Esileht Ajaviite- ja muud jutud Sõiduki kerjamine oma perele

Näitan 23 postitust - vahemik 61 kuni 83 (kokku 83 )

Teema: Sõiduki kerjamine oma perele

Postitas:
Kägu

Mille eest ostab bensiini ja hooldab autot töötu inimene?

Saab oma ca 2000 – 6000 euros sularaha kuus ja selle eest ostabki/hooldabki.

Sinusugune rotiliisija maksab oma auto eest tunduvalt rohkem. Liisinguprotsent + idioodikasko.

0
-26
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kui ta just intellektipuudega ei ole (loodan, et mitte), siis peaks ka eelkoolik tajuma, et ta on telekas, talle plaksutatakse, ta on “kuulus”. Tema jutt ja vahelerääkimised ei viidanud ka rumalale lapsele. Vaatajana, kelle käest taheti taha, on mul täielik õigus oma arvamus avaldada.

Ma ei pidanud seda silmas. Sellest sai laps muidugi aru, et ta on telekas, talle plaksutatakse jne. Ma rääkisin sellest, et vaevalt, et see laps aru sai, et ta kerjavankri ette rakendati. Ei usu, et eelkooliealine või algklassiealine nii täpselt ära tunneb, et selline teguviis on ebaeetiline. Ja siia ei puutu lapse intellekt kuidagi asjasse, sest nii väike laps ei peagi puht oma vanuselt ja elukogemuselt veel ära tundma täiskasvanud inimeste manipulatsioone. Selles, et teda/tema tuntust inetult ära kasutati, ei ole laps ise süüdi.

Ei ole ilus öelda lapse kohta “kätsakas”.

+21
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kui ta just intellektipuudega ei ole (loodan, et mitte), siis peaks ka eelkoolik tajuma, et ta on telekas, talle plaksutatakse, ta on “kuulus”. Tema jutt ja vahelerääkimised ei viidanud ka rumalale lapsele. Vaatajana, kelle käest taheti taha, on mul täielik õigus oma arvamus avaldada.

Ma ei pidanud seda silmas. Sellest sai laps muidugi aru, et ta on telekas, talle plaksutatakse jne. Ma rääkisin sellest, et vaevalt, et see laps aru sai, et ta kerjavankri ette rakendati. Ei usu, et eelkooliealine või algklassiealine nii täpselt ära tunneb, et selline teguviis on ebaeetiline. Ja siia ei puutu lapse intellekt kuidagi asjasse, sest nii väike laps ei peagi puht oma vanuselt ja elukogemuselt veel ära tundma täiskasvanud inimeste manipulatsioone. Selles, et teda/tema tuntust inetult ära kasutati, ei ole laps ise süüdi.

Ei ole ilus öelda lapse kohta “kätsakas”.

Jah, sellega olen nõus, et seda ta ei pruukinud tajuda, milleks teda kasutati. See tsirkus oli ikka 100% täiskasvanute korraldatud.

Mis nimetamisse puutub, siis kahjuks ma ei muuda oma sõnastust: täpselt niisuguse kasvatamatu kätsatajana ta mulle tundus.

PS, Siin paljudes teemades on lapsi küll tüütuteks tatikateks, küll ülbeteks teismelisteks nimetatud.

+10
-8
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kas nad liisingust pole midagi kuulnud?

Mis liisingust, kui kindlat töökohta pole?

Võta oma tabletid ära.

Võib-olla oleks sel juhul kohasem postitada tööotsimise kuulutus, selle asemel, et tasuta autot küsida. Ega teistel inimestel need autod samuti niisama sülle pole kukkunud, ikka kõigepealt on tööl käidud, raha teenitud ja seejärel auto ostetud.

+21
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mille eest ostab bensiini ja hooldab autot töötu inimene?

Saab oma ca 2000 – 6000 euros sularaha kuus ja selle eest ostabki/hooldabki.

Sinusugune rotiliisija maksab oma auto eest tunduvalt rohkem. Liisinguprotsent + idioodikasko.

Kuus tonni maksuvaba tulu teenivale inimesele peab auto keegi teine ostma?

See “saab sularaha” näitab juba iseenesest, et tegu on parasiidiga. Makse ei maksa, aga politsei- tuletõrje ja tervishoiuteenuseid ikka tahab; tänavavalgustust ja korras teid ka. Ma ei tea, kas antud isik deklareerib (kogu) oma tulu või mitte, aga mustalt teenimise üle uhke olla on veel eriti piinlik.

+20
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis nimetamisse puutub, siis kahjuks ma ei muuda oma sõnastust: täpselt niisuguse kasvatamatu kätsatajana ta mulle tundus.

