Esileht Tööelu, raha ja seadused. Soovitage esinejat/ meelelahutajat ettevõtte jõulupeole

Näitan 22 postitust - vahemik 31 kuni 52 (kokku 52 )

Teema: Soovitage esinejat/ meelelahutajat ettevõtte jõulupeole

Postitas:
Kägu

Ebaeetiline on hoopis eeldada, et vot, see inimene on puudega, kes niimoodi esineb.

???

Just nimelt. Sina oled see, kes avalikus foorumis neid inimesi puudeliseks nimetab. Need, kes neid tellivad, ei pruugi neid üldse sildistada. Paljudele meeldib selline jaburdus, sina aga oled vist kuidagi liiga tundlik ja mõtled asju juurde.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ebaeetiline on hoopis eeldada, et vot, see inimene on puudega, kes niimoodi esineb.

???

Just nimelt. Sina oled see, kes avalikus foorumis neid inimesi puudeliseks nimetab. Need, kes neid tellivad, ei pruugi neid üldse sildistada. Paljudele meeldib selline jaburdus, sina aga oled vist kuidagi liiga tundlik ja mõtled asju juurde.

Aga, eks sa siis telli neid oma asutuse jõulupeole soovides neile head… Iseasi jah, kui siiras see heasoovlikkus siinkohal on.

Tundlik olen küll, sest ka minu peres kasvab selline laps. Teen endast kõik, et sinusugused “heasoovlikud” inimesed ei saaks minu last kunagi laadatolaks teha.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

keegi ei alanda end raha teenimise nimel. Dj Heiki ja Oksmaa ei ole mingite orjapidajate meelevallas, kes neid piitsaga sunnivad esinema rahvale. See ei ole ju nii, aasta on 2023 ja iga inimene võib tegeleda meie maal ettevõtlusega. Tegeleda sellega mis talle meeldib ja samas ka leiva lauale toob. Vabatahtlikult. Seega sinu jutt on imelik, et keegi justkui lõbutseb kellegi arvelt.

Kas sa saad aru, et need noored inimesed ei saa oma puude tõttu täpselt aru, mida teevad? Ausalt, nii kurb mõelda, mida tunnevad selliste puudega noorte inimeste emad-isad, kelle arvelt “normaalsed” täiskasvanud end lõbustavad.

Olen ka puudega noore inimese ema.

Miks sa neid puudeliseks sildistad?

Edukalt lolle on paljud mänginud. Jan Uuspõld, onu bella näiteks. Ega Jörpagi mu maitse olnud, aga fänne oli tal palju. 90. ndate muusika on suures jaos puhas idiootsus.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Edukalt lolle on paljud mänginud. Jan Uuspõld, onu bella näiteks. Ega Jörpagi mu maitse olnud, aga fänne oli tal palju. 90. ndate muusika on suures jaos puhas idiootsus.

Ja sa ei suuda eristada, kes on terve ja mängib lolli, ja kes on päriselt teistsugune, aga tahab silma paista? Imelik!

Jörpal ei olnud kindlasti intellektipuuet. Ta tegi lihtsalt sellist muusikat, mida kvaliteetset kunsti armastavad inimesed ei hinnanud.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas see teemasse puutub? Sa ei tee vahet, kes mängib niisama lolli ja kes on vaimse puudega?

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teen endast kõik, et sinusugused “heasoovlikud” inimesed ei saaks minu last kunagi laadatolaks teha.

Selge, nii et siis ikkagi ketti.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sul on õigus! Nemad ei ole puudelised. Puudeline oled hoopis sina, kes sa teistmoodi inimeste arvelt lõbutseda tahad.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas see teemasse puutub? Sa ei tee vahet, kes mängib niisama lolli ja kes on vaimse puudega?

Kas düsleksik on vaimse puudega? Kas kokutaja on vaimse puudega? Su oskus kedagi sildistada puudeliseks on muidugi hämmastav, aga jah, ma ei pea igat lollimängijat puudeliseks. Ja ei võta talt ära valikuvabadust, teha, mis talle meeldib.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas düsleksik on vaimse puudega? Kas kokutaja on vaimse puudega?

