Esileht Kodunurk Soolakala sügavkülma

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Soolakala sügavkülma

Postitas:
Kägu

Kes on pannud isesoolatud punast kala sügavkülma? Kas panete tükina koos nahaga või tasuks enne viiludeks lõigata?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

olen pannud, pigem suurema tükina (aga vahel ka lahtilõigatud ülejääke). Tükina (nahk küljes) nagu parem jääb, väikestest olen pirukat teinud.

+1
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Minule isiklikult sulatatuna see kala toorena enam ei maitse, seega need mõned üksikud korrad, kui olen pidanud külma panema, olen pärast ahjus teinud ja sellisel juhul suurema tükina.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Vabalt saab, aga ma pärast olen sellised ülejäägid pärast külmutamist ära teinud kalapirukaks või supiks või kartuli-kalavormi laadne asi või muul moel kuumtöödelnud, tekstuur ikka pole enam nii hea kui värskena. Enamasti külmutan viilutatud kala.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:
Kägu

Panen koos nahaga, minu meelest siis ei teki nii ruttu kuivuse maitset juurde.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )


Esileht Kodunurk Soolakala sügavkülma