Esileht Ajaviite- ja muud jutud Sõidame vabaks

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 144 )

Teema: Sõidame vabaks

Postitas:
Kägu

vaatasin, et üks mu tuttav on osalenud. nägemist, vana sõber ja hüvasti koostöö ettevõttega, kus ta töötab ja mis on kaua olnud meie koostööpartneriks -Avaeksperdid Oü!

Kui igaüks oma ära tuntava tuttava töökohagi siis kirjutab on ka juba suur asi.

mingi pealekaebajate mentaliteet? kiusame rahumeelseid inimesi ja halvustame endast erinevaid vaateid?

vaatasin, et üks mu tuttav on osalenud. nägemist, vana sõber ja hüvasti koostöö ettevõttega, kus ta töötab ja mis on kaua olnud meie koostööpartneriks -Avaeksperdid Oü!

mingi pealekaebajate mentaliteet? kiusame rahumeelseid inimesi ja halvustame endast erinevaid vaateid?

Sellisest asjast on iga taud talutavam. Uskumatu kurjus ja matslikkus. Väidetavalt erudeeritud siin koos.

miks need erudeeritud peavad kogu aeg vait olema ja kõik räuskamise ja matslikkuse ära taluma?
kui te olite nii julged meeleavalduses osalema ja arstidele oma tegevusega näkku sülitama, siis seletage ka oma tööandjale, miks ta teie pärast klientidest ilma jääb.

+41
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Sellisest asjast on iga taud talutavam. Uskumatu kurjus ja matslikkus. Väidetavalt erudeeritud siin koos.

miks need erudeeritud peavad kogu aeg vait olema ja kõik räuskamise ja matslikkuse ära taluma?

kui te olite nii julged meeleavalduses osalema ja arstidele oma tegevusega näkku sülitama, siis seletage ka oma tööandjale, miks ta teie pärast klientidest ilma jääb.

Googelda erudeeritud.

Päris kindlasti on arstiamet auväärne ning loodetavasti arvab suht iga inimene nii.

+3
-25
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kurjus ja matslikkus on see, kui ei suudeta koos töötada ühe eesmärgi nimel, et sellest olukorrast ruttu väljuda, vaid meelega tehakse asjad hullemaks – saame kokku ja levitame koos seda koroonat, et Eesti ikka näitajate poolest tipus püsiks. Või eriti iroonline on see, et kurdetakse, et läbi maski hingatakse süsihappegaasi sisse, mis siis ära mürgitab, ent autode heitegaasid on ok. Ning kui see rahaline kaotus koroonast tingituna mure on, siis autoga “lõbusõit” ei ole ka otstarbekas kulutus antud olukorras.

Meil on ühed leebemad koroonameetmed, mõnes riigis on komandanditunnid ja maski peab kandma ka tänaval, aga ikka on põhjust virisemiseks?!

Minu arust on elementaarne, et kui sa elad korteris, siis sa ei häiri oma naabreid kõvasti muusika kuulamisega. Mõne meelest on see aga nende põhiõigus. Olgu siis, aga mina sind oma naabriks ei taha. Selline inimene ei suuda mõelda selle peale, et jah, sulle meeldib enda muusikat kuulata, aga äkki tervele majale mitte. Sama analoogia antud ürituse fännidega.

Sa võid uskuda, millesse tahad, aga minul võiks ka õigus oma raha mitte viia ettevõtetesse, mis minu väärtustega ei ühti ning minu lähedaste heaolust ei hooli.

+34
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Inimesed on väsinud, neil on kõrini kõikidest neist piirangutest ja nad suhtuvad asjasse loogiliselt- haigused ja viirused on kogu aeg olnud, inimesed pole surematud! Küll aga tahaks niikaua, kui elu on, elada normaalselt, käia kontserdil, poes, külas, sünnipäevi pidada, korraladada kogukonnaüritusi… Elu on alati seotud riskiga, olgu see siis viiruserisk, või risk jääda mõne roolijoodiku auto alla näiteks. Tulemus on sama- viiruse puhul enamasti isegi lihtsam-paar nädalat kehva enesetunnet kui auto alla jäänuna võib jääda sageli eluks ajaks vigaseks.

