Esileht Ajaviite- ja muud jutud Sõidame vabaks

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 144 )

Teema: Sõidame vabaks

Postitas:
Kägu

Kas Tartus tõesti sõideti kliinikumi eest läbi? Sõnum arstidele, et olete lollid, et meiesuguseid päästa üritate? Masendav lihtsalt. Inimesed pingutavad, kuude viisi meeletu töökoormus, et päästa elusid ja siis lähevad need lollusega liputajad mingit vabadust nõudma. Kas selle sõiduga ühinejad on täiesti mõistuse kaotanud?

+75
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

kas vabadus tähendab teie jaoks vaid ühtmoodi mõtlemist?

Täpselt! Meil ongi vabadus mõelda erinevalt. Ka lipuga.

ikka, aga kõnekas on see, et endast erinevalt mõtlejas näed reguleerijat ja keelajat.

peeglisse vaatamise koht.

Kus ma kirjutasin, et ma olen teisiti mõtleja? Ma lihtsalt ütlesin, et meil kõigil on vabadus mõelda ju oma suunas.

+4
-13
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Hea, et ma sama teed pidi sain enne seda kolonni tulema, muidu oleks võinud kogemata nende sekka sattuda. Suht piinlik oleks olnud.

+41
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Osadel olid autos tondimaskid peas. Jube kõvad mehed/naised ikka. Piss püksis endal, aga ikka tahaks kuhugi kuuluda.

+43
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kas Tartus tõesti sõideti kliinikumi eest läbi? Sõnum arstidele, et olete lollid, et meiesuguseid päästa üritate? Masendav lihtsalt. Inimesed pingutavad, kuude viisi meeletu töökoormus, et päästa elusid ja siis lähevad need lollusega liputajad mingit vabadust nõudma. Kas selle sõiduga ühinejad on täiesti mõistuse kaotanud?

Nad vaatasid ette ära, et mis teed pidi varsti neid ise või nende vanaema kliinikumi viiakse…

+29
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks sa seda arvad? Ja kuidas see üldse teemasse puutub?

Sest mulle ei meeldi need sõnad. Nii puutubki. Näitad üleolekut nende sõnadega teistest.

Mida iganes. 😀

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

jah tõesti. 🙁

+9
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mul on tuttav 35 aastane mees, kes käis seni Soomes tööl. Naine on tal kahe lapsega kodune, üks lastest on raske puudega, sellepärast. Pere elab üürikorteris, mille eest maksavad 280 eurot kuus. Nii et mehe sissetulekust sõltub palju. Nüüd on siis mees samuti Eestis, püüab siin-seal juhutöödega teenida, et kuidagi hakkama saada. Just rääkis, et sai makstud eelmise üürisumma, järgmine üüri tähtaeg on aga ukse ees. Rongkäigus ta ilmselt ei käinud, perel autot pole. Aga tegelikult saan ma aru sellest masendusest ja protestitundest, mis paljudel inimestel täna on. Mu enda perel on hästi läinud, töökohad alles, ainus mure, et šoppamisega ei saa meelt lahutada. Aga väga-väga paljud on tõelistelt hädas. Ma usun, et paljudele ei ole see aktsioon otseselt protest piirangute vastu, vaid olukorra vastu, millega inimesed ei oska enam toime tulla. Kindlasti on ka lihtsalt idioote, kes tõsimeeli usuvad QR koode ja lamedat maad. Aga olukorrad on erinevad.

+16
-42
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundub, et on mingid inimesed, kes iga asja peale tahavad oma pannidega kusagile sõita või koguneda.  Ja millegipärast just autodega peab seda asja ajama.

