Esileht Ajaviite- ja muud jutud Sõda ja vägistamine. Mis toimub meeste peas?

Näitan 25 postitust - vahemik 151 kuni 175 (kokku 175 )

Teema: Sõda ja vägistamine. Mis toimub meeste peas?

Postitas:
kaiekast

Mõnd narkootikumi kasutataksegi selleks, et paremini keskenduda, et käsi oleks kindlam, jaksu rohkem, und vähem ja julgus-otsustusvõime suurem. Ei käi see ju teps mitte nii, et kõik narkootikumid teevad uimaseks ja panevad tuttu.

Sina Agathe näikse olevat asjatundja narkootikumide alal. Valgusta meid palun, milline narkootikum teeb inimese uimaseks ja milline teeb erksaks ja käe kindlaks?

Kanep teeb uimaseks ja metamfetamiini laadsed asjad teevad erksaks.

+9
-2
Please wait...

Postitas:
Helena.Y2021

Mina siiski pakun, et vene rass on paljunenud purjuspäi. Nii naised kui mehed on kahjustatud dna-ga. Mingit muud loogikat ma välja ei suuda mõelda. Minu aju jookseks kokku selle peale, kui ma peaksin soovitama enda abikaasal minna vägistama. Ta poleks mu armastatu, kui ta seda suudaks. Meil on naabriks vaimses mõttes metslased, värdjad.

+35
0
Please wait...

Postitas:
Lozerz

Sõduritele narko andmises on see loogikaviga, et sõdida on ju vaja ikkagi mõistusega. Ega tänapäeva sõdades, Ukraina sõjas sealhulgas ei toimu ju nii palju lähivõitlust kui oli varasemalt. Sõda peetakse rakettide, miinipildujate, droonide, suurtükkide, lennukitega jne, paljud tänapäeva sõjarelvad on kõrgtehnoloogilised ja neid ei suudaks opereerida narkouimas sõdurid. Kui palju seal üldse sellist lähivõitlust on, kus oleks vaja looma kombel võidelda? Ega see pole keskaegne sõda, kus sõjahüüete saatel ühele väljakule kokku joosti ja seal taplema asuti.

Ega kõik narkootilisteks aineteks klassifitseeritud ained silmad pahupidi rentslis värisema inimest pane. Läbi ajaloo on narkot kasutatud sõdurite jõudluse tõstmiseks (loe näiteks Aimo Koivuneni lugu) ja pole mingit kahtlust, et sellealane arendustöö on iga suurema militaarriigi arsenalis. Mis muidugi absoluutselt ei vähenda nende jätiste isiklikku vastutust (nad ei ole loomad, loomad ei käitu nii sadistlikult) aga on väga naiivne arvata, et nad aineid ei tee.

https://www.chathamhouse.org/2020/11/pharmacological-performance-enhancement-and-military

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Agathe

Mõnd narkootikumi kasutataksegi selleks, et paremini keskenduda, et käsi oleks kindlam, jaksu rohkem, und vähem ja julgus-otsustusvõime suurem. Ei käi see ju teps mitte nii, et kõik narkootikumid teevad uimaseks ja panevad tuttu.

Sina Agathe näikse olevat asjatundja narkootikumide alal. Valgusta meid palun, milline narkootikum teeb inimese uimaseks ja milline teeb erksaks ja käe kindlaks?

Sa kahjuks pead googeldama. Minu ainsad narkootkumid elus on tubakas – proovitud oma 15 korda. Ja alkohol. Proovin punaveini, viskit ja viina kokku ca 4x aastas senini. Ega teadmiste vastu saa. Kui sa püüdsid sapine olla, leiaksid minu availkult puistatud elust siin foorumis palju mahlakamaid seiku.

+5
-7
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Vaheltvõetud kõne.

Väga räige, aga ka teemasse, vägistamine okastraadiga.

Ma ei hakka seda sadistliku jutuajamist tõlkima, kes saab aru see saab.