Ma loodan väga, et see üritus oli nüüd tõesti märk sellest, et ka kõige orjameelsematel lambamentaliteediga ning end järjest “pügada” ja lollitada laskvatel eestlastel on mõõt täis saanud.. Kuigi jah, vaadates eelnevaid kommentaare, peaks pettuma..

No minu arust olid seal ainult lollid, kes ei saa aru, et sellesse aktsiooni kaasamisega nende vabadust piirati rohkem kui varem. Neile anti käsk ilmuda kohale kindlaks ajaks, kindlasse kohta. Neil kästi panna lipud autodele, neil oli etteantud marsruut, nad pidid sõitma esilolli järgi. Neil polnud selles aktsioonis osaledes mitte mingeid vabadusi. Võttes vastu otsuse selle üritusega liituda, pidid nad hakkama käima oma manipulaatorite käskude kohaselt. Üks pani ohutuled peale – kõik tegid seda, üks hakkas signaali laskma – kõik hakkasid. KUS siin on vabadus? Mina nägin juhtoinast ja karja lambaid, kes oma autoromudega saastasid õhku ja võtsid inimestelt võimaluse hingata värsket õhku. Kui nad nii värske õhu eest võidelda tahtsid, siis võtnud oma lipp ja läinud jalutama. Praegune autoaktsioon oli ikka lollideparaad.

Balti kett oli siis lollide lammaste kogunemine?

+4
-33
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundub, et inimesed pole ikka aru saanud, isegi kui täidetakse reegleid- kantakse maske, hoitakse distantsi, kuskil ei käida- tõusevad ikka nakatunutenumbrid ja piirangud tulevad nii või naa.

See ei lõpe veel ära mitte sellepärast, et keegi piirangutest kinni ei pea, vaid alles mai-juuni, kui ilm läheb soojemaks.

Sügisel tuleb taas.

+6
-32
Please wait...

Postitas:
Kägu

Me ei halvusta erinevaid vaateid vaid lauslollust. Võiks siiski arvamusel ja rumalusel vahet teha.

+15
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

ei halvustata erinevaid vaateid, vaid taunitakse käitumist, mis seab ohtu kaasinimeste elu ja tervise.

+21
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Nojah,koroonaviirus näitas,kui palju tegelikult haiget inimest.

0
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Inimesed on väsinud, neil on kõrini kõikidest neist piirangutest ja nad suhtuvad asjasse loogiliselt- haigused ja viirused on kogu aeg olnud, inimesed pole surematud! Küll aga tahaks niikaua, kui elu on, elada normaalselt, käia kontserdil, poes, külas, sünnipäevi pidada, korraladada kogukonnaüritusi… Elu on alati seotud riskiga, olgu see siis viiruserisk, või risk jääda mõne roolijoodiku auto alla näiteks. Tulemus on sama- viiruse puhul enamasti isegi lihtsam-paar nädalat kehva enesetunnet kui auto alla jäänuna võib jääda sageli eluks ajaks vigaseks.

Ma loodan väga, et see üritus oli nüüd tõesti märk sellest, et ka kõige orjameelsematel lambamentaliteediga ning end järjest “pügada” ja lollitada laskvatel eestlastel on mõõt täis saanud.. Kuigi jah, vaadates eelnevaid kommentaare, peaks pettuma..

No minu arust olid seal ainult lollid, kes ei saa aru, et sellesse aktsiooni kaasamisega nende vabadust piirati rohkem kui varem. Neile anti käsk ilmuda kohale kindlaks ajaks, kindlasse kohta. Neil kästi panna lipud autodele, neil oli etteantud marsruut, nad pidid sõitma esilolli järgi. Neil polnud selles aktsioonis osaledes mitte mingeid vabadusi. Võttes vastu otsuse selle üritusega liituda, pidid nad hakkama käima oma manipulaatorite käskude kohaselt. Üks pani ohutuled peale – kõik tegid seda, üks hakkas signaali laskma – kõik hakkasid. KUS siin on vabadus? Mina nägin juhtoinast ja karja lambaid, kes oma autoromudega saastasid õhku ja võtsid inimestelt võimaluse hingata värsket õhku. Kui nad nii värske õhu eest võidelda tahtsid, siis võtnud oma lipp ja läinud jalutama. Praegune autoaktsioon oli ikka lollideparaad.

