Mina sünnitasin aprillis ja ei olnud pärast perepalatis. Kohapeal oli olemas öösärk ja hommikumantel aga mina olin enamuse aja lihtsalt topi ja bokseritega sest palatis oli päris soe. Panin püksid jalga siis kui koridori oli vaja minna. Aga mul oli tõesti koguaeg palav.
Kaasas olid endale sidemed, võrkpükse ma ei kasutanud, mulle meeldisid number suuremad bokserid, kuhu suur side ära mahtus.
Silverspray oli minu elupäästja. Valuvaigistid olid ka mul endal kaasas, sest aprillis nad käisid väga harva palatis ja minu jaoks oli ebameeldiv koguaeg helistada neile, mulle meeldis kui endal sellised asjad kaasas. Koridori niisama ei tohtinud minna.
Enda näkse ma ei söönudki, sest iga söögi kõrvale oli puuvili, saiake või kohupiim ja minul sai kõht ikka punni.
Lapsele oli vaja koju toomise asju. Esimest korda lõikasin küüsi tal haiglas sest olid natuke teravad ja kriimustas ennast seega minu jaoks olid käärid vajalikud.
Mingid sussid või mugavad jalanõud, mida hästi jalga saab kindlasti kaasa. Ja minul olid ka plätud dušši all käimiseks.