Esileht Ajaviite- ja muud jutud Sõda ja vägistamine. Mis toimub meeste peas?

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 175 )

Teema: Sõda ja vägistamine. Mis toimub meeste peas?

Postitas:
K4gu

Meil on ainulaadbe relv ehk aju ja me käitume nagu emaämblik, kes sööb teda viljastanud isase ämbliku ära. Aga milline on ämbliku ja inimese intelligentsi vahe?

Ämblikul ja inimesel on muid olulisi erinevusi ka, mis muudavad selle võrdluse mõttetuks.
1. Emane ämblik muneb ainult ühe korra elus, siis sureb. Järglased kooruvad ja kasvavad üles iseseisvalt pärast ema surma
2. Kuna isase ämbliku ära söömine toidab ema, saab ta muneda rohkem elujōulisi mune, nii et selle isasämbliku geenid saavad ka paremini paljundatud.
3. Mõnedel ämblikuliikidel jääb ema omakorda munakookoni lähedale koomasse ja tema lapsed söövad tema ära, oma esimese einena.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Gruune

Sõjas ei tee koledusi mitte üksnes mehed. Ma lugesin nädal tagasi mõne lehekülje seda raamatut, mis mulle aasta tagasi kingiti ja seni ma pole tahtnud seda puutuda, sest ma tean, et see on liiga õudne:

https://rahvaraamat.ee/p/e-raamat-s%C3%B5da-ei-ole-naise-n%C3%A4gu/844067/et?isbn=9789949850778

Jõudsin umbes 36 lk lugeda, ehk sissejuhatuse osa. Ma ei tea, kas ma loen selle lõpuni. Seal kirjeldatakse sõda naise vaatevinklist. Ma ei tea, mis seal edasi saab, aga alguses oli jutt ühest emast, kes peksis oma last, sest see nuttis (kuna sõda ju) ja siis uputas lapse ära. Hiljem poos end õunapuu otsa. Teine ema tappis oma vastsündinud imiku, et soos ellu jääda.

Eks need vägistamise lood tulevad ilmselt raamatu edasises osas, vaevalt neid seal üldse pole.

Sõda ei ole ainult eesliini lahingud, see, mis toimub kuskil tagalas, võib olla kordades hullem. Eriti lastele, kelle vastu võivad pöörduda omaenese vanemad või kes peavad üksi jäänuna kuidagi ise hakkama saama. Ma ei taha isegi mõelda sellele, mis seal Ukrainas kõik toimuda võib, vägistavad sõdurid on see, mis välja paistab, lisaks sellele on veel väga palju muud häda ja viletsust.

Lingitud raamat räägib küll venelaste kannatustest teises maailmasõjas, aga ma arvan, et see kirjeldab ka praegust sõjaolukorda üsna eredalt. Osa inimesi on sellised, kes kasutavad sõda ära ja asuvadki kohe oma haigeid fantaasiaid ellu viima, osad röövivad ja laamendavad, vägistavad, osad aga teevad niisuguseid asju, mille peale varem uneski poleks tulnud. Mis mõtet on otsida nendele tegudele selgitust või vabandusi? Sõda on ilge igast aspektist ja sellist asja ei peaks tänapäeval maailmas küll enam üldse olema. Vanasti ehk veel, inimesed ei teadnudki, mida see sõda õieti tähendab või olid palju lollimad kui inimesed praegu, aga tänapäeval ei ole sellele küll mitte mingisugust vabandust.

+23
0
Please wait...

Postitas:
Seliiina

Vanasti ehk veel, inimesed ei teadnudki, mida see sõda õieti tähendab või olid palju lollimad kui inimesed praegu, aga tänapäeval ei ole sellele küll mitte mingisugust vabandust.