Sa võrdled seda napakate üritust Balti ketiga või? Päriselt?

Kaks täiesti võrreldamatut asja. Nii rumal annab ikka olla. Mine hari ennast veel.

+35
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundub, et inimesed pole ikka aru saanud, isegi kui täidetakse reegleid- kantakse maske, hoitakse distantsi, kuskil ei käida- tõusevad ikka nakatunutenumbrid ja piirangud tulevad nii või naa.

See ei lõpe veel ära mitte sellepärast, et keegi piirangutest kinni ei pea, vaid alles mai-juuni, kui ilm läheb soojemaks.

Sügisel tuleb taas.

Eelmisel suvel ei kadunud see kuhugi, haigestumised  jätkusid, ära ei lõppenud selle kohe kuidagi. Kuna olime poole maini lockdownis, siis tänu sellele saime nakatumise alla, aga suvel nakatumine jätkus (seda 7-10 inimest päevas) ning augustis läks jälle suuremaks.  Suvel oli nakatumisi vähem, kuna haigeid oli vähe.

+16
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Otsisin pilte, et näha, kes minu tuttavatest osalesid (fb olid ainult 3 huvitatud ja mitte ühtegi osalejat) ning sattusin Telegrami postituse peale:

“See ei ole korraldatud tegevus! See on rahva omaalgatus!

Üritus algab kell 12.00, kõigil kohal olla 15 minutit varem selles ja tolles kohas! Sellest linnast tulevad peavad hakkama see kell sõitma ning tollest linnast too kell, et kokkulepitud ajal kokkulepitud kohas olla ja kogu üritus läbi teha!

Lõpuks on avalikustatud, millistel marsruutidel tohib sõita! Vaata kaarti!”

Nagu näha, polnud korraldatud midagi ning oma peaga mõtlejad mõtlesid kõik juhuslikult ühtemoodi. Ega siis nemad lambad pole!

+21
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei saa, nagu paljud teisedki, vabaks sõitjate loogikast aru. Tõenäoliselt see lihtsalt polegi loogiline, see nende mõtlemisviis. Nende õigus vabadusele (mida iganes see siis tähendab) peaks kaaluma üles kõigi ülejäänute, keda on ju enamus ühiskonnast, õigused!?

Täpsemalt mida te selle paraadiga saavutada üritasite? Teid on nii vähe ju🙂 Teie eestvedaja tõmbas korralikult vee peale teile. Ainult opakas arvab, et liikluses koperdades ja haigla (???) ümber tiirutades hakkab keegi teid tõsiselt võtma. Selle haigla käiguga saavutasite enamuse pahameele. Nii et kui muidu olite õhk, siis nüüd liikusite sellelt tasemelt veel allapoole. Mis nüüd edasi siis? Covid endiselt levib ja piirangud samuti alles. Mis te ette võtate selles osas?

+24
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundub, et inimesed pole ikka aru saanud, isegi kui täidetakse reegleid- kantakse maske, hoitakse distantsi, kuskil ei käida- tõusevad ikka nakatunutenumbrid ja piirangud tulevad nii või naa. See ei lõpe veel ära mitte sellepärast, et keegi piirangutest kinni ei pea, vaid alles mai-juuni, kui ilm läheb soojemaks

Tundub, et vaatamata laiaulatuslikule selgitustööle sa ei saa ikka aru, milles asi. Piirangud ei lõpeta asja ära, aga vähendavad nakatunute numbreid ja nende arvu, kes satuvad haiglasse. Siis suudab meditsiinisüsteem neid ravida. Kui haigeid on korraga liiga palju, jäävad ravita ka teised haiged. Kui raske on sellest aru saada?

