Palun abi! Soovitage keda kutsuda Tallinnas esinema või mingit meelelahutust korraldama ettevõtte peole. ca 40 inimest, enamus naised. Kesta võiks ca 2h, päris sellist terve peokorraldust ei soovi.
Esileht › Tööelu, raha ja seadused. › Soovitage esinejat/ meelelahutajat ettevõtte jõulupeole
Teema: Soovitage esinejat/ meelelahutajat ettevõtte jõulupeole

Eelarve?

Ma soovitaks DJ Heiki tellida. Nalja saab nabani ja see õhtu juba meelest ei lähe.

Ma soovitaks DJ Heiki tellida. Nalja saab nabani ja see õhtu juba meelest ei lähe.
Oeh. Maitsed on ikka väga erinevad. Midagi nii hirmsat ei sooviks kogeda.

Strippar kindlasti.

Midagi nii hirmsat ei sooviks kogeda.
Seda ma ju räägingi, et see õhtu jääb pikaks ajaks meelde, kui dj heiki rahvast hullutab:)

Seda ma ju räägingi, et see õhtu jääb pikaks ajaks meelde, kui dj heiki rahvast hullutab:)
Jõuluüritus võiks jätta siiski meeldiva mälestuse.

Issand, ma vaatasin/kuulasin seda heiki linki. Appi. Ma täitsa tahaksin sellist jõulupidu, päriselt ka. See oleks ikka täiega ..noh…eriline. Mõttetu on laua taga istuda ja ülemuse heietusi kuulata nagu igal aastal, vahepeal peab plaksutama ja kartulisalatit juurde tooma ja veinikest limpsima, igav. See heiki oleks ikka täiega mega. Elu ei pea ju alati olema nii korrektne?
Lähen kuulan ühe korra veel, mulle praegu tundub, et ma kujutasin asju ette ja see ei ole päriselt olemas.

See heiki oleks ikka täiega mega.
Mulle jälle jääks kahtlus, et kas see inimene on ikka päris korras vaimse tervisega ja kas on õige teda meelelahutajana kasutada. Ei ole mega, normintellektiga inimesel on piinlik.

Issand, ma vaatasin/kuulasin seda heiki linki. Appi. Ma täitsa tahaksin sellist jõulupidu, päriselt ka. See oleks ikka täiega ..noh…eriline. Mõttetu on laua taga istuda ja ülemuse heietusi kuulata nagu igal aastal, vahepeal peab plaksutama ja kartulisalatit juurde tooma ja veinikest limpsima, igav. See heiki oleks ikka täiega mega. Elu ei pea ju alati olema nii korrektne? Lähen kuulan ühe korra veel, mulle praegu tundub, et ma kujutasin asju ette ja see ei ole päriselt olemas.
Ehk siis, sa oled inimene, keda lõbustab puudega inimese üle naermine? Väga imelik! Ju said palju nalja ka Oksmaa esinemisi vaadates?
Hämming!

Ehk siis, sa oled inimene, keda lõbustab puudega inimese üle naermine? Väga imelik! Ju said palju nalja ka Oksmaa esinemisi vaadates? Hämming!
Ei ole vaja hüsteeritseda. Inimene saab selle eest raha, ja mitte vähe. Ja muideks Oksmaa on ka praegu kõva tegija, sinust igal juhul kuulsam.

Ehk siis, sa oled inimene, keda lõbustab puudega inimese üle naermine? Väga imelik! Ju said palju nalja ka Oksmaa esinemisi vaadates? Hämming!
Ei ole vaja hüsteeritseda. Inimene saab selle eest raha, ja mitte vähe. Ja muideks Oksmaa on ka praegu kõva tegija, sinust igal juhul kuulsam.
Ei olegi hüsteeritsenud, aga selliste inimeste arvelt lõbutsemine on lihtsalt inetu. Ja see raha… On küsitav, kas inimene ikka peab raha teenimiseks end alandama?
See on ju fakt, et inimesed ei naudi nende esinemist vaadates kunsti, vaid just nimelt irvitavad nende üle. Nagu osad siinsed kommentaaridki näitavad.

