Kindlasti aasta ema!
Kas ema võib veel nimetada või tuleb öelda vanem 1 & 2?
Sel juhul tasub kiirustada!
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Slava U.
Kindlasti aasta ema!
Kas ema võib veel nimetada või tuleb öelda vanem 1 & 2?
Sel juhul tasub kiirustada!
Kas uurimine toob Lehtmele tiitleid juurde?
Juba on saanud:
Postimehe aasta inimene 2022
Aasta eurooplane 2022
Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni (EENA) poolt tiitel “Aasta naine 2022”
Eesti välisministeeriumi III klassi teeneterist Venemaa Ukraina-vastases sõjas kannatanutele humanitaarabi korraldamise eest (15.11.2022)
Delfi meediamaja edetabelis “Eesti mõjukad 2022” 6. koht (25.11.2022)[4]
Aasta kodanik 2022
Mida veel saaks lisada?
Aasta varas?
Viimaste ajalehe Postimees uudiste taustal tekib küsimus – kas tegu ei olnudki läbimõeldud, organiseeritud ja grupiviisilide rahaliste annetuste vargusega? Fotode poseerimis jaoks sai ehk mõni koorem odavamat kaupa ka kohale viidud? Annaks jumal, et seda “vilepuhujat” mättasse ei lööda või aknast alla ei kuku.. Asi tundub ikka liiga hull olema, et kaasparteilastel on suu vett täis ja üks kulistab riigikogu töö ajal pudelite kaupa ennastunustavalt õlut.
Erakond ja üldse meie tähtsad tegelased kõik nii vagusi, ei ole probleemi
https://www.postimees.ee/7776093/lokulooja-sonul-teadis-lehtme-annetuste-kuritarvitamisest
Oeh, appi, lugesin praegu tänast Eesti Ekspressi artiklit… Kui nüüd ka kõigil suud vett täis püsivad ja midagi toimuma ei hakka, siis võib küll õigusriigi korstnasse kirjutada. Riigikogu liige…🤦
Oeh, appi, lugesin praegu tänast Eesti Ekspressi artiklit… Kui nüüd ka kõigil suud vett täis püsivad ja midagi toimuma ei hakka, siis võib küll õigusriigi korstnasse kirjutada. Riigikogu liige…🤦
Ilmselgelt on asi halb, aga õigusriigi tunnus on ka see, et uurimine(mis praegu siis vist toimub) ja konkreetsed tõendid peavad olema, enne kui keegi lõplikult süüdi mõista.
Kas uurimine toob Lehtmele tiitleid juurde?
Juba on saanud:
Postimehe aasta inimene 2022
Aasta eurooplane 2022
Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni (EENA) poolt tiitel “Aasta naine 2022”
Eesti välisministeeriumi III klassi teeneterist Venemaa Ukraina-vastases sõjas kannatanutele humanitaarabi korraldamise eest (15.11.2022)
Delfi meediamaja edetabelis “Eesti mõjukad 2022” 6. koht (25.11.2022)[4]
Aasta kodanik 2022
Mida veel saaks lisada?
Aasta varas oleks tore tiitel, aga see ilmselgelt jääb lahjaks ega väljenda kogu asja ilu. Varastada sõjas kannatavate inimeste tagant on ikka üsna kõva latt. Võigas naisterahvas.
mul on nii kurb, et peale minu oli minu sõpraderingis ainult üks inimene, kes “luges” seda naist algusest peale. olen suur, väga suur annetaja, aga Slava U juhti esimest korda nähes teadsin, et sinna ei anneta. kui osata vaadata, siis ta on näoilmelt ja rääkimis-, esinemisviisilt väga omapärane.
mul on nii kurb, et peale minu oli minu sõpraderingis ainult üks inimene, kes “luges” seda naist algusest peale. olen suur, väga suur annetaja, aga Slava U juhti esimest korda nähes teadsin, et sinna ei anneta. kui osata vaadata, siis ta on näoilmelt ja rääkimis-, esinemisviisilt väga omapärane.
Mis mõttes omapärane? Mis liigutusi või omadusi siis niiviisi “lugema” peaks? Ma ise ei oskaks eriti midagi niiviisi tabada, iseäralike maneeridega inimesi on väga palju. Mis näoilmed ja rääkimisviis annab infot, et tegu on petturiga?