+19
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tundub, et inimesed pole ikka aru saanud, isegi kui täidetakse reegleid- kantakse maske, hoitakse distantsi, kuskil ei käida- tõusevad ikka nakatunutenumbrid ja piirangud tulevad nii või naa. See ei lõpe veel ära mitte sellepärast, et keegi piirangutest kinni ei pea, vaid alles mai-juuni, kui ilm läheb soojemaks

Tundub, et vaatamata laiaulatuslikule selgitustööle sa ei saa ikka aru, milles asi. Piirangud ei lõpeta asja ära, aga vähendavad nakatunute numbreid ja nende arvu, kes satuvad haiglasse. Siis suudab meditsiinisüsteem neid ravida. Kui haigeid on korraga liiga palju, jäävad ravita ka teised haiged. Kui raske on sellest aru saada?

Neile ongi mõttetu midagi selgitada, nende aju lihtsalt ei küündi nii kaugele mõtlema.

+15
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu tuttav, kes töötab medõena, teeb praegu iga päev 10-tunniseid tööpäevi, seda enda pere ja väikeste laste kõrvalt.

Ma töötan toidupoes ja teen 12-tunniseid tööpäevi. Tegelikkuses ei saa peale poe sulgemist nagunii kohe koju ja tööle jõuan ka siiski enne poe avamist, seega keskmiselt tuleb tööpäeva pikkus sisuliselt peaaegu 13h…

/protestimas ei käinud, kuigi kannan kõik need 13h ka maski.

Äärmiselt rumal ja küündimatu kommentaar. Sinu vahetus poes on 12-tunnine, mis tähendab ka, et see on normeeritud tööaja sees. Sa puhkad järgmine päev kodus, mitte ei tee järgmine ja ülejärgmine päev taas 13-tunniseid päevi. Tööle ja koju käime me kõik, ega arvesta seda tööaja sisse.

+7
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Äärmiselt rumal ja küündimatu kommentaar. Sinu vahetus poes on 12-tunnine, mis tähendab ka, et see on normeeritud tööaja sees. Sa puhkad järgmine päev kodus, mitte ei tee järgmine ja ülejärgmine päev taas 13-tunniseid päevi. Tööle ja koju käime me kõik, ega arvesta seda tööaja sisse.

Enamikus poodides on vahetused siiski 2-3 järjestikust päeva, mitte ülepäeviti. Kui inimene käib tööl ühistranspordiga, siis ta peabki ka seal maski kandma. 13 tundi järjest seda küll ei tee, puhkepausid on ette nähtud. Kuid nõustun sellega, et nt 3 pikka päeva maskiga on väga väsitavad ja seda enam ei mõists maskivastaseid, kes ei suuda seda teha 15-minutisel poeskäigul…

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See romuralli oli Balti ketist küll valgusaastate kaugusel. Oleks võinud koolis natukenegi ajalugu õppida.

Netis oli pilt “ajuvabadus-võitlejatest” – tibidest, kes ei tea isegi milline on selle riigi lipp mida nad “vabastama” tulid. Nad ei oska selle riigi keelt, mida “vabastada” püüdsid. Ja siis mõni eluülikooli “vilusoof” üritas vabanduseks mingit haiget teooriat arendada ja nende omaloomingulit lippu õigustada. PÄRISELT?!?!?!? Kellel selliseid sileajulisi “ajuvabastajaid” vaja on? Nad on “ajuvabad”… leppigu selle vabadusega. Eesti ei ole Ajuvabariik ja ei saa selleks ka, sõitku need “vabastajad” kasvõi iga päev kooris määgides mööda linna ringi.