Kust need tänapäeva inimesed siis teavad, mida sõda TEGELIKULT tähendab? Nüüd teavad küll, aga enne 24.veebruari 2022? Olid filmi näinud, raamatust lugenud? Viimased, kes sõjast päriselt mäletavad, vaaguvad 90+ peal hinge. Ongi nii, et kui enam ei mäletata, tuleb uus sõda, sest need, kes teavad hoiatada, on kadunud.

https://novaator.err.ee/259204/teise-maailmasoja-uleelanud-raakige-lastele-sojast-et-nad-oskaksid-hinnata-elu-ja-vabadust

Aga teemaalgataja, mis toimub siis tavalise vägistaja peas, kellel pole isegi seda “vaenlast” silma ees, seda sa ei taha teada?

+5
-8
Please wait...

Postitas:
Lozerz

Kui konkreetne inimene on juba nii lollakas, et üldse sõdima minna, siis sealt edasi jõhkrused ei tohiks sugugi üllatavad olla. Sõdurid ei ole mingi aateline ja intelligentne osa ühiskonnast ju pealegi, pigem just muude väljavaadeteta ja kergestimõjutatav inimgrupp, kes arvab, et kõik on neile lubatud.

Sa vist sujuvalt unustad ära, et sõduritest rääkides räägid ka meie oma Eesti kaitseväest ning ka Nato sõduritest, kes siin sinu tagumikku valvavad.

Ei ma ei unusta seda ära. Liitlassõduritel on kultuuriline taust teine ja suurem osa neist võib-olla suudaksid kauem end kontrollida. Aga kas sa arvad, et kui nad sõjakeerisesse kogu täiega kistaks, et nad siis ausateks ja aatelisteks jääksid? Mina ei usu. Jah, võib-olla olen liiga pessimistlik aga minu arust on nato vägedes sama moodi inimesed. Võib-olla nende puhul kestaks käsk kauem ja distsipliin püsiks, kuid pikema sõjategevuse järel lööks ka neis lõpuks viha vaenlase vastu välja, igavus võtaks võimu, ülemuste korraldused kaotaksid oma kaalu. Mitte vähe ei ole Afganistanis ja mujal olnud juhtumeid, kus kohalikke piinatakse, vägistatakse. Jah, praegu satuvad need mehed sõjatribunali alla, kuid kogu maailma katvas sõjas oleks neil täpselt samasugune karistamatuse tunne kui venelastel praegu.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Gruune

Kust need tänapäeva inimesed siis teavad, mida sõda TEGELIKULT tähendab? On filmi näinud, raamatust lugenud?

Just täpselt, on raamatut lugenud, uudiseid vaadanud. Filmi peale väga ei rõhuks, need pigem heroiseerivad sõda.

Ma nii naiivne olen küll, et arvan seda, et inimene peaks olema õppimisvõimeline ka teiste vigadest, eriti kui asi on elu ja surma teema. Ei pea iga reha otsa ise astuma, selleks et valusamat õppetundi saada. Ma mõtlen, et a la keskajal, ka veel eelmiste maailmasõdade ajal oli see infoliikumine vähesem kui praegu. Praegu on neid sõdu olnud küll ka uudistes, peab ikka päris põmmpea olema, kes midagi niisugust igatseb või arvab, et sõda midagi kuidagi puhastab või et see hea on. Või siis mingit liiki psühhopaat (kes ilmselt siiski ka otse lahingutegevusse sattudes püksid täis teeks), kellel pole piisavalt empaatiavõimet, et aru saada sellest, missugune ikaldus sõjaga kaasneb.

Nii et jah, ma pean silmas seda, et tänapäevases info liikumise ruumis on üsna võimatu see, et keegi ei teaks või ei saaks aru sellest, missugune õudus on sõda.

+10
-1
Please wait...

