Hea muinaajutt tore mees kuri naine, ühepoolselt väga enda poole kaldu painutatud lähenemine
Minu tähelepanekud TA loole:
1. Naine on kogu pereelu ideaalilähedaseks tuuninud, panustanud ja pea kõik sinna sisse pannud (mees on kergelt üleolev ja alahindab panust). Ise otsib ja tegeleb eneseteostusega, panustab mujale ( eks osalt õige, end ei tohi unarusse jätta ka abielus, aga kas see suhtes võrdne on, seda teab mees – kas istus lastega üksi, et naine oma hobide/eneseteostusega tegeleda sai. Kas mitte ei lonka abielu rohkem mehe poolset jalga, kui nii võib ütelda.
Heas kooselus naine ei nõiastu – kogu kriitika ja vingu taga on rahulolematus. Kahju, et te ei istunud mõnikord veinipokaali taga ja rääkinud / sa ei küsinud, et miks ta kritiseerib ja halvustab, mis pahast on, mis ei meeldi? Tihti ongi põhjuseks minu tähelepanek nr. 1 (naine pere, abielu ja laste vankri ees, mees eneseteostuse vankri ees… ja põhjus 2. on voodielu – see pole mehe rahuldamise altar, vaid mõlema oma…
Naine laste ja pereelu rolliga ülekoormatud, üleväsinud, seks ei tule meeldegi, mees nõrga vastupidamisega, kui harva saab (või hoolimatu, oma ” särk” on ikka lähemal). Endalt olen ka märganud, et pikemalt seksita muutun teravamaks/kriitilisemaks. Kui rahuldatud, ei pane samu vigu nagu tähelegi🙂
Ja selle asemel, et naisega vastutust rohkem jagada, kodus panustada, käidi pahura naise karistuseks tinderdamas.
Ideaalse majapidamise, tõenäoliselt hästi kasvatatud laste ema sarjatakse (küla peal) nõiaks, fuuriaks, manipulaatoriks.
Võib-olla ei võidelnud oma õiguste eest, vaid selle eest, et sina pamustaksid võrdväärselt pereellu, äkki vajs, et veate abielu ja pere vankrit koos ühtse meeskonnana…oleksite ühes paadis? Seksisite koos, abiellusite koos, lapsed tegite koos, äkki ta soovis kohustused vastutuse (musta pesu ka koos pesta) ka koos kanda?
Minu tähelepanekud suhetest:
Kui ma ei manipuleeri, siis manipuleeritakse minuga (ma ei oska seda ja olen mitmes suhtes seda tunda saanud, plahvatan selle peale regulaarselt üsna korralikult (lahendust pole leidnud sellele probleemile tänaseni, sest ma vihkan manipuleerimist).
Kui mees saab regulaarselt seksi, muutub see iseenesest mõistetavaks, rind läheb üsna kummi ja vahest kipub ununema mitte närida seda oksa mille peal ise istub. See muutub igavaks, rutiinseks ja ei olegi enam nii hea.
Mõistan, et naisfuuriaid võibki eksisteerida, aga, tõenäoliselt tegid sina talle abieluettepaneku, kolm last (tundub, et need pole kolmikud), sulle sobis selle nõia keedetud supp aastaid, ka viimased kaks triipu on juhtunud oma abikaasaga. Samal ajal ootas sind kusagil keegi?!
Minu tagasihoik hinnang on – sellesse olukorda elasid ennast ISE. Sa oled oma elu ja antud olukorra autor. Enamasti ei ole nii, et mina harjutasin vaikselt nurgas viiulit, tema tuli, noris üksi tüli.
Üpris tavapärane abielu, kus üks ei tee kompromissi, kui teine on nõrgemal positsioonil (näiteks imetab last), ega tal pole valikuid vaidlemiseks, ta teeb kõik mis vaja. Aga kui nõrgemal tekib võimalus (jaaa see tuleb), vastab samaga (seks kipubki üks ainukesi olema, mis naisele alati jääb… kui meenutada, kas on kohti, kus oled piltlikult naisest üle sõitnud…
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 12.01 22:05; 13.01 16:24; 13.01 20:14; 13.01 20:16; 14.01 17:30; 14.01 17:31;