Mis mõttes omapärane? Mis liigutusi või omadusi siis niiviisi “lugema” peaks? Ma ise ei oskaks eriti midagi niiviisi tabada, iseäralike maneeridega inimesi on väga palju. Mis näoilmed ja rääkimisviis annab infot, et tegu on petturiga?
Klassikaline tagantjäreletarkus. Ei ole petturitel mingeid eritunnuseid küljes – kui oleks, siis nad ei saakski petta. Osad inimesed kahtlustavadki kõiki ja kui siis ükskord see kahtlus tõeks osutub, siis räägivad pool elu, kuidas nad “kohe teadsid”. Sellest, kui palju kordi kahtlus paika ei pidanud, ei räägi nad kunagi.
See, mida sa enne tundsid, oli tõenäolisemalt ikka tavaline kadedus. Ta tundus nii imetlusväärselt tegus, edukas ja arukas naisena. Milline tänapäeva haritud naine ei unistaks olla selline, et on omandatud korralik haridus, huvitav ja kultuurne töökogemus, loodud pere, ja siis leiab aega ja ressurssi, et pühenduda heategevusele veel nii üllas ja vajalikus valdkonnas. Arvan, et praegu tunnevad paljud naised sisimas lisaks üldisele pettumusele ka kahjurõõmu. Ahah, oligi liiga ilus, et tõsi olla.
Arvan, et praegu tunnevad paljud naised sisimas lisaks üldisele pettumusele ka kahjurõõmu.
Minu arust pole siin tegu küll kadedusega, vaid pettumusega. Väga inetu on varastada hädas olevate inimeste tagant, see on jultumuse tipp. Lisaks see, et see inimene sai Riigikokku ja on ju seal edasigi. Oma partei ei ütle midagi. See on üleüldine pettumus, et meil on nii palju pätte ja ebaeetilisi inimesi ühiskonnas kõrgel kohal ja teha ei saa justkui midagi. Loodan, et see inimene ise ka aru saab, millise karuteene ta praegu ukrainlastele tegi. Kes sinna enam annetada tahab, kui tundub, et annetuste korjajad on pätid ja kaabakad, Ukraina üks korruptsiooniauk. Samas on seal ju palju päriselt hädas olevaid inimesi endiselt edasi. Mina tunnen, et minu suhtumine ka siinolevatesse ukrainlastesse on halvem selle praeguse juhtumi tagajärjel.
Klassikaline tagantjäreletarkus. Ei ole petturitel mingeid eritunnuseid küljes – kui oleks, siis nad ei saakski petta. Osad inimesed kahtlustavadki kõiki ja kui siis ükskord see kahtlus tõeks osutub, siis räägivad pool elu, kuidas nad “kohe teadsid”. Sellest, kui palju kordi kahtlus paika ei pidanud, ei räägi nad kunagi.
ei, ta pole nn klassikaline kelm, klassikalisi kelme olen näinud sadu, need on tõesti lihtsad lugeda. tema on peenem värk – psühholoogilised, võib-olla ka psühhiaatrilised omapärad. pakun, et omajagu nartsissismi. nende omapäradega ta rahvast hullutabki. ta pole sul ennustustega külje alla ujuv labane mustlane, vaid kelmi “kõrgem” klass.
See on muidugi osaliselt tagantjärgi tarkus, aga ma ei usaldanud SU kaudu annetada, vaid annetasin otse UA kaitsejõududele.
Häiris kaks asja, algusest peale, ja need olid justnimelt JML-ga seotud. Esiteks, tema hüsteeriline esinemine riigikogus ja ukrainlaste sõja “kaaperdamine”. See pole JML sõda.
Teine häiriv detail: MTÜ nimevalik. Üldse ei sooviks, et sarnases situatsioonis ( hoidku jumal) teeks mõni soomlane või sakslane MTÜ nimega Püha Eestimaa vms. Püha on püha.
Lisaks see, et see inimene sai Riigikokku ja on ju seal edasigi.
No nüüd enam ei ole, tuli uudis, et lahkus ja see Zuzy või kuidas ta nimi on läheb asemele.
Arvan, et praegu tunnevad paljud naised sisimas lisaks üldisele pettumusele ka kahjurõõmu.
Minu arust pole siin tegu küll kadedusega, vaid pettumusega.
