Esileht Ilu Staatuse sümbolid- riided ja jalatsid

Näitan 30 postitust - vahemik 181 kuni 210 (kokku 214 )

Teema: Staatuse sümbolid- riided ja jalatsid

Postitas:
Kägu

Loomulikult. Täiesti tavalised riided, mida igas poes on saadaval. Õigemini, isegi väga igavad riided. Mida täpselt on seal võltsida?

3100.- maksev jope ja 1500.- maksvad sviitrid, igas poes veel saadaval ka?

Järgmine tola, kes ei tee Guessil ja Guccil vahet.

Miks sa hindadest räägid? Ma räägin riietest. Tavalised riided.

Järjekordne tola, kes arvab, et mida suurem hind, seda erilisem.

Sa oled ilmselt see inimene, kes ka materjalidel ilmselt vahet ei tee ja kannab polüestrit.

Ma kannan riideid vastavalt ilmastikule ja olukorrale. Täna on nahast sõrmikud, aga nädalavahetusel lambanahast käpikud. Jõusaalis ma kannan jah polüestrit ja mitte siidpluusi, sama aiatöid tehes või matkates. Puhast villa ei saa kasutada, ärritab nahka, siid jääb meie kliimas külmaks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Loomulikult. Täiesti tavalised riided, mida igas poes on saadaval. Õigemini, isegi väga igavad riided. Mida täpselt on seal võltsida?

Sa oled ilmselt see inimene, kes ka materjalidel ilmselt vahet ei tee ja kannab polüestrit.

Ma kannan riideid vastavalt ilmastikule ja olukorrale. Täna on nahast sõrmikud, aga nädalavahetusel lambanahast käpikud. Jõusaalis ma kannan jah polüestrit ja mitte siidpluusi, sama aiatöid tehes või matkates. Puhast villa ei saa kasutada, ärritab nahka, siid jääb meie kliimas külmaks.

Sul ärritab puhas vill nahka? Vaene nainr. Ja siidiga on külm? Kahju lausa.

0
-11
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Ei, sa ütlesid, et selle brändi riided on igas poes sadaval.

Sinu Kükametsa kaltsukas või?

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, ma ütlesin, et tavalised riided.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

😂 sinusugustele neid võltsituid asju tehaksegi.

+2
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu

Aitäh, pole vaja kahju tunda. Tunnen end muudes tekstiilides hästi ja mugavalt.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aitäh, pole vaja kahju tunda. Tunnen end muudes tekstiilides hästi ja mugavalt.

Muidugi tunned, sest sul pole kvaliteetseteks tekstiilideks võimalustki, muidu sa sellist jama ei kirjutaks.

0
-8
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ilus jope ju.

https://shop.brunellocucinelli.com/en-ee/women/ready-to-wear/coats-jackets/nylon-down-jacket-231MH5042699.html?_gl=1*1bf653u*_up*MQ..&gclid=CjwKCAiA_6yfBhBNEiwAkmXy5894xT94ded1JyH6Ks1V6JoJYK18UgqVBDJhoTSCpJNLbeOd7TDDlBoCsnsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilus jope ju.

https://shop.brunellocucinelli.com/en-ee/women/ready-to-wear/coats-jackets/nylon-down-jacket-231MH5042699.html?_gl=1*1bf653u*_up*MQ..&gclid=CjwKCAiA_6yfBhBNEiwAkmXy5894xT94ded1JyH6Ks1V6JoJYK18UgqVBDJhoTSCpJNLbeOd7TDDlBoCsnsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Nailoni eest 3000 ja rohkem raha? Võiks ju ikka villast olla.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kükamets eristatakse ilusatest.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kükametsa-omad tõmbavad omale kaks numbrit väiksema võltsarmani kriitvalge pluusi selga, Nike’i plätud jalga ja lähevad külavahele autuga paarutama.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilus jope ju.

Jessas, keegi ostab sellise kunstmaterjalist jõleduse, mis isegi sooja pea, 3000€ eest???

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilus jope ju.

Jessas, keegi ostab sellise kunstmaterjalist jõleduse, mis isegi sooja pea, 3000€ eest???

Hmm, seest ju täitsa naturaalne, miks see sooja ei peaks pidama?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vill, siid, kashmiir.

Muidugi, ilus asi ju.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kükametsa-omad tõmbavad omale kaks numbrit väiksema võltsarmani kriitvalge pluusi selga, Nike’i plätud jalga ja lähevad külavahele autuga paarutama.

Jaa, seda sama kusagil Viimsis teha on ikka hoopis kõrgem tase.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma näen juba palju aastaid, kuidas suur osa inimesi sikutab endale kaks numbrit väiksemaid asju selga ja kõnnivad ringi – ühtemoodi väljanägemisega, sarnased kulmud ja kotid ja tagid ja joped ja ülikitsad püksid, justkui sportvõimlejad või meesbaleriinid.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma näen juba palju aastaid, kuidas suur osa inimesi sikutab endale kaks numbrit väiksemaid asju selga ja kõnnivad ringi – ühtemoodi väljanägemisega, sarnased kulmud ja kotid ja tagid ja joped ja ülikitsad püksid, justkui sportvõimlejad või meesbaleriinid.

Need on vaesem klass. Pole staatust, pole ka staatuse sümbolit vaja.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need on vaesem klass. Pole staatust, pole ka staatuse sümbolit vaja.

Olgu, aga kuidas jääb sellega, et rikkamal pole vaja teistele midagi tõestada, sest ise teab kõige paremini nagunii? Ja olen ka neid kaks numbrit kitsamaid riideid näinud ka jõukamatel. Ja küüsi ja kulme jne.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olgu, aga kuidas jääb sellega, et rikkamal pole vaja teistele midagi tõestada, sest ise teab kõige paremini nagunii?

