Esileht Kodunurk Soovitage või laitke aknapesurobotit

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Teema: Soovitage või laitke aknapesurobotit

Postitas:
Kägu

Kuna majas on suured aknapinnad nii elu-kui söögitoas ja majas väike laps, kes alalõpmata neid pindu pläkerdab, tuli mõte soetada aknapesurobot. Kas kellelgi on selline abimees juba kodus ja oskab kosta midagi meie plaani kiituseks või laituseks? Ehk isegi mõnd konkreetset mudelit soovitada?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina pigem laidan, aga mul pole mäkerdavat väikelast ka, v-olla sel puhul oleks isegi kasu kui kord nädalas pesta.

Minu kõige suurem miinus aknapesurobotile on, et talve jooksul määrdduvad aknapinnad oluliselt rohkem kui robotile jõukohane on. Kevadel ei suutnud ta ühtegi akent väljast puhtaks pesta, keabas pidevalt, et “Im stuck”, mõnikord kui veidi paremini läks, siis “Im slipping”, no see pidev käsi haaramisvalmis olek ei ole minu ettekujutus aknapesuroboti kasulikkusest. Kasutustemperatuur on üle +10, seega jääb talvel paratamatult pikk vahe sisse.

Seest aknapesu läks veidi libedamalt, umbes pooled aknad sai pestud, siis oli aku tühi ja pidi laadima panema, see võttis ikka päris mitu tundi aega. Lisaks see spets lappide pesu ja spets pihustatav pesuvedelik, mulle tundub et vaeva on rohkem kui asi väärt on.

Marki täpselt ei mäleta, kas Winbot või Schbot, kui vaja siis võin järele vaadata. Pigem ei ostaks, v-olla mõni on kobedam ka, Kärcheri kohta olen näiteks kiidusünu lugenud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuna majas on suured aknapinnad nii elu-kui söögitoas ja majas väike laps, kes alalõpmata neid pindu pläkerdab, tuli mõte soetada aknapesurobot.

Meil on nii suured aknad, koerad-kassid kui ka kolm väikest lapselast, kes pidevalt klaase  plätserdavad ja nuhivad. Nad ei määri aknaid ära ju terves kõrguses. Ainult väikese osa madalamalt, kihu nad ulatuvad. Kui diivani pealt ulatuvad patsutama, siis ikkagi vaid üsna väikese piiritletud pinna ülevalt poolt. Nende käe- või ninajälgede pesemiseks pole kunagi robotit tööle pannud. Üle paari-kolme päeva  pihustan pesuvahendit ja käin paberiga üle.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ise saab kiiremini ja paremini tehtud, kui selle robotiga.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

..

Ei pese nad puhtaks absoluutselt, ei suuda neiud vihmavee jääke maha pesta. Ka tootjad ise ütlevad, et kui on väga määrdunud aknad, siis peaks esimese pesu käsitsi ära tegema. Mis mõtet neil siis üldse on.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

meil kaks akent, millel avaneb ainult üks pool. Teist poolt on väljaspoolt väga ebamugav pesta, peab aknalaual turnima (kõrgem korrus) – suht hirmus on. Sinna mõtlesin ise ka robotit, ja jälgin teemat. Seespoolt on kindlasti lihtsam mikrokiud-lapiga tihti tõmmata.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mina soovitan Winboti. https://kodurobotid.ee/aknapesurobotist/
mul oli algul mitu astat winboti robot.
kui see rikki läks, ostsin mamiboti, kuna see oli palju odavam. https://kaup24.ee/et/kodumasinad-kodutehnika/kodumasinad/aknapesurid/mamibot-w120-t-black?id=11638281&gclid=CjwKCAiA0syqBhBxEiwAeNx9N_Q9HZSNbAjdwDfRiECvmRHVT-v9fjEAl-TpjfxONwdp6t6Ya-emNRoC114QAvD_BwE
kasutan oma mamiboti vana winboti lappidega juba paar aastat, sest mamiboti lapid ei pea üldse vastu. mõtlesin paari korra järel, et robot ei jõua aknal liikuda, mida on. nii odav ta nüüd ka polnud, et 2 x aknaid pesta. õnneks olid vanad lapid alles ja panin need alla. robot töötab 🙂
mina olen seda meelt, et muidugi käsitsi saad puhtamaks aknanurgad, aga üldiselt peseb robot ikka puhtaks. palju vaeva jääb endal nägemata. sel ajal, kui robot üht akent peseb, saad sina teist akent ette valmistada.
tasuks jälgida suurte akende puhul, et kui on akuga robot ilma juhtmeta, siis mõelda, kas sul jätkub seda akut piisavalt. mul on olnud juhtmega. juhtmed on head pikad ja sellega üldse probleemi pole.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

..

Mul oli Winbot, ei pesnud ta midagi ja mamibot on sama põhimõttega. Ostsin 100 lappi ja pesuainet veel lisaks, vahetasin, alknad sama mustad. Kui loed arvustusi näiteks Amazonist on pilt selge.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul oli Winbot, ei pesnud ta midagi ja mamibot on sama põhimõttega. Ostsin 100 lappi ja pesuainet veel lisaks, vahetasin, alknad sama mustad. Kui loed arvustusi näiteks Amazonist on pilt selge.

muidugi ei pese robot nii säravpuhtaks, aga minu jaoks on siiski mega hea abimees.
kui nt elad kõrgel ja aknad igapidi lahti ei käi, siis jah, veel 10 aastat tagasi kõõlusin aknast väljas. nüüd enam ei taha-julge-saa.
seega olen ikkagi robotiusku 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Laenutasin Winboti, kaalun järgmisel aastal ostmist. Mul ei käi kõik aknad lahti ja kõrgel kõõludes esiteks ei taha pesta, teiseks selle kõõlumise pealt pesemisega jäävad aknad kindlasti mustaks.

Mul ehk on madalamad standardid, aga tegi piisavalt puhtaks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuna keegi ei tea, kuidas TA oma aknaid pesta saab ja kas need on tal vaid esimesel korrusel ja igati pestavad nii seest kui väljast täiesti vabalt ja küsimus oli vaid lapse näpujälgede kohta, siis üksi selle pärast ma robotit ei ostaks.

0
0
Please wait...

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Esileht Kodunurk Soovitage või laitke aknapesurobotit