Aga kirjutasingi: “lisaks üldisele pettumusele”. Muidugi on esmane tunne see pettumus, et raha, annetajate usaldus jne. Aga selle kõrval on ka teine tunne – kahjurõõm, et nii imelisena tundunud naise imago kukkus kokku. Minul on küll need kaks tunnet korraga. Äärmiselt kahju annetajatest ja ukraina abivajajatest, aga väike kahjurõõm, et ma ei olegi selle Johannaga võrreldes vähem naine nüüd. Tema ei olegi supernaine.
Aga selle kõrval on ka teine tunne – kahjurõõm, et nii imelisena tundunud naise imago kukkus kokku. Minul on küll need kaks tunnet korraga. Äärmiselt kahju annetajatest ja ukraina abivajajatest, aga väike kahjurõõm, et ma ei olegi selle Johannaga võrreldes vähem naine nüüd. Tema ei olegi supernaine.
Ega vastu ei saa vaielda, kui sina nii tunned, aga ma väidaks küll, et suurem osa inimesi ei oska nii mõeldagi. Mulle tundub see veider, et kui näen mõnda tublit inimest, siis kohe hakkan endaga võrdlema või kuidagi ennast halvasti tundma ja siis kui see inimene ei olegi nii tore, siis tunnen suurt kahjurõõmu. Minu jaoks on see mõtteviis väga võõras. On inimesed, keda ma siiralt imetlen, aga mind see küll kuidagi kadedaks ei tee või pärast rõõmu ei valmista, kui tuleb välja, et see inimene on tegelikult paras käkk.
Minu arust pole siin tegu küll kadedusega, vaid pettumusega.
Aga kirjutasingi: “lisaks üldisele pettumusele”. Muidugi on esmane tunne see pettumus, et raha, annetajate usaldus jne. Aga selle kõrval on ka teine tunne – kahjurõõm, et nii imelisena tundunud naise imago kukkus kokku. Minul on küll need kaks tunnet korraga. Äärmiselt kahju annetajatest ja ukraina abivajajatest, aga väike kahjurõõm, et ma ei olegi selle Johannaga võrreldes vähem naine nüüd. Tema ei olegi supernaine.
See, et sina tunned kahjurõõmu, ei tähenda, et teised seda tunnevad. Ära sildista teisi enda tunnetega. Ise tunnen nende petturite suhtes pettumust, viha, vastikust.
Teine häiriv detail: MTÜ nimevalik. Üldse ei sooviks, et sarnases situatsioonis ( hoidku jumal) teeks mõni soomlane või sakslane MTÜ nimega Püha Eestimaa vms. Püha on püha.
Kuidas see “püha” asjasse puutub üldse? Slava ukraini tähendab ju au ukrainale.
Loodan, et see inimene ise ka aru saab, millise karuteene ta praegu ukrainlastele tegi.
Kardan, et ta muretseb eeskätt siiski enda maine ning kurvastab edaspidise “saamata jäänud tulu” pärast.
Aga selle kõrval on ka teine tunne – kahjurõõm, et nii imelisena tundunud naise imago kukkus kokku. Minul on küll need kaks tunnet korraga. Äärmiselt kahju annetajatest ja ukraina abivajajatest, aga väike kahjurõõm, et ma ei olegi selle Johannaga võrreldes vähem naine nüüd. Tema ei olegi supernaine.
Ega vastu ei saa vaielda, kui sina nii tunned, aga ma väidaks küll, et suurem osa inimesi ei oska nii mõeldagi. Mulle tundub see veider, et kui näen mõnda tublit inimest, siis kohe hakkan endaga võrdlema või kuidagi ennast halvasti tundma ja siis kui see inimene ei olegi nii tore, siis tunnen suurt kahjurõõmu. Minu jaoks on see mõtteviis väga võõras. On inimesed, keda ma siiralt imetlen, aga mind see küll kuidagi kadedaks ei tee või pärast rõõmu ei valmista, kui tuleb välja, et see inimene on tegelikult paras käkk.
Seal on ikkagi midagi enda sees millalgi valesti läinud, kui keegi tunneb kahjurõõmu, kui edukal inimesel halvasti läheb. Madal enesehinnang vms. Ja kindlasti ei peaks sellist asja automaatselt teistele inimestele laiendama. Tunned kahjurõõmu, siis tunne, aga see on su enda probleem, ei ole mõtet hakata mõtlema, et “kindlasti teised ka”, see on lihtsalt püüe ennast välja vabandada.
Pole ju selge, mis kasu ta isiklikult sealt sai. Raha läks ju silmarõõmu firmale.
