Täna ühes saates ütles, et Postimehes oli märgitud ka seda, et eelmisest töökohast lasti ta lahti võltsimise ja valetamise pärast?! Kas päriselt???
Päris masendav lugu jah: https://www.postimees.ee/7763277/otse-postimehest-kas-isiklik-suhe-vois-mojutada-lehtme-otsuseid-ma-ei-kommenteeri-seda
“Kui lasite teha Hennadi Vaskivile taustakontrolli, siis paratamatult vaatasime ka teie minevikku. Aastataguses Postimehe intervjuus oli juttu ka sellest, millega varem tegelesite. Üks töökoht oli Miltoni konsultant. Meie teada töötasite samal ajal ja enne seda ka Miltoni juhi Annika Arrase abilisena. Miks teil Arrasega töösuhe katkes?
Ma pean Arrasest väga-väga lugu.
Teid ei lastud lahti, vaid otsustasite ise lahkuda?
Minu arvates me ikka lahkusime kokkuleppel.
Meil on info, et see töösuhe lõppes väga järsult ja negatiivselt ning põhjus oli see, et teid tabati meie allikate väitel valetamiselt, pettuselt ja võltsimiselt.
No need väited ei vasta tõele. Aga eks ma pean maksuameti lehelt töötamise registrist vaatama, kuidas see töösuhe lõppes.”
Peab maksuameti lehelt vaatama, kuidas töösuhe lõppes… no comments, pilt on ikka päris selge 🙁 Veider, et ajakirjanikud seda juba varem välja ei kaevanud. Oleks see info olnud teada 2 kuud varem, olnuks ka valimistulemus teine.
Ja selge on, et Ukrainale annetamine sai ikka väga tõsise hoobi. Mõned isikud võitsid paarsada tuhat, ukrainalased kaotasid miljoneid. Veel 1 praktiline näide, miks korruptsioon on riigile äärmiselt kahjulik nähtus.