Postitas:
tooni

Ma ei imesta. Kõik mehed ka sõjas ei ole vägistajad.
Imelik on hoopis see, et rahuajal keegi kedagi vägistab. Need on veel hullemad, pervomad ja haigemad inimesed.
Ei imesta, et sõjakoldes käib inimkaubandus. Värdjad ikka ilmuvad kohale, et kasu saada, olgu inimene või soolapakk. Kõnts ujub pinnale siis.
Imestan, kui seesama toimub rahu ajal, ja jällegi nii halba, kui inimkaubandust, mida teevad pervod ja allakäinud tegelased.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
tavakasutaja

Ka selles sõjas ei pääse naised lisaks muudele sõjakoledustele vägistamisest. Mis ometi toimub meeste peas? Muidugi saan ma aru, et sõda muudab kõiki, aga kuidas nii paljud muutuvad koletisteks, et lisaks muudele õudustele võtavad naised ette, isegi lapsed ja vanurid. Palju on sellest räägitud maailmasõdade kontekstis, alati ohvrite silme läbi. Kas keegi oskab soovitada mõnd raamatut, mis räägiks sõdurite silme läbi? Kuidas nad mõtlevad, miks nad nii teevad? Kuidas endale seda põhjendavad? Kas siis inimeste sees on peidus ülima jälkuse võime, mis ilmneb siis, kui on ekstreemne olukord? Neil meestel on ju kodus ka endal naised ja lapsed. Ei suuda mõista…

Olen lugenud raamatuid “Naine Berliinis” ja “Miks sündisin tüdrukuna”, samuti “Naine rindel” – õõvastavad ja südantlõhestavad kirjutised naiste kannatustest. Oskab keegi veel midagi soovitada, eriti, kus keegi on püüdnud meeste käitumist seletada.

Kui raamatutest küsida, siis Adichie “Pool kollast päikest” sisaldab ühte sellist stseeni. Vastu tahtmist sõduriks sattunud väljakujunemata isiksusega poiss läheb kambavaimuga kaasa. See osa raamatust pole kandev põhiteema, aga raamat ise on hea ja sisu nii mõneski mõttes täna aktuaalne.

Jep, eks see ongi grupivaim ka. Üks sadistlik värdjas ees ja ega teised sabarakud ei saa viletsamad olla. Eks seal on omad gängiliidrid ja kehtivad sisereeglid (nii juba varasemalt etteantud, kui liidrite poolt kehtestavad), mille alusel nad oma õõvastavaid tegusid toime panevad. JÄLE. Arvan, et see on midagi vanglas toimiva hierarhia sarnast, olete ju kõik selliseid seriaale ja filme näinud. Tavainimene ei suudagi seda mõista, seal valitseb täiesti oma süsteem, tavaelu unustatud, kehtivad vaid sõjareeglid. Veelkord, jälk.

Ja ma olen kahtlemata valmis ennem surema, kui kamba jälkide vene sõdurite grupivägistamise alla langema (ja siis selle käigus tükkideks rebitama?), sellise mälestusega edasi elada ei suudaks. Pigem laseks tõesti kuuli pähe endale. Kahjuks puudub (hetkel) tulirelv.

Ei oskagi muud öelda kui et loodan, et siia see asi ei jõua. Südant pressitaks nagu kruustangidega kokku ukrainlannade pärast. :’/

+20
-2
Please wait...

Postitas:
MiladyWinter

Vägistamine on sõjastrateegia.

+4
-3
Please wait...

Postitas:
mmaliciouz

Mina olen alati arvanud, et sõduritele antakse mingeid narkootikume, muidu nad ei suudakski ju neid loomategusid teha, mida nad kõike teevad.

Missugune naiivik.

Sõjas on vaenlane, kes on vaja teha võimalikult halvaks, röövida temalt kõik head inimlikud omadused, et oleks lihtsam teda tappa ja vigastada. Ja need naised on vaenlaste naised. Psühholoogias on selline asi nagu dehumaniseerimine, ehk inimeselt võetakse tema inimlikud omadused-nimi, isiklikud asjad, isiksus, head omadused, saavutused (nt natsi valgilaagris ei olnud nimesid, olid numbrid, ei olnud soenguid,isiklikke riideid, asju, olid numbritega vormid ja natside jaoks need ei olnud õieti enam nagu inimesed, valest rassist ja rahvusest nagunii). Ei hakka sõdur sügavalt juurdlema, et selle naise silmad on nagu minu emal, et ta on ka ema või vanaema jms- ta on vaenlane ja vaenlast tuleb hävitada.

