Teema: Soovitage tolmuimejat!
Tahaks sellist tolmuimejat, mida viitsiks ka välja võtta. Olen uurinud Dysoni neid varre ja akuga masinaid, aga need vist saavad ruttu tühjaks…? Korter on 90ruudune.
Samas tahaks, et oleks võimas – kuna on paksud vaibad jne. Aga jällegi, et poleks liiga kobakas ja raske – muidu ma tean, et ei viitsi väga tihti kapist välja võtta. Pealegi on 2 korrust, seega peaksin viitsima seda üles-alla tarida.
Ühesõnaga, kas on mingeid uudiseid tolmuimejate areenilt?
Ma ise unistan (teoreetiliselt) kesktolmuimejast. Sellist eraldi riistapuud, mis oleks samal ajal väike ja võimas, kahjuks ei tea. Aga äkki keegi teine teab.
Meie elutoa vaipa mitteükski robottolmuimeja ei tee puhtaks, proovisime erinevaid tolmuimejaid ja tulemus oli keskmine,siis soetasime kärcheri tolmuimeja, mudel, mingi wdr3, hind alla 100 eur ning vaip on alati ideaalselt puhas. Viitsin seda ka 2. korrusele tassida.
Ma ka ei viitsinud üles-alla vedada. Ongi 3 tolmuimejat – üks all, kaks ülemisel korrusel (see nii sopiline, et ka oleks suurem tassimine siia-sinna).
Kärcher Wd3, kõik vaibad saab puhtaks. Ainult lärmakas ja päris raske trepist üles vedada. Rimist ostsin prooviks Sauberi varstolmuimeja ja üllatavalt asjalik. Robotit ei soovita, mõttetu ukerdis.
Mul on ostetud akutoitel Xiaomi Jimmy Pro ja teeb head tööd nii põrandal kui vaipadel. Samuti on teda mugav ka treppidel kasutada; ei ole raske ja on üsnagi võimas.
Räägime ikka vaippuhastusega tolmuimejatest! Põranda peseb tavaline lapp ka puhtaks. Soovitage ainult vaibapuhastuseks loodud tolmuimejaid , ehk siis need mis on ka tegelikult toimivad, mitte ainult fantaasias.
Ma olen näinud mingit sellist versiooni kesktolmuimejast, kus sellel on mingi meeletult pikk torujuhe, mida igale poole kaasa tassida on kordades keerukam kui tavalist tolmuimejat. Ei saa selle asja pointile üldse pihta.
Ma olen näinud mingit sellist versiooni kesktolmuimejast, kus sellel on mingi meeletult pikk torujuhe, mida igale poole kaasa tassida on kordades keerukam kui tavalist tolmuimejat. Ei saa selle asja pointile üldse pihta.
Eraldi tubades või korrustel on tolmuimeja ühenduskohad, see juhe jookseb osaliselt läbi seinte. Ühenduskohtade juures on siis seina sees hoiustamispaik. Tolmuimeja ise koos mootori ja tolmukogujaga asub tavaliselt keldris või katlamajas. Sellele on vaja juba maja ehitamisel mõelda.
tundub naljakas, aga meie kodustest masinatest on kõige võimsam mingi Maximast ostetud suht odav tolmuimeja. näeb välja umbes selline https://www.rde.ee/products/ee/309/93224/sort/1/filter/0_0_0_0/FVC-2071-tolmuimeja.html
ilma tolmukotita, koguneva sodi saab kallata otse õues kompostikasti.
hästi odav (sai algselt ostetud suvilasse), aga arvestades kui hästi see koerakarvu kokku korjab, jäi see siiski linnakoju.
Keegi siin soovitas FVC-2071 tolmuimejat, et odav ja võimas. Mõtlesin, et tahakski midagi odavat ja head. Niisiis odav jõudiski kohale, nüüd oleks head vaja. Ühesõnaga, jumala eest ärge sellist saasta ostke. Kui, siis ainult lapsele mänguaskaks.
Tahaks sellist tolmuimejat, mida viitsiks ka välja võtta. Olen uurinud Dysoni neid varre ja akuga masinaid, aga need vist saavad ruttu tühjaks…? Korter on 90ruudune.
Samas tahaks, et oleks võimas – kuna on paksud vaibad jne. Aga jällegi, et poleks liiga kobakas ja raske – muidu ma tean, et ei viitsi väga tihti kapist välja võtta. Pealegi on 2 korrust, seega peaksin viitsima seda üles-alla tarida.
Ühesõnaga, kas on mingeid uudiseid tolmuimejate areenilt?
dysoni akudel pole häda midagi, mul 140m2 korteris vanem v8 mudel, aku kestab. 190 m3 majas v11, peab samuti ilusti vastu. Uuemad mudelid veelgi võimsamad/kestvamad. Mõlemad 3+ aastat vanad ja tihedas kasutuses
Keegi siin soovitas FVC-2071 tolmuimejat, et odav ja võimas. Mõtlesin, et tahakski midagi odavat ja head. Niisiis odav jõudiski kohale, nüüd oleks head vaja. Ühesõnaga, jumala eest ärge sellist saasta ostke. Kui, siis ainult lapsele mänguaskaks.
Keegi soovitas Maximast mitu aastat tagasi ostetud odavat tolmuimejat, mis nägi välja umbes nagu see FVC-2071 ja sina tõttasid seda FVC-d ostma, sest kiidetakse ju?
