Tunnen kaasa lähedastele ja eriti lastele….mul ei ole sõnu, liiga noor, et surra 🙁
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Suri Lea Dali Lion
Teema: Suri Lea Dali Lion

Sinusugune alaarenenud inimene on potentsiaalne mõrtsukas. Kao metsa elama! Juba sel aastal tuleb vaktsiinipass ja siis ei ole sa nagunii enam kuhugi oodatud.
Ma olen nõus pigem surema kui selle mürgi oma kehasse lasen süstida. Jah, ma tõesti tahan ära metsa põgeneda selle napaka kurja maailma ja rumalate inimeste eest, loodan, et seal lastakse siis ka rahulikult edasi eksisteerida ega tulda relvade saatel süstaldega järele. Viimasel ajal puudub igasugune tahtmine selles vanglamaailmas kurjade inimeste keskel eksisteerida. Kuidas see ometi võimalik on, et inimesed on nii õelad ja rumalad. Annaks jumal teile ometi mõistust juurde! Olge hoitud. Ma kadestan Lead, ta pääses siit ära.
Väga kahju. Kaastunne.
Samas, sõbranna ei saa ju vägisi külla tulla…mina ei lasknud endale kedagi külla kuna mu mees on riskigrupis.

Ma olen nõus pigem surema kui selle mürgi oma kehasse lasen süstida. Jah, ma tõesti tahan ära metsa põgeneda selle napaka kurja maailma ja rumalate inimeste eest, loodan, et seal lastakse siis ka rahulikult edasi eksisteerida ega tulda relvade saatel süstaldega järele.
Äraspidine maailm- inimene, kellele põhikooli anatoomiagi on liiga keeruline olnud, nimetab teisi rumalateks.

Sinusugune alaarenenud inimene on potentsiaalne mõrtsukas. Kao metsa elama! Juba sel aastal tuleb vaktsiinipass ja siis ei ole sa nagunii enam kuhugi oodatud.
Ma olen nõus pigem surema kui selle mürgi oma kehasse lasen süstida.
On väga kurb, et järjest rohkem inimesi nii mõtleb, selle pärast olemegi jõudnud tagasi aega, kus väikelapsed rotaviirusesse surevad ja leetrid möllavad.

Ma olen nõus pigem surema kui selle mürgi oma kehasse lasen süstida. Jah, ma tõesti tahan ära metsa põgeneda selle napaka kurja maailma ja rumalate inimeste eest, loodan, et seal lastakse siis ka rahulikult edasi eksisteerida ega tulda relvade saatel süstaldega järele. Viimasel ajal puudub igasugune tahtmine selles vanglamaailmas kurjade inimeste keskel eksisteerida. Kuidas see ometi võimalik on, et inimesed on nii õelad ja rumalad. Annaks jumal teile ometi mõistust juurde! Olge hoitud. Ma kadestan Lead, ta pääses siit ära.
Kõigile ülejäänutele oleks parem, kui sinusugused ignorantsed, harimatud ja enesekesksed inimesed metsa elama koliksid ja sinna jääksidki.
ega tulda relvade saatel süstaldega järele.
Kust selline haige jutt tuleb? Ja veel sellises teemas.

ega tulda relvade saatel süstaldega järele.
Kust selline haige jutt tuleb? Ja veel sellises teemas.
Kust, eks seal Toompeal kuulis, kui Ilves tšellot mängis. Need on oma peaga mõtlejad, jookske mürgi süstalde eest ära, aga ärge lameda maa serva pealt alla sadage.

See haigus võtab kiirelt need, kellel kaasuv haigus lisaks COVID-ile…
Ma ei tea tema terviseseisundit, aga lihtsalt teadmiseks, et kunagi ravitud pahaloomuline kasvaja, mis pole tagasi tulnud, ei ole kaasuv haigus. Isegi riskigruppi ei loeta neid, kes 5+ aastat tagasi diagnoosi said.
Huvitav, miks ta siis ikkagi riskigruppi kuulus?
Pealkiri (Riskigruppi kuuluv lauljanna Lea Dali Lion sattus intensiivraviosakonda)
on ju ajakirjaniku pandud.
Rinnavähihaige on ainult siis riskirühmas, kui tal aktiivne raviperiood on, sest see alandab valgeid vereliblesid ning organism on sel ajal vastuvõtlik kõigile viirustele, bakteritele.
Aga koroonasse haigestuvad ka noored ja sportlikud inimesed ja see haigus ON raske.

