Teema: Soovitage isepruunistuvat kreemi
Oleks tarvis pidulikule üritusele minna, aga ei tahaks valgete kanajalgadega inimesi pimedaks ehmatada. Kas keegi on avastanud mõne asjaliku isepruunistava kreemi/vahu vms toote, millega saaks veidi loomulikku jumet juurde? Ei tahaks kanajalgu ka porgandijalgade vastu vahetada, seega on oluline, et efekt oleks tagasihoidlik.
Aitäh soovituste eest ette.
Pidulikul üritusel pannakse sukkpüksid.
Aga spreipäevitus on kõige kindlapeale minek – kui pole harjunud isepruunistuvat kasutama siis ilmselt avastad, et ikkagi sukkpükse vaja kui jalad triibulised, põlve ja põlveõndlad teist värvi jne. Jume peaks ühtlane ikka kogu kehal olema, mitte vaid jalad pruunid.
Dove.
Mul on ka Dove. Erilisi kriipse ei jäta, saab üsna ühtlaselt peale kanda.
Heledam Dove annab hästi õrna loomuliku päevitunud tooni mu meelest, aga oluline on ikka võimalikult ühtlaselt peale kanda, et kondikohtadele (pahkluud, varbanukid, põlved) ei jääks tumedamalt. Ma tavaliselt kreemitan peale duši all käiku, kui nahk on veel õrnalt niiske (mitte märg). Ma ainult jalgu sellega teengi, sest muud kohad saavad niikuinii päikest, aga jalgadele kuidagi ei hakka nii hästi. Praadida ennast ei taha ja mingit grillkanapäevitust ka, aga päris sinised jalad on siiski ka kuidagi nukrad.
Kas Dove on teinud uuenduskuuri läbi või on sama kreem, mis 10 aastat tagasi?
Vita liberata
Haiseb nagu põrguline ja ei ole püsiv sest mõtte, et pesemisega tuleb kohe kõik maha.
Mõnikord saab nõu ka juutuuberitelt, nad katsetavad ja näitavad seal tulemust. Muidugi USA amazonist tellimine võib osutuda kalliks või võimatuks, aga mõni toode on ka Euroopas müügil. Osa isepruunistavaid pidi linu ka määrima jne.
Mina avastasin enda joaks hiljuti meie oma kohaliku Bon Merite pruunistava bb-kreemi, mis on lihtsalt ülihea! Kõige suurem pluss on selle tüüpilise isepruunistaja lõhna puudumine ja loomulik toon. Tulemus püsib küll ainult järgmise pesuni, kuid on tõesti loomulik. Neilt peaks saama tellida ka testri kui ei taha kohe suurt potskst osta.
Vita liberata
Haiseb nagu põrguline ja ei ole püsiv sest mõtte, et pesemisega tuleb kohe kõik maha.
Pole aimugi, mida sa kasutasid. Valikus on erinevaid kreeme seal sarjas, osa on ajutised tiimikad, teised siiski isepruunistuvad ja pysivad u nadala
Vita liberata
Pole aimugi, mida sa kasutasid. Valikus on erinevaid kreeme seal sarjas, osa on ajutised tiimikad, teised siiski isepruunistuvad ja pysivad u nadala
Sellist kasutasin. Iseenesest tulemus on ilus (kuid ainult kuni esimese pesuni), aga hais on nii kohutav, et peol ma kellegi ligi küll ei julgeks minna sellise haisuga. Veel vähem mõne mehega lähikontaktis olla.
Vita liberata
Sellist kasutasin. Iseenesest tulemus on ilus (kuid ainult kuni esimese pesuni), aga hais on nii kohutav, et peol ma kellegi ligi küll ei julgeks minna sellise haisuga. Veel vähem mõne mehega lähikontaktis olla.
See polegi ju isepruunistuv?!
Kreem teeb ennast pruuniks (isepruunistuv) või ikka sind (isepruunistav)?
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.