Milles see kasvatamatus seisneb? Kas oskad ka mõne näite tuua? Ma vaatasin ka seda saadet, millega ta tuntuks sai, ja ma ei näinud küll seal kasvatamatust. Tõsi, ta erines tavalisest keskmisest lapsest ja seetõttu silma ka jäi. Oli julge ja ütles filtrita (viimast teeb enamus lapsi teatud vanuses, sõltumata sellest, kas ja kui kasvatatud nad on). See, kui eetiliselt või ebaeetiliselt tema ema käitus, on hoopis teine teema ning selle järgi ei tohiks küll lapsele kasvatamatu tatika silti kaela riputada.

PS, Siin paljudes teemades on lapsi küll tüütuteks tatikateks, küll ülbeteks teismelisteks nimetatud.

Mis see siia puutub? Et kui mingi rumal osa inimestest nimetab lapsi tüütuteks tatikateks, siis see tähendab, et ongi ok laste kohta inetusi öelda?

Minu arust on hoopis need täiskasvanud kasvatamatud, kes nimetavad lapsi tatikateks. Tõesti on imelik, et inimene, kes nimetab last kätsakaks, tatikaks ja ülbikuks, räägib midagi kasvatamatusest. Äkki vaataks kõigepealt peeglisse?

+12
-7
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Lubati iga päev anda teada laekumistest kontole aga praegu vaatsin yt video ja fb postitust ja polnud mingit sellist infot.

Keegi kusagil mainis, et juba nädal tagasi oli koos 7000+ € aga kontonumber siiani üleval.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nõme on see, kui auto vajadust serveeritakse manipuleerides, mingil üllal põhjusel – kui meil autot pole, siis me ei saa ju teile imeilusaid kontserte anda. Eelkõige teie ju kaotate seeläbi, et meil autot pole ja me kontserte ei saa anda… Vabandust, kui see nii ei ole, aga kõrvalt vaadates lihtsalt jääb selline mulje.

See meenutab mulle väikese Oliveri (oli vist?) ema kerjamist: vaja majaraha, sest mõelge, mida kõike see kätsakas laps meile andnud on?!

No mida siis?

Isiklikult ei sümpatiseerinudki see laps mulle, teiseks mis on mul nüüd, mida enne tema esinemist ei olnud?

ei mäletanudgi enam seda Oliveri. Huvitav mis tast saanud on? Maja said valmis?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lubati iga päev anda teada laekumistest kontole aga praegu vaatsin yt video ja fb postitust ja polnud mingit sellist infot.

Keegi kusagil mainis, et juba nädal tagasi oli koos 7000+ € aga kontonumber siiani üleval.

Ma arvan, et 7 000+ eurot maksev auto on ikka liiga kehv. Kontsertide kvaliteet võib niimoodi kannatada, kui artistid peavad kehvasid tingimusi kannatama.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sinu käest ei kerja ju keegi,

Kae kui suurelised. Neil siis kohe nimekiri käest võtta, kelle käest kerjata, kelle käest mitte…

Nad ei ole oma kuulutust abipalvega ju Perekooli riputanud, et sa siin etteheiteid teed. Arvatavasti jagasid sotsiaalmeedias oma kuulutust siiski sõprade seas. Nõme on lihtsalt siinset nõiajahti vaadata.

kui seda oleks sõprade seas jagatud, siis oleks see kuulutus nähtav vaid sõbralisti liikmetele. enamik kerjab avalike kuulutustega, mida sarijagajad usinalt edasi jagavad

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatasin just, kerjav pereansambel sai 20 päevaga üle 40 000 euro kokku uue auto jaoks, miski pole võimatu

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatasin just, kerjav pereansambel sai 20 päevaga üle 40 000 euro kokku uue auto jaoks, miski pole võimatu

Tohoh. Siis tekib tõesti küsimus, et miks ise midagi osta. Ma maksin 40 000 maksvat autot mitu aastat kinni.

+17
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Sama mõte. Võiks ka lapsed panna viiuldama ja laulma, et annetage auto jaoks, muidu ei saa emme enam kooli õpetama tulla, aga siis öeldaks selle peale, et aga ma saan ju õpetamise eest palka ja see on minu mure, kuidas tööle saan. Kui tööle ei ilmu, leitakse teine õpetaja. Kui tegemist oleks puht-heategevusliku laulugrupiga, siis oleks natuke nagu mõistetav, et palka ei küsi, niisama laulavad, vastutasuks auto siis, aga nad teevad ju ka seda ikka raha pärast.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis krdi Kelly Family see selline on siis? Ei meenu ühtegi nagu Eestis😁

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis krdi Kelly Family see selline on siis? Ei meenu ühtegi nagu Eestis😁

Google andis vastuseks, et tegemist on “armastatud Laikrete perebändiga:”

Meil pole lihtsalt sõnu, mis on toimunud… tänulikkus, rõõm, pisarad ja tunne, kas see on unes või ilmsi! Lubasime kajastada meie PEREAUTO laekumiste seisu igapäevaselt. Ja seda me siia postitusele hakkame ka tegema.
Teie abiga, armsad inimesed, on meie kontole laekunud:
20 päevaga 42 061 EUR / 680 toetaja poolt (22.06.2021 kell 20:00 seisuga).

