Näitan 8 postitust - vahemik 151 kuni 158 (kokku 158 )

Teema: Slava U.

Postitas:
lehmalellepoeg

Okei, kas sul on lugemisega raskusi või? Või sa ei tea, mis küüditamine tähendab? Ma küsisin, et mis nad vaevlevad siin, ära minna ei ole ma neil soovitanud. Seda vaadaku igaüks ise, kus elab. Sina ei suuda aktsepteerida lihtsaid  küsimusigi, mis sa jaurad siin oma küüditamisega. Ja maailmast on sul päris imelik arusaam, iga EV kodanik võib minna kuhu tahab ja elada, kus tahab, ta ei ole siin sunnismaine.

+3
0
Please wait...

Postitas:
OriginalTaste

Okei, kas sul on lugemisega raskusi või? Või sa ei tea, mis küüditamine tähendab? Ma küsisin, et mis nad vaevlevad siin, ära minna ei ole ma neil soovitanud. Seda vaadaku igaüks ise, kus elab. Sina ei suuda aktsepteerida lihtsaid küsimusigi, mis sa jaurad siin oma küüditamisega. Ja maailmast on sul päris imelik arusaam, iga EV kodanik võib minna kuhu tahab ja elada, kus tahab, ta ei ole siin sunnismaine.

Keri aga postid tagasi ja loe uuesti mida kirjutasid, käo alla sa end varjata ei saa.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
lehmalellepoeg

Okei, kas sul on lugemisega raskusi või? Või sa ei tea, mis küüditamine tähendab? Ma küsisin, et mis nad vaevlevad siin, ära minna ei ole ma neil soovitanud. Seda vaadaku igaüks ise, kus elab. Sina ei suuda aktsepteerida lihtsaid küsimusigi, mis sa jaurad siin oma küüditamisega. Ja maailmast on sul päris imelik arusaam, iga EV kodanik võib minna kuhu tahab ja elada, kus tahab, ta ei ole siin sunnismaine.

Keri aga postid tagasi ja loe uuesti mida kirjutasid, käo alla sa end varjata ei saa.

Mis käo alla? Sa oled ikka täiesti järje pealt ära.

+2
0
Please wait...

Postitas:
OriginalTaste

Vaene lilleke keset pasamerd. Ausalt, ma ei saa aru, et miks sinusugused ometigi ära ei koli, kogu aeg kurdate, et kõik on lambad, lausa 70% rahvast olevat purulollid (ehk siis kõik, kes ei vali sama erakonda, mis teie), Eesti riik jube nõme –  ega siin paremaks ei lähe, miks ometi selle idioodikarja keskel elada.

See pole siis sinu kommentaar? Tule järje peale tagasi

0
-1
Please wait...

Postitas:
lehmalellepoeg

Vaene lilleke keset pasamerd. Ausalt, ma ei saa aru, et miks sinusugused ometigi ära ei koli, kogu aeg kurdate, et kõik on lambad, lausa 70% rahvast olevat purulollid (ehk siis kõik, kes ei vali sama erakonda, mis teie), Eesti riik jube nõme – ega siin paremaks ei lähe, miks ometi selle idioodikarja keskel elada.

Nii? Kus ma siin ütlen, et kolige ära? Ma ütlen, et ma ei saa aru, et miks te ära ei koli, kui ei meeldi. Need on lihtsad küsimused, huvi tundmine. See on sulle raske aru saada?

+6
-1
Please wait...

Postitas:
OriginalTaste

Vaene lilleke keset pasamerd. Ausalt, ma ei saa aru, et miks sinusugused ometigi ära ei koli, kogu aeg kurdate, et kõik on lambad, lausa 70% rahvast olevat purulollid (ehk siis kõik, kes ei vali sama erakonda, mis teie), Eesti riik jube nõme – ega siin paremaks ei lähe, miks ometi selle idioodikarja keskel elada.

Nii? Kus ma siin ütlen, et kolige ära? Ma ütlen, et ma ei saa aru, et miks te ära ei koli, kui ei meeldi. Need on lihtsad küsimused, huvi tundmine. See on sulle raske aru saada?

Ausalt, ma ei saa aru, et miks sinusugused ometigi ära ei koli

0
-8
Please wait...

Postitas:
lehmalellepoeg

Okei, sul on ilmselt mingi vaimne häire. Ma ei viitsi enam vastata sellele jurale, su argumendid on nii mannetud lihtsalt.

+4
0
Please wait...

Postitas:
OriginalTaste

Okei, sul on ilmselt mingi vaimne häire. Ma ei viitsi enam vastata sellele jurale, su argumendid on nii mannetud lihtsalt.

Milline siis minu häire on? Sul pole ju argumente, ainult vihkamine, vihata teisi eestlaseid, mis nad sulle tegid? Juba sinu nimi on nii lame. Mingi vasikaga peab siin suhtlema.

+1
-7
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 151 kuni 158 (kokku 158 )