Tundub, et kõik sadistid on sinna aetud ja saavad teha mida iganes.

https://www.youtube.com/watch?v=Qia36udeqTQ

+4
-11
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Mauno

Nagu ukrainlased on kirjeldanud, siis joovad kohutavalt need okupandid. Ainete osas ma ei kahtleks muidu, aga arvestades, et neil pole isegi korralikke toidupakke, rääkimata varustusest, ei taha uskuda, et neil aineid vabalt käes on :))

+5
0
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Ühel vangide antud pressikonverentsil rääkis üks vene ohvitser, et peale seda, kui sõduritele jagati välja valuvaigistavad narkootilised tabletid {nimetus ei meenu hetkel), oli ta 100 prossa kindel, et toimub rünnak. Ilmselt võisid sõdurid tarvitada neid tablette ka niisama.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
K4gu

Nagu ukrainlased on kirjeldanud, siis joovad kohutavalt need okupandid. Ainete osas ma ei kahtleks muidu, aga arvestades, et neil pole isegi korralikke toidupakke, rääkimata varustusest, ei taha uskuda, et neil aineid vabalt käes on :))

Ained on lõppkokkuvõttes odavamad, tulusamad ja raudselt kergemad transportida kui korralik toit.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
tavakasutaja

jälle mingi “perekool-ainult-pakett” omanik? loe mõni raamat läbi, või vähemalt googelda, saad teada. ega maailmas tõesti pole olemas ainult see, mida sina oled kogenud või mida sulle on räägitud. on ikka palju enamat.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Varviline

https://censor.net/ua/video_news/3333751/v_hersoni_okupanty_na_ochah_donky_zgvaltuvaly_mamu_a_potim_v_prysutnosti_mamy_zgvaltuvaly_nepovnolitnyu

https://censor.net/ua/news/3329921/u_mariupoli_okupanty_valtuvaly_jinku_na_ochah_6richnogo_syna

Sulle öeldi juba, et sinu haiglane huvi selliste asjade otsimise ja kuulamise vastu on kummaline. Kas tõesti pole vaba aja sisustamiseks muud teha, naudid seda? Lõpeta nende linkide siia panemine.

Mul pole mingit erihuvi nende vägistamisjuhtumite suhtes.

… ütleb inimene, kes järjepidevalt linke postitab. Ajaliselt näha, et vahepeal tegeled nende vahtimisega iga öö. Otsi abi!

+9
-4
Please wait...
Postitas:
Toutakk

https://censor.net/ua/video_news/3333751/v_hersoni_okupanty_na_ochah_donky_zgvaltuvaly_mamu_a_potim_v_prysutnosti_mamy_zgvaltuvaly_nepovnolitnyu

https://censor.net/ua/news/3329921/u_mariupoli_okupanty_valtuvaly_jinku_na_ochah_6richnogo_syna

Sulle öeldi juba, et sinu haiglane huvi selliste asjade otsimise ja kuulamise vastu on kummaline. Kas tõesti pole vaba aja sisustamiseks muud teha, naudid seda? Lõpeta nende linkide siia panemine.

… ütleb inimene, kes järjepidevalt linke postitab. Ajaliselt näha, et vahepeal tegeled nende vahtimisega iga öö. Otsi abi!

Ma postitan neid siia, sest nad sobivad siia teemasse.

Enamikku läbivaadatud/kuulatud materjalist ei ole siia teemasse asja. sest pole seotud vägistamistega.

Ma saan aru küll, et halbade sõnumite tooja puuakse üles, mida näitab ilmekalt ka see, et valdav enamus postitusi on siin ebasobivaks märgitud.

+8
-8
Please wait...

Postitas:
nimetamats

Ma postitan neid siia, sest nad sobivad siia teemasse.

Enamikku läbivaadatud/kuulatud materjalist ei ole siia teemasse asja. sest pole seotud vägistamistega.

Ma saan aru küll, et halbade sõnumite tooja puuakse üles, mida näitab ilmekalt ka see, et valdav enamus postitusi on siin ebasobivaks märgitud.

vene orkide rõvedusi peabki postitama ! Muidu nad seletavadki igal pool ,miks neid ei armastata ja süüdistavad kõiki russafoobias!Vaadates seda mis venelased Ukrainas teevad ,siis on nad selle kõik ju ise tekitanud!

+15
-5
Please wait...

Postitas:
Kati

Kaitseväe ohvitser Taavi Liias, kes on ise korduvalt sõjakolletes missioonil olnud, ütleb et tema ei vaata twitterist neid postitusi sest need mõjuvad vaimsele tervisele halvasti ja sellest ei lähe midagi paremaks. Et see mõjutab edaspidi iseenda (pere)elu ilma, et ise nendest seostest pruugiks aru saadagi. Siin mõned pereemad/pereisad sukelduvad päevast päeva nendesse postitustesse ja mõni postitab siia järjest rõlgema sisuga linke. Korduvalt on öeldud, et neid linke ei ole siia vaja aga ei jõua postitajale kohale.

+9
-10
Please wait...
Postitas:
JoshuaTree

Korduvalt on öeldud, et neid linke ei ole siia vaja aga ei jõua postitajale kohale.

No ära vaata siis, jumal hoidku!

