Esileht Ilu Soovitage tõhusat niisutavat näohooldust 40+

Näitan 15 postitust - vahemik 1 kuni 15 (kokku 15 )

Teema: Soovitage tõhusat niisutavat näohooldust 40+

Postitas:
Kägu

Soovitage tõhusat niisutavat näohooldust 40+. Midagi sellist, mis tõesti aitaks. Kasutan head kreemi, pärast kreemitamist on nägu ok, aga juba mõne aja pärast näeb nahk taas välja kuiv nagu paber. Kas on keegi kusagilt leidnud mõne tõeliselt toimiva süvaniisutava hoolduse?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need niisutavad kangasmaskid 1x nädalas on head, ja võiksid omale vaadata mõne sügavniisutava (hüaruloonhappega) seerumi kreemi alla.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kangasmask ongi sama seerum.

Vichy 89, the Ordinary hüdraloonhappe seerum nt.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

biorevitalisatsioon. tükiks ajaks rahu majas.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus seda teha saab?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu puhul aitab see, kui mees ejakuleerib mulle näkku. Umbes kolm korda nädalas. Määrin selle ühtlase kihina näole laiali. Mingeid kortse ei ole.

+3
-16
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kus seda teha saab?

Neid kohti on nii palju, et pole mõtet üles lugema hakata. Guugelda

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kommentaar eemaldatud.

2.14 Kasutatud roppusi või ebatsensuurseid sõnu.

Perekooli moderaator.

+3
0
Please wait...
Postitas:
Kägu

Minu puhul aitab see, kui mees ejakuleerib mulle näkku. Umbes kolm korda nädalas. Määrin selle ühtlase kihina näole laiali. Mingeid kortse ei ole.

Oi, kas proua Kivi isiklikult siin?

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oi, kas proua Kivi isiklikult siin?

Saan hästi aru, et üksikutel naisterahvastel ei ole võimalust seda väärt meetodit kasutada.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Enne “näkku laskmist” lasen mehel viis tundi enne juua ära liitri hapupiima ja süüa kaks banaani. Nahk on mul vägagi siidine.

+2
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu

Näo niisutatuse ja prinkuse saladus on seerumid! Ainult kreemidele lootma jäädes pole tulemust ka. Ma ise olen 45a ja hakkasin kasutama igapäevaselt sõbranna soovitusel  seerumeid ca aasta tagasi ja näonaha vahe on üüratu! Varem oli mul samuti kuiv nahk, kreemita palju tahad, ikka kuiv. Nüüd seda probleemi pole, lisaks on suuremad kortsud taandunud. Ma ei valeta, kui ütlen, et vähemalt 5a näen kindlalt noorem välja.

Minu soovitus on järgmine: päevakreemide alla kas c-vitamiini seerum või hüaluroonhappe seerum. Mina kasutan neid korda mööda. Öökreemi alla retinooli seerum (max 3x nädalas), glükoolhappe seerum (max 2x nädalas)  või hüaluroonhappe seerum. Kõiki neid seerumeid kombineerides saab suurepärase tulemuse.

Ja lisaks kasutan ka – Iconfiti Beauty Collagen (apelsini maisteline on kõige parem) ja Beauty Capsules. Need sisaldavad vitamiine ja hüaluroonhapet, mis niisutavad nahka seespidiselt.

Tulemusi võib hakata ootama mõne kuu pärast, kui regulaarselt kasutada.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu soovitus on järgmine: päevakreemide alla kas c-vitamiini seerum või hüaluroonhappe seerum. Mina kasutan neid korda mööda. Öökreemi alla retinooli seerum (max 3x nädalas), glükoolhappe seerum (max 2x nädalas) või hüaluroonhappe seerum. Kõiki neid seerumeid kombineerides saab suurepärase tulemuse.

Kahjuks on paljudel selline nahk, et ei talu nii intensiivset hooldust. Tundlik, kuperoosaga või rosaatseaga nahk seda ei talu.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on hoopis teistsugune küsimus – milline see paberina kuiv nahk välja näeb? Mu nahk on kogu aeg ühtmoodi elastne, ainult peale pesemist tunnen, et kergelt nagu kisuks. Siis ka kreemitan. Olen ennegi mõelnud, et mida üldse tähendab niisutatud nahk? Olen 55, kui vaatan oma keskealisi töökaaslasi, siis justkui kõigil oleks ühtmoodi normaalne nahk. See niisutatus on mingi tunde küsimus?

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kahjuks on paljudel selline nahk, et ei talu nii intensiivset hooldust. Tundlik, kuperoosaga või rosaatseaga nahk seda ei talu.

[/quote]

Seerumeid on ka tundlikule nahale. Pealegi, kui enne pole seerumeid kasutanud, siis tulebki alustada ettevaatlikult, et välja selgitada, mis sobib ja mis mitte. Näiteks see seerum on olemuselt leebe ja sobib tundlikule nahale, aga teeb, mis lubatud:

https://www.azeta.ee/svr-b3-vitamiini-seerum-30-ml

0
0
Please wait...

Näitan 15 postitust - vahemik 1 kuni 15 (kokku 15 )

Esileht Ilu Soovitage tõhusat niisutavat näohooldust 40+