juhtima, selliste tegude järgi võib öelda, et ei ole ilmselgelt olemas ausat poliitikut kes ei tahaks olla enda loodud toiduahela osa.

Üha enam tundub mulle, et Eesti 200 ja Reformierakond on ühe pers .e kaks kannikat, sarnasus neil erakondadel on hämmastav. Üha enam tuleb pinnale tegusid mis aina rohkem seda kinnitavad.

Õnneks ma panin panuse ukrainlaste vabatahtlikule aitamisele, nii naiivne ma Ukraina osas ei ole, et neile otse annetada.

Alles nüüd saite nägijaks või? E200 ongi reformierakonna parem käsi ja truu puudel. Eks nad õpivad nüüd peremeestelt uusi trikke juurdegi, varsti on Eesti samasugune korruptsioonipesa nagu Ukrainagi. Ainuke erakond Ekre kes ei kasuta kuluhüvitisi ja pole ühegi korruptsiooniskandaaliga vahele jäänud, vat neid me vihkame…

Ei ole, E200 on hullem kui reformierakond. Reformierakonnal pole ka veel aimugi millised trikid neilt tulema hakkavad. EKREga sama taseme partei, lihtsalt avalikkusele pole veel oma nägu näidanud. Eesti haridusest on kahju…

Jah, seda reformikate ausust oleme me siin paar nädalat juba selgelt näinud.

+13
-7
Please wait...

Postitas:
lehmalellepoeg

Ei ole, E200 on hullem kui reformierakond. Reformierakonnal pole ka veel aimugi millised trikid neilt tulema hakkavad. EKREga sama taseme partei, lihtsalt avalikkusele pole veel oma nägu näidanud. Eesti haridusest on kahju…

Noh, häid valikuid ei ole. Oleks EKRE võimule saanud, võetaks lihtsalt uued laenud peale, kes neid pärast tagasi maksab, pole nende asi.

+18
-17
Please wait...

Postitas:
Proovikas111

Aga kui inimesed peavad laenud peale võtma (nt suuri maamakse saab maksta jupi kaupa, elektrit ka+%), siis on nagu ok?

Ja samal ajal hakkab Eesti riik ehitama ülesse Ukraina oblastit, see ka nagu ok? Lapsed maksavad siis tulevikus oblasti kinni?

+20
-16
Please wait...

Postitas:
VerklarteNacht

Noh, häid valikuid ei ole. Oleks EKRE võimule saanud, võetaks lihtsalt uued laenud peale, kes neid pärast tagasi maksab, pole nende asi.

Jah, praegusel juhul on see, et hoiame laenud ära, et järgmised põlvkonnad ei peaks neid maksma, aga tekib lihtsalt küsimus, et millistest põlvkondadest jutt on. Praeguse juhtimise juures ma uusi põlvkondi tulemas ei näe. Aga eks see on juba aastaid probleem olnud.
Kuid ma olen sellega nõus, et valida justkui ei ole kedagi.

+17
-4
Please wait...

Postitas:
lehmalellepoeg

Jah, praegusel juhul on see, et hoiame laenud ära, et järgmised põlvkonnad ei peaks neid maksma, aga tekib lihtsalt küsimus, et millistest põlvkondadest jutt on. Praeguse juhtimise juures ma uusi põlvkondi tulemas ei näe. Aga eks see on juba aastaid probleem olnud.

Kuid ma olen sellega nõus, et valida justkui ei ole kedagi.

Kuidas sa näeksid, et EKRE juhtimise all uued põlvkonnad tuleksid?

+16
-6
Please wait...

Postitas:
ingrin

Laenud, kas sa mängid lolli või oled loll?? Reffid võtsid ju ka alles laenu ja mitte 0% nagu Ekre vaid 4% intressiga!!

+15
-12
Please wait...

Postitas:
Ragne

Kui Ukrainas poleks nii kõrget korrumpeeritust, siis oleks Ukraina oluliselt tugevam, siis poleks Putinil jäänud muljet, et kõik on äraostetud ja ainult ülevõtmise küsimus, siis poleks ka praegust Ukraina sõda.

