Esileht Ilu ja tervis Soovitage psühhiaatrit Tallinnas

Näitan 12 postitust - vahemik 1 kuni 12 (kokku 12 )

Teema: Soovitage psühhiaatrit Tallinnas

Postitas:
Kägu

kes paneks ATH diagnoosi ja määraks ravimid – Concreta, Ritalin jne?

Aastaid on mu arstid ravinud depressiooni, olen ära proovinud kõik ravimid, kõik see on olnud täiesti mõttetu. Praegune arst ATH-d ei usu, see olla lastel avalduv hälve, mitte täiskasvanul. Kirjelduse härgi paistab küll, et mul on ATH sümptomid, seda võiks vähemalt testida.

+3
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pöördu tasulisse.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

kas tasulises saab diagnoose ka osta või?

+4
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Soovitaks tasulist põhjusel, et äkki ikka pääseb kiiremini. Tead, kui pikad on järjekorrad muidu psühhiaatrite juurde? Kusjuures ei usu seda juttu, et psühhiaater ei oska täiskasvanu ATH olemasolu hinnata. Probleem võib olla mujal.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Soovitaks tasulist põhjusel, et äkki ikka pääseb kiiremini.

teemaalgataja probleem ei olnud ju mitte pikkades järjekordades, vaid selles, et psühhiaater ei jaga tema seisukohta diagnoosi osas.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Maiko Kangro Viimsi Psühhiaatriakliinik  Soovitan.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Soovitan ka Maiko Kangro, ta just täiskasvanute ATH-le spetsialiseerunud. Noor ja kaasaegse suhtumisega.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus nüüd neid täiskasvanud ATH inimesi kerkub välja, nagu seeni pärast vihma. Pooled neist arvavad, et ATH diagnoos teeb nad väga “eriliseks” ja teine poole loodab ATH ravimite abil kaalu kaotada.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus nüüd neid täiskasvanud ATH inimesi kerkub välja, nagu seeni pärast vihma. Pooled neist arvavad, et ATH diagnoos teeb nad väga “eriliseks” ja teine poole loodab ATH ravimite abil kaalu kaotada.

Ega arst siis diagnoosi välja ei kirjuta, kui inimesel seda pole. Suur % tegelikult on mingite vaimsete probleemide/häirete/haigustega ja paljud ei teagi, et neil midagi viga on, patsientidena tunneme igasuguseid füüsilisi probleeme, mida kõigil esineb korra ikka aastas, kasvõi nohu. Kaalu võid ju kaotada, aga see ei ravi sinu vaimset tasakaalu.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kes paneks ATH diagnoosi ja määraks ravimid – Concreta, Ritalin jne?

Aastaid on mu arstid ravinud depressiooni, olen ära proovinud kõik ravimid, kõik see on olnud täiesti mõttetu. Praegune arst ATH-d ei usu, see olla lastel avalduv hälve, mitte täiskasvanul. Kirjelduse härgi paistab küll, et mul on ATH sümptomid, seda võiks vähemalt testida.

Concerta on selle ravimi nimi ja see, et sulle kinnitatakse ath diagnoos, ei ole põhjuseks, miks peaksid justnimelt metüülfenidaati hakkama manustama.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks ta ole. Idioote, isehakanud vaktsiiniteadlasi, ekretiine ja muid poolearulisi on ka viimasel ajal igalt poolt mülkast ja kivi alt ahaknud välja roomama. Lollide-haigete ühiskond ronib vägisi peale

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kes paneks ATH diagnoosi ja määraks ravimid – Concreta, Ritalin jne? Aastaid on mu arstid ravinud depressiooni, olen ära proovinud kõik ravimid, kõik see on olnud täiesti mõttetu. Praegune arst ATH-d ei usu, see olla lastel avalduv hälve, mitte täiskasvanul. Kirjelduse härgi paistab küll, et mul on ATH sümptomid, seda võiks vähemalt testida.

Arst näeb ju läbi su kavatsused. Kus neid ravaimeid proovida oled saanud? Tahan kritiseerida ravimite väärkasutamist. Lühidalt, ravim on amfetamiini taoline. ATH inimest rahustab, kuid terve inimese ajus stimulant ehk erguti. Tark arst on sul, nägi mängu läbi!

+1
0
Please wait...

Näitan 12 postitust - vahemik 1 kuni 12 (kokku 12 )

Esileht Ilu ja tervis Soovitage psühhiaatrit Tallinnas