kui organism on suhkrule tundlik, siis aitabki tõesti ainult järsk null-tolerants. Olen suuuur magusasõber, ja tegin kunagi mitmekuuse suhkrupaastu pärmseene pärast – täiesti võimalik ettevõtmine.
Aga kui organismil pole häda, siis on desserdi/magusa ülesanne panna seedimine tööle pärast suuremat söömist.
Kui sa seda dieeti tegid, siis kas Sa jätsid kohvi täiesti välja(muidugi kui Sa üldse jood kohvi)?
kui organism on suhkrule tundlik, siis aitabki tõesti ainult järsk null-tolerants. Olen suuuur magusasõber, ja tegin kunagi mitmekuuse suhkrupaastu pärmseene pärast – täiesti võimalik ettevõtmine.
Aga kui organismil pole häda, siis on desserdi/magusa ülesanne panna seedimine tööle pärast suuremat söömist.
Kui sa seda dieeti tegid, siis kas Sa jätsid kohvi täiesti välja(muidugi kui Sa üldse jood kohvi)?
Mis see kohv asjasse puutub?!
Ta küsib ju pärmseene kohta, seega päris loogiline küsimus.
Tühja kõhuga tekibki suur magusavajadus. Normaalne reaktsioon. vaja kõht täis kõvasti süüa, mitte näljutada ja piirata, siis jätab suhkur suht külmaks.
Loll jutt. Pole midagi magusat suhu pistnud nii umbes 30 aastat ja soon ülivahe, ainult soolast. Ei pea end täis pugima, et suhkruvajadus kaoks.
Ma piimavalku tarbida ei saa, sest mu kehal on tugev reaktsioon nende vastu. Ja isegi munavalge vastu.
Mul on selle valguga keeruline, kahjuks. Kuna ma piimavalku ei saa, siis ma katsun taimsest saada kätte(kanepiproteiin ja pruuni riisi proteiin).
Aga ma olen TA.
Tänaseks on mu magusa tarbimine väga alla läinud – isud on kadunud. Ma ei tea millest see täpselt tuleneb, aga ma tegin toidutalumatuse testi ja sellega seose jätsin paljud asjad välja, mis mu kehale ei sobi.