Mu vanaema elas maailmasõja ajal talus (ja no metsas), kust rinne mitu korda üle käisja tema rääkis, missugune tohutu vahe oli saksa ja vene sõdurite vahel, viisakuses, kommetes, üldse enda ülevalpidamises.

Minu vanaema elas ka talus, ühes piirkonna suurimas ja jõukamas ning seda himustasid nii sakslased kui ka venelased. Kasutati staabina. Vanaema rääkis, et sakslased tulid väravast, avasid selle ja sõitsid sisse, venelased lõhkusid värava maha. Lihtsalt selline väike nüanss. Sakslased aitasid loomade eest hoolitseda, venelased ei hoolinud. Ainult kaks väikest näidet. Ma ei taha öelda, et sakslaste seas poleks julmureid, muidugi on, aga minu vanaema kogemuse põhjal oli äärmiselt suur erinevus kahe rahvuse sõdurite käitumise vahel.

Minu vanaemalt pärineb sama jutt, et saksa sõdurid pakkusid tänaval küüti ja viisid koju, aga vene sõdurid vägistasid naisi.

+27
-2
Please wait...

Postitas:
enelil

Meil on ainulaadbe relv ehk aju ja me käitume nagu emaämblik, kes sööb teda viljastanud isase ämbliku ära. Aga milline on ämbliku ja inimese intelligentsi vahe?

Ämblikul ja inimesel on muid olulisi erinevusi ka, mis muudavad selle võrdluse mõttetuks.

1. Emane ämblik muneb ainult ühe korra elus, siis sureb. Järglased kooruvad ja kasvavad üles iseseisvalt pärast ema surma

2. Kuna isase ämbliku ära söömine toidab ema, saab ta muneda rohkem elujōulisi mune, nii et selle isasämbliku geenid saavad ka paremini paljundatud.

3. Mõnedel ämblikuliikidel jääb ema omakorda munakookoni lähedale koomasse ja tema lapsed söövad tema ära, oma esimese einena.

Seda enam – sel kõigel on siis ellu jäämiseks oluline aspekt. Aga vägistamine ja mõnikord ka surnuks vägistamine (viidates uudisele, kus 9st naisest mitu vägistati vene sõdurite poolt surnuks). Kui surnuks, siis ei saa ju naine kuidagi seda elu edasi jätkata, mis on seksi üks ja ainus bioloogiline põhjus. Seega täiesti ebaloogiline, ebavajalik ja bioloogilisest seisukohast täiesti kasutu teguviis. Püüdsin oma peas ilmselt leida mingit bioloogilist põhjendust, aga tulutult…

+2
-6
Please wait...

Postitas:
UunoR

Seda enam – sel kõigel on siis ellu jäämiseks oluline aspekt. Aga vägistamine ja mõnikord ka surnuks vägistamine (viidates uudisele, kus 9st naisest mitu vägistati vene sõdurite poolt surnuks). Kui surnuks, siis ei saa ju naine kuidagi seda elu edasi jätkata, mis on seksi üks ja ainus bioloogiline põhjus. Seega täiesti ebaloogiline, ebavajalik ja bioloogilisest seisukohast täiesti kasutu teguviis. Püüdsin oma peas ilmselt leida mingit bioloogilist põhjendust, aga tulutult…

Minu arust vägistamisel on seksiga vähe pistmist, veel vähem soo jätkamisega. See on ikka seotud võimu ja alandamisega ka tavaelus.

+24
-1
Please wait...

Postitas:
felis_catus

Emane ämblik muneb ainult ühe korra elus, siis sureb. Järglased kooruvad ja kasvavad üles iseseisvalt pärast ema surma

Kust selline info pärineb? Enamuse liikide kohta see igatahes ei kehti.