See on küll väärarvamus. Venemaa kasutab mistahes ettekäändeid ja vahendeid, et naabritelt maavararikkaid piirkondi ära võtta. Tükkhaaval, riikhaaval, igal pool.  Luurab, tapab omasid ja teiste riikide kodanikke, mürgitab, anastab, vägistab absoluutselt sõltumata sellest, mida keegi teine teeb. Kui me poleks Natos, oleks me juba ammu ära lagastatud ka kõik küüditatud, vägistatud või tapetud.  Plaan oli ju Vladivostokist Lissabonini. Kui me seda värdriiki Ukrainas ei peata, ei kulu kuigi palju aega, et ta on Moldova, Poola, Baltimaade jt kallal.  Pole mõtet omada soovmõtlemist, et “kui meie”, sel pole absoluutselt mingit tähtsust, mida keegi teine teeb, ainult jõud on argument, mis mõjub.

+20
-10
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
kolja

ole mõtet omada soovmõtlemist, et “kui meie”, sel pole absoluutselt mingit tähtsust, mida keegi teine teeb, ainult jõud on argument, mis mõjub.

Seda ma väitsingi- mittekorrumpeerunud Ukraina oleks oluliselt suurem jõud. Võib-olla nii suur, et Venemaa poleks söendanud täiemõõdulist sõda alustada. Usun, et kui Venemaal poleks olnud ettekujutust, et Ukraina on oluliselt nõrgem kui ta tegelikult oli (ja Venemaa oluliselt tugevam, kui ta tegelikult oli), siis poleks ta täiemahulise sõjaga alustanud. Mõlemas väärarvamuses oli süüdi mõlema riigi korrumpeeritus.

+11
-1
Please wait...

Postitas:
km70

Seda ma väitsingi- mittekorrumpeerunud Ukraina oleks oluliselt suurem jõud. Võib-olla nii suur, et Venemaa poleks söendanud täiemõõdulist sõda alustada. Usun, et kui Venemaal poleks olnud ettekujutust, et Ukraina on oluliselt nõrgem kui ta tegelikult oli (ja Venemaa oluliselt tugevam, kui ta tegelikult oli), siis poleks ta täiemahulise sõjaga alustanud. Mõlemas väärarvamuses oli süüdi mõlema riigi korrumpeeritus.

Ma arvan, et sa unustad kolmanda ja peamise teguri – Venemaa alahindas NATOt ja Euroopa Liitu ning nende valmisolekut Ukrainat aidata. Arvan, et Ukraina korruptsioon ei puutunud eriti asjasse.

+15
-7
Please wait...

Postitas:
Ragne

Venemaa fašism on üsna üks ühele sarnane Hitleri saksamaaga. Kõik kordub, masside hullutamine staadionitel, ühe rahva vihkamine ja inimeseks mittepidamine, enda ülimuslikuks pidamine ja riigina kõik fašismi tunnused. Kas Hitler tegi seda hullust mingil korruptsiooni tõttu? Ikka maailmavallutuse plaanid mõlemal mõttes ja selle nimel pekstakse vahtu üles ja tapetakse ja hävitatakse kõik, tehku teised mida tahes.

+23
-3
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
kolja

Kas Hitler tegi seda hullust mingil korruptsiooni tõttu?

Ei, seda pole arvanudki. Korruptsioon põhjustab riikide haavatavust ja nõrkust (kuigi nõrkusest kui sellisest võib tuleneda ka taoline vaimuhaigus). Ukraina korral ka jäi venelastele mulje, et nad on olulised inimed riigis juba ära ostnud (see on siis puhtalt korruptsiooni ilming)- poleks neile sellist muljet jäänud, võinuks ajalugu vast teistsugune olla.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Yanna68

Tagantjärgi võib öelda, et JML  oli naiivne ja tegi vea sel hetkel, kui vastaspooleks  sai Ukrainas uus  tankistist firma.  Samas  saan tast aru- aitamissoov on tal väga  suur ja teeb asja kogu südamega..    ja  inimene peab siiski teisi  ka usaladama.   Enamasti  see ju  töötabki.