Tahaks sellist tolmuimejat, mida viitsiks ka välja võtta. Olen uurinud Dysoni neid varre ja akuga masinaid, aga need vist saavad ruttu tühjaks…? Korter on 90ruudune. Samas tahaks, et oleks võimas – kuna on paksud vaibad jne. Aga jällegi, et poleks liiga kobakas ja raske – muidu ma tean, et ei viitsi väga tihti kapist välja võtta. Pealegi on 2 korrust, seega peaksin viitsima seda üles-alla tarida. Ühesõnaga, kas on mingeid uudiseid tolmuimejate areenilt?
Mul on võimas Miele juhtmega tolmuimeja, elamine mitu korda sinu omast suurem. Viitsin välja võtta küll, aga üldiselt piisab korra nädalas puhastamisest. Loomi ja lapsi pole.
Räägime ikka vaippuhastusega tolmuimejatest! Põranda peseb tavaline lapp ka puhtaks. Soovitage ainult vaibapuhastuseks loodud tolmuimejaid , ehk siis need mis on ka tegelikult toimivad, mitte ainult fantaasias.
Milline tolmuimeja EI puhasta vaipa?
Kiidan ka Miele tolmuimejat, väga võimas! Omal on samuti 2 masinat, üks alumisel ja teine ülemisel korrusel. Varstolmuimeja on ka (ei mäleta hetkel mis firma), aga see mulle eriti ei meeldi, minu jaoks ebamugavam manööverdada ja igale poole sellega mugavalt ligi ei pääse (nt trepi alla). Seda kasutan peamiselt siis, kui on kiirelt vaja mingi väiksem puru ära tõmmata.
Heheh, inimene kirjutab, et elab KORTERIS ja käod kohe nõu andmas, et juba maja ehitades tuleb keldrisse kesktolmuimeja planeerida…
Soovitan ka Miele omasid, aga mitte neid Ecoline omasid, vaid ikka neid, millel võimsust on. Minul on Complete C3 Powerline, aga küllap on ka juba uuemaid mudeleid tehtud.
Kõigi tolmuimejate trepist vedamine on tüütu, ega selliseid, mis ise üles-alla ronivad, ei tehta. Kui kahte masinat ei taha, siis tuleb võtta vähemalt selline, mis juhtme ise kähku kõhtu tõmbab ja kus otsikuid korpuse sees hoiustatakse.
Kõigi tolmuimejate trepist vedamine on tüütu, ega selliseid, mis ise üles-alla ronivad, ei tehta. Kui kahte masinat ei taha, siis tuleb võtta vähemalt selline, mis juhtme ise kähku kõhtu tõmbab ja kus otsikuid korpuse sees hoiustatakse.
Kas seda paari kg siis ei jaksa üles vedada? Selline häda ei tohiks üldse kahekorruselist maja osta. Mees ostis ja naisel polnud jälle sõnaõigust?
Mul ütles Dysoni varstolmuimeja aku üles täpselt kahe aastaga. Viskasin minema. Muidu oli hea mugav küll.
mis juhtme ise kähku kõhtu tõmbab ja kus otsikuid korpuse sees hoiustatakse.
Ühe otsikuga ei suuda tervet maja teha?
Complete C3 Powerline
Mis tähendab, et need torud seal seina sees lähevad ajapikku seest üpris räpaseks ja ebahügieeniliseks. Ikka juhtub, et imed midagi kleepuvat või määrivat sisse. Kuidas neid torusid puhatatakse?
Kärcher T 7/1 Classic, hea kerge tassida ja vaipu puhastab hästi.
Mul oleks lapsele üürikasse vaja sellist, mis võtaks vähe ruumi, imemisvõimsus ei pea väga suur olema. Konteineriga, mitte tolmukotiga, ja võimalikult odavat. Palun soovitage.
Mul oleks lapsele üürikasse vaja sellist, mis võtaks vähe ruumi, imemisvõimsus ei pea väga suur olema. Konteineriga, mitte tolmukotiga, ja võimalikult odavat. Palun soovitage.
Nii väike laps on et ise ei oska valida?
Nii väike laps on et ise ei oska valida?
Lubasin talle sünnipäevaks kinkida ja tahaksin ise pigem kuskilt e-poest tellida, paljudel juhtudel pole seal aga mõõtmeid antud. Lisaks oleks hea teada inimeste kogemusi, millised odavamatest masinatest enam-vähem talutava töökindluse ja imemisvõimsusega on.
Osta siis hari ja kühvel.
Kui need eelpool soovitatud 100-eurosed tunduvad liiga kallid, siis tõesti hari ja kühvel oleks õige valik.
Mul on pakkuda 10 minutit töötanud ForMe FVC-2071. Annan 30€-ga. Enam vähem pool poe hinnast.
Mul on pakkuda 10 minutit töötanud ForMe FVC-2071. Annan 30€-ga. Enam vähem pool poe hinnast.
Kui huvi pakub, siis lisan, et kuskilt otsast näha ei ole, et oleks kasutatud. Igati puhas ja tutikas. Minule maakoju see ei sobi, sest mul on suur koer ja kass. Tolmuimeja ja selle konteiner on väiksed. Elamisse, kus on rohkem tolmu ja karvu, on see täiesti mõttetu.
Ostsin selle asemele Thomas Cycloon Hybrid LED Parqet, ehk vastab rohkem minu nõudmistele.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.