Mis nimetamisse puutub, siis kahjuks ma ei muuda oma sõnastust: täpselt niisuguse kasvatamatu kätsatajana ta mulle tundus.
Milles see kasvatamatus seisneb? Kas oskad ka mõne näite tuua? Ma vaatasin ka seda saadet, millega ta tuntuks sai, ja ma ei näinud küll seal kasvatamatust. Tõsi, ta erines tavalisest keskmisest lapsest ja seetõttu silma ka jäi. Oli julge ja ütles filtrita (viimast teeb enamus lapsi teatud vanuses, sõltumata sellest, kas ja kui kasvatatud nad on). See, kui eetiliselt või ebaeetiliselt tema ema käitus, on hoopis teine teema ning selle järgi ei tohiks küll lapsele kasvatamatu tatika silti kaela riputada.
PS, Siin paljudes teemades on lapsi küll tüütuteks tatikateks, küll ülbeteks teismelisteks nimetatud.
Mis see siia puutub? Et kui mingi rumal osa inimestest nimetab lapsi tüütuteks tatikateks, siis see tähendab, et ongi ok laste kohta inetusi öelda?
Minu arust on hoopis need täiskasvanud kasvatamatud, kes nimetavad lapsi tatikateks. Tõesti on imelik, et inimene, kes nimetab last kätsakaks, tatikaks ja ülbikuks, räägib midagi kasvatamatusest. Äkki vaataks kõigepealt peeglisse?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 18.06 07:15; 21.06 07:28; 23.06 09:22; 24.06 10:37;