Nüüd on kahju küll, et    nii võimekas  ja kirglik abistaja ilmselt palju vähem  tegema  hakkab.

+10
-17
Please wait...

Postitas:
AnniMarin

Tahaksin Lehtme toetuseks nii palju öelda, et ajakirjandus on liiale läinud, Delfil ei ole vaja iga päev artikleid vorpida, piisab paarist artiklist ja oodata revisjon ära. Hetkel tundub, et Delfil on mingi huvigrupp kelle eest seistakse, et saaks ühte MTÜ-d juhti töödelda. Tegelikult ei ole see vajalik, Lehtme on saanud nii vasakult kui paremalt, oleks aeg peksmises paus teha ja lasta revisjonil tööd teha.

Lehtme on nüüd poliitik ja üsna alguses, muidugi on tal palju sõpru Ukrainas ja asi ei paista puhas, aga kas ajakirjandusel ei oleks aeg kasvõi mõneks ajaks oma sõrmed mujale pöörata? Näiteks ajakirjandus võiks tähelepanu pöörata sellele, et kuigi kõik valitsuses olevad erakonnad lubasid Eesti loodust kaitsta, siis üksteise järel ilmuvad ärikad välja, kes metsas ainult puid näevad. Samuti on noorte vaimne tervis habras, oleks aeg rohkem süvenenult neile teemadele tähelepanu pöörata, kasvõi asjalikus nõuandvas vormis. Taanis ilmnes, et elektribörsiga manipuleeriti ja rahvast lollitati, kuhu on jäänud meie ajakirjandus Konkurentsiameti survestamises ja kartellide väljaselgitamises? Samuti võiks kirjutada sellest, et paljud Eesti firmad teenivad endiselt miljonikasumeid Venemaal. Ajakirjandus võiks tööd teha, mitte ainult ühest teemast kirjutada.

+11
-28
Please wait...

Postitas:
minda

Tahaksin Lehtme toetuseks nii palju öelda, et ajakirjandus on liiale läinud, Delfil ei ole vaja iga päev artikleid vorpida, piisab paarist artiklist ja oodata revisjon ära. Hetkel tundub, et Delfil on mingi huvigrupp kelle eest seistakse, et saaks ühte MTÜ-d juhti töödelda. Tegelikult ei ole see vajalik, Lehtme on saanud nii vasakult kui paremalt, oleks aeg peksmises paus teha ja lasta revisjonil tööd teha.

Lehtme on nüüd poliitik ja üsna alguses, muidugi on tal palju sõpru Ukrainas ja asi ei paista puhas, aga kas ajakirjandusel ei oleks aeg kasvõi mõneks ajaks oma sõrmed mujale pöörata? Näiteks ajakirjandus võiks tähelepanu pöörata sellele, et kuigi kõik valitsuses olevad erakonnad lubasid Eesti loodust kaitsta, siis üksteise järel ilmuvad ärikad välja, kes metsas ainult puid näevad. Samuti on noorte vaimne tervis habras, oleks aeg rohkem süvenenult neile teemadele tähelepanu pöörata, kasvõi asjalikus nõuandvas vormis. Taanis ilmnes, et elektribörsiga manipuleeriti ja rahvast lollitati, kuhu on jäänud meie ajakirjandus Konkurentsiameti survestamises ja kartellide väljaselgitamises? Samuti võiks kirjutada sellest, et paljud Eesti firmad teenivad endiselt miljonikasumeid Venemaal. Ajakirjandus võiks tööd teha, mitte ainult ühest teemast kirjutada.

Minu meelest EKRE ja Kremli seotusest treiti enne valimisi 10+ artiklit päevas. Lehtme juhtum on ikka väga alakajastatud selle kõrval. Mind häirib väga see, et kuude kaupa ei saa revisjoni tehtud, saaks ju esitada neile esitatud arved ja maksed ja kaupade loetelud. Jutt muutus alles siis, kui selgus, et erafirma omanik on küünetehnik ja firma 250 000 kasumit on sisuliselt Eesti annetajate raha. Maarika Priske suust pole ka ühtegi ammendavat selgitust tulnud, kes peaks ju nüüdseks mingit pilti omama.