+35
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Inimesed on väsinud, neil on kõrini kõikidest neist piirangutest ja nad suhtuvad asjasse loogiliselt- haigused ja viirused on kogu aeg olnud, inimesed pole surematud! Küll aga tahaks niikaua, kui elu on, elada normaalselt, käia kontserdil, poes, külas, sünnipäevi pidada, korraladada kogukonnaüritusi…

Selle jutu peale tekib küll vägisi tunne, et liiga hea elu on inimestel ajud pehmeks teinud ja nad ei suuda üldse aduda reaalsust. Nii kriitilist olukorda pole meil tänapäeva meditsiinis varem olnud. Minu tuttav, kes töötab medõena, teeb praegu iga päev 10-tunniseid tööpäevi, seda enda pere ja väikeste laste kõrvalt. Koormus on meeletu. Need, kes ei suuda mingi aeg ilma oma sünnipäevade, ürituste ja külaskäikudeta olla, mõjuvad ikka tõeliselt lapsikult ja rumalalt selle olukorra taustal. Ja muidugi, kui mõni õnnetus peaks juhtuma, siis nad kõik eeldavad, et kiirabi on 5 minutiga kohal… Aga ei pruugi olla – ja tegelikult just paljuski sellise süüdimatu suhtumise pärast. Kui inimesed suudaksid vastutustundlikult käituda, ei oleks praegu see olukord nii hull.

+56
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Saan aru, et nüüd on kogunemine Lauluväljakul, ilma maskideta muidugi ja ninapidi koos.  Nad võiks kuidagi saada oma vastalisuse ka eesti.ee-sse märkida, et meditsiinitöötajad ka teaks nende vastalisusest ja laseks neil koroonasse nakatunult ja raskes seisus ka ikka kenasti vabalt kodus olla, mitte ei hakkaks haiglasse vangistama.

+46
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Inimesed on väsinud, neil on kõrini kõikidest neist piirangutest ja nad suhtuvad asjasse loogiliselt- haigused ja viirused on kogu aeg olnud, inimesed pole surematud! Küll aga tahaks niikaua, kui elu on, elada normaalselt, käia kontserdil, poes, külas, sünnipäevi pidada, korraladada kogukonnaüritusi… Elu on alati seotud riskiga, olgu see siis viiruserisk, või risk jääda mõne roolijoodiku auto alla näiteks. Tulemus on sama- viiruse puhul enamasti isegi lihtsam-paar nädalat kehva enesetunnet kui auto alla jäänuna võib jääda sageli eluks ajaks vigaseks.

Ma loodan väga, et see üritus oli nüüd tõesti märk sellest, et ka kõige orjameelsematel lambamentaliteediga ning end järjest “pügada” ja lollitada laskvatel eestlastel on mõõt täis saanud.. Kuigi jah, vaadates eelnevaid kommentaare, peaks pettuma..

No minu arust olid seal ainult lollid, kes ei saa aru, et sellesse aktsiooni kaasamisega nende vabadust piirati rohkem kui varem. Neile anti käsk ilmuda kohale kindlaks ajaks, kindlasse kohta. Neil kästi panna lipud autodele, neil oli etteantud marsruut, nad pidid sõitma esilolli järgi. Neil polnud selles aktsioonis osaledes mitte mingeid vabadusi. Võttes vastu otsuse selle üritusega liituda, pidid nad hakkama käima oma manipulaatorite käskude kohaselt. Üks pani ohutuled peale – kõik tegid seda, üks hakkas signaali laskma – kõik hakkasid. KUS siin on vabadus? Mina nägin juhtoinast ja karja lambaid, kes oma autoromudega saastasid õhku ja võtsid inimestelt võimaluse hingata värsket õhku. Kui nad nii värske õhu eest võidelda tahtsid, siis võtnud oma lipp ja läinud jalutama. Praegune autoaktsioon oli ikka lollideparaad.

+53
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Neil ei ole seda ju kunagi olnudki (ilmselt juba mitu põlve)

+30
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Inimesed on väsinud, neil on kõrini kõikidest neist piirangutest ja nad suhtuvad asjasse loogiliselt- haigused ja viirused on kogu aeg olnud, inimesed pole surematud! Küll aga tahaks niikaua, kui elu on, elada normaalselt, käia kontserdil, poes, külas, sünnipäevi pidada, korraladada kogukonnaüritusi… Elu on alati seotud riskiga, olgu see siis viiruserisk, või risk jääda mõne roolijoodiku auto alla näiteks. Tulemus on sama- viiruse puhul enamasti isegi lihtsam-paar nädalat kehva enesetunnet kui auto alla jäänuna võib jääda sageli eluks ajaks vigaseks.