Palju õnne, sõbranna, said hakkama, mölakas!
Te perekooli turueided olete siin ju täiesti peast haiged. Teil on tõsine vaimuhaigus, kaasuvaks haiguseks vihkamine ja viha. Kui lähedased on palunud aega, mõistmist ja rahu, siis teie teete siin teema ja tõmbate siin sae käima. Mölakad olete siin teie krdi haiglased turueided. Teid paras vangi panna.

Kui inimene on saanud keemia- ja/või kiiritusravi, siis on tema immuunsus kogu järgnevaks eluks vähemal või rohkemal määral nõrgenenud.
Allikas sellele väitele?

Ma ei tea tema terviseseisundit, aga lihtsalt teadmiseks, et kunagi ravitud pahaloomuline kasvaja, mis pole tagasi tulnud, ei ole kaasuv haigus. Isegi riskigruppi ei loeta neid, kes 5+ aastat tagasi diagnoosi said.
Pealkiri (Riskigruppi kuuluv lauljanna Lea Dali Lion sattus intensiivraviosakonda)
Rinnavähihaige on ainult siis riskirühmas, kui tal aktiivne raviperiood on, sest see alandab valgeid vereliblesid ning organism on sel ajal vastuvõtlik kõigile viirustele, bakteritele.
Aga koroonasse haigestuvad ka noored ja sportlikud inimesed ja see haigus ON raske.
Vale, mul on ka krooniline haigus,millele ma ravi ei saa juba 8 a,sest mulle tehti päästev lõikus aga ometi olen märgitud riskigruppi.
Vabalt võis tal ka vähk tagasi tulnud olla. Seda juhtub ikkagi enamikes juhtudes kahjuks. Lihtsalt ei kajastatud seda kuskil, teie ei tea ju tema elu. Mul on kahjuks kolm tuttavat,kes n-ö terveks kuulutatud aga 5a hiljem on kahjuks vähk tagasi ja avastatud juba viimases staadiumis. Igaljuhul on minul südamest kahju enda noorpõlve ühe lemmiku lahkumise üle ja pole ka maskivastane.

Kohutavalt kurb, et nii kurba sündmust kasutatakse järjekordselt maskipropaganda tegemiseks. Vähemalt niigi palju võiks ajakirjanikel viisakust ja inimlikkust olla, et surmaga seotud teemades oma väiklase ussitamise maha suruvad ja astuvad sammu veidi n-ö kõrgemale. Eks on ju teada, et “lamemaalaste” suhtes vihkamise õhutamine müüb ja klikke muudkui tuleb, aga ilmselt oleks nii tuntud laulja surm ka ilma klikimagnetiteta müünud.
Kohutavalt kurb, et nii kurba sündmust kasutatakse järjekordselt maskipropaganda tegemiseks. Vähemalt niigi palju võiks ajakirjanikel viisakust ja inimlikkust olla, et surmaga seotud teemades oma väiklase ussitamise maha suruvad ja astuvad sammu veidi n-ö kõrgemale. Eks on ju teada, et “lamemaalaste” suhtes vihkamise õhutamine müüb ja klikke muudkui tuleb, aga ilmselt oleks nii tuntud laulja surm ka ilma klikimagnetiteta müünud.
Sul oli ka võimalus selles teemas viisakas ja taktitundeline olla, aga …

Väga kahju. Kaastunne.
Samas, sõbranna ei saa ju vägisi külla tulla…mina ei lasknud endale kedagi külla kuna mu mees on riskigrupis.
näiteks tuli sõbranna külla ja alles enne ära minemist mainis, et ta maskivastane on.
igasuguseid variante võib olla.

Noor, helge naine ja lapsed liiga noored, et emata jääda, väga kahju. Helget teistpoolsust talle ja lastele palju headust, et tuleksid toime.

Kaks varateismelist tüdrukut jäid emata…
See ongi kõige traagilisem. Samas oli neil ema siiski küllalt kauaks, et mäletada. Eks see ole nöök küll, et saad vähist jagu ja siis võtab mingi viirus, sest ilmselt see kas koroona või selle tüsistus oli.

Vähiravi kahjuks pahatihti kahjustab teisi organeid sedavõrd, et inimene on sunnitud kogu elu puuduliku organitöö (neerud, maks, kopsud jne.) tõttu ravimeid võtma.

