Esileht Ajaviite- ja muud jutud Sulejope kuivatisse?

Näitan 22 postitust - vahemik 1 kuni 22 (kokku 22 )

Teema: Sulejope kuivatisse?

Postitas:
bellabee

Kas selliste tungmärkidega võib kuivatisse panna peale pesu?

Mis programmiga pesumasinas pesema peaks?

https://www.upload.ee/image/14222442/14DC8B02-3941-4CEB-8525-E599B2107A76.jpeg

0
-2
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
UunoR

Pealis tundub jube sünteetika – oleneb kui kuumaks kuivatus ka läheb

See oleneb sellest, kui kuumaks sa selle kuivati paned. Pallidest pesus pole vähimatki kasu.

0
-1
Please wait...

Postitas:
podisodi

Kuna mul on kuivati, siis mulle toodi “elustamiseks” üks pestud ning seejärel vabalt kuivanud sulejope – sellisel kujul oli ta prügikastikraam. Tegime märjaks, tennisepallidega kuivatisse, ja lõpuks oli päris kõbus.

+3
0
Please wait...

Postitas:
UunoR

Pallidest on kasu trummelkuivatuse ajal tavalises masinas.

Tavaline masin ei tee trummelkuivatust, seda teeb kuivati või kuivatiga pesumasin. Sina ajad selle tsentrifuugimisega segamini.

+12
0
Please wait...

Postitas:
prouatulp

Mul on kuivatil spetsiaalne suleprogramm. Äkki sinu omal on ka?

+3
0
Please wait...

Postitas:
ohooloom

Olen kõik oma sulejoped kuivatusrestil toas kuivatanud. Lihtsalt tuleb suled lahti näppida paari päeva jooksul. Olen pesnud nii pallidega kui ka ilma, pallidega on hiljem pisut lihtsam, aga ainult pisut.

+1
-13
Please wait...

Postitas:
bellabee

Mul on kuivatil spetsiaalne suleprogramm. Äkki sinu omal on ka?

mul ei ole. Villane on, sellega võiks ehk katsetada?

+1
0
Please wait...

Postitas:
UunoR

mul ei ole. Villane on, sellega võiks ehk katsetada?

Villane just kuivatab hästi õrnalt ja klopib võimalikult vähe, jättes asja niiskeks, ikka mingi tugevam programm tuleb valida. Kui sellega kuivatad, siis jäävad suled täiesti niiskeks ja klompi, võivad ka hallitama minna, kui mitu päeva niiskeks jäävad.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Etiketil on igatahes kirjas “tumble dry low”.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sulejope keemiline maksab 17 eurot, jope ise 600. No mina ei riski.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Etiketil on ka kirjas, et keemiline puhastus pole lubatud. Nii sõnade kui ka tingmärgiga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen kõik oma sulejoped kuivatusrestil toas kuivatanud. Lihtsalt tuleb suled lahti näppida paari päeva jooksul. Olen pesnud nii pallidega kui ka ilma, pallidega on hiljem pisut lihtsam, aga ainult pisut.

Sama siin. Ainult pallidega pole peale paari katsetust enam vaeva näinud, sest mingit vahet ei täheldanud. Ja kuivatan restil rõdul ning valin selleks päiksepaistelise ilma. Vahepeal käin soputamas ja sulgi lahti näppimas ning pesen nii nii jopesid kui ka tekke-patju ja pole veel midagi ära rikkuda suutnud.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pallidest pesumasinas polegi kasu, need klopivad suled pigem just rohkem nutsakusse. Pallidest on kasu kuivatis.

+10
0
Please wait...

Postitas:
bellabee

Pesin kiirpesuga 30kraadi ja tegin 4 lisaloputust.

Kuivatis valisin sünteetilise pesu kuivatuse. Ja jope nagu uus. Ei mingeid tennisepalle.

+1
0
Please wait...

Postitas:
kaegu121

Etiketil on ka kirjas, et keemiline puhastus pole lubatud. Nii sõnade kui ka tingmärgiga.

“Keemilises puhastuses” oskavad tädid tavapesu ka teha. Minu sulemantlit pole siiani tuksi keeratud ja viin selle ka edaspidi neile puhastada.

+7
0
Please wait...

Postitas:
lumememm

Mina olen kõik oma sulekad ise pesnud.
Õrnpesu programmiga. Panen alati ka jopega sama värvi kolm saunalina, need klopivad ilusti jope läbi. Kuivatisse ka ja kõik olnud alati ilus puhvis ja suled ühtlaselt.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kaegu417

Sama siin, pole isegi mingeid palle kasutanud. Pärast vaid jopet natuke kloppida ja kõik on korras.

+2
0
Please wait...

Postitas:
billa

Minu ema pesi kunagi mu sulemantli ära kui ise reisil olin. Kuivatas õues riidepuu peal, käis vahepeal kloppimas ja mantel kahjuks täiesti rikutud. Kui varem oli kohev ja ilus, siis pärast sellist kuivatamist jäi nii õhukeseks ja koledaks nagu poleks enam ühtegi sulge sees.

Mehe ja laste sulejopesid (mul endal pole praegu) olen pesnud madala kuumuse ja kiirprogrammiga ning kuivatanud kuivatis kolme tennisepalliga. Tulevad välja nagu uued. Sulepatju kuivatan samuti tennisepallidega ja samuti klopib ilusti kohevaks tagasi. Pesumasinasse ei tasu palle panna, seal klopivad nad ainult pesuaine liigselt vahtu.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Desy

Kuivati täiesti lubatud ju, madalal kuumusel. Minu omal saab peaaegu kõik programmid madala kuumusega teha.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Hernes

Ma olen kõik oma sulejoped ja mantlid kuivatisse pannud ja tulevad välja ilusate ja kohevatena. Aga niiskust ei tohi sisse jääda. Ükskord panin nõrgema programmi ja siis pidin ikka teise ringi veel laskma, et kohevile läheks.

Kui kuivati rikki läks, siis jäi jope õhuke ja mingi sulgede näppimine ei aidanud.

+4
0
Please wait...

Postitas:
mukk77

Keemilises pestakse samuti asju, kui keemiline pole lubatud. Võid jopet üle andes eraldi viidata ja paluda ka üleandmistsekile kirjutada

0
0
Please wait...

Postitas:
mukk77

Mul on kuivati ja õnnestus siiski üks sulevest rikkuda jäädavalt. Peale seda ei riski ühtegi sulejopet ise pesta

+1
0
Please wait...

Näitan 22 postitust - vahemik 1 kuni 22 (kokku 22 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Sulejope kuivatisse?