Ma ei kujuta ette, mis asutus see küll olla võiks, kus kogu seltskond on nii ebaintelligentsed et peaksid a la Heikit ja Marcot toredaks esinejaks oma üritusel?

Issand, ma vaatasin/kuulasin seda heiki linki. Appi. Ma täitsa tahaksin sellist jõulupidu, päriselt ka. See oleks ikka täiega ..noh…eriline. Mõttetu on laua taga istuda ja ülemuse heietusi kuulata nagu igal aastal, vahepeal peab plaksutama ja kartulisalatit juurde tooma ja veinikest limpsima, igav. See heiki oleks ikka täiega mega. Elu ei pea ju alati olema nii korrektne?
Lähen kuulan ühe korra veel, mulle praegu tundub, et ma kujutasin asju ette ja see ei ole päriselt olemas.
no kui gal aastal ainult ülemus heietab, siis saan ehk aru, mis ja miks vaheldust tahetakse

Ei olegi hüsteeritsenud, aga selliste inimeste arvelt lõbutsemine on lihtsalt inetu. Ja see raha… On küsitav, kas inimene ikka peab raha teenimiseks end alandama?
keegi ei alanda end raha teenimise nimel. Dj Heiki ja Oksmaa ei ole mingite orjapidajate meelevallas, kes neid piitsaga sunnivad esinema rahvale. See ei ole ju nii, aasta on 2023 ja iga inimene võib tegeleda meie maal ettevõtlusega. Tegeleda sellega mis talle meeldib ja samas ka leiva lauale toob. Vabatahtlikult. Seega sinu jutt on imelik, et keegi justkui lõbutseb kellegi arvelt.

et peaksid a la Heikit ja Marcot toredaks esinejaks oma üritusel?
Nad ongi toredad esinejad, milles asi. Inimeste maitsed on erinevad ja kõigile võib-olla nad ei istu, aga kui nad aastaid seda tööd teevad, siis küllap neilegi see töö meeldib.

keegi ei alanda end raha teenimise nimel. Dj Heiki ja Oksmaa ei ole mingite orjapidajate meelevallas, kes neid piitsaga sunnivad esinema rahvale. See ei ole ju nii, aasta on 2023 ja iga inimene võib tegeleda meie maal ettevõtlusega. Tegeleda sellega mis talle meeldib ja samas ka leiva lauale toob. Vabatahtlikult. Seega sinu jutt on imelik, et keegi justkui lõbutseb kellegi arvelt.
Kas sa saad aru, et need noored inimesed ei saa oma puude tõttu täpselt aru, mida teevad? Ausalt, nii kurb mõelda, mida tunnevad selliste puudega noorte inimeste emad-isad, kelle arvelt “normaalsed” täiskasvanud end lõbustavad.
Olen ka puudega noore inimese ema.

et peaksid a la Heikit ja Marcot toredaks esinejaks oma üritusel?
Nad ongi toredad esinejad, milles asi. Inimeste maitsed on erinevad ja kõigile võib-olla nad ei istu, aga kui nad aastaid seda tööd teevad, siis küllap neilegi see töö meeldib.
Tõesti?! Tegelikult seisneb see “toredus” selles, et sul on lihtsalt lõbus vaadata, kuidas keegi end narriks teeb. Siis saad ju ennast aste kõrgemal tunda.

Kas sa saad aru, et need noored inimesed ei saa oma puude tõttu täpselt aru, mida teevad?
Kuidas nad aru ei saa, mis jutt see on. DJ Heili on ju koduleht olemas, sealt saab teda kutsuda esinema. Ma usun, et ta saab väga hästi aru, millega ta tegeleb.

