Tere! Palun jagage maitsvate köögiviljahautiste retsepte. Eelistatud on just väheste süsivesikutega retseptid, mis aga samas oleksid soojalt söödavad ja head mahlased. Või mingit head lihafa retsepti, kus ka hästi palju köögivilju juures?
Tänan
Tavaline ühepajatoit. Minu ühepajatoidus käib kartul, porgand, sibul, porru, kapsas, kaalikas, paprika. Tomatihooajal ka tomat. Lisaks veel liha ja sink. Ehk võib need viimased ära jätta? Ma ise ei ole ilma teinud, aga võib-olla kõlbab ka nii.
Ma lihtsalt panen köögiviljad sutsu palsamiäädika, hetkel meeldivate maitseainetega ja sutsu oliivõliga ahju, kogu lugu, ongi köögiviljatoit meil valmis.
juurde teen nt bulgurit või kinoat.
hästi maitseb, vähemalt meile on niimoodi maitsev toit.
stoovitud k66giviljad (hautatud koorekastmega, kusjuures niimoodi tehtud kaalikas on jaburalt hea)
osso bucco, guljass, b6fstroganov jms rohkete k66giviljadega, paljud lihahautised, kuhu sisse annab hautada meeletul hulgal k66givilja (sibul, baklazaanid, paprikad, suvikõrvits, mis kaob täitsa ära ja paksendavad kastet ühtlasi), niiet keegi ei saa arugi.
Vokiroad on väga mõnusad, saad kasutada peaaegu kõike, kusjuures maitse ja mahlasus varieeruvad sõltuvalt sellest, mida kastme komponentidena kasutad. Minul on parasjagu austrikastme ja mee periood 🙂