Muidu suhtuti suht üleolevalt ja süüdistati kõiki teisi alatus infooperatsioonis. Võibki juhtuda, et saame petta, aga me ju kõik eeldasime, et tegemist on Ukrainat ja sealseid nn ärikombeid tundvate inimestega.

+28
-3
Please wait...

Postitas:
tavakasutaja

Pealnägija intervjuu tekitas palju küsimusi, asi ei tundu puhas.

+12
0
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Selle Priske endaga on ka probleeme olnud

https://et.wikipedia.org/wiki/Marika_Priske

Kits kärneriks?

+8
-2
Please wait...

Postitas:
imported_indrek

Õnneks ma ei valinud kumbagi neist ja nii ogar ma veel ei ole, et naisena hakkab Ekret valima.

kena

0
-2
Please wait...

Postitas:
piret005

Ainuke erakond Ekre kes ei kasuta kuluhüvitisi

Kasutasid ju kõik ära, mis jutt see on, et nemad ei kasuta?

Väike vahva näide ka siis: https://www.delfi.ee/artikkel/120176182/urmas-reitelmann-tankis-maksumaksja-raha-eest-243-liitrit-diislit-reitelmann-keri-perse-idioot#daltop1

+15
-5
Please wait...

Postitas:
nimetamats

milleks tagasi maksta? Kuidas sa kujutad ette RIIGI pankrotti? Kuidas see võimalik on?(Kreeka riik on viimase paarisaja aasta jooksul vist kolm korda pankrotis olnud ,ikka eksisteerib) Isegi kohalik omavalitsus ei saa ju pankrotti minna? Kas see panakse enampakumisele ja keegi  saab osta omale valla?

+6
-12
Please wait...

Postitas:
angie

Nad ei kasuta kuluhüvitisi autode liisimiseks. Ainus erakond, mis kokkuleppeliselt nõnda otsustas ja seda nad ei tee ka.

On ka neid Ekre liikmeid, kes ühtegi senti riigi poolt ettenähtud kuluhüvitisi ei kasuta, näiteks Siim Pohlak.

+13
-13
Please wait...

Postitas:
nimetamats

Nad ei kasuta kuluhüvitisi autode liisimiseks. Ainus erakond, mis kokkuleppeliselt nõnda otsustas ja seda nad ei tee ka.

On ka neid Ekre liikmeid, kes ühtegi senti riigi poolt ettenähtud kuluhüvitisi ei kasuta, näiteks Siim Pohlak.

samas Reitelmann vahutab igas kanalis!Huvitav oleks ta Olerexsis  tankinud ,palju tal vaate oli?  https://www.delfi.ee/artikkel/120176182/urmas-reitelmann-tankis-maksumaksja-raha-eest-243-liitrit-diislit-reitelmann-keri-perse-idioot#daltop2

+6
-4
Please wait...

Postitas:
kolja

samas Reitelmann vahutab igas kanalis!Huvitav oleks ta Olerexsis tankinud ,palju tal vaate oli? https://www.delfi.ee/artikkel/120176182/urmas-reitelmann-tankis-maksumaksja-raha-eest-243-liitrit-diislit-reitelmann-keri-perse-idioot#daltop2

Õnneks see tont seekord ei osutunud valituks. Ikka uskumatu ****.

+14
-1
Please wait...

Postitas:
krassukas

Pole pennigi sinna annetanud ning ei anneta ka.

Annetan ainult loomade heaks.

Loomade varjupaikades käib samasugune sahker-mahker annetustega.

+10
-2
Please wait...