Pole ju selge, mis kasu ta isiklikult sealt sai. Raha läks ju silmarõõmu firmale.
Mis mõttes, pole selge? Sai ju kompensatsiooniks koha riigikogus ja hea palga + pensioni.
Ja selge see, et papi pistis keegi teine tasku; tema vaeseke, kes oli vaid tankist, ei saanud midagi. Nüüd veel silmad häbi täis ka, et “suurvaras”
Aga ilmselt EE ja muud “meediad” saavad varsti aru, et vale puu all kukkusid haukuma ja tuleb ikkagi selle kätt lakkuda, kelle käest nutsu kukub. Ehk siis praeguse võimuliidu….
Ma olen kindel, et asi rahustatakse juba järgmise nädala alguseks kõik maha ja unustatud.
Hoidku ju jumal selle eest, kui välja peaks tulema, et selle raha eest on kamp pätte valitsusse saanud, üks isegi riigikogu esimeheks jne.
huvitav ja kultuurne töökogemus, loodud pere,
Laps on tal küll. Kui veidi üle aasta tagasi rääkis sõnavõttudes oma abikaasast ja ka abikaasa lastest, siis nüüd loeme, et hiljemalt eelmise aasta mais oli juba uus kaaslane.
Imestasingi, et abikaasast hiljem ei kippu ega kõppu. Samas huvitav, et eesti naisele lausa mitu just sama rahvuse esindajat nii hinge poevad.
Päris piinlik kuidas Reinaas kaitseb teda ja ajab mingit jama meedia poolse rünnaku vastu.
Hussari põhilised laused olid pressikal ka, et tunnustan Johannat, et nii julge sammu tegi, et tagasi astus..et ohverdas ennast, et tõde selguks 🤢
Üldse piinlik kamp see 200.
Tsahkna alles kiitis häid “Rootsi aegu”..
Ei imesta kui selguks, et slava rahasid kasutati ka valmiskampaanias💸
Mis mõttes, pole selge? Sai ju kompensatsiooniks koha riigikogus ja hea palga + pensioni.
Ja selge see, et papi pistis keegi teine tasku; tema vaeseke, kes oli vaid tankist, ei saanud midagi. Nüüd veel silmad häbi täis ka, et “suurvaras”
Aga ilmselt EE ja muud “meediad” saavad varsti aru, et vale puu all kukkusid haukuma ja tuleb ikkagi selle kätt lakkuda, kelle käest nutsu kukub. Ehk siis praeguse võimuliidu….
Ma olen kindel, et asi rahustatakse juba järgmise nädala alguseks kõik maha ja unustatud.
Hoidku ju jumal selle eest, kui välja peaks tulema, et selle raha eest on kamp pätte valitsusse saanud, üks isegi riigikogu esimeheks jne.
Samasugust laulu olete juba paar nädalat laulnud, kuidas asi ära vaigistatakse ja isegi Riigikogust välja ei visata. No lehed on juba tükk aega tuld all hoidnud ja täna läks ka Riigikogust ning küllap asi veel edasi areneb. Et äkki lõpetaks ära selle süvariigi ja vandenõude ja valitsus-on-kõik-nii-nii-halvad jutu, tobe on juba.
Külm, emotsioonitu (või teeseldud emotsiooniga näiteks sõbranna surmast rääkides), silmavaade liiga jäiselt fokuseeritud. Ei tekita sooja tunnet see inimene juba algusest peale. Oleme abikaasaga kaua vaielnud – tema algusest saadik kiitnud kui tubli naine aga mind on kogu aeg miski seletamatu asi tema juures häirinud.
Ilmselgelt on asi halb, aga õigusriigi tunnus on ka see, et uurimine(mis praegu siis vist toimub) ja konkreetsed tõendid peavad olema, enne kui keegi lõplikult süüdi mõista.
Ja ennem süüdimõistmist ei peaks me keegi inimest vaeseomaks tümitama.
Külm, emotsioonitu (või teeseldud emotsiooniga näiteks sõbranna surmast rääkides), silmavaade liiga jäiselt fokuseeritud. Ei tekita sooja tunnet see inimene juba algusest peale. Oleme abikaasaga kaua vaielnud – tema algusest saadik kiitnud kui tubli naine aga mind on kogu aeg miski seletamatu asi tema juures häirinud.
Sind häiris, et ta on sinust ilusam ja edukam. Nüüd saad ennast paremini tunda.
Just. Suu naeratab, silmad mitte.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Slava U.