+22
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Enamikus poodides on vahetused siiski 2-3 järjestikust päeva, mitte ülepäeviti. Kui inimene käib tööl ühistranspordiga, siis ta peabki ka seal maski kandma. 13 tundi järjest seda küll ei tee, puhkepausid on ette nähtud. Kuid nõustun sellega, et nt 3 pikka päeva maskiga on väga väsitavad ja seda enam ei mõists maskivastaseid, kes ei suuda seda teha 15-minutisel poeskäigul…

Jälle keegi, kes lugema ei vaevu ja aiaaugust räägib. Tsiteerisin kommenteerijat, kes tagus vastu rinda, et teeb 12-tunniseid normtööpäevi, tsiteerides postitust kus oli juttu, et meditsiinitöötajad teevad ületunde. Iga päev sealjuures. Maskiga, paljud neist üleni kaitseriietuses.

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

See romuralli oli Balti ketist küll valgusaastate kaugusel.

Ma ei õigusta nende käitumist, aga KUS KURAT TE SEDA ROMURALLIT kogu aeg näete?
Või te ei jaga autodest üldse midagi.
Tartus:

Ma naen ainult ühte autot, mis on vanem, kui 10a (see on vist see Avensis) ja Eesti keskmine auto vanus on teatavasti 12 aastat.

Ehk siis kui mingi de.biilsus korra hakkab levima, siis ta levib mõnuga.
Ei olnud romuralli ja vaevalt Tallinna omad hullemad on.

+3
-19
Please wait...

Postitas:
Kägu

See romuralli oli Balti ketist küll valgusaastate kaugusel.

Ma ei õigusta nende käitumist, aga KUS KURAT TE SEDA ROMURALLIT kogu aeg näete?

Või te ei jaga autodest üldse midagi.

Tartus:

Ma naen ainult ühte autot, mis on vanem, kui 10a (see on vist see Avensis) ja Eesti keskmine auto vanus on teatavasti 12 aastat.

Ehk siis kui mingi de.biilsus korra hakkab levima, siis ta levib mõnuga.

Ei olnud romuralli ja vaevalt Tallinna omad hullemad on.

Mis seal lõpuks vahet on, millega keegi sõitis? Mina isiklikult nägin oma kodukandis ühte vana mosset ja ca 20 aastat vana audit, lipud uhkelt peal, aga see polegi oluline. S..t haiseb ikka s..ta moodi, vahet pole, kuidas seda serveerida.

Kas mulle tundub või te reaalselt olete uhked veel enda üle? Te ikka saate aru, et teid põlatakse? Väga suur osa ühiskonnast ei kiida teie teguviisi heaks, see on fakt. Te olete nōrk vähemus, hüüdja hääl kõrbes. Palun ärge kujutage ette, et teie jabur käitumine paneb kedagi mõtlema ja kahtlema maskide, vaktsiinide ja piirangute vajalikkuses.

Ma tean, et te käite siin lugemas. Miks te pole vastanud näiteks sellele küsimusele, et kui ise raskelt nakatute, kas siis keeldute arstiabist? Või kui teid tabab äkkhaigus või juhtub mingi õnnetus, kas siis jätate meditsiini poole pöördumata? Kui kaotate töö, kas siis jätate riigi abi vastu võtmata? Miks te ei ole nõus argumentitega ennast kehtestama?

+19
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sain küll aru antud üritusest, et see oli suunatud valitsuse tegemiste/tegemata jätmiste vastu, mitte haiguste/haiglate/arstide vastu.  Ehk et antud olukorras tegutsemise vastu. Laias laastus on ju vajalikud meetmed jäetud kasutusele võtmata ning ebaolulisele palju aega, raha ja muid ressursse kulutatud. Kas mitte selle vastu polnud see ettevõtmine suunatud? Olgem ausad, nii kehva kriisijuhtimist,  absoluutselt olematut koostööd ja täiesti metsaläinud kommunikatsiooni pole enne näinud. Keegi ei suuda oma ninast kaugemale näha, iga asja ja otsuse taga on poliitiline lehmakauplemine, otsused on kas hilja või vara või põhjendamatud, ressurssi loobitakse igale poole välja arvatud vajalikud kohad. Peamiseks valupunktiks aga on absoluutne kommunikatsiooniämber. Minu meelest oli see protest pigem eelnimetatu vastu.