Postitas:
rooma

Arusaamatu, miks nii palju miinustatakse. Jutt on jumala õige. Tambitakse seda Lehtmet, uurimine ju alles käib. Kindel on see, et temasuguseid inimesi on väga vähe. Ukraina on Ukraina ja Eesti riigi jaoks on Lehtme väga palju ära teinud. Ametlikuks tehtud “korruptsioon”, lihtsustatult öeldes lokkab massiliselt Eestis. Seda ei taha inimesed näha ega oska selle vastu võidelda. Aga see õnnetu Lehtme lüüakse vardasse. Häbi teil olgu. Laiemalt üldse ei nähta ega osata mõelda. See pole võrreldav Repsi kohvimasina vargusega. Loomulikult ajakirjandus järab seda teemat mõnuga, aga inimesed peaksid siiski oma peaga ka mõtlema. Valitsus eesotsas peaministriga liigutavad miljoneid siia sinna ja enamasti ükski koer ei haugu. See on ju samuti meie kui maksumaksjate raha.

+6
-18
Please wait...

Postitas:
krassukas

Annetasin Slava Ukrainale regulaarselt, igakuiselt ja arvestasin sellega, et osa läheb vasakule- Ukraina ju. Kuid seda tõesti ei osanud oodata, et igati normaalse järelpärimise peale, kuidas raha on kasutatud ja kas sealne partner on ikka usaldusväärne, ülbitseb siinne juht, et lenda Ukrainasse ja vaata ise “kui julgust on”. See on põhjus, miks ma rohkem Slava Ukrainale ei anneta, mitte see, et ukrainlased oma obroki vahelt riisuvad (5,5 miljonist läks vasakule midagi üle milli- noh, aktsepteeritav kadu, Aafrikas oleks tõenäoliselt halvem suhe).

Kui ma annetaks, siis ma tahaks, et raha läheb ikka 100% õigesse kohta, mitte ei arvesta juba ette, et mingi osa läheb kellegi asjaosalise taskusse.  Sellepärast ma ei annetagi enam ammu heategevusorganisatsioonidele, kuna see on suuresti äri.

See Lehtme ülbus esimestel päevadel teemat kommenteerides hakkas mullegi vastu, ehe slaavipärane ärplemine. Eks tal kindlasti olidki üllad eesmärgid, kuid ennegi nähtud, kuidas suured rahasummad inimesi eksiteele viinud on.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Katrinmets

Pole pennigi sinna annetanud ning ei anneta ka.

Annetan ainult loomade heaks.

Loomade varjupaikades käib samasugune sahker-mahker annetustega.

Jap, nii on! Lõpetasin ka sinna annetamise või rangelt ainult toit/asjad.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
nimetamats

samas Reitelmann vahutab igas kanalis!Huvitav oleks ta Olerexsis tankinud ,palju tal vaate oli? https://www.delfi.ee/artikkel/120176182/urmas-reitelmann-tankis-maksumaksja-raha-eest-243-liitrit-diislit-reitelmann-keri-perse-idioot#daltop2

Ta ju vist eelmine päev käis ju Olerexist?Kuidas ta muidu 350 l tankida sai ? Eks ta tahtis Alexelas sama kogust võtta ja selle pärast raevu läkski?

+1
0
Please wait...

Postitas:
tavakasutaja

Arusaamatu, miks nii palju miinustatakse. Jutt on jumala õige. Tambitakse seda Lehtmet, uurimine ju alles käib. Kindel on see, et temasuguseid inimesi on väga vähe. Ukraina on Ukraina ja Eesti riigi jaoks on Lehtme väga palju ära teinud. Ametlikuks tehtud “korruptsioon”, lihtsustatult öeldes lokkab massiliselt Eestis. Seda ei taha inimesed näha ega oska selle vastu võidelda. Aga see õnnetu Lehtme lüüakse vardasse. Häbi teil olgu. Laiemalt üldse ei nähta ega osata mõelda. See pole võrreldav Repsi kohvimasina vargusega. Loomulikult ajakirjandus järab seda teemat mõnuga, aga inimesed peaksid siiski oma peaga ka mõtlema. Valitsus eesotsas peaministriga liigutavad miljoneid siia sinna ja enamasti ükski koer ei haugu. See on ju samuti meie kui maksumaksjate raha.

Lehtme etteaste riigikogus oli väga ebameeldiv, isikuomadused jätavad tugevalt soovida

+11
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 159 )