Tõesti?! Tegelikult seisneb see “toredus” selles, et sul on lihtsalt lõbus vaadata, kuidas keegi end narriks teeb.
Ma ei ole neid laivis esinemas näinud, aga usun, et nad naudivad oma tööd ja teevad seda rõõmuga. Ma ei usu, et 2023 on meil olemas artiste, kes käivad vastu tahtmist esinemas.

Kas sa saad aru, et need noored inimesed ei saa oma puude tõttu täpselt aru, mida teevad?
Aga sa kirjuta Hekile ja küsi temalt, kas teda sunnitakse väevõimuga seda tööd tegema.

Meil oli ükskord Kiiora. Üsna lihtne bänd, aga haarasid kuidagi kõik tantsule (õpetasid ka tantse) ja oli lõbus 😄

Kuidas nad aru ei saa, mis jutt see on. DJ Heili on ju koduleht olemas, sealt saab teda kutsuda esinema. Ma usun, et ta saab väga hästi aru, millega ta tegeleb.
Et, kui tal on oma koduleht olemas ja ta ise tahab esineda, siis tähendab, et kõik on korras ja probleem puudub? Kerge vaimupuudega inimene üldjuhul saabki endaga hakkama. Samas, ta ei pruugi ise ära tunda, kui teda ära kasutatakse, kui tema üle pahatahtlikult naerdakse, kui teda petetakse jne.
Nemad esinevadki siirast heameelest ning usuvad, et pakuvad rahvale suurt kunsti. Aga inimesed, kes neid tellivad, teevad seda ju selleks, et nende üle irvitada. Absoluutselt kindlasti ei ole nende kuulajate taga kunstinautlejad, vaid ikka need, kes tahavad selliste arvelt lõbutseda.
Selle tõestuseks loe siitsamast teemast kommentaare:
“Ma soovitaks DJ Heiki tellida. Nalja saab nabani ja see õhtu juba meelest ei lähe.
Midagi nii hirmsat ei sooviks kogeda.
Issand, ma vaatasin/kuulasin seda heiki linki. Appi. Ma täitsa tahaksin sellist jõulupidu, päriselt ka. See oleks ikka täiega ..noh……..
Lähen kuulan ühe korra veel, mulle praegu tundub, et ma kujutasin asju ette ja see ei ole päriselt olemas.”.
Kas sinu arvates on sellised kommentaarid heatahtlikud ja näitavad, et inimesed peavad siiralt lugu nende kunstist?
Lihtsalt ebaeetiline on ärakasutada inimesi, kes ise ei saa aru, et nad ennast alandavad ja naerualuseks teevad.
Saavad need puudega inimesed ka muudmoodi leiva laulale. Saan aru, et Oksmaaga on keegi kõvasti tööd teinud. Vastasel juhul ta ei teeks täna muud tööd, vaid “naerutaks” rahvast edasi. Väga hea, et keegi teda suunab. Nendel inimestel ongi vaja tuge, mitte mingit irvitavat ja mõnitavat kampa, kes õhutavad neid aina hullemaid lolluseid tegema.

Saan aru, et Oksmaaga on keegi kõvasti tööd teinud.
Kunagi oli Oksmaast film ja seal rääkis, et tal polegi vaimupuuet, vaid ta on kasvanud alkohoolikust emaga ja lastekodus, kus laps ei saanud normaaselt areneda. Tuli seal psühhiaatri juurest ja oli väga pahane, et ta tunnistati normaalseks, sest puude eest sai raha.

