Esileht Väikelaps Soovitage lauamänge perele, kus ka 5aastane

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: Soovitage lauamänge perele, kus ka 5aastane

Postitas:
Kägu

Meil on olemas Outfoxed, Tähelepanelik päkapikk, Kollid kappi, UNO kaardid… Tahaks veel selliseid toredaid mänge, mida terve pere võiks koos mängida.

Tänud soovitajatele.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tsirkus on hea.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Laste Monopol?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil kuuene mängib väga meelsasti kaasa ka “Mees, kes teadis ussisõnu”. Kas viiesele sobib, sõltub ilmselt konkreetsest lapsest.

Siis kabe muidugi veel.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Halli Galli Junior, Dobble, Balloons, memoriin, Speedy Roll, doomino, kabe.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lauamängupoodides on väga pädevad müüjad, võib täitsa julgelt nõu küsida.

Lihtsamaid vähem aega võtvaid strateegiamänge soovitaks (ka juunior-versioone, aga mitte tingimata). Meil olid Catan Jr, CamelUp, StoneAge Jr popimad.

Mitmete mängudega kippus olema nii, et keegi on kiirem või osavam või lihtsalt veab rohkem ja siis teinekord seda ei valita …

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selles vanuses hakkasin lapsega mängima carcassone. Esimeseks strateegia mänguks minu meelest parim. Paar aastat hiljem saime juba veidi keerulisemate peale üle minna (catan, spice road jne), arendab lapsel mõtlemist ja loogikat ka väga hästi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Speediroll… meil on ka see olemas aga ma olen ikka nii lammas et ei saa sellest aru. Isegi YouTube videost mitte. Sellele siilile jääb vahest mitu märki külge ja mis siis saab? Carcassone juunior on teine selline… vb just 5 saanud laps on liiga väike nendele mängudele aga kui ema ei oska korralikult juhendada ka 😀

0
0
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Esileht Väikelaps Soovitage lauamänge perele, kus ka 5aastane