+5
-17
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jälle keegi, kes lugema ei vaevu ja aiaaugust räägib. Tsiteerisin kommenteerijat, kes tagus vastu rinda, et teeb 12-tunniseid normtööpäevi, tsiteerides postitust kus oli juttu, et meditsiinitöötajad teevad ületunde. Iga päev sealjuures. Maskiga, paljud neist üleni kaitseriietuses.

Kogu austuse juures medtöötajate vastu ei saa ma siiski nõustuda sinu väitega, et nad töötavad 10 tundi IGA PÄEV. Jah, nad teevad ületunde, aga puhkepäevad on ka nendel. (Endal lähisugulane medõde+tuttavad kiirabitöötajad).

Ma hindan väga neid, kes praegu eesliinil ja ei halvusta seejuures ka toidupoodide müüjaid (kes muuseas teevad praegu samuti ületunde seoses haigestumiste ja isolatsioonikohustuses olijatega). Nimetada seda “vastu rinda tagumiseks” on ülekohtune! Pealegi ei näinud mina selles kommentaaris eneseupitamist vaid lihtsalt mainimist, et on veel töökohti, kus maski tuleb kanda pikka aega järjest.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas mulle tundub või te reaalselt olete uhked veel enda üle? Te ikka saate aru, et teid põlatakse? Väga suur osa ühiskonnast ei kiida teie teguviisi heaks, see on fakt. Te olete nōrk vähemus, hüüdja hääl kõrbes. Palun ärge kujutage ette, et teie jabur käitumine paneb kedagi mõtlema ja kahtlema maskide, vaktsiinide ja piirangute vajalikkuses.

Miks sa, tola, MIND nüüd teietama kukkusid?
Ma ei käinud seal, kannan truult maski ja loodan ka saada vaktsiini.
Mis sul viga on?

Mulle käis lihtsalt pinda see “romuralli ja romuralli”, ise te ei oska autole peale vaadates selle aastaarvugi genereerida, aga muudkui kisate.
Ja siis pärast kukub veel vabandada, et “mis vahet, millega sõidab jne bla-bla”

Romuralli on LAIM ja isegi vihavaenlast pole ilus lihtsalt oma lollusest laimata.
See näitab vaid seda, et sul tegelt polegi kuskilt kinni hakata; ainult tühi süda ja sõnad, mis teatavasti ei seisa püsti.

PS. Palju oli pesemata autosid, aga see vist ongi perekoolika jaoks juba romu. Sest perekoolikas ostab uue auto, kui vana mustaks saab.

+5
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sain küll aru antud üritusest, et see oli suunatud valitsuse tegemiste/tegemata jätmiste vastu, mitte haiguste/haiglate/arstide vastu. Ehk et antud olukorras tegutsemise vastu. Laias laastus on ju vajalikud meetmed jäetud kasutusele võtmata ning ebaolulisele palju aega, raha ja muid ressursse kulutatud. Kas mitte selle vastu polnud see ettevõtmine suunatud? Olgem ausad, nii kehva kriisijuhtimist, absoluutselt olematut koostööd ja täiesti metsaläinud kommunikatsiooni pole enne näinud. Keegi ei suuda oma ninast kaugemale näha, iga asja ja otsuse taga on poliitiline lehmakauplemine, otsused on kas hilja või vara või põhjendamatud, ressurssi loobitakse igale poole välja arvatud vajalikud kohad. Peamiseks valupunktiks aga on absoluutne kommunikatsiooniämber. Minu meelest oli see protest pigem eelnimetatu vastu.

hmm, ürituse üleskutsel oli küll midagi muud kirjas, aga saan aru, et nüüd tagantjärgi pohmeluses on pisut kehv tunne ja üritatakse asjale mingitki viisakamat mõtet külge pookida.

