Teema: Südamlikku luuletust lapse 1a sünnipäevaks.
Palun südamlikku ja ilusat luuletust.
Aasta kiirelt mööda läinud,
Sinust priske plika saanud!
Aastaid palju ees on veel-
Palju õnne eluteel.
Omalooming.
Kommentaarist on juba teavitatud
Üks kass läks üle silla,
tal saba tegi tilla-tilla,
ta ütles: las tulla!
ja kraapis selle peale mulla.
Kommentaarist on juba teavitatud
Üks kass läks üle silla,
tal saba tegi tilla-tilla,
ta ütles: las tulla!
ja kraapis selle peale mulla.
Kas see oli mõnitamine?
Mida see 1-aastane sellest luuletusest aru saab või kelle jaoks see luuletus mõeldud on?
Kunagi oli mingi taoline popp salmike:
Ole ikka krips ja kraps,
emal-isal tubli laps.
Leidsin ise:
Tipa-tapa täna tuleb
sinu tuppa päikene.
Õnn on õrn ja suleline
sinu moodi väikene.
Oled armas, oled kallis
päiksekiir ka päevas hallis.
Oled nagu väike ime
meile väga imeline.
Tipa-tapa aasta kõnnib
kõnnib pikaks pisipõnnid.
Palju õnne, mängulusti,
mingu kõik sul ikka hästi.
Mida see 1-aastane sellest luuletusest aru saab või kelle jaoks see luuletus mõeldud on?
Aastane ei saagi kohe aru, aga emale teeb see kindlasti palju rõõmu ja kui kaart alles hoida, siis ka see praegune aastane saab hiljem rõõmu.
Mu meelest leidis teemaalgataja väga ilusa ja sobiva luuletuse.
Kas keegi teine meist pingutaks nii palju, see on juba iseasi, aga niisugused väikesed žestid on siiski toredad. Ka mina korraldasin lapse aastaseks saamise puhul kena peo ja tellisin spets pildiga (kunstnik käsitsi joonistas) tordi nende asjadega, mis aastasele lapsele meeldisid. Näiteks meie koer. Tordil oli neli aastaaega ja meie koer igal aastaajal. Sellest on meil alles ilusad fotod. Ja tort ise oli ka maitsev (kohupiima ja kirsi).
Aastane saab juba titekatest luuletustest aru küll, mis siis et see hetk talle detailselt meelde ei jää.
Aastane ei saagi kohe aru, aga emale teeb see kindlasti palju rõõmu ja kui kaart alles hoida, siis ka see praegune aastane saab hiljem rõõmu.
Mu meelest leidis teemaalgataja väga ilusa ja sobiva luuletuse.
Kas keegi teine meist pingutaks nii palju, see on juba iseasi, aga niisugused väikesed žestid on siiski toredad. Ka mina korraldasin lapse aastaseks saamise puhul kena peo ja tellisin spets pildiga (kunstnik käsitsi joonistas) tordi nende asjadega, mis aastasele lapsele meeldisid. Näiteks meie koer. Tordil oli neli aastaaega ja meie koer igal aastaajal. Sellest on meil alles ilusad fotod. Ja tort ise oli ka maitsev (kohupiima ja kirsi).
Aastane saab juba titekatest luuletustest aru küll, mis siis et see hetk talle detailselt meelde ei jää.
Kas sa tegid ka minisünnipäevi?
Kas sa tegid ka minisünnipäevi?
Ei, ma isegi ei tea, mis see on. Et iga kuu või iga nädal jälle sünnipäev?
Pärast lapse sündi pidasin küll ühe katsikute peo, see oli oma sõpradele-tuttavatele, kes tahtsid titte näha. Mugavam oli neile teha üks pidu kui külalisi ükshaaval eri aegadel vastu võtta. Ülejäänud aasta roomasin niisama aukus silmadega ringi ja mõtlesin, et millal ometiiii see pamp inimese moodi saab. Nii et ses suhtes oli aastast sünnipäeva juba rõõm tähistada, ikkagi suur inimene juba ja esimene aasta (minul) üle elatud. Ma pole suurem asi beebiinimene, võtan seda kui aega, mis tuleb üle elada.
Ta ei saa sellest aru mitte tuhkagi.
Luuletust mul ei ole, aga teemasse niipalju, et loomulikult polegi selline luuletuse saatmine lapsele endale mõeldud vaid pigem emale/isale armsa žestina. Mul on üks (isegi mitte nii lähedane) sõbranna, kes saatis minu lapsele nii tema sünni kui ka aastaseks saamise puhul vahvad kaardid, ja kuigi lapsel endal sellest tõesti sooja ega külma polnud, siis minule tegi selline väike meelespidamine küll rõõmu. Kaardid hoian ka alles ja kunagi on lapsele tore näidata.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.