Tere. Mul ei tulnud paremat kohta meelde, kust nõu küsida.
Olen kahekümnendates, olen enda mehega suhtes olnud veidi üle viie aasta. Meil on kõik hästi, suuremaid tülisid ei ole pea kunagi, väiksemaid nääklusi on muidugi. Oskame teineteist naerma panna ja naeramegi väga palju koos.
Ainuke probleem, mille esile võib tuua, on erinev libiido – klassikalisel viisil mees oleks jube õnnelik, kui iga päev kaks korda saaks, ja mulle piisaks korrast kahe nädala jooksul. Olen vahel isegi kahtlustanud, et olen aseksuaalne, sest mind ei ole ka varasemates suhetes seks eriti huvitanud.
Meil ei ole suhtes eriti armukadedust, mõlematel on vastassoost sõpru, mõlemad saavad minna ja tulla nii, kuis tahavad.
Ja nüüd ma avastasin, et olen enda töökaaslasesse totaalselt ära armunud.
Mu töökaaslastest suurem osa on meessoost, ja olen nendega väga hästi hakkama saanud, varem midagi taolist juhtunud ei ole.
See konkreetne tüüp (nimetagem ta selguse mõttes Marguseks) on paar aastat tagasi meile tööle tulnud ja ausalt öeldes alguses ma ei pannud teda isegi tähele. Paaril korral hakkas ta ise minuga lobisema ja mingil hetkel märkasin, et Margus on väga heatahtlik ja huvitav inimene.
Ta istub ka pausiruumis minu lähedal, seega kuigi me ei tee konkreetselt tööd koos, näeme teineteist siiski tihti. Aeg-ajalt avastan ta mind vaatamast, mille peale ta muidugi kiiresti pilgu ära pöörab.
See on kestnud nüüd umbes paar kuud, ja mul on iga päev töö juures tunne, nagu viskaksid hiired kukerpalli kõhus.
Ma ei taha enda suhet ohustada ja ei kavatse enda meest petta. Seega ma pean sellest armumisest üle saama, aga kuidas? Töökoha vahetamine pole võimalik, ja ma ei saa ka vältida Margust rohkem, kui ma juba praegu väldin. Ma pean teda siiski iga päev nägema.
Ainuke võimalus on saada ennast kuidagi mentaalselt sellisele tasemele, et Margus mind enam ei huvitaks. Kas mediteerimisest vms võiks abi olla?
Asja ei tee kergemaks ka see, et meil on kuu aja pärast töökohapralle, kus ma vähemalt alguses paar tundi kohal pean olema. Kuid kui ma ise midagi ei joo, ei tohiks ka olla ruumi nö vigadeks.
Töökoha prallele võta mees kaasa ja kui midagi on siis kutt ütleb oma nimeks edaspidi Margushsh;)