Mus mõttes te tellite veebist prille? Ja see klaasidevahetamise soovitus?
Mul on 30 aastat erineva kangusega prilliklaasid ja alati sätitakse prillipoes veel ka silmade kauguse ja kõrguse järgi veel klaasid paika.
No sul on ju retsept eks? Mul küll on. Kõik miinused plussid, silindrid, silma laius jne on selle retsepti peale kirjutatud. Ja sa kirjutadki veebist prille tellides kõik kenasti vastavatesse lahtritesse sisse. Mul on ntx üks klaas silindriga, teine ilma, üks kangem, teine nõrgem.
TÄPSELT samamoodi kirjutab prillipoe müüja need andmed lahtritesse kui prilliraamid lähevad klaasimislaborisse kaupluse kaudu. Instrumentarumist ostetud prillid klaasiti mingi aeg tagasi ntx Soomes, ja ega see poemüüja või optometrist ise ei käi seal neid klaase panemas ja mõõtmas. Klaasimistöökoda saab andmed, valmistavad klaasid raami järgi ja kõik korras.
Ma olin ka alguses kergelt skeptiline veebist prillide tellimise suhtes, aga täiesti võimalik on tellida. Klaaside pärast küll kartma ei pea, et kas ikka on õiged. Kui sul retsept on olemas, siis seal veebilehel on kõik vastavad lüngad olemas, mille saad oma retsepti järgi ära täita. Pigem võib juhtuda see, et paned raamide valikuga puusse. Kauaaegne prillikandja aga juba teab, missuguse kujuga prillid sobivad. Klaase saab ka valida erinevaid, valik sama nagu telliksid prillipoest (polaroid või tavaline, toonitud või mitte). Nii et pole siin nii uskumatut midagi.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 30.10 14:49; 30.10 15:24; 30.10 23:37;