Teemaalgatuses toodud küsimusele pakun mina sellise vastuse, et lisaks noortele ajateenijatele on seal sõdimas ka elukutselisi sõdureid. Milline inimene läheb elukutseliseks sõduriks Venemaal? Vastus sellele küsimusele ehk valgustab põhjuseid, miks nemad või osa neist võimaluse avanedes sellist kurja teevad. Lisaks on sinna sõdima saadetud kadõrovlasi ja teisi sõjast läbiimbunud moslemitaustaga isikuid, kel on naistesse hoopis teistsugune suhtumine kui meil siin.

+7
0
Please wait...

Postitas:
kaarel

väga suur vahe on kust sõdur pärit on, Mordorist või kultuursetelt aladelt

+9
-1
Please wait...

Postitas:
RebaseMaie

Olen siit samast foorumist lugenud ühe naise postitust, mille umbkaudne mõte oli, et ta ei kavatsegi oma meest maha jätta, sest “elu lõpuni ju ka ei taha üksi olla ja kõik mehed võtavad ju täis peaga vägisi, kui sa kätte ei anna”. Sõda tähendab sellise mehe jaoks ainult seda, et enam ei pea oma naise vägistamisega piirduma.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
nimetamats

Kuskilt lugesin kunagi midagi sellist asja teise maailmasõja kohta, et kui venelast vägistati, siis ta oli valmis granaadiga ennast ja teisi õhku laskma, kasvõi kogu majatäie. Kui sakslast vägistati, siis tema eesmärk oli igal võimalusel sellest eluga välja tulla ja edasi elada.

http://www.oleteadlik.ee/punane-terror-1944-aastal-ida-preisimaal/ Korduvalt juttu ,et vene sõduritel(hävituspataljonlastel) oli kombeks ohver pärast vägistamist hukata :ja tihti ikka mitte mahalaskmise teel vaid korduvalt rõvedamate võtetega!

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Ragne

Tänud sellele militaarlehe tsiteerijale, nüüd sai selgeks ka, miks vagunitäis venelaste laipu Ukrainas seisab ja venemaa keeldub neid vastu võtmast – siis peaks ju maksma leskedele seda raha, mida vastik kääbus lubas…  (38 000 eurot vist oli see algul, aga kuna rubla kurss langeb kivina, siis varsti on sellest saanud sandikopikad, tasub ikka oodata ja keelduda). Ja laibad annaks rahvale märku ka, et ei tulegi sõjasaak ja nelgid koju vaid maailma kõige mannetuma riigi armetu armee riismed laibakottides… Ja jah, Ukraina käsitleb isegi vaenlase laipu väärikalt, paneb kotti ja saadaks kodumaale, kui vaid vastik kääbus need vastu lubaks võtta…

+22
0
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Ma olen kuulanud väga palju neid vaheltvõetud telefonikõnesid.

Üllatama paneb tõsiasi, et kodused (naised, emad-isad) ei adu et, helistaja helistab võib-olla viimast korda. Sõdur räägib et 80% väeosast on hävitatud, tapetud/haavatud. Kodused räägivad oi-oi (muidugi vastava roppusega), aga praktiliselt keegi ei ütle, et lasku sealt jalamaid jalga, või andku ennast vangi.

Väga palju kiidetakse röövitud sõjasaagi üle. Aga samas ka sageli tsiviilide tulistamistest ja tapmistest. Vägistamistest eriti ei kiidelda, küll aga tsiviilide tapmistest. Näiteks, komandör lubas tsiviile tulistada ja lasti sõitval veoautol tagaluuk alla ja hakati tee ääres liikuvaid tsiviile tulistama. Vägistamisest oli vaid üks kõne. Ja sealgi sõdur helistas oma naisele ja rääkis, et kaaslased vägistasid ja tapsid. Naine siis vihaga küsis, ega sina ei vägistanud, mees vastas ei, kaaslased vägistasid.

https://www.youtube.com/watch?v=lLMfNvk32aA

+6
-2
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Purjus vene sõdur lasi maha mehe ja vägistas koos kaaslastega naise. Väike laps oli kõrval.

https://censor.net/ua/news/3327799/rosiyiskyyi_soldat_ubyv_meshkantsya_kyyivschyny_ta_zvaltuvav_yiogo_drujynu_venediktova