Ma loodan väga, et see üritus oli nüüd tõesti märk sellest, et ka kõige orjameelsematel lambamentaliteediga ning end järjest “pügada” ja lollitada laskvatel eestlastel on mõõt täis saanud.. Kuigi jah, vaadates eelnevaid kommentaare, peaks pettuma..

No minu arust olid seal ainult lollid, kes ei saa aru, et sellesse aktsiooni kaasamisega nende vabadust piirati rohkem kui varem. Neile anti käsk ilmuda kohale kindlaks ajaks, kindlasse kohta. Neil kästi panna lipud autodele, neil oli etteantud marsruut, nad pidid sõitma esilolli järgi. Neil polnud selles aktsioonis osaledes mitte mingeid vabadusi. Võttes vastu otsuse selle üritusega liituda pidid nad hakkama käima oms manipulaatorite käskude kohaselt. Üks pani ohutuled peale – kõik tegid seda, üks hakkas signaali laslma – kõik hakkasid. KUS siin on vabadus? Mina nägin juhtoinast ja karja lambaid, kes oma autoromudega saastasid õhku ja võtsid inimestelt võimaluse hingata värsket õhku. Kui nad nii värske õhu eest võidelda tahtsid, siis võtnud oma lipp ja läinud jalutama. Praegune autoaktsioon oli ikka lollideparaad.

Näidake mulle ühte ainumast inimest, kes neist oma peaga mõtleb. Kõik nende mõtted tulevad internetist või teiste omasuguste “lammaste”, nagu neile kõiki kutsuda meeldib, käest ja on kellegi teise välja mõeldud.

+42
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundub, et on mingid inimesed, kes iga asja peale tahavad oma pannidega kusagile sõita või koguneda. Ja millegipärast just autodega peab seda asja ajama.

No jala ei käi ja vett ei joo tegelased. Teadagi, kust sellised oma tarkust ammutavad.

+23
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liikluskultuur on sellel seltskonnal puudulik. Tulid 2h  tagasi mööda Peterburi teed, algul 1.reas (kõik teised liiklejad olid sunnitud 2.ritta üle kolima),
parempöörde tegemise jaoks teisi liiklejaid oma lollakast kolonnist läbi ei lasknud.

Vahetult enne tartu mnt viadukti avastasid, et on vist vales reas ja tahavad hoopis viadukti alla tartu mnt suunda pääseda, jäid seisma ja hakkasid kambas rida vahetama. sisuliselt panid enne viadukti oma jukerdamisega 3st reast 2 kinni. opakad.

+33
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu FB sõpradest on 6 inimest antud üritusega liitunud. Kõik 6 on piirdunud keskharidusega, 2 neist on lamemaalased ja umbluu- meditsiini austajad, 1 EKRE liige ja 2 lisaks selle partei tulihingelised toetajad. Paar tükki neist käis ka oma makse Lätimaale viimas.
Õnneks on see siiski väike osa mu ligi 500st FB sõbrast. Piinlik seltskond, ilmselt kustutan sõbralistist.

+41
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundub, et on mingid inimesed, kes iga asja peale tahavad oma pannidega kusagile sõita või koguneda. Ja millegipärast just autodega peab seda asja ajama.

Jäin sama asja peale mõtlema, kui Stockholmis ja Göteborgis toimunud piirangute vastu suunatud meeleavalduste pilte vaatasin. Seal olid inimesed tänaval, Eestis aga kogunetakse meeleavaldusele autodega…

Mis värk osadel eestlastel nende autopannidega on? Mingi staatuse sümbol? 🤔

+27
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu FB sõpradest on 6 inimest antud üritusega liitunud.

Mis nime all see on fb?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis nime all see on fb?

Sõidame Eestimaa vabaks!

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu sõnavaras puuduvad väljendid nende idiootide kirjeldamiseks. 🙁 Mis õigusega nad lörtsivad minu kalli Eesti lippu? Sõida oma romuga, keegi ei keela, aga jäta sellised sümbolid kasutamata. Ma korjaks need kõik kokku ja saadaks haiglasse hooldajateks. Aga no selliste sileajude puhul pole muidugi sellest mingit kasu, need seal hingamisaparaatide all korisevad inimesed on ju palgatud näitlejad.

