Esileht Kodunurk Spargli õige valmistamine

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: Spargli õige valmistamine

Postitas:
Kägu

Kas seda tuleb kuidagi eriliselt valmistada? Tean, et mingid puised osad tuleb ära lõigata. Kas veel midagi? Tahaks teha sparglit, peekoni sisse mähituna.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Midagi erilist küll spargli valmistamises ei ole, kui ots on puine, siis lõika jupp maha. Peekonisse keeratakse tavaliselt rohelist sparglit – auruta ja keera peekonisse.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Puine ots murra ära. Sealt kus krõpsuga murdub, sealt edasi on söödav kraam. Siis mähi peekonisse ja pane ahjuplaadile ja küpseta kõrgel kuumusel. Kui peekon küpsenud, siis on ka spargel valmis. Mingit eelnevat aurutamist pole küll vaja. Kõige hullem, mis sa spargliga teha saad, on üle küpsetada.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Kõige lihtsam on ikka aurutada, siis saad paraja küpsusega. Spargel tahab vaid paar minutit auru ja ongi valmis.

Please wait...
Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )


Esileht Kodunurk Spargli õige valmistamine