Miks sellised rumalad küsimused? Ei ole vaimse puudega. Sul on hämmastav oskus heietada täiesti asjassepuutumatut juttu. Tuua siia teemasse sisse Jan Uuspõld või onu Bella või üheksakümnendate muusika on ikka jaburduse tipp.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma viskan teile veel ühe kondi hambu. Vanasti käis Sulev Nõmmik oma Kärna Ärniga maa kultuurimajades etendusi andmas. Rahvas saalis naeris. Küsimus. Kelle üle naerdi, kas Kärna Ärni tegelaskuju või Nõmmiku üle? Kas ikka tohtis naerda?

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga kui sellele vaimsepuudega noorele meeldib esineda ja tal ei lubata seda teha, sest teeb ennast lolliks, siis ta on ju ka õnnetu, et tal esineda keelatakse.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas sa saad aru, et need noored inimesed ei saa oma puude tõttu täpselt aru, mida teevad? Ausalt, nii kurb mõelda, mida tunnevad selliste puudega noorte inimeste emad-isad, kelle arvelt “normaalsed” täiskasvanud end lõbustavad. Olen ka puudega noore inimese ema.

Sa räägid siin foorumis kahest konkreetsest inimesest, kelle isik on kõikidele teada. Sa võtad endale vabaduse neid puudega inimeseks nimetada. On sul selleks nende inimeste nõusolek?

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma viskan teile veel ühe kondi hambu. Vanasti käis Sulev Nõmmik oma Kärna Ärniga maa kultuurimajades etendusi andmas. Rahvas saalis naeris. Küsimus. Kelle üle naerdi, kas Kärna Ärni tegelaskuju või Nõmmiku üle? Kas ikka tohtis naerda?

Ehk siis, sa ei suuda eristada professionaalseid näitlejaid ja päriselt natukene teistmoodi inimesi? Ilmselgelt on sul oma peas asjad natukene sassis. Siis on ka arusaadav, miks sa ei suuda eristada näitemängu ja seda, kui kellegi üle pahatahtlikult naerdakse.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ehk siis, sa ei suuda eristada professionaalseid näitlejaid ja päriselt natukene teistmoodi inimesi?

Dj Heiki ongi ju artist, kuidas sa sellest aru ei saa. Ta on artist. Oksmaa, kelle tõi siia teemasse keegi, on samuti artist. Mõlemad juba suured mehed, mitte mingid lapsed, nagu sa siin püüad kangesti väita. Suured mehed ja artistid, kes teenivad endale ise leiva lauale. Mis siin keerulist. Aga teema oli muust. Keegi võiks soovitada muid esinejaid.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes praegu tänavusele jõulupeole esinejat otsib, on lootusetult hiljaks jäänud (kui jõulupidu pole just kuhugi jaanuari lõppu planeeritud). Praegu on viimane aeg hakata esinejat otsima järgmise aasta jõulupeoks ja sealgi on parimatel tegijatel ilmselt juba ajad ära reserveeritud. Selleks aastaks praegu ehk mõne Uugametsa Uugu veel saab, kes natuke akordionit kääksutab, roppe anekdoote räägib, jõulupeo käigus ennast teie firma kulul pildituks joob ja lõpuks kojutoimetamise käigus veel kellegi auto ka täis oksendab.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Dj Heiki ongi ju artist, kuidas sa sellest aru ei saa. Ta on artist. Oksmaa, kelle tõi siia teemasse keegi, on samuti artist. Mõlemad juba suured mehed, mitte mingid lapsed, nagu sa siin püüad kangesti väita. Suured mehed ja artistid, kes teenivad endale ise leiva lauale. Mis siin keerulist. Aga teema oli muust. Keegi võiks soovitada muid esinejaid.

Et, kui intellektipuudega inimene saab suureks, siis ta puue lõppeb ära?

Poleks uskunud, et perekoolis nii ebaintelligentseid inimesi liigub, kes ei saa aru, et on olemas haiguseid ja seisundeid, mis on eluaegseid. Ja vanusega see ei muutu. Sellised inimesed on elu lõpuni lapsemeelsed. Poleks uskunud, et siin on nii rumalaid inimesi, kes võrdlevad kloune mängivaid näitlejaid vaimupuudega inimestega. Ja ei saa üldse aru, mis erinevus nendel “meelelahutajatel” on.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Et, kui intellektipuudega inimene saab suureks, siis ta puue lõppeb ära? Poleks uskunud, et perekoolis nii ebaintelligentseid inimesi liigub, kes ei saa aru, et on olemas haiguseid ja seisundeid, mis on eluaegseid. Ja vanusega see ei muutu. Sellised inimesed on elu lõpuni lapsemeelsed. Poleks uskunud, et siin on nii rumalaid inimesi, kes võrdlevad kloune mängivaid näitlejaid vaimupuudega inimestega. Ja ei saa üldse aru, mis erinevus nendel “meelelahutajatel” on.

