Esileht Sünnitus Sünnitus TÜKLI 2021

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Sünnitus TÜKLI 2021

Postitas:
Kägu

Esmasünnitus ees ootamas. Ootaks natuke uuemat infot, et mis on haiglas olemas ja mida peaks ise kaasa endale varuma/võtma.

Nt lisaks sealt saadavale mähkmed beebile, sidemed/võrkpüksid endale, sussid, hommikumantel, küünekäärid, kojutoomisriided jmt. Pole vähimat aimugi, mis haiglas olemas on ja/või kuidas koroonaga asjad edasi lähevad, et kas ja kuidas vahepeal asju juurde võimalik saada on.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küünekääride asemel võtaksin kaasa fööni, võimalusel mõlemad.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

TÜKi mõtled eks? Hommikumantel jäta koju, sealt saab. Rätikud ka olemas, vähemalt perepalatis oli, arvan, et teistes on ka. Mähkmeid pole beebile vaja, riideid ka mitte(va kojuviimise omad). Võrkpüksid antakse(mul oli endal ka lisaks kaasas) ja sidemeid saad ka veidi, aga soovitan endal kaasa võtta. Küünekääre mul polnud, polnud vaja. Nibukreem ja pumbad ka olemas seal. Kaasa mugavad olemise riided. Pesemisasjad + hõbesprei haavale. Süüa sai ka hästi. Minul oli ipad ka kaasas, olin ootamatult ka kauem haiglas ja see oli hea asi, et kaasa sai.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sünnitasin aprillis ja ei olnud pärast perepalatis. Kohapeal oli olemas öösärk ja hommikumantel aga mina olin enamuse aja lihtsalt topi ja bokseritega sest palatis oli päris soe. Panin püksid jalga siis kui koridori oli vaja minna. Aga mul oli tõesti koguaeg palav.

Kaasas olid endale sidemed, võrkpükse ma ei kasutanud, mulle meeldisid number suuremad bokserid, kuhu suur side ära mahtus.

Silverspray oli minu elupäästja. Valuvaigistid olid ka mul endal kaasas, sest aprillis nad käisid väga harva palatis ja minu jaoks oli ebameeldiv koguaeg helistada neile, mulle meeldis kui endal sellised asjad kaasas. Koridori niisama ei tohtinud minna.

Enda näkse ma ei söönudki, sest iga söögi kõrvale oli puuvili, saiake või kohupiim ja minul sai kõht ikka punni.

Lapsele oli vaja koju toomise asju. Esimest korda lõikasin küüsi tal haiglas sest olid natuke teravad ja kriimustas ennast seega minu jaoks olid käärid vajalikud.

Mingid sussid või mugavad jalanõud, mida hästi jalga saab kindlasti kaasa. Ja minul olid ka plätud dušši all käimiseks.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Asju juurde sai nii, et pakk jäeti sulle alla ja see toodi hooldaja poolt palatisse ära. Mulle hommikul alla toodud pakk jõudis minuni kõvasti pärast lõunat.

0
-1
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Sünnitus Sünnitus TÜKLI 2021