(Mina ei vaata, aga mul pole midagi selle vastu, kui neid postitatakse ja meelde tuletatakse, milliseid värdjalikke tegusid venelased toime panevad. Ei tohi Ukrainas toimuvaga ära harjuda!)

+14
-6
Please wait...

Postitas:
MiladyWinter

Kaitseväe ohvitser Taavi Liias, kes on ise korduvalt sõjakolletes missioonil olnud, ütleb et tema ei vaata twitterist neid postitusi sest need mõjuvad vaimsele tervisele halvasti ja sellest ei lähe midagi paremaks. Et see mõjutab edaspidi iseenda (pere)elu ilma, et ise nendest seostest pruugiks aru saadagi. Siin mõned pereemad/pereisad sukelduvad päevast päeva nendesse postitustesse ja mõni postitab siia järjest rõlgema sisuga linke. Korduvalt on öeldud, et neid linke ei ole siia vaja aga ei jõua postitajale kohale.

Kas kaitseväe ohvitser keelas nende postituste avaldamise?

+6
-7
Please wait...

Postitas:
Kati

Korduvalt on öeldud, et neid linke ei ole siia vaja aga ei jõua postitajale kohale.

Kust sa võtad, et mina neid vaatan? Jutt on hoopis millestki muust. Sellest, et ühel pereisal on haiglane vajadus neid vaadata ja linke massiliselt postitada.

+5
-12
Please wait...
Postitas:
Kiira

Kust sa võtad, et mina neid vaatan? Jutt on hoopis millestki muust. Sellest, et ühel pereisal on haiglane vajadus neid vaadata ja linke massiliselt postitada.

Neid pole vaja väga otsida. Kui Twitteris Ukraina teemasid jälgid, siis need on suht nina all koguaeg. Ma ei ole kunagi eraldi otsinud sellist infot, aga olen nende asjadega kursis olnud enamasti enne kui Tõutäkk neid siia postitab.

+9
-3
Please wait...

Postitas:
Mahvalda

See on kole küll, et näidatakse mida üks väärastunud suguharu korda saadab, segab igapäevast elu tsillimist, tuleks tõesti ära keelata ja paar koormat liiva tuua, kuhu alla oma peakest naudeldes peita saaks.

+11
-7
Please wait...
Postitas:
Kaegu342

.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kati

Neid pole vaja väga otsida. Kui Twitteris Ukraina teemasid jälgid, siis need on suht nina all koguaeg. Ma ei ole kunagi eraldi otsinud sellist infot, aga olen nende asjadega kursis olnud enamasti enne kui Tõutäkk neid siia postitab.

Justnimelt, neid ei ole vaja siia postitada, kes tahab, leiab need ise ka. Enamik ju ei taha! Tõutäku postitatud lingid siiski iseeneslikult twitteris ette ei tule, Ukraina teemasid saab teisel viisil ka jälgida.

+4
-12
Please wait...

Postitas:
MiladyWinter

Justnimelt, neid ei ole vaja siia postitada, kes tahab, leiab need ise ka. Enamik ju ei taha! Tõutäku postitatud lingid siiski iseeneslikult twitteris ette ei tule, Ukraina teemasid saab teisel viisil ka jälgida.

Kas see on Perekool või Katikool? Kas siin võivad postitada ainult katid? Tõesti huvitab.

+12
-8
Please wait...

Postitas:
nimetamats

Kommentaar eemaldatud.

2.14 Kasutatud seaduse rikkumisele üleskutsuvaid ning kehtivate õigusaktidega vastuollu minevaid sõnumeid (rikuvad head tava, sisaldavad riigisaladusi, õhutavad rahvuste ja sugudevahelist või rassilist vihavaenu, vägivalda, propageerivad narkootikume, alkoholi ja /või tubakatooteid, piraatlust, jagatakse/müüakse ravimeid vms).

Perekooli moderaator.

+2
-3
Please wait...
Postitas:
Toutakk

https://inshe.tv/criminal/2022-05-19/680672/

+2
-10
Please wait...
Postitas:
Toutakk

https://censor.net/ua/photo_news/3341827/identyfikovano_drugogo_rosiyiskogo_viyiskovogovaltivnyka_tse_20richnyyi_fassahov_vstanovleno_1140_zagarbnykiv

+2
-7
Please wait...
Postitas:
Toutakk

https://twitter.com/SputnikATO/status/1528763107367084032

+1
-5
Please wait...
Näitan 25 postitust - vahemik 151 kuni 175 (kokku 175 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Sõda ja vägistamine. Mis toimub meeste peas?