See on mingi puukallistajate jutt. Minu tuttavad väga rikkad käivad kallites riietes, elavad villas, kannavad kalleid aksessuaare ning sõidavad 100+ tuhat maksvate autodega.

Mingeid äratallutud kossidega vana Opeliga kimavat rikast ei tea.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olgu, aga kuidas jääb sellega, et rikkamal pole vaja teistele midagi tõestada, sest ise teab kõige paremini nagunii?

See on mingi puukallistajate jutt. Minu tuttavad väga rikkad käivad kallites riietes, elavad villas, kannavad kalleid aksessuaare ning sõidavad 100+ tuhat maksvate autodega.

Lugesin ka teemat ja selle viimase kohta. Ei pea ju olema must valge pilt, et villad + 100 000 + masinad jne ning vana opel + lääpas asjad. Ka keskteed on olemas.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No vot, võtad sõna, aga ei teagi. paarikümneeuroseid turukaid tellivadki ehk pubekad. Fake asjade ehk tõesti replica turg on palju laiem, ja tehakse ja ostetaksegi neid paarisotiseid järgi tehtud kotte. Saad kõik sildid sisse ja paberidki kaasa.

Tean ikka, olen nende müüjaid näinud. Absoluutselt on aru saada, et fake. Nende ostjad on kõige madalam level inimesi üldse. Kuhu sa pürgid, kuhu sa ei sobitu? Ja siis maksad selle eest veel 200? Pole ju raske 2000 maksta ja normaalne inimene olla. Aga jah-igaüks, kes kannab fake asju, on madal ja odav. Väärikas on seda mitte teha, kui rahakott ei kanna-austataks palju rohkem.

Normaalne on inimene, kes ostab 2000 käekoti?

Ergo, teised on ebanormaalsed

On üsna kohutav, kuidas sa inimestesse suhtud.

Las ta olla, PK on ainus koht, kus ta end rikka tuusana tunda saab 😀

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Unista edasi.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga ega see ei jooksegi tegelikult rikkuse-vaesuse skaalat mõõda. On lihtsalt inimesi, kes (võrdsetel majanduslikel võimalustel nt) ennast eksponeerivad “staatusenäitajate” kulinatega ja on teised, kes ei pea seda vajalikuks teha. See ei näita tegelikult mingit adekvaatset pilti rikkusest või vaesusest. Nad küll loodavad, et see aitab neid rikkam paista 🙂 aga tegelikult teavad need teised oma väärtust ise, neil puudubki vajadus seda eksponeerida.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga ega see ei jooksegi tegelikult rikkuse-vaesuse skaalat mõõda. On lihtsalt inimesi, kes (võrdsetel majanduslikel võimalustel nt) ennast eksponeerivad “staatusenäitajate” kulinatega ja on teised, kes ei pea seda vajalikuks teha. See ei näita tegelikult mingit adekvaatset pilti rikkusest või vaesusest. Nad küll loodavad, et see aitab neid rikkam paista 🙂 aga tegelikult teavad need teised oma väärtust ise, neil puudubki vajadus seda eksponeerida.

Osad inimesed on lihtsalt edevamad, kui teised, kogu lugu. Mina näiteks keeldun endale tavalist autot ostmast. Auto peab olema sheff, sportlik ja silmatorkav. Veljed on üliolulised.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Osad inimesed on lihtsalt edevamad, kui teised, kogu lugu. Mina näiteks keeldun endale tavalist autot ostmast. Auto peab olema sheff, sportlik ja silmatorkav. Veljed on üliolulised.

Istud sellega ssmamoodi ummikus, kui Škodaga.

No ma ka edev, mul peab nmootorit olema. Mitte lolllit-mõttetult võimas, aga piisav. Ehk kui mõni naine ostab enda sõnul nunnu ägeda punase Yarise, siis mina sinna sisse ei istu.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Istud sellega ssmamoodi ummikus, kui Škodaga.

Kuidas see asjasse küll puutub? Skoda oleks ainult vajaduse rahuldamiseks, mingit mõnu ja silmailu sealt ei saaks.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Unista edasi.

Ainuke unistaja oled siin paraku sina ja väga naeruväärne oma teiste halvustamisega. Tunnen palju tõeliselt rikkaid inimesi, nad ei käitu kunagi selliselt matslikult ega arvusta teisi. Nii teevad ikka wannabe “rikkurid”.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ainuke unistaja oled siin paraku sina ja väga naeruväärne oma teiste halvustamisega. Tunnen palju tõeliselt rikkaid inimesi, nad ei käitu kunagi selliselt matslikult ega arvusta teisi. Nii teevad ikka wannabe “rikkurid”.

Ah lõpeta ära. Sa ei kujuta ettegi, kuidas Perekoolis käimise hobi ajudele hakkab. Tavelus olen täpselt samasugune, kui sinu kirjeldatud rikkad. Minu tuttavad on lausa shokeeritud, kui tagasihoidlik oma rikkuse juures olen(mitte välimuselt, aga selles suhtes, kuidas ei pea seda millekski eriliseks). Ei, mulle meeldib siin.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eestlased rahvusena on ju kõik uusrikkad. Vaadake, kuidas Ingvar Kamprad riides käis.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eestlased rahvusena on ju kõik uusrikkad. Vaadake, kuidas Ingvar Kamprad riides käis.

Kuule, on ka tänapäeval rikkaid, kes oma välimuse eest hoolitseda ei viitsi. Mis näitaja see on, et eestlastele meeldib seda venda koguaeg esile tuua.

0
-3
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 181 kuni 210 (kokku 214 )

Esileht Ilu Staatuse sümbolid- riided ja jalatsid