Isolaatorisse pannakse, st oled sünnitusjärgses palatis üksi. Sealt välja minna ei või, kedagi sinu juurde tulla vaatama ei või. Tugiisikut olla ei või. Last kuhugi ära ei viida ja pead kandma maski kogu sünnituse aja ja siis, kui keegi meditsiinitöötaja sinu juurde tuleb ja peaksid kandma maski ka siis, kui beebiga tegeled.
Isolaatorisse sisenemine-väljumine võtab aega ja kui sul abi vaja, võtab sinuni jõudmine kauem aega. Seda võid ise arvata, mida arvatakse, kui keeldud testist ja teed teiste elu lihtsalt niisama natuke raskemaks. Sulle meeldiks, kui keegi teeks tühisel põhjusel või suisa põhjuseta sinu tööd keerulisemaks? Küllap käitutakse sinuga siiski professionaalselt.
Ma olen isolaatoriga nous. Sinna saab ka eraämmaka võtta? Ma lahen haiglasse sünnitama ja voimalikult ruttu koju tagasi. Ma ei lähe sinna elama.
teemaalgataja, jata oma iimeil, vahetame infot
Oh püha lihtsameelsust, et kohe lähedki teed 2h asja ära nagu wc käik jah? Tead, mul on 3 last ja sa naiivitar ei kujuta ettegi, millega üks sünnitus lõppetada võib ja kaua sees haiglas pead olema.
olen 3x sünnitanud. Küllap tean paremini enda asju kui sina, eks. ilmselgelt oled vales teemas , ei vaja su asjassepuutumatuid kommentare. Muretse enda parast, eks ole