Testi vastust lubati tunniga, tegelikult vist läks umbes 2 tundi.
Kõik asjad võtsin kohe kaasa, sh söögi. Mul on pärast mõlemat sünnitust olnud suur nälg ja ka seekord oleks võinud süüa rohkem kaasas olla, teise päeva õhtuks oli kõik otsas juba. Ja ma sõin kogu pakutud haiglatoidu ka ära. Pakkide toomise kohta levib mitmesugust infot, ITK kodulehel oli kirjas, et pakke saab tuua, kui ollakse haiglas rohkem kui 2 päeva, sünnitusosakonna sissepääsu juures on plakat, mis ütleb, et kui soovite tuua sünnitusosakonnas olijale pakki, siis andke see töötaja kätte (kahe päeva kohta polnud midagi mainitud) ja naistekliiniku sissepääsu juures ütles ekraan, et pakke ei saa tuua. Seega igaks juhuks arvesta, et ei pruugi saada midagi juurde tuua sulle.
Kaasa soovitan võtta suuri sidemeid. See on tegelikult ITK haiglakoti pakkimise juhistes ka kirjas, aga kuna eelmisel korral sai neid ämmaemandate jaama juurest vabalt võtta (koos mähkmete ja kilelinadega), siis ma võtsin kaasa ainult nö tavalisi öösidemeid, mis esimesteks sünnitusjärgseteks päevadeks aga liiga lahjad on üldjuhul. Seekord oli siis nii, et valveämmaka juures anti ühed võrkpüksid, need jäid mul puhtaks ja sünnitust vastu võtnud ämmakas ütles, et ärge neid ära visake, pärast juurde ei saa. Samas see hooldaja, kes mind pärast sünnitust puhastas ja riided vahetas, andis ikkagi uued. Kui palatisse jõudsin, siis toodi mulle mingi kogus mähkmeid ja paar suurt sidet. Järgmisel päeval läksin mähkmeid juurde võtma ja ämmakate jaama juures oli ka suuri sidemeid, seega võtsin neid paar tükki juurde. Sellest järgmine päev suuri sidemeid aga polnud, kui nende kohta küsisin, siis sain hoopis pahandada, et on ju öeldud, et need peavad ise kaasas olema ja et neid rohkem juurde ei anta. Ilmselt see sõltub siis ka vahetusest, kes parasjagu tööl on.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 07.12 10:27; 07.12 14:11; 07.12 14:19;