No väga tore siis, et ikka saab ka midagi oma raha eest. Siit lugesin, et Haapsalu külaliskorteri eest peab 300 eurot öö maksma ja mingit hõiget ega naeratust sa ei saa, ainult plekkida.
+1
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
10.07.2022 18:01
Korra olen Itaalias võtnud kodumajutuse, aga peale seda ainult hotellid. Kusjuures sellest kodumajutusest jäi mul väga positiivne mulje – pererahvas oli väga sõbralik, abivalmis, jutukas, pakkusid rikkalikku toiduvalikut ja olid üldse igati head inimesed. Ma ei karda inimesi ja suhelda mulle meeldib, aga teemaks oli just see, mida keegi eespool välja tõi – suhelda on tore, aga puhkuse ajal tahan rohkem anonüümsust ja võimalust mitte suhelda, kui mul hetkel selleks tuju, tahtmist ja viitsimist ei ole.
Sõltuvalt majutusest vōib see kõik olla ka kodumajutuses. Näiteks Itaalias olime suure basseiniga villas, koristaja kraamis tube jne.
Kokk ja teenindajad olid siis ka? Me rentisime Hispaanias miljonivilla, aga seal kahjuks keegi ei teenindanud ning toit/jook tuli ise iga päev kohale vedada ning valmistada.
Kokk ja teenindajad olid siis ka? Me rentisime Hispaanias miljonivilla, aga seal kahjuks keegi ei teenindanud ning toit/jook tuli ise iga päev kohale vedada ning valmistada.
Eks kui oleks tellinud, oleks ilmselt selle teenindaja ka saanud.