Kle, rahune maha. Ei viitsi enam su jauramist lugeda.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma soovitaks DJ Heiki tellida. Nalja saab nabani ja see õhtu juba meelest ei lähe.

https://www.djheiki.ee/

Oh taevas. Naljad nabani. Kes neid ei tahaks…

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

90. ndate muusika on suures jaos puhas idiootsus.

Iga vana on kunagi uus. Meie vanemate-aegne lemmikmuusika tundub kõigile nõme. Möödunud aastakümne muusika ka. 2000-aastate muusika ka. Kuni möödub natuke rohkem aega ja see tuleb tiiruga tagasi. Vaata mingeid retrokontserte. Ka sinu tänane lemmikmuusika saab kunagi noortele olema rõva. Veel järgmine põlv aga tungleb kohale.
Töö tõttu puutun igasuguste 1970-1990-2000 aastate muusikaga palju kokku. Sa peaksid nägema, kuidas umbes pooled Marju Läniku kontserdile tulnutest on 22-30-aaastased. Siis peoga nooremaid, näpuotsaga inimesi 75+ ja nii veerand vanemaid, 50+.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iga vana on kunagi uus. Meie vanemate-aegne lemmikmuusika tundub kõigile nõme. Möödunud aastakümne muusika ka. 2000-aastate muusika ka. Kuni möödub natuke rohkem aega ja see tuleb tiiruga tagasi. Vaata mingeid retrokontserte. Ka sinu tänane lemmikmuusika saab kunagi noortele olema rõva. Veel järgmine põlv aga tungleb kohale. Töö tõttu puutun igasuguste 1970-1990-2000 aastate muusikaga palju kokku. Sa peaksid nägema, kuidas umbes pooled Marju Läniku kontserdile tulnutest on 22-30-aaastased. Siis peoga nooremaid, näpuotsaga inimesi 75+ ja nii veerand vanemaid, 50+.

Minule näiteks on alati meeldinud ka see muusika, mida tehti juba ammu enne minu sündi. Olen sündinud 70ndatel, aga juba lapsena meeldisid mulle Horoskoobi laulud, mis olid 60ndatel. Uno Loop, Jaak Joala jne jne kuulan hea meelega ka praegu.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Uno Loop, Jaak Joala jne jne kuulan hea meelega ka praegu.

Loop Joala ja Orumets on head lauljad, aga neid jõulupeole juba ei kutsu. Aga Marju Länik peaks veel saadaval olema, kui dj Heiki ei sobi.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Iga vana on kunagi uus. Meie vanemate-aegne lemmikmuusika tundub kõigile nõme. Möödunud aastakümne muusika ka. 2000-aastate muusika ka. Kuni möödub natuke rohkem aega ja see tuleb tiiruga tagasi. Vaata mingeid retrokontserte. Ka sinu tänane lemmikmuusika saab kunagi noortele olema rõva. Veel järgmine põlv aga tungleb kohale. Töö tõttu puutun igasuguste 1970-1990-2000 aastate muusikaga palju kokku. Sa peaksid nägema, kuidas umbes pooled Marju Läniku kontserdile tulnutest on 22-30-aaastased. Siis peoga nooremaid, näpuotsaga inimesi 75+ ja nii veerand vanemaid, 50+.

Minule näiteks on alati meeldinud ka see muusika, mida tehti juba ammu enne minu sündi. Olen sündinud 70ndatel, aga juba lapsena meeldisid mulle Horoskoobi laulud, mis olid 60ndatel. Uno Loop, Jaak Joala jne jne kuulan hea meelega ka praegu.

Jah, see ongi see, mida räägin. Inimestele enamasti ei meeldi see muusika, mida tehakse pärast nende umbes 40 saamist ega ka see muusika, mida tehti 200 aastat enne nende sündi. Või väga valikuliselt. Kõik peaaegu armastavad oma noorusaja muusikat või muusikat paar aastakümmet varem. Olen sündinud 60 alguses, minu lemmik oli 50. muusika ja siis muidugi noorusaja – 80. muusika.

0
-1
Please wait...

Näitan 22 postitust - vahemik 31 kuni 52 (kokku 52 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. Soovitage esinejat/ meelelahutajat ettevõtte jõulupeole