Lea enda pärast on mul aga ainult rõõm, sest tema ei pea selles napakas maailmas enam edasi eksisteerima ja pääses siit ära taevastesse kõrgustesse. Temaga on nüüd kõik hästi.
Kui nõme peab üks inimene olema, et rõõmustada noore inimese lahkumise üle? Täitsa kindlalt ta ise ei soovinud veel minna. Kindlasti ei soovinud ta oma eelteismeliste tütarde juurest lahkuda.
Aga üks nüüd siin rõõmustab, et küll tal ikka vedas…

kurb…
ilmselt ikka vähk, see vastik sõraline, lugedes Timmeri postitust https://elu.ohtuleht.ee/1032055/sotsiaalmeedias-malestatakse-lea-dali-lioni-oh-sa-mu-imeilus-hing-inglitel-veab-

kurb…
ilmselt ikka vähk, see vastik sõraline, lugedes Timmeri postitust https://elu.ohtuleht.ee/1032055/sotsiaalmeedias-malestatakse-lea-dali-lioni-oh-sa-mu-imeilus-hing-inglitel-veab-
Mina küll midagi sellist välja ei loe, seda enam, et Lea ise hiljuti ütles, et ei ole vähk. Kui nt koroona pärast halvas seisus oli, võis samamoodi öelda, et ei karda minna.

<p style=”text-align: left;”>
Mina küll midagi sellist välja ei loe, seda enam, et Lea ise hiljuti ütles, et ei ole vähk. Kui nt koroona pärast halvas seisus oli, võis samamoodi öelda, et ei karda minna.
No mis te siin kraaklete ja oletate! Kui tänases koroonastatistikas on eilsete surnute hulgas ka 47-aastane, siis suri koroona tõttu, kui ei ole, siis muusse haigusesse.</p>

Väga, väga kurb. Kaastunne lastele!
Artiklist ei selgu üheselt, mis oli surma põhjus. Mina küll ei julgeks kellelegi ruttu näpuga näitama hakata, et vot sina oled mõrtsukas. Ka minu lähedane suri vähki, veelgi nooremalt, ja temal ei olnud koroonat. Oli ka juba tükk aega enam-vähem tervena olnud, kui korraga selgus, et vähk on tagasi hiilinud, ja siis läks juba kiirelt.

Väga, väga kurb. Kaastunne lastele!
Artiklist ei selgu üheselt, mis oli surma põhjus. Mina küll ei julgeks kellelegi ruttu näpuga näitama hakata, et vot sina oled mõrtsukas. Ka minu lähedane suri vähki, veelgi nooremalt, ja temal ei olnud koroonat. Oli ka juba tükk aega enam-vähem tervena olnud, kui korraga selgus, et vähk on tagasi hiilinud, ja siis läks juba kiirelt.
Kui ta ikka kuu aega tagasi koroona tõttu haiglasse sattus, siis sellel ikka on mingi roll. Minu meelest maski-ja vaktsiinivastased, kes piiranguid eiravad, ongi potentsiaalsed mõrtsukad. Nad ise võib-olla põdesid haiguse kiirelt läbi, aga võivad nakatada kedagi teist, kellele see võib olla eluohtlik.

No jah, nüüd sõbranna on süüdi.

Kommentaar eemaldatud.
3.2. Vältida tuleb pahatahtliku ja halvustava arutelu algatamist ning jätkamist.
Perekooli Moderaator
näiteks tuli sõbranna külla ja alles enne ära minemist mainis, et ta maskivastane on. igasuguseid variante võib olla.
Siin on ainult kaks varianti. Sul kas ei käi külalisi praegu, sest sa soovid riske maandada kõigi sulle kättesaadavate vahenditega, või sul käib külalisi ja sa ei saa iialgi kindel olla, et mõni neist pole enda teadmata viirusekandja.

No mis te siin kraaklete ja oletate! Kui tänases koroonastatistikas on eilsete surnute hulgas ka 47-aastane, siis suri koroona tõttu, kui ei ole, siis muusse haigusesse.</p>
Ootasin seda teadet, aga ei mingit infot 🙁

iga inimene, kellel oli suremise ajal koroona, läheb koroona surmade statistikasse.
mu mehe vanaemal oli infarkt, aga kuna haiglas levis parasjagu koroona ja 2 nädalat enne surma testiti vanaema positiivseks(koroona tunnuseid juurde ei lisandunud), siis surmapõhjuseks loeti koroona.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Suri Lea Dali Lion