Kas sa saad aru, et need noored inimesed ei saa oma puude tõttu täpselt aru, mida teevad? Ausalt, nii kurb mõelda, mida tunnevad selliste puudega noorte inimeste emad-isad, kelle arvelt “normaalsed” täiskasvanud end lõbustavad. Olen ka puudega noore inimese ema.
Aga mida siis teha? Paneme need puudega inimesed puuri? Kas sina oma last hoiad radiaatori küljes ketis, kui tal tuleb näiteks tahtmine esinema minna?
Pealegi on asjal veel üks nüanss juures. Kui nt mina kutsun sellise inimese esinema, siis mina tema Digilugu ei näe ja tema ’diagnoose’ ei tea. On ka võimalus, et inimene on absoluutselt normintellektiga ja lihtsalt mängib lolli. Väga andekas ja intelligentne inimene suudab sellist asja suurepäraselt teha. Mängib seda lolli kusjuures väga osavalt ja teenib sellega raha. Ma ei ütle seda konkreetsete persoonide kohta, aga ma ei tea ju ja ei peagi teadma. Kui kodulehel pole diagnoos kirjas ega märget, et ‘ma olen vaimupuudega’, siis ei ole minu poolt tema tellimine mingi ärakasutamine.
Ebaeetiline on hoopis eeldada, et vot, see inimene on puudega, kes niimoodi esineb.

Noored? Oksmaa on üle 40 aasta vana ja DJ Heiki kirjutas kuskil, et alustas diskorina tööd 94. aastal. Järelikult hakkab 50 tuuri varsti saama.

Aga mida siis teha? Paneme need puudega inimesed puuri? Kas sina oma last hoiad radiaatori küljes ketis, kui tal tuleb näiteks tahtmine esinema minna?
Miks nad puuris peaksid olema? Kui terve inimene neid ei telli, siis nad ei saa ka esineda. Ja, kui nad ikka kuskil esinevad, siis ei tohiks “naljaga” kaasa minna ja puid alla panna. Nagu öeldud, sellised inimesed käivad tänapäeval tööl ja neid ei hoita kuskil radiaatori küljes ketis.
Pealegi on asjal veel üks nüanss juures. Kui nt mina kutsun sellise inimese esinema, siis mina tema Digilugu ei näe ja tema ’diagnoose’ ei tea. On ka võimalus, et inimene on absoluutselt normintellektiga ja lihtsalt mängib lolli. Väga andekas ja intelligentne inimene suudab sellist asja suurepäraselt teha. Mängib seda lolli kusjuures väga osavalt ja teenib sellega raha. Ma ei ütle seda konkreetsete persoonide kohta, aga ma ei tea ju ja ei peagi teadma. Kui kodulehel pole diagnoos kirjas ega märget, et ‘ma olen vaimupuudega’, siis ei ole minu poolt tema tellimine mingi ärakasutamine.
Tead ikka küll! Enne tundmatu esineja tellimist sa ju uurid, mida ta pakub ja mis tema taust on. Eesti on väike ja üldiselt on siin need mõned “meelelahutajad” avalikkusele teada.
Ebaeetiline on hoopis eeldada, et vot, see inimene on puudega, kes niimoodi esineb.
???

Noored? Oksmaa on üle 40 aasta vana ja DJ Heiki kirjutas kuskil, et alustas diskorina tööd 94. aastal. Järelikult hakkab 50 tuuri varsti saama.
Just noored, sest avalikkusele said nad tuntuks ju väga noorena.
Ehkki, vanusefaktor ei puutu ju eriti asjasse, sest vaatamata vanusele on nad ju elu lõpuni lapsemeelsed.
Või arvad sa, et kui nad nüüd on 40-50-aastased, siis võib nende üle naerda, sest selles vanuses peaks ju mõistus peas olema?

Või arvad sa, et kui nad nüüd on 40-50-aastased, siis võib nende üle naerda, sest selles vanuses peaks ju mõistus peas olema?
Tõmba nüüd tagasi ja ära mõtle igale asjale juurde seda, mida pole öeldud. Ma lihtsalt ültesin, et nad pole noored, nagu sina neid nimetad.

Esileht › Tööelu, raha ja seadused. › Soovitage esinejat/ meelelahutajat ettevõtte jõulupeole