Kasutage google tõlget, klõpsates hiire parempoolsel klahvil ja valige tõlkimine eesti keelde.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
tooni

Kuskilt lugesin kunagi midagi sellist asja teise maailmasõja kohta, et kui venelast vägistati, siis ta oli valmis granaadiga ennast ja teisi õhku laskma, kasvõi kogu majatäie. Kui sakslast vägistati, siis tema eesmärk oli igal võimalusel sellest eluga välja tulla ja edasi elada.

http://www.oleteadlik.ee/punane-terror-1944-aastal-ida-preisimaal/ Korduvalt juttu ,et vene sõduritel(hävituspataljonlastel) oli kombeks ohver pärast vägistamist hukata :ja tihti ikka mitte mahalaskmise teel vaid korduvalt rõvedamate võtetega!

Kuna mind miinustati, siis ilmselt ei osanud ma oma tsiteeringu mõtet edasi anda. See pole sinu lingiga seotud. See oli sakslaste poolt kirjeldatud, ja nemad võrdlesid seda primitiivsuse ja intelligentsusega kuidagi. Pidades venelasi siis esimesteks ja endid teisteks.
Ja seda siis teatud olukordades, kus on võimalik seda strateegiat kasutada. Massivägistamiste ja sellele järgnevaga ei  saa seda muidugi seostada.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Nende vene närukaelte tegevuse üle seal sõjamasinas ma ei imesta, küll aga ei suuda mõista inimkaubitsejaid, kes piiri ääres nagu ämblikud kurnatud naisi ja lapsi passivad. Ega ka mitte ettevõtteid ja asutusi, kes vägagi vajavad tööjõudu, aga teadlikult pakuvad sundseisus põgenikule naeruväärset palka, et nende arvelt rikastuda. Inimrämpsu on öökivalt palju.

Kuna meie riigi tööjõupoliitika on tekitanud odavtööjõu põua ja odavtööde eest olid tööandjad sunnitud maksma põhjendamatuid kõrgeid palku, siis suure hulga tööjõu saabumine on normaliseerimas tööjõuturgu. Ja kas tõesti oli selleks vaja sõda et poliitikutel ükskord mõistus pähe loksuks ja saaksid aru, et arenenud ühiskonna üheks tunnuseks on see et odavtöö teeb ära odavtööjõud kolmandatest riikidest?

Lugedes ka näiteks foorum69, siis ka intiimteenuste turul oli asi nutune, hinnad olid ülemõistuse kõrged. Hispaanist ja mujalt tulid naised siia teenust osutama, kuna selles Euroopa ääreriigis teeniti 3x rohkem kui oma koduriigis. Ehk on oodata ka sellel turul hinnataseme normaliseerumist.

+4
-22
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
tooni

Nende foorum69 tegelaste elule tuleb kaasa tunda kõige rohkem, see on tragöödia.
Kas annetada saaab?

+7
-2
Please wait...

Postitas:
piret005

Lugedes ka näiteks foorum69, siis ka intiimteenuste turul oli asi nutune, hinnad olid ülemõistuse kõrged. Hispaanist ja mujalt tulid naised siia teenust osutama, kuna selles Euroopa ääreriigis teeniti 3x rohkem kui oma koduriigis. Ehk on oodata ka sellel turul hinnataseme normaliseerumist.

Ei tea, mis sul sellest, et ikka prostituudituru pärast nii kangesti muretsed. Ise oled ju saja lapsega pereisa, võiks oma liistude juurde jääda. See sinu arvamus, et sõjapõgenikud siia massiliselt prostituutideks tulevad, on arvatavasti õnneks ka vale. Riik toetab neid, mingit vajadust pole mingeid tölle rahuldama hakata.

+19
-3
Please wait...

Postitas:
JoshuaTree

Ei tea, mis sul sellest, et ikka prostituudituru pärast nii kangesti muretsed. Ise oled ju saja lapsega pereisa, võiks oma liistude juurde jääda. See sinu arvamus, et sõjapõgenikud siia massiliselt prostituutideks tulevad, on arvatavasti õnneks ka vale. Riik toetab neid, mingit vajadust pole mingeid tölle rahuldama hakata.