Oleme lugenud kõiki teie nimesid ja palunud seda lugedes mitmekordset õnnistust tagasi! Olete meid väga puudutanud enda toetusega. Aitähhhh!!!!

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu meelest võib igaüks küsida või paluda mida iganes, kui ta seejuures ei hakka sinna juurde ajama mingit hala, kuidas muidu on kõik hirmus halvasti jms; eriti madal on seejuures laste kannatustele rõhuda. Ma ise olen suhteliselt külma kõhuga, suudan vabalt ka kaubanduskeskuses annetuste küsijale otse ei öelda, aga mõned lood on siiski kuidagi puudutanud ja siis olen ka annetanud. Aga tean ka sedavõrd empaatilisi inimesi, kes piltlikult öeldes nutavadki iga õnnetu hinge pärast silmad peast, ja need kerjamised ning abikampaaniad ongi peamiselt nende nõrkusele üles ehitatud – minu meelest on see alatu.

+18
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui pole raha, et osta, siis pole vaja kah!

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd ju on, korjandus tasus end kuhjaga ära. 42 000 said. Sellist raha pole vist ise mitte kunagi elus teeninud, aga näe nüüd, osta või mitu autot.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nüüd ju on, korjandus tasus end kuhjaga ära. 42 000 said. Sellist raha pole vist ise mitte kunagi elus teeninud, aga näe nüüd, osta või mitu autot.

Pool aega on kerjamiseks veel ees. 40 päeva pidi kuulutus aktiivne olema.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pool aega on kerjamiseks veel ees. 40 päeva pidi kuulutus aktiivne olema.

Siis saavad veel vähemalt aasta koduski passida koos pesakonnaga, pole tööle vaja minnagi. Keskmine palk on 1200 eurot kätte, aastas 14 400 eurot. Nemad teenisid kahekümne päevaga peeaaegu kolme aasta keskmise palga. Miks töötada.

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma siin just mõtlen, et auto on vana ja väsinud. Peaks vast välja vahetama. Sellepärast olengi pühade ajal tööl ja kui pakutakse, teen alati ka ületunde, et saaks oma keskpärase palga juures uue auto ostuks raha kokku kogutud. Aga nüüd saan aru, et on ka palju-palju lihtsamaid mooduseid. Vaja ainult üks hale kuulutus fb-sse treida – 5 minutit ja valmis ning ongi raha välgukiirusel olemas, sealjuures ise lillegi liigutamata.

“20 päevaga 42 061 EUR / 680 toetaja poolt (22.06.2021 kell 20:00 seisuga)”. Ehk siis ca 62 eurot per nos? Inimesed on ikka tõesti lahked!

Loodan siiralt, et inimesed on lahked ka selle haige tüdruku jaoks annetama, kellest mõni päev tagasi jutt oli. Väga loodan, et ta saab raviks vajaliku raha kokku. Ise juba annetasin tema jaoks ja varsti annetan veel.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No korjandus kestab ju 11.juulini – jõuavad veel midagi postitada, et “hädasti vaja”.

https://laikre.ee/pereauto-palve/

+3
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Milles see kasvatamatus seisneb? Kas oskad ka mõne näite tuua? Ma vaatasin ka seda saadet, millega ta tuntuks sai, ja ma ei näinud küll seal kasvatamatust. Tõsi, ta erines tavalisest keskmisest lapsest ja seetõttu silma ka jäi. Oli julge ja ütles filtrita (viimast teeb enamus lapsi teatud vanuses, sõltumata sellest, kas ja kui kasvatatud nad on). See, kui eetiliselt või ebaeetiliselt tema ema käitus, on hoopis teine teema ning selle järgi ei tohiks küll lapsele kasvatamatu tatika silti kaela riputada.

Mis see siia puutub? Et kui mingi rumal osa inimestest nimetab lapsi tüütuteks tatikateks, siis see tähendab, et ongi ok laste kohta inetusi öelda?

Minu arust on hoopis need täiskasvanud kasvatamatud, kes nimetavad lapsi tatikateks. Tõesti on imelik, et inimene, kes nimetab last kätsakaks, tatikaks ja ülbikuks, räägib midagi kasvatamatusest. Äkki vaataks kõigepealt peeglisse?

Aga kus see halvustamine oli?

kätsatama <27>. Eit kätsatas taadile, et jätku teda rahule (ütles kiiresti ning järsult)

Minu meelest lihtsalt kõneviisi kirjeldamine.

0
-3
Please wait...

Näitan 23 postitust - vahemik 61 kuni 83 (kokku 83 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Sõiduki kerjamine oma perele