Ma mõtlesin, et ikka raha teenivad sellega. Aga olen nõus, et endale küll ei meeldiks oma lapsi rivvi panna ja autot hakata küsima. Paari tuhandega saab sõitva auto ju osta küll ja ise võtaks siis laenu, kui see oleks hädavajalik ost ja raha poleks.
Arusaadav, aga ma ei mõista, miks teised inimesed peaksid südant valutama selle pärast, kuidas keegi saaks omale paremini ja mugavamalt raha teenida? Kui sul käed-jalad liiguvad ja tervis on korras, oled adekvaatses vanuses, siis sebid ikka ise, et su elujärg oleks hea ja leib laual.
Abistamises ei näe mina midagi halba. Annetan ise ka palju. Aga eeldan, et abistatav peaks ikka päriselt ka hädas olev inimene olema, mitte nii, et aidake mu elu lihtsamaks teha ja lebomalt elust läbi libiseda.
Väga vähesed meist on sündinud hõbelusikas suus. Loogiline ju, et me kõik peame pingutama, et elujärg hea oleks. Ja meil kõigil tuleb ette väiksemaid ja suuremaid eluraskusi. Aga seni, kuni keegi pole just raskelt haige või kodu pole maani maha põlenud, võiks täies elu- ja tööjõus inimesed ikka omade jõududega hakkama saada. Liiati, kui peres on kaks töötavat ja teenivat inimest.
Nõme on see, kui auto vajadust serveeritakse manipuleerides, mingil üllal põhjusel – kui meil autot pole, siis me ei saa ju teile imeilusaid kontserte anda. Eelkõige teie ju kaotate seeläbi, et meil autot pole ja me kontserte ei saa anda… Vabandust, kui see nii ei ole, aga kõrvalt vaadates lihtsalt jääb selline mulje.
Mina ostsin omale auto 40+ vanuses. Ehk täpselt siis, kui mul oli auto ostuks vajalik raha olemas. Mul on palju lapsi, üks neist puudega laps, keda oli vaja aastaid igapäevaselt kodust kaugele hoidu transportida. Ei tulnud nagu selle pealegi, et keegi teine peaks mulle auto andma, sest bussiga on ju ebamugav.
P.S Taaskasutusega olen siiski väga päri. Ma pooldan väga seda, et töökorras (kodu)masinad leiavad omale uue kodu kas tasuta või ülisoodsatel tingimustel.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 18.06 07:15; 21.06 07:28; 23.06 09:22; 24.06 10:37;