Olen ses suhtes täiesti nõus, see on ainult minu ja ka teiste (kes asja pisut paremini teavad) oletus. Suhe elukaaslasega oli ju kuni hiljutise kihlumiseni nagu kokku-lahku ja koos läbiti erinevaid “raskusi” ja “etappe” 😉 Seega minu jaoks kõik pusletükid klapivad. Ega ma kedagi võlla tõmmata ei soovigi, lihtsalt sain veelkord kinnitust, et inimesed on erinevad, ja mõni ongi osav näitleja ja manipulaator, üle laipade mineja. Seda on muide ka ammu juba töö- ja suhtlemisstiilist näha 🙂
Okei, neid detaile ma ei teadnud. Lähtusin oma arvamusel sellest, mis läbi telepildi ja IG paistab. Selge, et kõik pole kuld mis hiilgab ja ilusa kesta sees võib peidus olla roiskunud hing.
Nagu siin keegi mainis, siis oleks huvitav teada saada küll, kellega tegu. Sest isik, kes oma elu “vürtsitab” prostituudilt seksi ostmisega ei saa just eriti kõrge moraaliga olla. Vahet pole, kas mees või naine. Lisaks on minu maailmas seksi eest maksja madalamal, kui teenuse pakkuja.
Mujal maailmas saavad prostituutidega vahele jäänud avaliku elu tegelased töölt lahti, aga Eestis on paraku vähe teised moraalinormid ja tihti jääb mulje, et seksteenuste tarbijatega ei juhtu eriti midagi.
Lisaks on kummaline see, et see Sandra oli lehes oma näo ja nimega, tuntud ajakirjaniku ja muude seiklejate jaoks olid aga varjunimed välja mõeldud. Ajakirjaniku vildakas eetika, mis muud.
Eeldus, et artiklites peaks olema kannatanute (tuletan meelde, et Sandra ja Fjodor mõisteti süüdi kannatanutelt varastamises) täisnimed, sest sinu jaoks “oleks huvitav teada saada küll, kellega tegu”, näitab ikka su enda vildakat eetikat.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 23.02 16:34; 27.02 09:40;