+18
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Sain küll aru antud üritusest, et see oli suunatud valitsuse tegemiste/tegemata jätmiste vastu, mitte haiguste/haiglate/arstide vastu. Ehk et antud olukorras tegutsemise vastu. Laias laastus on ju vajalikud meetmed jäetud kasutusele võtmata ning ebaolulisele palju aega, raha ja muid ressursse kulutatud. Kas mitte selle vastu polnud see ettevõtmine suunatud? Olgem ausad, nii kehva kriisijuhtimist, absoluutselt olematut koostööd ja täiesti metsaläinud kommunikatsiooni pole enne näinud. Keegi ei suuda oma ninast kaugemale näha, iga asja ja otsuse taga on poliitiline lehmakauplemine, otsused on kas hilja või vara või põhjendamatud, ressurssi loobitakse igale poole välja arvatud vajalikud kohad. Peamiseks valupunktiks aga on absoluutne kommunikatsiooniämber. Minu meelest oli see protest pigem eelnimetatu vastu.

Sellisest protestist oleksin ma isiklikult aru saanud. Ei toeta, aga saaks aru. Sõideti aga spetsiaalselt läbi haigla juurest. Kuidas see pilti klapib?

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

<li style=”text-align: left;”>Miks sa, tola, MIND nüüd teietama kukkusid?

Mis sul viga on?

Mulle käis lihtsalt pinda see “romuralli ja romuralli”, ise te ei oska autole peale vaadates selle aastaarvugi genereerida, aga muudkui kisate.

Romuralli on LAIM ja isegi vihavaenlast pole ilus lihtsalt oma lollusest laimata.

See näitab vaid seda, et sul tegelt polegi kuskilt kinni hakata; ainult tühi süda ja sõnad, mis teatavasti ei seisa püsti.

PS. Palju oli pesemata autosid, aga see vist ongi perekoolika jaoks juba romu. Sest perekoolikas ostab uue auto, kui vana mustaks saab.

Miks sa, tola, MIND nüüd teietama kukkusid?

Mis sul viga on?

Mis sul viga on, et sa lähed närvi sellise tühise sõna nagu romuralli peale? Valdavalt torkasid jah need silma.

+7
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sul ei ole mitte mingit õigust seda lolluste paraadi võrrelda Balti ketiga!!!!

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

hmm, ürituse üleskutsel oli küll midagi muud kirjas, aga saan aru, et nüüd tagantjärgi pohmeluses on pisut kehv tunne ja üritatakse asjale mingitki viisakamat mõtet külge pookida.

Mina kirjutasin esimese kommentaari nii nagu mulle tundus. Üleskutset pole näinud, aga minupoolt mainitu võiks olla põhjuseks, et protestima minna või õigem vist oleks “meelt avaldama”. Viiruse vastu on justkui mõttetu-ega see aru saa. Arstid kah teevad ainult oma tööd. Maskid on pisiasi, üsna tähtsusetu tegur. Aga asjaajamine on selles asjas küll nii katastroofiline olnud, et selle vastu ütleks isegi kõvema sõna…

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis sul viga on, et sa lähed närvi sellise tühise sõna nagu romuralli peale? Valdavalt torkasid jah need silma.

Inimesed on erinevad. Mind hämmastas just see, et nii paljudel kerge vaimse puudega inimestel olid vägagi korralikud autod.

+8
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sain küll aru antud üritusest, et see oli suunatud valitsuse tegemiste/tegemata jätmiste vastu, mitte haiguste/haiglate/arstide vastu.  Ehk et antud olukorras tegutsemise vastu. Laias laastus on ju vajalikud meetmed jäetud kasutusele võtmata ning ebaolulisele palju aega, raha ja muid ressursse kulutatud. Kas mitte selle vastu polnud see ettevõtmine suunatud

Üritusel kasutatud loosungid:

Mask maha! kogunemisvabadus, tervisevabadus, fakepandemic, no masks, stop fake pandemic, piirangud maha, austame rahva tahet suukorvid maha, covid 19 puudumine = tervis, vaktsine erimine on rahva genotsiid

+19
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 144 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Sõidame vabaks