Katsume ikka normaalseks jääda. Sinu” lippu 😂😂 ?!? Need sõitjad on lollid, aga ega Sa ka just targem ei tundu. Ma jaanipäeval ikka võin selle “sinu lipu” majale panna või pean enne luba küsima?

Funktsionaalne lugemisoskus ei paista su tugevaim külg olevat.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Superpiinlik üritus. Ei mingit austust arstide-õdede suhtes, kes ennast hetkel ribadeks töötavad, rääkimata siis patsientidest, kes oma elu eest võitlevad. Väga lame ja madal.

+45
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eesti on esikohal koroonas ja korraldatakse piirangute vastane üritus…..
Kindlasti kajastatakse ka välismaa uudistes. P.ts kui piinlik.

+26
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lollideeri, õnneks on neid 1,3 miljoni inimese hulgas kaduvväike %, aga oma sõiduoskustega said pildile. Seal fb grupis käib ka pidu. 2 tuttavat blokkisin ära, kes sinna kuuluvad. Üks tahtis veel minu juurde tööle tulla, unistagu edasi.

+26
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Saksamaal suisa mässati. Meie totud istusid vähemalt ontlikult autodes ja ei levitanud viirust.

Sellised üritused on praegu igal pool nii tavalised. Heaoluühiskonna inimestel katus sõidab.

Lugesin huvi pärast ka Uusi Uudiseid. Sealne arvamusartikkel oli igatahes jumalast mõistlik.

+7
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jäin sama asja peale mõtlema, kui Stockholmis ja Göteborgis toimunud piirangute vastu suunatud meeleavalduste pilte vaatasin. Seal olid inimesed tänaval, Eestis aga kogunetakse meeleavaldusele autodega…

Mis värk osadel eestlastel nende autopannidega on? Mingi staatuse sümbol? 🤔

Sa eelistaks, et kogunevad tänaval ja levitaksid koroonat? Praegune variant oli kõigist kõige ohutum. Kes siin keskkonnasaaste pärast vingub, visaku esimene kivi, kui KÕIK autosõidud on olnud neil asja pärast. Mugavussõitusid ja lõbusõitusid on kõigil kogu aeg olnud. Nendel siis selline lõbu.

+6
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis nime all see on fb?

Maskide, QR koodide, immuunpasside ja kiipide vaba ning eluterve Eesti

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lollideeri, õnneks on neid 1,3 miljoni inimese hulgas kaduvväike %, aga oma sõiduoskustega said pildile. Seal fb grupis käib ka pidu. 2 tuttavat blokkisin ära, kes sinna kuuluvad. Üks tahtis veel minu juurde tööle tulla, unistagu edasi.

Ja siis nad nutavad, kiruvad ja halavad siin, et töötud ja koroona süüdi. Tegelikult on praegune kriis väga hea ka selles suhtes, et inimeste tõeline pale tuleb teravalt esile. Inimest, kes FB räuskab ja sousti suust välja ajab, kindlasti tööle ei võta ega soovita ka teistel võtta. Eesti on väike ja enamasti sellistes gruppides on tavaline tööline, mitte firmajuht või otsustaja.

+18
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://vm.tiktok.com/ZMeAR3Dcn/

Hea seltskond koos ikka, afterparty tuleb ka vägev ja hoiame ikka kindlalt esikohta edasi! Klounid … Muuseas lugege kommentaare, eesti noortel on ikka valdavalt mõistus peas ja mõnitavad neid “vabadussõitjaid” nii et vähe pole!

+5
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma korjaks need kõik kokku ja saadaks haiglasse hooldajateks.

Jumal hoidku, lõpeta selliste ideede genereerimine! Ma töötan hooldajana, me oleme hädas nendegagi, kes siiralt vabatahtlikuks tulevad ja siis jalus koperdavad – ilma igasuguse erialase ettevalmistuseta. Tõsiselt arvate, et hooldjatöö on kraavikaevamine või midagi sellist? Me töötame ikkagi inimestega.

+18
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 144 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Sõidame vabaks