Sellisest asjast on iga taud talutavam. Uskumatu kurjus ja matslikkus. Väidetavalt erudeeritud siin koos.
Kurjus ja matslikkus on see, kui ei suudeta koos töötada ühe eesmärgi nimel, et sellest olukorrast ruttu väljuda, vaid meelega tehakse asjad hullemaks – saame kokku ja levitame koos seda koroonat, et Eesti ikka näitajate poolest tipus püsiks. Või eriti iroonline on see, et kurdetakse, et läbi maski hingatakse süsihappegaasi sisse, mis siis ära mürgitab, ent autode heitegaasid on ok. Ning kui see rahaline kaotus koroonast tingituna mure on, siis autoga “lõbusõit” ei ole ka otstarbekas kulutus antud olukorras.
Meil on ühed leebemad koroonameetmed, mõnes riigis on komandanditunnid ja maski peab kandma ka tänaval, aga ikka on põhjust virisemiseks?!
Minu arust on elementaarne, et kui sa elad korteris, siis sa ei häiri oma naabreid kõvasti muusika kuulamisega. Mõne meelest on see aga nende põhiõigus. Olgu siis, aga mina sind oma naabriks ei taha. Selline inimene ei suuda mõelda selle peale, et jah, sulle meeldib enda muusikat kuulata, aga äkki tervele majale mitte. Sama analoogia antud ürituse fännidega.
Sa võid uskuda, millesse tahad, aga minul võiks ka õigus oma raha mitte viia ettevõtetesse, mis minu väärtustega ei ühti ning minu lähedaste heaolust ei hooli.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 21.03 00:06; 21.03 01:12; 22.03 20:35;