Esileht Hobinurk Soovitage reisi

Näitan 5 postitust - vahemik 151 kuni 155 (kokku 155 )

Teema: Soovitage reisi

Postitas:
Kägu

Absull iga naeratus ja hõige on toa hinna sees.

No väga tore siis, et ikka saab ka midagi oma raha eest. Siit lugesin, et Haapsalu külaliskorteri eest peab 300 eurot öö maksma ja mingit hõiget ega naeratust sa ei saa, ainult plekkida.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Korra olen Itaalias võtnud kodumajutuse, aga peale seda ainult hotellid. Kusjuures sellest kodumajutusest jäi mul väga positiivne mulje – pererahvas oli väga sõbralik, abivalmis, jutukas, pakkusid rikkalikku toiduvalikut ja olid üldse igati head inimesed.  Ma ei karda inimesi ja suhelda mulle meeldib, aga teemaks oli just see, mida keegi eespool välja tõi – suhelda on tore, aga puhkuse ajal tahan rohkem anonüümsust ja võimalust mitte suhelda, kui mul hetkel selleks tuju, tahtmist ja viitsimist ei ole.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõltuvalt majutusest vōib see kõik olla ka kodumajutuses. Näiteks Itaalias olime suure basseiniga villas, koristaja kraamis tube jne.

Kokk ja teenindajad olid siis ka? Me rentisime Hispaanias miljonivilla, aga seal kahjuks keegi ei teenindanud ning toit/jook tuli ise iga päev kohale vedada ning valmistada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kokk ja teenindajad olid siis ka? Me rentisime Hispaanias miljonivilla, aga seal kahjuks keegi ei teenindanud ning toit/jook tuli ise iga päev kohale vedada ning valmistada.

Eks kui oleks tellinud, oleks ilmselt selle teenindaja ka saanud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks kui oleks tellinud, oleks ilmselt selle teenindaja ka saanud.

No seetõttu ongi 5* hotell etem-ei pea midagi mõtlema ega tegema-kõik tehakse ette ja taha ära.

+1
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 151 kuni 155 (kokku 155 )

Esileht Hobinurk Soovitage reisi