Esileht Ajaviite- ja muud jutud Smartpostiga paki tagastamine

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: Smartpostiga paki tagastamine

Postitas:
Kägu

Aidake lolli! Vaja rademarile pakk tagastada. Vajutan tagasta pakk, panen koodi millega paki sain, automaat ütleb: vale kood!  Sama lugu ühe teise suure poeketiga.

+1
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Vali- saada uksekoodiga. Või- saada koodiga. Mingi selline nupp on seal ja sellega saab tagastada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tagastuskood on tavaliselt teine kui see, millega paki said. Sul pakiga tagastuskoodi kaasas polnud?

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, itellaga peab sama koodiga tagastama, millega said paki. Ma vist oleks pidanud valima saada pakk ja seal siis saada koodiga? Sest kui panin tagasta pakk, siis pidi kohe koodi sisestama, mingit muud varianti ei olnud.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Igal pakiautomaadil on seal ekraani allosas üks tel. nr, helistad sellistel juhtudel sinna ja räägid, nad aitavad asja lahendada.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, itellaga peab sama koodiga tagastama, millega said paki. Ma vist oleks pidanud valima saada pakk ja seal siis saada koodiga? Sest kui panin tagasta pakk, siis pidi kohe koodi sisestama, mingit muud varianti ei olnud.

SMART-iga ikka täpselt nii käibki, Tagastamise alt. Kas sa oled kindel, et ei pannud kogemata teise paki koodi? Kas see kauplus ikka aktsepteerib sel viisil tagastamist?
Ja kas tagastamise tähtaeg täis ei ole?
Muidu jah, helista klienditoele.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

SMART-iga ikka täpselt nii käibki, Tagastamise alt. Kas sa oled kindel, et ei pannud kogemata teise paki koodi? Kas see kauplus ikka aktsepteerib sel viisil tagastamist?

Ja kas tagastamise tähtaeg täis ei ole?

Muidu jah, helista klienditoele.

Rademar võimaldab tagastamist ja Itellaga peaks saama jah sama koodiga. Mul oli DPD-ga hiljuti mingi taoline teema, et pidin mitu korda proovima ja lõpuks sain. Juhul kui saadetud saad, siis palun anna märku, kuidas õige oli – pean ise ka ühe paki Rademari lähipäevil Itellaga tagasi saatma.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siin on ehk mõni teadjam. Kuidas Rademari toote tagastamine käib – kodulehelt ei saa päris täpselt aru. Kirjas on, et tuleb täita tagastamisavaldus, aga see on PDF kujul kodulehel. Ehk siis lihtsalt täidan ära ja panen pakki kaasa? Eraldi kuskile meili teel tagastusest teavitama ei pea?

0
0
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Smartpostiga paki tagastamine