Eks see on omamoodi Big Maci indeks…

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Riik toetab neid, mingit vajadust pole mingeid tölle rahuldama hakata.

Üks ei välista teist.

+1
-14
Please wait...
Postitas:
EestiPruut

Minu vanaema elas ka sõja üle ja rääkis sama, et saksa sõdurid olid alati viisakad ja väljapeetud (vanaema kirjeldus). Samas venelaste kohta tal ei olnud ühtegi head sõna öelda, matsikari oli ainus viisakas sõna nende kohta, teised trükimusta ei kannata.

+17
-1
Please wait...

Postitas:
Desy

Nende vene närukaelte tegevuse üle seal sõjamasinas ma ei imesta, küll aga ei suuda mõista inimkaubitsejaid, kes piiri ääres nagu ämblikud kurnatud naisi ja lapsi passivad. Ega ka mitte ettevõtteid ja asutusi, kes vägagi vajavad tööjõudu, aga teadlikult pakuvad sundseisus põgenikule naeruväärset palka, et nende arvelt rikastuda. Inimrämpsu on öökivalt palju.

Mhmh, mul ka süda nii valutab nende laste pärast kes sealt põgenedes või seal olles kaduma on jäänud. Terve fb lehekülg on neile pühendatud, kes kadunud üksi, kes koos sugulastega. Hiljuti otsiti 4aastast, kes muidu oli koos vanemaga, aga vanaema leiti surnuna… Ja Poola politseis oli üks pisike nutetud silmadega eksinud laps. Mis küll toimub nende laste ja nende pereliikmete hingede, jube mõeldagi.

+16
0
Please wait...

Postitas:
krokodill

Eks neid kihutati üles jah. Ilja Ehrenburg oli Teise maailmasõja ajal üks selliseid kuulsamaid vägivallale õhutajaid, tsitaat tema üleskutsest: “Tapke! Tapke! Pole olemas niisugust kuritegu, milles pole süüdi sakslased, ei elavad ega need, kes veel sündimata. Täitke seltsimees Stalini käsku ja trampige fašistlik elajas surnuks tema enda koopas. Murdke vägivallaga saksa naiste rassistlik kõrkus. Võtke neid seaduspärase saagina. Tapke, vaprad edasitormavad punaväelased.”

+4
0
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Lõik militaar.net ist

Minu ukrainlannast tuttav,kes Nikolaevis pommitamise eest keldris istub,saatis mulle sõnumi,kus mainis ka Vene sõdurite metsikustest.Eelkõige naiste ja noorte lapseohtu tüdrukute kallal.Sõdurid,kes kõrini viina täis rõõvivat igatüht,kes natukenegi naisterahva plaani juba välja näeb ja siis teevad grupivägistamisi.Tavaliselt pidavat see lõppema ohvri tapmisega,et tunnistajat ei jääks.Kui see ukrinlastest mehi tigedaks ei tee,mis siis veel?

+7
-2
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Salvestatud kõne.

3 tankisti vägistasid 14 aastase tüdruku ja tema ema.

https://www.youtube.com/watch?v=QNfsp6qA-MI&list=PL8ao2ZjeM9mslBOATvDa87lvgELw281lF&index=2

Õnneks oli ülemusel südametunnistus omal kohal ja suunas kurjategijad ülesandele, kus surmasaamine on kõige tõenäolisem.

+7
-14
Please wait...
Postitas:
UunoR

Salvestatud kõne. 3 tankisti vägistasid 14 aastase tüdruku ja tema ema. https://www.youtube.com/watch?v=QNfsp6qA-MI&list=PL8ao2ZjeM9mslBOATvDa87lvgELw281lF&index=2

Sulle vist pakub mingit perverset mõnu neid asju otsida ja vaadata. Haige inimene.

+22
-4
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 175 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Sõda ja vägistamine. Mis toimub meeste peas?