Tahaks minna kaheksaliikmelise seltskonnaga pühapäeva õhtul pidulikumalt sööma. Koht peaks kindlasti olema neis nimetatud piirkondades. Hinnaklass võiks olla selline 12-17 eur praad, 8-10 eur eelroad. Erit oluline oleks mõnus ja ilus atmosfäär. Kus olete ise viimasel ajal käinud sealkandis, mida soovitate? Netikommentaare oskan ise ka otsida ja lugeda, aga need on tihtipeale mitu aastat vanad, mida värskem kogemus, seda tõepärasema pildi saab. Tänud ette!
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Soovitage mõnusat restorani Pirital-Viimsis
Teema: Soovitage mõnusat restorani Pirital-Viimsis

Noa, OKO. Vaated on väga head, aga eks hind veidi kallis ole. Söök samas ka väga hea.

Sellises pigem keskmises hinnaklassis soovitaks Jahtklubi. Midagi unustamatut pole mõtet oodata, aga igati normaalne koht, lähen alati meeleldi. Ega Pirital endal neid väga rohkem polegi. Ilm peaks olema ilus, väljas on seal väga mõnus istuda. NOA ja OKO on mõlemad ju pigem kallid, eriti kui suurema seltskonna arve tuleb kinni plekkida.
/ninakaspreili

Noa kallis, oko nõme. Soovitan Pirita Patric-odav ja ilusa vaatega ja head söögid, ma nii vaimustuses juba paar aastat. Sardiinid on ka jahtklubis aga ei oska kommenteerida. Paat on ilusa vaatega..aga veidi maha käinud

Noa kallis, oko nõme. Soovitan Pirita Patric-odav ja ilusa vaatega ja head söögid, ma nii vaimustuses juba paar aastat. Sardiinid on ka jahtklubis aga ei oska kommenteerida. Paat on ilusa vaatega..aga veidi maha käinud
Paati ei julge enam soovitada. Seal on omanikud ja töötajad nii tihti vahetunud, et praegusest tasemest pole aimugi. Aga vaatele vist vastast tõepoolest ei ole. Menüü on küll uhke aga jah. Külastajatest ka puudust ei paista olevat.

Sel suvel oli Paat ok. Kalevi Jahtklubi on ka hea.

Sardiinid on hea, aga kindlasti kallim kui sinu hinnaklass. Ma ei teagi nii odavaid häid restorane Pirita kandis, kõigis on pearoad pigem 20 euro kanti.

No Sardiinid on ikka tiba odavam kui OKO ja Noa, see oleks vastuvõetav. Jahtklubi tean ise ka ja lähekski sinna, aga pühapäeviti on suletud kahjuks. Patrick on imelise vaatega, olen seal ka söömas käinud, aga natuke jälle liiga teise äärmusesse odav ja pubilik…
Kas Sardiinides muidu söök ja teenindus on ok? Ma poel seal käinud, aga tundub huvitav.

Kadrioru/Pirta vahel IO on hea toiduga koht.

Sel suvel oli Paat ok. Kalevi Jahtklubi on ka hea.
siis on ju tore. Meenus veel Coccodrillo, mulle meeldis ja hinnad ei hammusta nina peast. http://www.coccodrillo.ee/men%C3%BC%C3%BC/. Tuljakut võib ka vaadata

Tuljakut võib ka vaadata
Eelroad Tuljakus ju 15 ja muu 19-29

Patric on linnas kole ja kleepuva põrandaga koht aga Pirital on ta täitsa ilus ja mõnusa atmosfääriga. Sisustus okei ja söögid okei hinnaga. Või ma pigem ootasin, et rannas olev kohvik on jäätisekokteili imejaid ja põrand liiva täis. Pigem oli meeldiv üllatus, et ta pole üldse selline kui linna Patricud. Seal on päris tihti sünnipäevi aga rahvas on suht vene keelne aga kus neid Lasnamäel alla tulnud venelasi siis poleks.

kas kanakuut on ka veel lahti, teab keegi?

kas kanakuut on ka veel lahti, teab keegi?
On
Tänud, käisin ära. kana on neil endiselt sama hea kui varem. 10+ aastat ei olnud sinna sattunud.

Jahtklubi toit on suht paha ausalt öeldes(tõesti ei maksa midagi oodata nagu eelpool öeldi), aga asukoht hea. Lioniga samas hoones on äkki Kobar(?) väga hea toiduga. Okos on häid toite ka ikka endiselt ja vaade ilus, kui üles lubatakse bronnida. Ei pea pitsat tellima, lisaks ilus vaade. Eelroogadest Geisha on väga hea, pearoogadest Kukeseen ja Kill-Bill, ribi ka hea, aga hinnad jah kallid sellise toidu kohta nac. Oko kartulisalat ei ole midagi, mida kindlasti maitsma peaks. Siig on aga hea. Seapõsk oli ka tore, aga see friikatega ja no ma ei tea, aga mina neid süüa ei taha.
Lioni toit hea, aga suht kohviku olemine seal, pole cäga pidulik.

Jahtklubi toit on suht paha ausalt öeldes(tõesti ei maksa midagi oodata nagu eelpool öeldi), aga asukoht hea. Lioniga samas hoones on äkki Kobar(?) väga hea toiduga. Okos on häid toite ka ikka endiselt ja vaade ilus, kui üles lubatakse bronnida. Ei pea pitsat tellima, lisaks ilus vaade. Eelroogadest Geisha on väga hea, pearoogadest Kukeseen ja Kill-Bill, ribi ka hea, aga hinnad jah kallid sellise toidu kohta nac. Oko kartulisalat ei ole midagi, mida kindlasti maitsma peaks. Siig on aga hea. Seapõsk oli ka tore, aga see friikatega ja no ma ei tea, aga mina neid süüa ei taha.
Lioni toit hea, aga suht kohviku olemine seal, pole cäga pidulik.
kobar pani äri tares uksed kinni. oko on kallis.

Kobar on kinni jah, korra käisin ja ei imesta et sellise teenindusega koht kinni läks ja Leon on ikka ringtee läheduses, keskuses, suure tee ääres-sobib äritarelistele töölõunateks mitte pidulikuks ürituseks.

Minu meelest oli Kobaras hea teenindus ja toidud/joogid suurepärased. Kahju et nad kinni, kuigi Facebooki postituses vist mainisid, et otsivad uut asukohta.
Pirita teel on mõnus koht nimega Pesa resto https://www.facebook.com/pesaresto/

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Soovitage mõnusat restorani Pirital-Viimsis